HWSW Informatikai Kerekasztal: Filmajánló II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Filmajánló II. Értékeld a témát: -----

#541 Felhasználó inaktív   Yoisten 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 24. 18:51

Idézet: EGOKA - Dátum: 2006. júl. 24., hétfő - 15:59

Milliomodik Batman, Superman, X-men. PotC, Clerks 2.

Hol van egy új ötlet? És ha van vmi, ami nem xy2, xy3, xy:begins, stb címet viseli, akkor abban van új ötlet?

Sajnos az amerikai álomgyár mostanában (eddig is...) elég ritkán jön ki vmi eredetivel. Ha mégis az lenne, arról hamar kiderül, hogy azt biza vki már megcsinálta egy másik kontinensen. Természetesen kivételek mindig vannak, de mostanában mintha megcsappant volna a számuk. Szomorú.

Remélem idén lesz még vmi eredeti, vagy nyáron letudom a mozizást 2006ra.

Bármennyire is meglepő, ez is egy piac. Magyarul azt látod, amire van igény. Ezek szerint most a rókabőrökre van igény.
Az eredetit amúgy elég nehéz definiálni, mert valahonnan azért merítenek. Tehát ha te olvasol egy regényt, ami alapján film készül, máris nem eredeti. Annak viszont az, aki nem olvasta. Nekem a mátrix is eredeti volt (az első rész szigorúan természetesen), pedig az is merített elég rendesen. Aki nem olvasta Tolkient, annak a lotr is eredeti. Sőt az xmen történetet sem ismertem, így nekem az is eredeti, bár nem tudom mennyi rész is van akkor most belőle :)
Harry Pottert sem olvastam, de csak az első részt láttam és abban nem találtam semmi eredetit vagy izgalmasat. Lehet te meg orbitális HP fan vagy.

Szóval megint ott tartunk, hogy kinek a pap, kinek a papné.

#542 Felhasználó inaktív   Yoisten 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 24. 19:12

Persze már eső után köpönyeg, de a múlt hétvégén két igencsak értékelhető filmet is leadtak a tv-k. Az egyik a Volt egyszer egy Amerika, ami ugyan két részben és reklámokkal idegesítően teletűzdelve került a viasatra, azért mégis. A másik pedig az előbbi miatt béna (mármint számomra) időzítéssel küldött Közönséges bűnözők. Nem emléxem, mikor volt olyan, hogy kapcsolgattam két tévéműsor között.
De úgy érzem erre a hétre nem maradt semmi kényeztetés, max a doktor ház szerdán. Meg persze vasárnap a Raging bull :)

#543 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 24. 19:32

Idézet: EGOKA - Dátum: 2006. júl. 24., hétfő - 16:59

Milliomodik Batman, Superman, X-men.

Akkor nem vagyok egyedul, aki unja ezeket a kepregeny feldolgozasokat... benezek ide, aztan azt latom, hogy a tisztelt kozonseg a sokadik epizodjanak orul olyan filmeknek, amibol - szvsz - az elsot is kar volt elkesziteni... regebben itt jo filmeket ajanlottak, most meg csak ezek a - bocsanat - giccsek vannak. :(

Ez erdekes lehet: Osama

Ez "csak" dokumentumfilm: Csintó - A vajda születésnapja - amikor bemutattak eleg nagy botrany volt belole...

Samott

Szerkesztette: Samott 2006. 07. 24. 19:44 -kor

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#544 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 24. 21:04

Milliomodik Batman, Superman, X-men. PotC, Clerks 2.

Ja, Herriből is elég lett volna egy. :D
Csak vicceltem. :)
Wherever you go, go with all your heart.

#545 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 24. 21:08

Választ kaptam a Newsaskew oldal egyik szerkesztőjétől, egyelőre nem tervezik itt is bemutatni a filmet. :( De DVD-n valószínűleg megjelenik itt is. :up:
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#546 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 24. 21:55

Hol van egy új ötlet? És ha van vmi, ami nem xy2, xy3, xy:begins, stb címet viseli, akkor abban van új ötlet?

Remélem idén lesz még vmi eredeti, vagy nyáron letudom a mozizást 2006ra.

Igen. VAN benne új ötlet. Az X-men például mindhárom rész más valamiben. A három film pedig egy komplett trilógiát képez. Nem Rambo I-III vagy Robotzsaru I-III. Az új Batman teljesen más, mint az eddigi 4. Nem ezek a rókabőrök. Hanem a xXx 2 vagy a Bad Boys 2, amikor mindkét részben ugyanaz történik. [/OFF] Egyébként nem ajánlottuk egyik folytatást sem, én legalábbis nem.

Szerkesztette: spidey 2006. 07. 24. 22:00 -kor

#547 Felhasználó inaktív   acu 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 24. 22:25

Idézet: Necros - Dátum: 2006. júl. 24., hétfő - 22:08

...klerksz dvá...
figyu öcsisajt  :D
már fél éve nyithattál volna egy topicot a filmednek, oszt' csókolom. (bár senki nem figyelné csak te  :p )

Idézet: Samott

Akkor nem vagyok egyedul, aki unja ezeket a kepregeny feldolgozasokat... benezek ide, aztan azt latom, hogy a tisztelt kozonseg a sokadik epizodjanak orul olyan filmeknek, amibol - szvsz - az elsot is kar volt elkesziteni... regebben itt jo filmeket ajanlottak, most meg csak ezek a - bocsanat - giccsek vannak. frown.gif
szerintem meg mindenki azt ír ide amit akar, csak FilmAjánló legyen. mindenki van annyira inteligens hogy eldöntse, akarja-e látni vagy nem.
Ha meg a "Superman 15" többeket érdekel mint "A bennszülött mongol kútfúró munkások mindennapjai" sorozat 5. epizódja, az biztos csak a véletlen műve.

Szerkesztette: acu 2006. 07. 24. 22:26 -kor

8 állat utazik egy kisbuszban. De csak 7 ülés van. A nyolcadik utas, a hal áll.

#548 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 24. 23:35

:D Megnéztem a Clerks 2-t. Voltak fenntartásaim, de engem meggyőzött. Talán kicsit túl jónak tűnt, hogy sokan csak áradoznak róla, de nem csalódtam benne. Nagyszerű folytatása a Clerks-nek. (Lám-lám, lehet jó folytatást is készíteni. ;))

Innentől SPOILER-eket is tartalmaz!

Nem akarok sokat lelőni a sztoriból, de 1-2 dolgot megemlítek. :) A film egy kerek egészet alkot, nem hiszem, hogy még lesz folytatása. Dante és Randal végre révbe érnek, de hogy milyen veszett egy nap után... :Đ Van itt minden, "rasszizmus", szamár, Gyűrűk ura vs Star Wars... Szép, fekete-fehér kezdés és befejezés, jó zenék, Rosario Dawson, a Smith-től megszokott kiváló szövegek tele humorral, Rosario Dawson, ja és említettem már Rosario Dawsont (:wub: :D)? Aki ismeri a korábbi filmeket is, az sok olyat észre fog venni, ami korábbról ismerős lehet. ;) Tehát nagyszerű film, na.

Pl.:
-Is that a fucking bible?
-THE HOLY FUCKING BIBLE, SON!
  :nevet2:

Nagyon jó szórakozás, mindenkinek ajánlom. :cool:

Szerkesztette: Necros 2006. 07. 24. 23:59 -kor

Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#549 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 25. 07:45

Idézet: acu - Dátum: 2006. júl. 24., hétfő - 23:25

szerintem meg mindenki azt ír ide amit akar, csak FilmAjánló legyen. mindenki van annyira inteligens hogy eldöntse, akarja-e látni vagy nem.
Ha meg a "Superman 15" többeket érdekel mint "A bennszülött mongol kútfúró munkások mindennapjai" sorozat 5. epizódja, az biztos csak a véletlen műve.

Persze, hogy azt ir mindenki amit akar... ;) csak regebben mintha szinvonalasabb filmeket ajanlgattunk volna itt egymasnak. "A bennszülött mongol kútfúró munkások mindennapjai" - ilyesmi azert eleg ritkan kerult szoba... ;) nem a "lila kodos" muveszfilmeket hianyolom, hanem elszomorit az az igenytelenseg ahogy itt - azert hala az egnek eleg kevesen - kepregeny franchiseok sokadik epizodjat koruljrajongjak... ezeknel lenyegesen jobb filmeket lehet talalni a vilag filmgyartasaban/tortenelmeben. Kicsit zavaro, hogy a sok szemetbol kell kivalogatni azt a nehany hozzaszolast, ahol tenyleg jo, ertekes filmeket ajanlanak...

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#550 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 25. 08:49

Na, azért ÉN is megnéztem az X-Men 3at. Meg a Batman: Kezdődiket is. Szóval annyira nem vagyok képregény feldolgozás ellenes.

Igazából az a bajom, ha még nem lenne teljesen tiszta, hogy ezek mind egy már meglévő, jól bevált dolog sokadik feldolgozásai. Az ötlet nem azt jelenti, hogy trükkök, meg új szereplők nincsenek, hanem azt, amit annot pölö a Mátrix (bocsi, ÉN nem nagyon szeretem) hozott. Szóval, hogy valami tök újat mutat. Főleg sztori, de pölö kamera technika és egyebek terén is.

Lássuk be a Batman lehet jó, de egy eredeti ötlet nincs benne. Az X-ment is meg lehet nézni, talán többször is, de a címében is benne van, hogy 3. Ráadásul a sztori! Na az aztán az, ami nem új benne. :D X éve sikeresen futó képregények, rajzfilmek megfilmesítése.

Mondjatok a mostani filmek közül olyat (ami azért nem rétegfilm), ami újat mutat. Mint mondjuk anno a Mátrix. Vagy mégannobb ( :) ) a Star Wars.

Nem azt mondom, h attól, hogy X+1. rész, nem jó, de nem eredeti.

(HP - tekintsünk el attól, h hivatásos HP fan vagyok - a könyvek jók, a filmek egyre sz*rabbak. Szóval talán ez mégsem akkora fanság...)
<b>If you can't be famous, be infamous</b>
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#551 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 25. 09:42

Idézet: Samott - Dátum: 2006. júl. 25., kedd - 8:45

...hanem elszomorit az az igenytelenseg ahogy itt - azert hala az egnek eleg kevesen - kepregeny franchiseok sokadik epizodjat koruljrajongjak... ezeknel lenyegesen jobb filmeket lehet talalni a vilag filmgyartasaban/tortenelmeben. Kicsit zavaro, hogy a sok szemetbol kell kivalogatni azt a nehany hozzaszolast, ahol tenyleg jo, ertekes filmeket ajanlanak...

Samott

Igénytelenség? Ezek a filmek mind a közönség, mind a kritikusok körében sikert arattak. Igénytelenség lenne mondjuk Rob Schneider filmet ajánlani. :D

A Batman:Begins például minden idők 81. legjobb filmje az [ imdb szavazói szerint. ] [ A rottentomatoes ] oldal alapján a kritikusok 83%-ának tetszett. Szemétnek egyáltalán nem nevezném, ja hogy ez nem elegendő a személyes ellenszenv feloldásához, hát kérem....
Faster! Harder! Cadaver!

#552 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 25. 10:16

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. júl. 25., kedd - 10:42

...ja hogy ez nem elegendő a személyes ellenszenv feloldásához, hát kérem....

Ne szemelyeskedjunk, ha kerhetem. Na bumm, egy kepregenyfeldolgozas sikeres lett... ez nem mentseg a tobbire. :) Ugyanez a rendezo a Mementoval "minden idok 25. legjobb filmjet" alkotta meg... en peldaul inkabb azt ajanlanam.

Samott

#553 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 25. 10:22

Idézet: Necros - Dátum: 2006. júl. 24., hétfő - 16:18

A Clerks 2 hatodikként nyitott. :smoker: $9,625,000 (Forrás.)

azért mert hónapok óta erre hergeled magad attól még ne öld meg magad mert amcsiban nincs ennyire sok ilyesfajta ember :nevet2: :nevet2:
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#554 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 25. 10:23

Idézet: Necros - Dátum: 2006. júl. 25., kedd - 0:35

Pl.:
-Is that a fucking bible?
-THE HOLY FUCKING BIBLE, SON!
  :nevet2:

Nagyon jó szórakozás, mindenkinek ajánlom. :cool:

ebben mi a vicces? :think:

#555 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 25. 10:25

Idézet: Harlequin - Dátum: 2006. júl. 23., vasárnap - 10:10

Karib- tenger kalózai 2!

Egész jó, bár a női főszereplő engem meglehetősen idegesít. Valószínűleg lesz harmadik rész.

látványvilág első osztályú, zavaró volt hogy akármi történik a sok birka barom elkezd hangosan röhögni a semmin, de érdmees volt megnézni moziban  :)  de való igaz hogy zavaró hogy igy elvágják a végét hogy várjunk 1 évet hogy kiderüljön mi a vége. :smoker:

#556 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 25. 11:30

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. júl. 25., kedd - 10:42

A Batman:Begins például minden idők 81. legjobb filmje az [ imdb szavazói szerint. ] [ A rottentomatoes ] oldal alapján a kritikusok 83%-ának tetszett. Szemétnek egyáltalán nem nevezném, ja hogy ez nem elegendő a személyes ellenszenv feloldásához, hát kérem....

Egyszer jó volt a Batman kezdődik, de az IMDb pontszáma ellenére szerintem a cipőfűzőjét sem kötheti meg az olyan Christian Bale filmeknek, mint a Gépész, az Amerikai Pszichó, az Equilibrium vagy akár a 2020 - A tűz birodalma.

#557 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 25. 11:41

Egyszer valoban jo volt, de sztem messze az 1. resz a legjobb, Tim Burton latvanyvilagat meg mindig nem sikerult felulmulni, se Jack Nicholson Jokeret. :smoker:
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#558 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 25. 12:19

Röhögjetek ki bátran, de én most elkezdtem kajtatni a Tron után. Igaz nem mai darab és a CG is finoman szólva is gyerekcipőben járt (a történet sem egy hajde), de a filmnek még így is teljesen egyedi atmoszférája, hangulata van, a készítők nem voltak híján fantáziának és kreativitásnak a látvány (és annak megvalósításának) tekintetében. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szereti az efféle ódon, mégis lebilincselő műveket.

#559 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 25. 12:46

Idézet: Dorien - Dátum: 2006. júl. 25., kedd - 12:30

Egyszer jó volt a Batman kezdődik, de az IMDb pontszáma ellenére szerintem a cipőfűzőjét sem kötheti meg az olyan Christian Bale filmeknek, mint a Gépész, az Amerikai Pszichó, az Equilibrium vagy akár a 2020 - A tűz birodalma.

a tűz birodalma valami vicc folytán került oda a kommentedbe? a megfilmesített feljebb említett én kicsi pónimat is odaírhatjuk ezzel az erővel... :Đ

#560 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 25. 13:49

Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. júl. 25., kedd - 13:19

Röhögjetek ki bátran, de én most elkezdtem kajtatni a Tron után. Igaz nem mai darab és a CG is finoman szólva is gyerekcipőben járt (a történet sem egy hajde), de a filmnek még így is teljesen egyedi atmoszférája, hangulata van, a készítők nem voltak híján fantáziának és kreativitásnak a látvány (és annak megvalósításának) tekintetében. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szereti az efféle ódon, mégis lebilincselő műveket.

Nagyon jó, könyvben is. :)

Kép

Téma megosztása:

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.