HWSW Informatikai Kerekasztal: Mozilla Firefox II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (181 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mozilla Firefox II. Értékeld a témát: -----

#1041 Felhasználó inaktív   svartedauen 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 07. 15:09

Idézet: luckystar - Dátum: 2007. márc. 7., szerda - 11:28

Létezik olyan "extension", amelyikkel nagyobb tartalmat is lehet menteni mint egy képernyő és nem teljes oldalt? :think:
(ScreenGrab egész oldalt, ablakot és nézetetportot ment)

Létezik. Save as image
https://addons.mozil...g/firefox/3408/
File menüben megjelenik egy új menüpont save as image és ezzel az egész oldalt el lehet menteni, mint JPG, PNG formátumban.
So Pure... So Cold... Transilvanian Hunger

#1042 Felhasználó inaktív   luckystar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 07. 17:24

Idézet: svartedauen - Dátum: 2007. márc. 7., szerda - 15:09

Létezik. Save as image
https://addons.mozil...g/firefox/3408/
File menüben megjelenik egy új menüpont save as image és ezzel az egész oldalt el lehet menteni, mint JPG, PNG formátumban.

Egérrel hogyan kell kijelölni mert, alul látok egy szürke sávot, de amit kiszeretnék jelölni ott nem működik? :think:

#1043 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 07. 17:42

Idézet: zoli62 - Dátum: 2007. márc. 7., szerda - 8:46

Jól látom , hogya linuxos változatok installer nélküliek? Azaz letöltés, kitömörítés.

Jól látod, viszont nemhiszem hogy sok olyan desktop disztró forog közkézen amihez ne lenne natív csomag sőőt már azt is furcsállom hogy nincs feltelepítve alapból. Csomagkezelőben nézelődj favágás helyett!
In Flames We Trust

#1044 Felhasználó inaktív   svartedauen 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 07. 19:20

Idézet: luckystar - Dátum: 2007. márc. 7., szerda - 17:24

Egérrel hogyan kell kijelölni mert, alul látok egy szürke sávot, de amit kiszeretnék jelölni ott nem működik? :think:

A kijelölés nálam sem működik, útólag szoktam kivágni irfanview-val  :)

#1045 Felhasználó inaktív   mikk2000 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 08. 12:07

Sziasztok, ha egy weboldalon van egy flash alapú videó anyag, azt le tudom menteni valahogyan?

#1046 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 08. 13:18

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#1047 Felhasználó inaktív   svartedauen 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 08. 15:19

Idézet: mikk2000 - Dátum: 2007. márc. 8., csütörtök - 12:07

Sziasztok, ha egy weboldalon van egy flash alapú videó anyag, azt le tudom menteni valahogyan?

milyen flash-alapú videóanyag?
- mert ha flv (youtube stb), akkor Fast Video Download (az újabb verziók sokkal bugosabbak mint a régiek  :Đ )
- egyéb flash meg médiacuccokhoz: UnPlug  ;)

#1048 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 08. 17:02

Idézet: svartedauen - Dátum: 2007. márc. 8., csütörtök - 15:19

- mert ha flv (youtube stb), akkor Fast Video Download

Sajnos nem mindenre megoldás, ami flv. :) Persze, arra is van megoldás, csak nem az FVD! :D

Szerkesztette: Csokis 2007. 03. 08. 17:03 -kor

Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#1049 Felhasználó inaktív   svartedauen 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 08. 17:19

Idézet: Csokis - Dátum: 2007. márc. 8., csütörtök - 17:02

Sajnos nem mindenre megoldás, ami flv. :) Persze, arra is van megoldás, csak nem az FVD! :D

jó, hát nálam az internetes videózás = youtube (esetleg googlevideo)  :)
ha meg más oldalon találok valamit és a meglévőkkel nem tudom menteni, akkor marad a régi megoldás.. Cache - legújabb fájl - copy és rename. :D  :rolleyes:

#1050 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 08. 23:13

Hogy lehet böngészőn belül lejátszani az ezen http://szotar.sztaki.hu/index.hu.jhtml az oldalon kiejtett szavakat? Windows XP SP2, Firefox 2.0.0.2. Társítottam Windws Mediapayer 10-el. Kiejtésnél mindig elindítja a lejátszót. Opera, és Internet Explorer esetében böngészőn belül játssza le.
"Légy szerény mint én..."

#1051 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 12. 17:00

Idézet: zoli62 - Dátum: 2007. márc. 8., csütörtök - 23:13

Hogy lehet böngészőn belül lejátszani az ezen http://szotar.sztaki.hu/index.hu.jhtml az oldalon kiejtett szavakat? Windows XP SP2, Firefox 2.0.0.2. Társítottam Windws Mediapayer 10-el. Kiejtésnél mindig elindítja a lejátszót. Opera, és Internet Explorer esetében böngészőn belül játssza le.

QuickTime player pluginnal megy, bár akkor is megjelenik egy üres oldala. Erre az embedded lejtszásra WMP-el tényeg nincs lehetőség Firefoxon belül?
"Légy szerény mint én..."

#1052 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 14. 15:38

Tudtok olyan Windows -os Firefox -ról, amely pendrive -ról működik, és ott tárolja a beállításokat és bővítményeket is...?  :)

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#1053 Felhasználó inaktív   TMexy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 14. 15:49

Idézet: Nevergone - Dátum: 2007. márc. 14., szerda - 15:38

Tudtok olyan Windows -os Firefox -ról, amely pendrive -ról működik, és ott tárolja a beállításokat és bővítményeket is...?  :)

Igen, elvileg van ilyen.
Portable néven keresd.
Pl. itt
Vagy itt.
És ezen az oldalon találsz még ilyen hordozható progikat.
Nem szeretem az uborkát, de jó, hogy nem szeretem, mert ha szeretném, akkor megenném. PEDIG UTÁLOM!!!
"Egyszer életemben elsuhant mellettem egy gyönyörű lány, hagytam eltűnni könnyelműen, a szerelem volt talán !?!"
"Ha nem ezt vártad, Ha csalódtál bennem, Hogy későn jöttem, Mégis korán kell mennem, Az agyam játszana velem, De a szívem képtelen, Köszönöm nem!"

#1054 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 14. 16:05

Idézet: TMexy - Dátum: 2007. márc. 14., szerda - 16:49

Köszönöm a gyors, hathatós segítséget...  :)

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#1055 Felhasználó inaktív   potyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 14. 19:33

Lehet, hogy volt már róla szó, de meg lehet azt csinálni, hogy a mesterjelszó nélkül ne induljon el a firefox?
Én még nem láttam ilyet, aki ilyen gyorsan ilyen sok időt elpazarol!

#1056 Felhasználó inaktív   TMexy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 15. 01:25

Idézet: Nevergone - Dátum: 2007. márc. 14., szerda - 16:05

Köszönöm a gyors, hathatós segítséget...  :)

Örülök, hogy segíthettem! :up:
Nem szeretem az uborkát, de jó, hogy nem szeretem, mert ha szeretném, akkor megenném. PEDIG UTÁLOM!!!
"Egyszer életemben elsuhant mellettem egy gyönyörű lány, hagytam eltűnni könnyelműen, a szerelem volt talán !?!"
"Ha nem ezt vártad, Ha csalódtál bennem, Hogy későn jöttem, Mégis korán kell mennem, Az agyam játszana velem, De a szívem képtelen, Köszönöm nem!"

#1057 Felhasználó inaktív   furtont 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 15. 23:22

Sziasztok.

Probáltam a prb ra keresni a forumban, de nem igazán sikerült.
Szoval felraktam a fireox 2 őt, s utána valahogy sikerült a beépitett rss olvasót elvarázsolnom. Próbáltam ujratelepiteni, (uninstallal) de nem sikerült visszaállitanom. Probálkoztam azzal is, hogy az uninstallal egyutt a tárolt adait s beállitásait töröljem (de nem igazán sikerült eddig megtalálnom, hogy hol tárolja a prg ), de nem jött össze. Mikor újratelepiettem, megörizve talált minden beállitást.

Tudnátok segiteni abban, hogyan tudnám mondjuk az összes beállitást letörölni az uninstallal egyutt, vagy hogyan tudnám a beépitett rrs hirolvasot elővarázsolni? (ikonként szerepeljen kint )

Köszönöm

T

#1058 Felhasználó inaktív   TMexy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 16. 00:16

Idézet: furtont - Dátum: 2007. márc. 15., csütörtök - 23:22

Sziasztok.

Probáltam a prb ra keresni a forumban, de nem igazán sikerült.
Szoval felraktam a fireox 2 őt, s utána valahogy sikerült a beépitett rss olvasót elvarázsolnom. Próbáltam ujratelepiteni, (uninstallal) de nem sikerült visszaállitanom. Probálkoztam azzal is, hogy az uninstallal egyutt a tárolt adait s beállitásait töröljem (de nem igazán sikerült eddig megtalálnom, hogy hol tárolja a prg ), de nem jött össze. Mikor újratelepiettem, megörizve talált minden beállitást.

Tudnátok segiteni abban, hogyan tudnám mondjuk az összes beállitást letörölni az uninstallal egyutt, vagy hogyan tudnám a beépitett rrs hirolvasot elővarázsolni? (ikonként szerepeljen kint )

Köszönöm

T

Könyvtár:
C:\Documents and Settings\(Felhasználónév)\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\(8 db betű/szám).default
C:\Program Files\Mozilla Firefox\

#1059 Felhasználó inaktív   furtont 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 16. 07:27

Idézet: TMexy - Dátum: 2007. márc. 16., péntek - 1:16

Könyvtár:
C:\Documents and Settings\(Felhasználónév)\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\(8 db betű/szám).default
C:\Program Files\Mozilla Firefox\

köszönöm

#1060 Felhasználó inaktív   Renwick 

• Renwick
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 03. 21. 11:51

Nem tudom előkerült-e a téma már korábban, de ki tudja mi okozza azt a jelenséget, hogy ha a Firefoxot a Vista lövi le az OS leállása közben, akkor utána úgy indul legközelebb a böngésző, mintha programhiba miatt szállt volna el (azaz rákérdez a helyreállításra és automatikusan törli a gyorsítótárat)...  :think:

üdv

R.
Can you hear me, major Tom?

Téma megosztása:

• (181 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55