Elküldve: 2007. 03. 16. 00:16
Idézet: furtont - Dátum: 2007. márc. 15., csütörtök - 23:22
Sziasztok.
Probáltam a prb ra keresni a forumban, de nem igazán sikerült.
Szoval felraktam a fireox 2 őt, s utána valahogy sikerült a beépitett rss olvasót elvarázsolnom. Próbáltam ujratelepiteni, (uninstallal) de nem sikerült visszaállitanom. Probálkoztam azzal is, hogy az uninstallal egyutt a tárolt adait s beállitásait töröljem (de nem igazán sikerült eddig megtalálnom, hogy hol tárolja a prg ), de nem jött össze. Mikor újratelepiettem, megörizve talált minden beállitást.
Tudnátok segiteni abban, hogyan tudnám mondjuk az összes beállitást letörölni az uninstallal egyutt, vagy hogyan tudnám a beépitett rrs hirolvasot elővarázsolni? (ikonként szerepeljen kint )
Köszönöm
T
Könyvtár:
C:\Documents and Settings\(Felhasználónév)\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\(8 db betű/szám).default
C:\Program Files\Mozilla Firefox\
Nem szeretem az uborkát, de jó, hogy nem szeretem, mert ha szeretném, akkor megenném. PEDIG UTÁLOM!!!
"Egyszer életemben elsuhant mellettem egy gyönyörű lány, hagytam eltűnni könnyelműen, a szerelem volt talán !?!"
"Ha nem ezt vártad, Ha csalódtál bennem, Hogy későn jöttem, Mégis korán kell mennem, Az agyam játszana velem, De a szívem képtelen, Köszönöm nem!"