United 93: Félelmetes film, nézze meg mindenki. A feszültség végig kísér a film alatt, a zárszóra már nem maradt se körmöm - lerágtam -, se szívószálam - elrágtam. Sok film képtelen az előnyére fordítani azt, hogy mindenki tudja a végkifejletet, de a United 93 ebben is nagyot alkot, abszolút kiaknázza, és még izgalmasabb lesz tőle. 9/10, nálam pályázik az év filmje díjra.
Távkapcs: Adam Sandler hozza a saját stílusát, semmi extra, semmi komolyság. Bárgyú poénok, csak az nézze meg, aki nyugodt szívvel nézi meg a Top Secret!, vagy valamelyik Naked Gun filmet, habár megjegyzem, Adam Sandler maximum az egy filmben eleresztett fingások számával előzi csak le az elöbb említetteket.
Vadászpilóták: Szerintem kicsit Taxi, kicsit Top Gun, nekem nem tetszett. (Túl sok szex, túl kevés akció, túlságosan low-budget filmnek tűnik)
Miami Vice: Tömören: Szar. Bővebben: Sok lehetőséget rejtő alapanyagból 2 órányi selejt. Gyanítom versenyben lesz az év filmes bukása címért.
Thank you for smoking: Rémes dolgot tettem, kijöttem a feléről, mert halaszthatatlan dolog jött közbe (valószínüleg az elöző esti bolognai :Đ ), így nem tudok teljes véleményt alkotni, de amíg láttam, addig nagyon jó volt. Kicsit nekem irónikusnak tűnt, nem tudom, hogy ezt a végéig megőrizte-e.
Inside Man: Még anno premierként is megnéztem, és így 350 forintért nem tudtuk megállni, hogy ne üljünk be, megint megérte, nekem megint nagyon bejött. Fordulatos, igényesebb mint az átlag, és nagyon jól megszervezett. Profi rendezői munka.
A többi filmről nem irok, már így sem maradt bőr az ujjaimon. A moziünnep szerintem jól sikerült, mindig tömve voltak a nagyobb mozik, de a kisebbek is sokat profitáltak belőle, várom a jövő évit is.
Szerkesztette: Avalon 2006. 09. 08. 22:48 -kor

Súgó
A téma zárva.