HWSW Informatikai Kerekasztal: Filmajánló II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Filmajánló II. Értékeld a témát: -----

#941 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 06. 20:41

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2006. dec. 6., szerda - 18:47

Scanner Darklyt mar latta vki? :think:

Az első 24 percet már igen, az nagyon jó volt. :smoker: Hamarosan megnézem az egészet. :)
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#942 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 12. 07. 10:31

Idézet: WhiteHunter - Dátum: 2006. dec. 5., kedd - 18:06

Láttam az új film bemutatóját és nagyon bírtam, hogy végre nem egy nyálas képű a főszereplő...ez a pasi nem egy szépfiú, de legalább férfias  és így számomra hitelesebb  Bond.  ...  ;)  :cool:

Azért valld be őszintén, hogy sokat nyom a latba a "gyurmázott felsőtest" is!  :)

Én Freeone véleményét osztom. A filmet nem láttam, de amikor megtudtam, hogy ő kapta a szerepet, akkor azonnal arra gondoltam, nem lesz jó a szerepre.

James Bond figurája egy talpig úriember "bőrébe bújtatott" gyilkológép. Roger Moore, Sean Connery és Pierce Brosnan ezt könnyen magáévá tette.

De az új Bond szereplőnek annyira közönséges feje van, hogy nehéz elképzelni szmokingban, kifinomult, minden helyzetben kifogástalan viselkedéssel.
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#943 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 07. 20:14

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2006. dec. 6., szerda - 18:47

Scanner Darklyt mar latta vki? :think:

Most nézem, jó kis film. :cool:  :up: Elég sok a káromkodás, de ez illik ide. A színészek nagyon jók, a látvány nekem bejön, a sztori is érdekes, mindenkinek ajánlom! :respect:

Szerkesztette: Necros 2006. 12. 07. 20:16 -kor

Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

#944 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 07. 20:25

Idézet: Piftuka - Dátum: 2006. dec. 7., csütörtök - 11:31

Azért valld be őszintén, hogy sokat nyom a latba a "gyurmázott felsőtest" is!  :)

Én Freeone véleményét osztom. A filmet nem láttam, de amikor megtudtam, hogy ő kapta a szerepet, akkor azonnal arra gondoltam, nem lesz jó a szerepre.

James Bond figurája egy talpig úriember "bőrébe bújtatott" gyilkológép. Roger Moore, Sean Connery és Pierce Brosnan ezt könnyen magáévá tette.

De az új Bond szereplőnek annyira közönséges feje van, hogy nehéz elképzelni szmokingban, kifinomult, minden helyzetben kifogástalan viselkedéssel.

Nézzd meg a posztereket:

Connery
Moore
Dalton]
Lazenby
Craig

Szerkesztette: EGOKA 2006. 12. 07. 20:33 -kor

<b>If you can't be famous, be infamous</b>
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#945 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 07. 20:32

Azért, mert Pierce Brosnan már-már feminin volt :D még nem biztos, hogy Craig a markánsabb vonásaival "nem való" Bondnak.
Sőt. :smoker: 

#946 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 07. 22:12

Idézet: Piftuka - Dátum: 2006. dec. 7., csütörtök - 10:31

Egyetértek. :up:
Wherever you go, go with all your heart.

#947 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 08. 00:00

Most jöttünk ki a Bondról. Ha láttatok már sz@rt, banyek...
Ha nem ingyen lett volna most verném a fejem a falba.
A történet több sebből vérzik, tele van hibákkal, logikátlansággal...
Ja és a sztori közepén van egy akkora nyál rész, hogy hangosan röhögött a közönség.
Ha Dzsémsz Bond így udvarol egy nőnek ássa el magát, mert ezzel a stílussal egy tinilányt se tudna levenni a lábáról.
Az egyetlen pozitívum, hogy tele volt a film stílusos autókkal (tehát nem célkeresztes hulladékokat meg 4karikás trágyákat sorakoztattak fel), Aston Martin ugye elengedhetetlen, pár Bentley és jó sok Jaguár...
Számomra ennyi pozitívum volt benne.
"Megmondtam pisztráng és világosan."
www.radioQ.hu

#948 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 08. 02:15

Idézet: Harlequin - Dátum: 2006. dec. 8., péntek - 0:00

Az egyetlen pozitívum, hogy tele volt a film stílusos autókkal (tehát nem célkeresztes hulladékokat meg 4karikás trágyákat sorakoztattak fel), Aston Martin ugye elengedhetetlen, pár Bentley és jó sok Jaguár...
Számomra ennyi pozitívum volt benne.

:offtopic:
Célkeresztes hulladék, 4karikás trágya... szerintem azért rohadt jó autók ezek.
Az Aston Martin, Bentley, Jaguár meg elit státusszimbólum.
Wherever you go, go with all your heart.

#949 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 08. 09:48

Idézet: Necros - Dátum: 2006. dec. 7., csütörtök - 20:14

Most nézem, jó kis film. :cool:  :up: Elég sok a káromkodás, de ez illik ide. A színészek nagyon jók, a látvány nekem bejön, a sztori is érdekes, mindenkinek ajánlom! :respect:

A Scanner Darkly (Kamera által homályosan)

Kép

Tegnap be is fejeztem, annyit tennék még hozzá, hogy nekem rövidnek tünt. Nem ismerem az eredeti novellát/regényt, de nekem a vége kicsit összecsapottnak tűnik. Ennek ellenére nálam 8,5/10. :respect:

#950 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 12. 08. 09:57

Idézet: EGOKA - Dátum: 2006. dec. 7., csütörtök - 20:25

Nézzd meg a posztereket:

Connery
Moore
Dalton]
Lazenby
Craig

Megnéztem. Láttam már mindegyiküket.  :) Craig képéről az jut eszembe, hogy: "minek a béka lábára patkó?".

Egy utolsó falusi kocsmabunyósnak néz ki, akin teljesen idegen a szmoking. Ez van. James Bond karakterétől nagyon messze van ez a fazon.
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#951 Felhasználó inaktív   WhiteHunter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 08. 10:31

Idézet: Piftuka - Dátum: 2006. dec. 7., csütörtök - 10:31

minek is tagadnám... ;)  :cool:

olvasva a "szubjektív" véleményeket, elhiszem, hogy mindenkiben mást vált ki egy külső kinézet... :D

A filmet nem láttam, és van rá esély, hogy  nem is fogom, de még mindig azt vallom, hogy első benyomásra szimpatikusabb ez a Craig, mint az elődei, kivéve Conneryt, aki  a külseje alapján szintén nem nevezhető az arisztokrácia krémjének... mégis férfiassága miatt számomra hiteles volt...függetlenül, hogy milyen magas a homloka stb ... ;)  :Đ 

Szerintem a Bond filmek már semmi újat nem tudnak felmutatni, lerágott csont mindegyik...talán ezért csalódottak a nézők... várják a nagy durranást, ami általában elmarad...  ;)

Szerkesztette: WhiteHunter 2006. 12. 08. 10:31 -kor

#952 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 08. 11:24

Idézet: Piftuka - Dátum: 2006. dec. 8., péntek - 10:57

Megnéztem. Láttam már mindegyiküket.  :) Craig képéről az jut eszembe, hogy: "minek a béka lábára patkó?".

Egy utolsó falusi kocsmabunyósnak néz ki, akin teljesen idegen a szmoking. Ez van. James Bond karakterétől nagyon messze van ez a fazon.

Erről pampogok hónapok óta. (Igaz itt még csak napok.) Akkor jöttem rá, h ő nem való Bondnak, amikor megnéztem a Tortát. Zseniális film. Arra a szerepre tökéltes, de Bondnak...

Majom a köszörükövön... Sajnálom. Ettől persze még lehet jó pasi (szerintem az), de nem 007es.
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#953 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 08. 11:25

Idézet: WhiteHunter - Dátum: 2006. dec. 8., péntek - 11:31

minek is tagadnám... ;)  :cool:

olvasva a "szubjektív" véleményeket, elhiszem, hogy mindenkiben mást vált ki egy külső kinézet... :D

A filmet nem láttam, és van rá esély, hogy  nem is fogom, de még mindig azt vallom, hogy első benyomásra szimpatikusabb ez a Craig, mint az elődei, kivéve Conneryt, aki  a külseje alapján szintén nem nevezhető az arisztokrácia krémjének... mégis férfiassága miatt számomra hiteles volt...függetlenül, hogy milyen magas a homloka stb ... ;)  :Đ 

Szerintem a Bond filmek már semmi újat nem tudnak felmutatni, lerágott csont mindegyik...talán ezért csalódottak a nézők... várják a nagy durranást, ami általában elmarad...  ;)

Amúgy ez a Bond film, az első könyv filmes adaptációja. Elvileg jónak kéne lennie.

Elvileg...

#954 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 08. 11:28

Azért Brosnan sem volt egy anti-Bond. :) Szerintem Connery után ő volt a legjobb választás a Bondokat megszemélyesítő színészek közül. Remekül tudja játszani az angol gentlemant, ez már kiderült akkor is, amikor egy régi angol produkcióban Willy Fogg-ot alakította a 80 nap alatt a föld körül c. sorozatban.
De tény, hogy Connery az egyetlen és igazi Bond. Emlékszem, hogy egyszer pár hollywood-i hölgy sztárt megkérdeztek, mi a véleményül Conneryről. Whoopi Goldberg így nyilatkozott: "Innék a fürdővizéből..."

:D

#955 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 08. 11:35

Hali!

Tegnap este en is megneztem a filmet.
Igaz az utolso harmadaba szenvedtem, de ha ettol eltekintunk nekem tetszett...

Nekem bejott, hogy nincs lathatatlan auto, lezerfegyver, stb. es hogy a fohos karaktere inkabb a Connery Bondja fele tolodott el. Igaz valamelyest tul is ment rajta, leven kevesbbe kifinomult, ellenben joval durvabb :)

Szimpatikus volt, hogy az uj Bond egy kevesbbe feltuno, kevesbbe bajgunar karakter.

A film amugy egesz nezheto, nem sz@r, csak az utolso 3/4 orat nagyon ki kellett volna hagyni belole!

u.i.
na igen, a csabitasos dolgok nehol picit hihetetlenek (habar BPi utcakon latni furcsabb parokat is neha :)), viszont az jo, hogy nem tokeletes az ugynok, neha hibazik, esetleg a feje is elcsavarhato...
(kar azert a mexikoi csajert, jobban kellett volna ra vigyaznia! ;))

Szerkesztette: Vertigo 2006. 12. 08. 11:40 -kor

#956 Felhasználó inaktív   boyscout 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 08. 12:18

nekem is tetszett. a végét leszámítva. :) szerintem ráfért már Bondra egy kis változtatás.  :up:  most megint durvábbik fele dominál (mint Connerynél). a következő színészváltásnál talán visszahozzák a "bájgúnár arisztokratikus" figurát. de abban nehéz lesz Brosnan karakterét felülmúlni.  :respect:
impossible is not a fact. it's an opinion. impossible is temporary. impossible is nothing...

#957 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 08. 12:40

Idézet: boyscout - Dátum: 2006. dec. 8., péntek - 13:18

nekem is tetszett. a végét leszámítva. :) szerintem ráfért már Bondra egy kis változtatás.  :up:  most megint durvábbik fele dominál (mint Connerynél). a következő színészváltásnál talán visszahozzák a "bájgúnár arisztokratikus" figurát. de abban nehéz lesz Brosnan karakterét felülmúlni.  :respect:

Bájgúnár arisztokrata és szoknyavadász Moore Bondja volt. :D

#958 Felhasználó inaktív   boyscout 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 08. 12:44

Idézet: EGOKA - Dátum: 2006. dec. 8., péntek - 12:40

Bájgúnár arisztokrata és szoknyavadász Moore Bondja volt. :D

hát igen, Moore egy minden lében kanál Bond volt. :)
impossible is not a fact. it's an opinion. impossible is temporary. impossible is nothing...

#959 Felhasználó inaktív   boyscout 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 12. 08. 13:04

a pókerjátszma alatt állandóan a "Király vagy kilences" járt a fejemben. :D
újra kellene vágni a Bond jelenetekkel. :D:D

#960 Felhasználó inaktív   Lord 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 08. 13:56

300 by Frank Miller  :respect:  :respect:

( szerk: 126 megás .mov van a link mögött )

Szerkesztette: Lord 2006. 12. 08. 13:58 -kor

Téma megosztása:

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.