A baj az - a bosszúságon kívül-, hogy volt egy könyvjelzőm ami nagyon fontos és pótolhatatlan (tehát nem fogom megtalálni Google-val és ismerősök se ismerik), valahogyan vissza lehet ezt hozni vagy így jártam ?
Mozilla Firefox II.
Elküldve: 2006. 06. 22. 10:38
A baj az - a bosszúságon kívül-, hogy volt egy könyvjelzőm ami nagyon fontos és pótolhatatlan (tehát nem fogom megtalálni Google-val és ismerősök se ismerik), valahogyan vissza lehet ezt hozni vagy így jártam ?
Elküldve: 2006. 06. 22. 12:55
Idézet: iljicSke - Dátum: 2006. jún. 22., csütörtök - 11:38
Ha elindítod a profile managert, vagy belekukkantasz a profiles mappádba (Documents and Settings\NEVED\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles), akkor nincs ott véletlenül több default profil? Nézd meg, lehet hogy az egész régi profilod megvan. Ha megvan, akkor a profile managerrel tudod aktiválni.
Elküldve: 2006. 06. 22. 14:05
Idézet: zZsOlTi - Dátum: 2006. jún. 22., csütörtök - 12:55
1 profil van csak, sajnos.
Elküldve: 2006. 06. 23. 01:54
Van egy kis problémám. Mostanság ha bármilyen dolgot töltök le aminek *.exe a kiterjesztése akkor az ikonja ilyen lesz és nem tudom elindítani mert program futtatási hibát ír ki:

Ha flashgettel töltöm, ha a firefox belső letöltőjével akkor is ilyen lesz!
Nincs se spam se vírus a gépen!
Segítsetek!!!
Elküldve: 2006. 06. 23. 11:02
Erre van már valami megoldás?
A másik meg, hogy elkezdte a címsorban azt játszani, hogy nem működik a HOME, END és a nyíl billentyűk. És így elég nehéz címet szerkeszteni.
Találkozott már ezzel a hibával más is? Esetleg megoldás?
"Egyszer életemben elsuhant mellettem egy gyönyörű lány, hagytam eltűnni könnyelműen, a szerelem volt talán !?!"
"Ha nem ezt vártad, Ha csalódtál bennem, Hogy későn jöttem, Mégis korán kell mennem, Az agyam játszana velem, De a szívem képtelen, Köszönöm nem!"
Elküldve: 2006. 06. 23. 11:16
Idézet: TMexy - Dátum: 2006. jún. 23., péntek - 10:02
Erre van már valami megoldás?
(...)
Internet Explorer, Opera...
Elküldve: 2006. 06. 23. 11:19
Idézet: mikk2000 - Dátum: 2006. jún. 23., péntek - 12:16
Annyira azért nem ártott meg nekem a nap, hogy ilyeneket csináljak. :Đ
Akkor inkább visszateszek egy régebbi Firefoxot, pl: 1.0.6
"Egyszer életemben elsuhant mellettem egy gyönyörű lány, hagytam eltűnni könnyelműen, a szerelem volt talán !?!"
"Ha nem ezt vártad, Ha csalódtál bennem, Hogy későn jöttem, Mégis korán kell mennem, Az agyam játszana velem, De a szívem képtelen, Köszönöm nem!"
Elküldve: 2006. 06. 23. 11:29
Idézet: TMexy - Dátum: 2006. jún. 23., péntek - 12:19
Akkor inkább visszateszek egy régebbi Firefoxot, pl: 1.0.6
Azért az Opera9 egy próbát megérne mielőtt visszaváltasz egy nem biztonságos böngészőverzióra...
Elküldve: 2006. 06. 23. 11:37
Én csak a problémámra jöttem megoldást találni.
Idézet: pascal - Dátum: 2006. jún. 23., péntek - 12:29
Most a Firefox böngésző, vagy csak az adott verziója nem biztonságos?
És a többi böngésző miért lenne biztonságosabb?
Elküldve: 2006. 06. 23. 11:42
Idézet: TMexy - Dátum: 2006. jún. 23., péntek - 12:37
Én csak a problémámra jöttem megoldást találni.
Most a Firefox böngésző, vagy csak az adott verziója nem biztonságos?
És a többi böngésző miért lenne biztonságosabb?
LOL az 1.0.x szériához már nincs több sekuricsi peccs ha jól tudom.
Persze ha ilyen érdekesen reagálod a segítő szándékú hozzászólásokat, nem tudom mennyit fogsz még kapni...
Elküldve: 2006. 06. 23. 12:29
Idézet: pascal - Dátum: 2006. jún. 23., péntek - 12:42
Persze ha ilyen érdekesen reagálod a segítő szándékú hozzászólásokat, nem tudom mennyit fogsz még kapni...
Bocs, de most a problémámra kértem választ, és nem azt, hogy ajánljatok nekem másik böngészőket.
Már megszerettem
Az életben ha az ember problémába ütközik, akkor két dolgot tehet:
- vagy megpróbálja megoldani (pl: segítséget kér)
- vagy meghátrál (pl: másik böngészőre vált)
Mikor nem tetszett az IE -> váltottam.
Most csak problémába ütköztem, megpróbálom megoldani.
És ha váltok, de az új böngésző sem úgy működik, ahogy kellene, vagy csak nem tetszik nekem, akkor is váltást fogtok ajánlani? És ha eljutok odáig, hogy egyik sem lesz jó, akkor mit csináljak? :confused:
Elküldve: 2006. 06. 23. 12:41
Idézet: TMexy - Dátum: 2006. jún. 23., péntek - 13:29
Az életben ha az ember problémába ütközik, akkor két dolgot tehet:
- vagy megpróbálja megoldani (pl: segítséget kér)
Én pl. javaslom, hogy térj át jelenleg támogatott-fejleszett Firefox-ra, vagyis az 1.5x-es változatra.
Elküldve: 2006. 06. 23. 12:47
Elküldve: 2006. 06. 23. 13:00
A problémádra jelenleg nincs ismert megoldás. Valószínüleg valamelyik következő verzióban javítva lesz. Ha nagyon irritál akkor ideiglenesen használj másik böngészőt, ugyanis van használható alternatíva, nem szabad szemellenezőt hordani. Nem akarunk "megtéríteni" vagy lebeszélni, csupán a többiek futottak már futottak pár kört az általad is írt hibával és nem találtak megoldást így te megkaptad a tömör konklúziót.
Jelentéktelen megjegyzés: a linuxos verzióban semmi ilyesmi hibába nem futottam.
Elküldve: 2006. 06. 23. 13:13
Idézet: MisterY - Dátum: 2006. jún. 23., péntek - 13:41
Pont ezaz: a legfrissebbet használom (1.5.0.4) és ebben találkoztam ezekkel a hibákkal.
Elküldve: 2006. 06. 23. 13:15
Idézet: mikk2000 - Dátum: 2006. jún. 23., péntek - 13:47
Az első hibát már itt is felvetették, de azóta senki nem írt, hogy talált volna rá megoldást.
És én most rákérdeztem, hogy hátha.
A második hibát még nem láttam itt megemlítve. Gondoltam jelzem, hátha másnál is előfordult már, esetleg megoldást is talált rá.
Elküldve: 2006. 06. 23. 13:29
Idézet: pascal - Dátum: 2006. jún. 23., péntek - 14:00
A problémádra jelenleg nincs ismert megoldás. Valószínüleg valamelyik következő verzióban javítva lesz. Ha nagyon irritál akkor ideiglenesen használj másik böngészőt, ugyanis van használható alternatíva, nem szabad szemellenezőt hordani. Nem akarunk "megtéríteni" vagy lebeszélni, csupán a többiek futottak már futottak pár kört az általad is írt hibával és nem találtak megoldást így te megkaptad a tömör konklúziót.
Jelentéktelen megjegyzés: a linuxos verzióban semmi ilyesmi hibába nem futottam.
Akkor elég lett volna ennyit írni: a hibákat már más is tapasztalta, de megoldás még nincs rá.
Jelen pillanatban a hibákkal még együtt tudok élni, úgyhogy maradhat a Firefox. Ha meg nem, akkor van helyette Mozilla és AvantBrowser, esetleg Maxthon. :Đ
Akkor azt hiszem, váltanom kell linux-ra.
Elküldve: 2006. 06. 23. 17:18
ablakon a letöltés helyét is ki lehetett választani.
csak sajnos formáznom kellett,és most meg sehol se találom azt a kiterjesztést,igy nem tudom sok letöltésnél megadni a célhelyet.(csak olyan oldalnál ahol jobb gombal is lehet letölteni)tud vki segiteni?
Elküldve: 2006. 06. 23. 18:05
Idézet: cibuu - Dátum: 2006. jún. 23., péntek - 18:18
ablakon a letöltés helyét is ki lehetett választani.
csak sajnos formáznom kellett,és most meg sehol se találom azt a kiterjesztést,igy nem tudom sok letöltésnél megadni a célhelyet.(csak olyan oldalnál ahol jobb gombal is lehet letölteni)tud vki segiteni?
Talán a DownThemAll!-ra gondoltál.
De jobban belegondolva ez alapból is így van a Mozillában és a MozillaFirefoxban is.
Elküldve: 2006. 06. 23. 18:24
Idézet: cibuu - Dátum: 2006. jún. 23., péntek - 18:18
ablakon a letöltés helyét is ki lehetett választani...
A Tools/Options/Downloads fülön be lehet állítani, hogy minden file letöltéskor kérdezzen, vagy kérdés nélkül egy alapértelmezett könyvtárba mentsen.
Csatolt fájl:
-
igy.gif (0byte)
Letöltések:: 0

Súgó
A téma zárva.