HWSW Informatikai Kerekasztal: Filmajánló II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Filmajánló II. Értékeld a témát: -----

#2021 Felhasználó inaktív   obersmith 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 07. 04. 17:34

Idézet: diegho - Dátum: 2007. júl. 4., szerda - 9:35

ebben semmi poén lelövés nincs, egy filmnek van tervezve ergó lezárják a történetet 99%-ra... de hagynak egy kiskaput hogy ha nagyon sikeres lesz folytatni lehessen.

amúgy Michael Bay neve mellett már ott virít a 2009-es 2. rész.

hát az hogy kinyírják megatront sztem eléggé lelőtte a poént, legalábbis számomra, mikor képregényben szezonokig ő volt a fűmufti.
Idézet (*Iguana*)
Ennek kb. annyi köze van a bringázáshoz, mint Obersmithnek.

---------------------------------
aamási szerint világít a szemem ha tökönvernek.

#2022 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 04. 17:56

csak sikerült neked is spoilerezni..
JóSebesség

#2023 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 04. 19:06

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2007. júl. 1., vasárnap - 23:11

Én nem ismerem a Transformers univerzumot, így szerettem volna többet megtudni a karakterekről.

Michael Bay...

Szerkesztette: spidey 2007. 07. 04. 19:08 -kor

#2024 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 04. 19:14

Idézet: spidey - Dátum: 2007. júl. 4., szerda - 20:06

Michael Bay...

:confused:  Nem ő írta. A forgatókönyv bukdácsolásait ne varjuk már a nyakába.
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#2025 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 04. 19:29

Idézet: acu - Dátum: 2007. júl. 4., szerda - 20:14

:confused:  Nem ő írta. A forgatókönyv bukdácsolásait ne varjuk már a nyakába.

Hát tény, az Orci/Kurtzmann páros is alulmúlja mostanában magát, M:I III stb az Alias után... De Bay végképp nem arról híres, hogy nagyon törődik a színészekkel, emberek vagy robotok... és a rendező elég durván beleszól abba, hogy a forgatókönyvből mi marad benne a filmben.
Persze ez egy popcornmozi.

És tekintve, hogy valszeg csak a hétvégén nézem meg, nem is pofázok róla tovább egyelőre. :Đ

#2026 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 04. 19:33

szerintem a mi3 elég jó lett, főleg a 2. részhez képest.  :)
JóSebesség

#2027 Felhasználó inaktív   obersmith 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 04. 22:01

Kép

először megnéztem a filmet, utána olvastam el a kommenteket a különböző oldalakon. megdöbbenve tapasztaltam mennyire lehúzták és szidták a filmet. mozikban bukás volt, gondolom ezért sem került itthon bemutatásra.

meg kell mondjam nekem nagyon tetszett. a képi világa, a tájak, a szereplők bemutatása; engem a vikingek leginkább a Rune című játékra emlékeztettek, hatalmas emberek brutális kinézettel, nagyjából ahogy egy vikinget az ember el szokott képzelni; viszont ebben a filmben, a 13-ik harcossal ellentétben, nem épp jófiúk szerepében tündökölnek, inkább egy indián-gyilkos tomboló csürhe aki meg akarja hódítani a földet a saját maga számára.

brutalitásban nincs hiány (hozzá kell tegyem hogy az unrated verziót néztem).

talán van egy tippem miért nem tetszett az embereknek. a hollywood által agymosott tömeg hollywoodi sztorit keresett benne. nem találtak. hoppácska.

az alaptörténet:

egy indián asszony egy viking hajó roncsai és rengeteg megcsonkított indián tetem között talál egy viking gyereket(6-7 éves forma max), és befogadják, felnevelik. felnőtt már(korához képest elég fiatal karaktert kell karl urbannak játszania :D), mikor a vikingek ismét visszatérnek hogy kiirtsák az indián falukat, hogy letelepedhessen népük itt. innentől jön a vívódós rész: akkor most ki is igazából, a szívében? a vikingekhez tartozik, vagy az indiánokhoz?

bárki bárhogy szidja, szerintem jó film.
Idézet (*Iguana*)
Ennek kb. annyi köze van a bringázáshoz, mint Obersmithnek.

---------------------------------
aamási szerint világít a szemem ha tökönvernek.

#2028 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 04. 22:33

Die Hard 4 megnézve. Jó volt meg minden, de semmi extra.
Bár érdekes lenne moziban újranézni szinkronnal :)
- Where are we going?
- Let's go find out.

#2029 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 05. 06:54

Knocked up - sokak szerint az egyik legjobb vígjáték évek óta, imdb top250ben is bekerült. Szerintem? Szar.

Nem néztem végig... mert untam. 1 órát néztem belőle(több mint a felét ergo), de EGY azaz EGY poénon nevettem(de azon is csak azért mert sorozataddikt vagyok).
JóSebesség

#2030 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 05. 19:50

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2007. júl. 4., szerda - 20:33

szerintem a mi3 elég jó lett, főleg a 2. részhez képest.  :)

Ahhoz képest a Bloodrayne is jó. :Đ

#2031 Felhasználó inaktív   Daihelyon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 05. 20:55

Úgy ahogy megnéztem gyorsan a Hot Fuzz-t, mert mindenki agyon dicsérte. A film szerintem is jó, a poénok ülnek, a kamera kezelés pocsék, sőt hányinger. Ezeknek az angol operatőröknek el kezd remegni a keze, ha valami izgalom van, vagy mi a szösz? A Sunshine című angol sci-fi-ben is pont ugyan ez a szindróma (meg úgy általában a mai angol filmeknél). A Sunshine szerintem egy nagyon jó film, piszkosul tetszett, de a vége felé a kamera kezelés olyan ocsmány, hogy az egész filmélményt elrontja, a hányinger jött rám ott is, pedig az 10/10 nálam, de a vége -1/10. Miért nem tudják normálisan venni az akciót? Miért kell epilepsziás rohamot kapni, amint egy picit pörög az esemény? Ez szerintem agyon vágja az egészet.
Ettől függetlenül mind a két filmet melegen ajánlom én is.
Egy milliárd légy is tévedhet.
Csak azért is.
"Üdvözlöm, az anyázáshoz kérem vegyen egy sorszámot és álljon be a sorba. Köszönöm megértését."

#2032 Felhasználó inaktív   dekanov 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 06. 10:00

Idézet: obersmith - Dátum: 2007. júl. 4., szerda - 22:01

Kép

először megnéztem a filmet, utána olvastam el a kommenteket a különböző oldalakon. megdöbbenve tapasztaltam mennyire lehúzták és szidták a filmet. mozikban bukás volt, gondolom ezért sem került itthon bemutatásra.

meg kell mondjam nekem nagyon tetszett. a képi világa, a tájak, a szereplők bemutatása; engem a vikingek leginkább a Rune című játékra emlékeztettek, hatalmas emberek brutális kinézettel, nagyjából ahogy egy vikinget az ember el szokott képzelni; viszont ebben a filmben, a 13-ik harcossal ellentétben, nem épp jófiúk szerepében tündökölnek, inkább egy indián-gyilkos tomboló csürhe aki meg akarja hódítani a földet a saját maga számára.

talán van egy tippem miért nem tetszett az embereknek. a hollywood által agymosott tömeg hollywoodi sztorit keresett benne. nem találtak. hoppácska.

az alaptörténet:

egy indián asszony egy viking hajó roncsai és rengeteg megcsonkított indián tetem között talál egy viking gyereket(6-7 éves forma max), és befogadják, felnevelik. felnőtt már(korához képest elég fiatal karaktert kell karl urbannak játszania :D), mikor a vikingek ismét visszatérnek hogy kiirtsák az indián falukat, hogy letelepedhessen népük itt. innentől jön a vívódós rész: akkor most ki is igazából, a szívében? a vikingekhez tartozik, vagy az indiánokhoz?

Említésedre beszereztem az említett múvit. Bosszúállós-fordulatos-akciós kis kalandfilm tényleg remek látványvilággal! Aki szereti az ilyent az is szerezze be!
Kép

#2033 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 06. 14:18

Idézet: dekanov - Dátum: 2007. júl. 6., péntek - 11:00

Említésedre beszereztem az említett múvit. Bosszúállós-fordulatos-akciós kis kalandfilm tényleg remek látványvilággal! Aki szereti az ilyent az is szerezze be!

Valamelyik nap lattam en is, de nekem nincs tul jo velemenyem rola...
Az alapveto latvanyvilag (mig meg nem mozdul) nagyon franko, hangulatos, egy rendes forgatokonyvvel, rendezovel, allati jo filmet lehetett volna belole csinalni.

Azon kivul, hogy olyan utanerzesem van nehany jelenetnel, mintha egy MaugliTarzanRamboConanMegmegmittomenmi remaket latnek, az a velemenyem, hogy egyszeru a forgatokonyv mint egy szog.

Megnezheto, nem azt modnom, de sajnalom, hogy nem tudtak ala tenni egy rendes forgatokonyvet, valami tokos rendezovel, mert az alaphangulat tenyleg franko (habar a latvany amikor megmozdul, mar latszik, hogy gagyi).

Szerkesztette: Vertigo 2007. 07. 06. 14:19 -kor

#2034 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 07. 23:51

Idézet: obersmith - Dátum: 2007. júl. 4., szerda - 23:01

Kép

az alaptörténet:

Erre reagálnék egy picit :)
Épp most vagyok túl rajta, és azt kell mondjam, alig vártam hogy vége legyen. Átlagon aluli akciófilm, csak nem puskákkal és robbanással, hanem karddal és íjakkal.
Gyakorlatilag minden elemében gágyi volt a film. Azzal próbált valami hatást gyakorolni a nézőre, hogy 80%-a lassítva ment. Hogy kiből milyen hatást váltott ki azt nem tudom, de belölem nem sok pozitívat.
Ezek a vikingek is mintha valami szar fantasy filmből léptek volna elő... Szvsz teljesen jogosan van lehúzva a film  :down:
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#2035 Felhasználó inaktív   joshua7 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 08. 12:11

Réges-régen néztem a Transformers rajzfilmet, a mostani film is bejött, különösen a parancsszavak voltak királyok, nosztalgikusak.  :up:  :)  A Die Hard 4.0 viszont nem annyira. Sima akciófilm, semmi több.
Belenéztem a Pathfinder-be meg a Premonition-be, mind2 jónak tűnik. Utóbbit látta már vki?

Szerkesztette: joshua7 2007. 07. 08. 12:12 -kor

Semper Fi

#2036 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 08. 20:21

Kép

Torrente 3 - A védelmező

"Torrente vagyok bazdmeg"
ennyi! :nevet:

Viva Atletico! \o/
8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#2037 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 08. 20:29

Idézet: joshua7 - Dátum: 2007. júl. 8., vasárnap - 13:11

Réges-régen néztem a Transformers rajzfilmet, a mostani film is bejött, különösen a parancsszavak voltak királyok, nosztalgikusak.  :up:  :)  A Die Hard 4.0 viszont nem annyira. Sima akciófilm, semmi több.
Belenéztem a Pathfinder-be meg a Premonition-be, mind2 jónak tűnik. Utóbbit látta már vki?

Premonition eléggé komoly, poént nem akarom lelőni, lehet már le is lőttem :)
Szóval jó, érdemes megnézni. Pathfindert valszeg kihagyom.
Csak azt sajnálom, hogy a dvdripet néztem, erre már elérhető a BDRip is  :D

Szerkesztette: Pietrosz 2007. 07. 08. 20:30 -kor

- Where are we going?
- Let's go find out.

#2038 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 08. 20:41

Kép
Wherever you go, go with all your heart.

#2039 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 08. 21:18

Idézet: acu - Dátum: 2007. júl. 8., vasárnap - 21:21

Kép

Torrente 3 - A védelmező

"Torrente vagyok bazdmeg"
ennyi! :nevet:

Viva Atletico! \o/

:) Nemrégiben néztem meg a trilógiát, voltak benne durva poénok :D
Az egyik legjobb ahogy az első rész kezdődik, az kész :nevet2:
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#2040 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 08. 21:25

Transformers fanoknak musthave torrent :cool:
Transformers Movie INSANE Resolution CGI Renders
sokezer*sokezer felbontás, poszternek ideális :)
- Where are we going?
- Let's go find out.

Téma megosztása:

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • Utolsó »