HWSW Informatikai Kerekasztal: Filmajánló II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Filmajánló II. Értékeld a témát: -----

#821 Felhasználó inaktív   Pikkolo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 12. 20:14

A pofátlan
The Ringer (USA - 2005)

Kép

Nem rossz film, Knoxville hozta a formáját  :D

#822 Felhasználó inaktív   WEbshark 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 12. 20:52

Olasz meló,  ami most megy:
2 év után mi a véleményetek??
Jó film, rossz megérte a mozijegy árát/letölteni ? ;)

#823 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 12. 21:23

Szerintem jó kis popcorn mozi. :up:

#824 Felhasználó inaktív   Evil. 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 13. 08:17

Hétvégén ütemeztem be: A velencei kalmár

Kép
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

#825 Felhasználó inaktív   avman 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2006. 11. 13. 10:49

nekem mostanság az újak közül 2 francia meg egy spanyol film vitte a pálmát: Renaissance (scifi noir) + 13 Tzameti t és a Pan's Labyrinth. nagyjából idén talán ennyi is tellett ki a nyugati filmgyártásból. (ázsiai filmek rulez, mostanság néztem meg a fearless-t)
- Tiszta idegbeteg vagyok mostanában, a legapróbb dolgokon dührohamot kapok. Lehet valami nyugtatót kéne szednem, vagy jógáznom kellene.
- A jóga egy baromság, inkább gyógyszerezd magad.

#826 Felhasználó inaktív   A.J. Crowley 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 13. 11:01

Idézet: Evil. - Dátum: 2006. nov. 13., hétfő - 9:17

Hétvégén ütemeztem be: A velencei kalmár

A művészmoziban néztem meg anno! Nekem nagyon bejövős volt. Kicsit mesés, de ugyanakkor elég komoly témát is feszeget. Tudom ajnálani.
"Within me the beast starts to ROAR." - Sabaton

#827 Felhasználó inaktív   7of9 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 13. 12:29

Kép

Kép

Éjszakai őrség - Nappali őrség

Évezredes paktum béklyózza a Fény és a Sötétség erőit. Geser és Zavulon, a két oldal fejedelme alkut kötöttek, hogy egymást ellenőrizve tartják fent a világ rendjét. S mit tesz Isten, a frontvonalak napjainkba épp Moszkvában húzódnak. Keleten a helyzet változatlan. Az éjszaka sötétjében a Fény rendfenntartói, az Éjszakai őrség vigyázzák a békét, nappal a Sötétség katonái látnak el „érdekképviseletet” a túlkapásokkal szemben. Az Éjszakai őrség munkáját vámpírok, varázslók, rontást hozók, mágusok félik. Jobb esetben jogi rendszabályozás, rosszabb esetben likvidálás jár a szabályok áthágásáért. A film hőse, Anton is az őrség tagja, napi munkája nem sorolható a könnyed, egyhangú állások közé. Most minden felborulni látszik, mert közeleg a Kiválasztott ideje, aki a próféciák szerint eldönti a harcot a Fény és Sötétség közt. Arról viszont nem szólnak, hogy melyik oldalt fogja választani…

Gondolom volt már...
A hétvégén toltam be mindkettőt, bár a sztori elég gagyi, ugyanakkor durva látványvilága van.
"Egy macskát mindenre megtaníthatsz, amit ő szeretne csinálni."
"Ha nem kérdeznek, ne válaszolj."

#828 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 13. 13:19

Hetvegi tancos musorokat nezve picit felbuzdulva eszembe jutott, hogy a HBO-n anno ment egy Utcai Tanc c. film, amibe nagyon jo break parbajok voltak (marmint nekem, aki a breakhoz kulonosebben nem ert, talan '92 -ben probalkoztam utoljara "ilyesmi" mozdulatokkal, nagy vidamsagot keltve :D). Itthon asszem nem lehet DVD -n kapni, de neten utannanezheto mindenfele... Nekem tetszett! :)

You Got Served
Kép

#829 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 13. 14:48

Idézet: 7of9 - Dátum: 2006. nov. 13., hétfő - 12:29

Éjszakai őrség - Nappali őrség

Évezredes paktum béklyózza a Fény és a Sötétség erőit. Geser és Zavulon, a két oldal fejedelme alkut kötöttek, hogy egymást ellenőrizve tartják fent a világ rendjét. S mit tesz Isten, a frontvonalak napjainkba épp Moszkvában húzódnak. Keleten a helyzet változatlan. Az éjszaka sötétjében a Fény rendfenntartói, az Éjszakai őrség vigyázzák a békét, nappal a Sötétség katonái látnak el „érdekképviseletet” a túlkapásokkal szemben. Az Éjszakai őrség munkáját vámpírok, varázslók, rontást hozók, mágusok félik. Jobb esetben jogi rendszabályozás, rosszabb esetben likvidálás jár a szabályok áthágásáért. A film hőse, Anton is az őrség tagja, napi munkája nem sorolható a könnyed, egyhangú állások közé. Most minden felborulni látszik, mert közeleg a Kiválasztott ideje, aki a próféciák szerint eldönti a harcot a Fény és Sötétség közt. Arról viszont nem szólnak, hogy melyik oldalt fogja választani…

Gondolom volt már...
A hétvégén toltam be mindkettőt, bár a sztori elég gagyi, ugyanakkor durva látványvilága van.

Te ne haragudj, én ezt moziba láttam és ritka sz@r film.
Nem viccelek a nézők 2/3-a kiment a film vége előtt!
Alacsony költségvetésű underwold utánzat.
Aki teheti kerülje!

Szerkesztette: Harlequin 2006. 11. 13. 14:51 -kor

"Megmondtam pisztráng és világosan."
www.radioQ.hu

#830 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 13. 14:50

Idézet: Vertigo - Dátum: 2006. nov. 13., hétfő - 13:19

Hetvegi tancos musorokat nezve picit felbuzdulva eszembe jutott, hogy a HBO-n anno ment egy Utcai Tanc c. film, amibe nagyon jo break parbajok voltak (marmint nekem, aki a breakhoz kulonosebben nem ert, talan '92 -ben probalkoztam utoljara "ilyesmi" mozdulatokkal, nagy vidamsagot keltve :D). Itthon asszem nem lehet DVD -n kapni, de neten utannanezheto mindenfele... Nekem tetszett! :)

You Got Served
Kép

Nincs valami köze ennek ehhez az oldalon található Break Machine - street dance c. számnak?
"Megmondtam pisztráng és világosan."
www.radioQ.hu

#831 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 13. 16:16

Idézet: Harlequin - Dátum: 2006. nov. 13., hétfő - 15:50

Nincs valami köze ennek ehhez az oldalon található Break Machine - street dance c. számnak?

Nem tom, igy elso ranezesre szerintem nincs, de ki tudja... (eziranyu muveltsegem korlatozott, illetve picit nekem egyformak az afroamerikaiak.... na jo a csajokat azert a s3ggukrol alt. be tudom azonositani), szoval szereplok meg lehettek kozosek... Passz...

#832 Felhasználó inaktív   7of9 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 13. 17:26

Idézet: Harlequin - Dátum: 2006. nov. 13., hétfő - 14:48

Te ne haragudj, én ezt moziba láttam és ritka sz@r film.
Nem viccelek a nézők 2/3-a kiment a film vége előtt!
Alacsony költségvetésű underwold utánzat.
Aki teheti kerülje!

Miért haragudnék?
Nekem nagyon bejött. Ennyi.
Mondjuk az Underworlddel összehasonlítani...
Ízlés-pofon.
;)
"Egy macskát mindenre megtaníthatsz, amit ő szeretne csinálni."
"Ha nem kérdeznek, ne válaszolj."

#833 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 13. 19:01

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. nov. 12., vasárnap - 20:02

omg, ez ütött! Ma néztem meg. Bázz....  :respect: adrelainbomba. :up:
Ritka az ilyen pörgős film. Az 1. perctől az utolsóig pörgött. Ez ritka.

igen... crank.
akciófilm, nem több nem kevesebb.
szerintem felrakta a lécet :)

végre 1 olyan film, amikor a moziból kilépve arra gondolsz, hogy akciófilmet láttál, és nem valami annak mondott nyálas drámát, esetleg jónwúú scifi-t  :Đ

Szerkesztette: tasp 2006. 11. 13. 19:02 -kor

A számítógépes játékok nincsenek hatással ránk!!!
Ha kiskorunkban hatott volna ránk a PacMan akkor most sötét termekben rohangálnánk tablettákat rágcsálva miközben repetatív ritmusú elektronikus zene szól!!!

#834 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 13. 20:20

Idézet: Cadaver - Dátum: 2006. nov. 11., szombat - 23:45

Jó 5 perc múlva kezdődik a Gépész című film az m1-en, azt is érdemes megnézni. Mondjuk enyhén szólva későn van vége. :tired:

Ha ezt előbb írod... :(

Akkor én is egy már leadottat ajánlok. Szintén m1-en ment éjfél körül pár hete:

Kép

Gyepkutyák (Lawn Dogs)

#835 Felhasználó inaktív   Pikkolo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 13. 22:44

A múlt titka
The Dark (Anglia/Németország - 2005)

Kép

Kicsit zavaros volt a vége, de azért elég borzongató volt igy este. Annyira nem kemény, mint a Silent Hill, de ez is jó volt. A ffi főszereplő ebben is Boromir a Gyűrűk Urából.

#836 Felhasználó inaktív   spidey 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 16. 01:41

Idézet: tasp - Dátum: 2006. nov. 13., hétfő - 20:01

igen... crank.
akciófilm, nem több nem kevesebb.
szerintem felrakta a lécet :)

végre 1 olyan film, amikor a moziból kilépve arra gondolsz, hogy akciófilmet láttál, és nem valami annak mondott nyálas drámát, esetleg jónwúú scifi-t  :Đ

John Woo sci-fi az már régen rossz... :)
Egyébként jó, hogy az akciófilmek színvonalasodtak és több bennük a dráma, de van bőven ellenpélda(Riddick, MI2, stb.) is.

#837 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 17. 18:35

21:15, Péntek (november 17.), TV2
Millió dolláros bébi

Kép

Kép

Frankie Dunn pályája során számos fantasztikus bunyóst edzett és menedzselt. Legfőbb tanítása, mely vezérli az életét is, hogy a legfontosabb az, hogy mindig védd magad. Mióta elidegenedett a lányától, Frankie jó ideje senkit sem engedett közel magához. Egyetlen barátja Hepaj, az egykori bokszoló, aki rendben tartja Frankie edzőtermét, és tudja, hogy a mogorva külső olyan embert takar, aki az elmúlt 23 évben szinte minden nap misére járt, keresve a megbocsátást, amely valahogy mégsem adatik meg neki. Aztán egy nap Maggie Fitzgerald besétál az edzőterembe. Maggie-nek sosem jutott sok semmiből, de van benne valami, ami csak keveseknek adatik meg: tudja, mit akar, és bármit hajlandó megtenni érte. Az élete állandó küzdelem, amit nyers tehetségével, kizökkenthetetlen koncentrálásával és elképesztő akaraterejével képes túlélni. Ám mindennél jobban vágyik arra, hogy valaki higgyen benne. Frankie-nek a legkevésbé sem hiányzik ez a fajta felelősség – a kockázatról nem is beszélve. Közli Maggie-vel a nyers, kemény igazságot: a lány túl öreg már a bokszhoz, ő pedig nem edz nőket. Ám a ˝nem˝ nem jelent semmit, ha az embernek nincs választása. Maggie nem hajlandó vagy nem képes feladni élete álmát, így nap mint nap széthajtja magát az edzőteremben, és egyedül Hepaj bátorítja. Frankie végül megadja magát Maggie elszántságának, és vonakodva bár, de elvállalja a tanítását. Mester és tanítványa hol kimerítik, hol inspirálják egymást, és ráébrednek, hogy közös bennük a küzdőszellem, mely legyőzi múltjuk fájdalmát és veszteségeit. Megtalálják egymásban azt a fajta családi kötődést, amit oly régen elvesztettek. Csak azt nem tudják, hogy hamarosan egy olyan harccal kell szembesülniük, amelyhez több lélekre és bátorságra lesz szükség, mint eddig bármihez.

Szerkesztette: Dorien 2006. 11. 17. 18:36 -kor

Wherever you go, go with all your heart.

#838 Felhasználó inaktív   tasp 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 17. 19:04

Idézet: spidey - Dátum: 2006. nov. 16., csütörtök - 1:41

John Woo sci-fi az már régen rossz... :)
Egyébként jó, hogy az akciófilmek színvonalasodtak és több bennük a dráma, de van bőven ellenpélda(Riddick, MI2, stb.) is.

szerintem félrebeszélünk egymás mellett. :p
A számítógépes játékok nincsenek hatással ránk!!!
Ha kiskorunkban hatott volna ránk a PacMan akkor most sötét termekben rohangálnánk tablettákat rágcsálva miközben repetatív ritmusú elektronikus zene szól!!!

#839 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 18. 13:50

Hali!

Most picit negalom a topic temajat...

Szoval tegnap neztem meg a TAXIDERMIA -t, es hat...

...szoval, eleg tolerans, es nyitott vagyok, de ez mar nekem is sok volt, ugy erzem nagyobb biztonsagban ereznem magam, ha a film alkotoja a fekete vasracs mogott lakna...

Magyaran NEM AJANLOM a filmet, hacsak valaki nem mazo hajlamu, es imadja az extragroteszk dolgokat.  :(
(mondom ezt ugy, hogy a 11k vesszot majdhogynem szemrebbenes nelkul olvastam vegig...)

Szerkesztette: Vertigo 2006. 11. 18. 13:53 -kor

#840 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 18. 15:48

Megneztem tegnap a Cranket, mert ezereve lattam filmet mar, de ez nagyon utos volt, Jason Statham amugyis egyik kedvenc akciofiguram, de itt eszmeletlen dolgokra volt kepes neha. A korhazi kopenyes futasa es a telefon kozben, ill. a mocis resz meg....  :Đ  :Đ  :omg: :nevet2: :nevet2:
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

Téma megosztása:

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.