Idézet: EGOKA - Dátum: 2006. júl. 24., hétfő - 15:59
Hol van egy új ötlet? És ha van vmi, ami nem xy2, xy3, xy:begins, stb címet viseli, akkor abban van új ötlet?
Sajnos az amerikai álomgyár mostanában (eddig is...) elég ritkán jön ki vmi eredetivel. Ha mégis az lenne, arról hamar kiderül, hogy azt biza vki már megcsinálta egy másik kontinensen. Természetesen kivételek mindig vannak, de mostanában mintha megcsappant volna a számuk. Szomorú.
Remélem idén lesz még vmi eredeti, vagy nyáron letudom a mozizást 2006ra.
Bármennyire is meglepő, ez is egy piac. Magyarul azt látod, amire van igény. Ezek szerint most a rókabőrökre van igény.
Az eredetit amúgy elég nehéz definiálni, mert valahonnan azért merítenek. Tehát ha te olvasol egy regényt, ami alapján film készül, máris nem eredeti. Annak viszont az, aki nem olvasta. Nekem a mátrix is eredeti volt (az első rész szigorúan természetesen), pedig az is merített elég rendesen. Aki nem olvasta Tolkient, annak a lotr is eredeti. Sőt az xmen történetet sem ismertem, így nekem az is eredeti, bár nem tudom mennyi rész is van akkor most belőle
Harry Pottert sem olvastam, de csak az első részt láttam és abban nem találtam semmi eredetit vagy izgalmasat. Lehet te meg orbitális HP fan vagy.
Szóval megint ott tartunk, hogy kinek a pap, kinek a papné.

Súgó
A téma zárva.