HWSW Informatikai Kerekasztal: Mozilla Firefox II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (181 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mozilla Firefox II. Értékeld a témát: -----

#1941 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 16. 18:01

Idézet: Advocat - Dátum: 2008. ápr. 16., szerda - 9:22

Hi!

Van egy olyan problemam, hogy a feltelepitett  Mozilla Firefox 2.0.0.13 nem akar elindulni XP SP1 (masik SP1-es gepen tokeletesen megy) alatt.
-A teleppites soran nem volt semmi problema.
-Csokkentett mondban megy hibatlanul.
-Elotte Mozilla 1.7.13 volt fent, de akkor sem indult el ha az fent volt,  es akkor sem mikor leszedttem a Mozillat
-Volt reinstall
-CCleanerrel uninstall utan csinaltam egy reg. tisztitast.
-Reinstallkor a tuzfalat, virusirtot kikapcsoltam.
-Mikor inditani akarom nem ir ki semmit, nem mutat semmi, es nem tortenik semmi.
Google-n sem talaltam semmi segitseget, ami megoldotta volna a problemat... Segitsegeteket elore is koszonom.
ico_respect.gif

Próbáltad már törölni/eltávolítani a profilt? Vagy az egész mozilla mappát az application datából?

#1942 Felhasználó inaktív   csapdani 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 16. 18:12

Idézet: Advocat - Dátum: 2008. Apr. 16., Wednesday - 12:10

KIS 7 meg a Spyware Terminator ki van love es alotte sem utanna nem megy, mas olyan meg nincs fent, de amugy mire gondoltal?

Ilyesmikre gondoltam mint amit írtál.
Esetleg próbálkozz a kiterjesztések disable-re tételével (az összeset). Ha így sem megy, próbáld a profil törlését ahogy mzso írja.
Menj a %APPDATA%\Mozilla\Firefox\Profiles\xxxxxxxx.default\  mappába és töröld amit ott találsz. Előtte mentsd ki a bookmarks.htm-et!
Phenom II 955 Black Edition + Scythe Mugen 2 cooler | Gigabyte MA-770T-UD3 | Kingmax 2x2048 MB DDR3 1333MHz | Gigabyte Radeon HD6970 2GB OC version + Windforce cooler | OCZ Vertex Plus 120 GB SSD + WD 1000GB | Corsair HX650W | Coolermaster RC-335-KKN1-GP Elite | Dell U2412M | Samsung UE-46F5000 | Razer DeathAdder 3.5G | Windows 7 64bit

#1943 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 16. 20:28

Download Mozilla Firefox 2.0.0.14 Final

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#1944 Felhasználó inaktív   Advocat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 17. 07:08

Idézet: csapdani - Dátum: 2008. ápr. 16., szerda - 19:12

Menj a %APPDATA%\Mozilla\Firefox\Profiles\xxxxxxxx.default\  mappába és töröld amit ott találsz. Előtte mentsd ki a bookmarks.htm-et!

Huhu!
Nem talalok semmi .defaultot  :think:
Ezt nézzétek meg: Ms Paint - John Locke

#1945 Felhasználó inaktív   csapdani 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 17. 07:58

Idézet: Eleanor - Dátum: 2008. Apr. 16., Wednesday - 20:28

Mindig is b*szta a csőröm, vajon a changelog-ban miért csak a security issue fix-eket listázzák ki? Nem hiszem el, hogy mióta kijött az 1.0, csak biztonsági réseket foltozgattak benne  :)  Miért nem tüntetik fel az új feature-öket, és az egyéb, nem biztonsági jellegű változásokat?
Phenom II 955 Black Edition + Scythe Mugen 2 cooler | Gigabyte MA-770T-UD3 | Kingmax 2x2048 MB DDR3 1333MHz | Gigabyte Radeon HD6970 2GB OC version + Windforce cooler | OCZ Vertex Plus 120 GB SSD + WD 1000GB | Corsair HX650W | Coolermaster RC-335-KKN1-GP Elite | Dell U2412M | Samsung UE-46F5000 | Razer DeathAdder 3.5G | Windows 7 64bit

#1946 Felhasználó inaktív   Advocat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 17. 08:21

Idézet: Eleanor - Dátum: 2008. ápr. 16., szerda - 21:28

Ez sem indul el...  :(  A problema u.a.

#1947 Felhasználó inaktív   csapdani 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 17. 11:28

Idézet: Advocat - Dátum: 2008. Apr. 17., Thursday - 8:21

Ez sem indul el...  :(  A problema u.a.

Egy régebbi verzió esetleg?
http://www.oldversio...m.php?n=firefox

#1948 Felhasználó inaktív   Advocat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 17. 12:25

Regebbi sem :( Egyszeruen meg sem nyikkanak....

#1949 Felhasználó inaktív   csapdani 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 17. 14:09

Idézet: Advocat - Dátum: 2008. Apr. 17., Thursday - 12:25

:( Akkor nincs más hátra, használj másik böngészőt...  :burr:

#1950 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 17. 18:56

Idézet: csapdani - Dátum: 2008. ápr. 16., szerda - 18:12

Az nem mindíg elég. Nekem egyszer olyan volt hogy nem egyezett a default folder a profiles.ini-ben lévővel és akkor nem jelent meg semmi. A firefox process futott de nem csinált semmit, az ablak sem jelent meg.

Idézet: Advocat - Dátum: 2008. ápr. 17., csütörtök - 7:08

Huhu!
Nem talalok semmi .defaultot  :think:

Az "xxxxxxxx" helyén egy véletlen karaktersorozat van, a mappa név végén van a .default.

Idézet: Advocat - Dátum: 2008. ápr. 17., csütörtök - 12:25

Kiprábálhatod a portable verziót is.

#1951 Felhasználó inaktív   KBoti 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 18. 07:26

Idézet: Eleanor - Dátum: 2008. ápr. 10., csütörtök - 15:47

Session Manager 0.6.1.13

Session Manager saves and restores the state of all windows - either when you want it or automatically at startup and after crashes. Additionally it offers you to reopen (accidentally) closed windows and tabs.

Ez sem az igazi vagy csak én nem tudom beállítani. Szal a végeredmény azt szertném ha az lenne, ahogyan az opera kezeli az ablakot. Ami meg van nyitva bezáráskor megjegyzi, indításnál megkérdi, akarom-e hogy behozza. Ennyi, nem kell pipálgatni kattogtatni. Ez megoldható a Firefoxban?

A választ előre is kösz.

#1952 Felhasználó inaktív   brd 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 18. 08:40

Pedig ezt én is használom, több gépen is, és (most már, az utolsó verziótól, hosszas fejlesztés után :D ) pontosan így működik. Kicsit mélyedj el a beállításokban. ;) ([Previous Browsing Session], backup the current session a kulcsszavak, az első page-n a beállításokban.)
Soha ne bízz olyanban, aki 5 napig vérzik és nem hal meg! :)

#1953 Felhasználó inaktív   Advocat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 18. 08:57

Idézet: mzso - Dátum: 2008. ápr. 17., csütörtök - 19:56

Az nem mindíg elég. Nekem egyszer olyan volt hogy nem egyezett a default folder a profiles.ini-ben lévővel és akkor nem jelent meg semmi. A firefox process futott de nem csinált semmit, az ablak sem jelent meg.

Az "xxxxxxxx" helyén egy véletlen karaktersorozat van, a mappa név végén van a .default.

Kiprábálhatod a portable verziót is.

Huhu!
Thx! A portable verzio jo lett, csak zavar, hogy nem magyar... Ezzel lehet vmit kezdeni?

Szerkesztette: Advocat 2008. 04. 18. 08:57 -kor

#1954 Felhasználó inaktív   FireShadow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 18. 17:02

üdv

Egy eléggé customized firefox-al rendelkezem, kinézetre már jó stb, csak a sebességgel van némi gondom.

Sok tabre optimalizálnám, eddig annyit elértem hogy függöleges a tab bar, de ha ilyen 100 tab felett járok iszonyatmód belassul. Pedig a gépemnek birnia kéne.

http://techline.hu/t...fox_titkok.aspx

Vannak ezek az about:config-os tweakek és érdekelne hogy mit lehet megtenni azért hogy a tabek zárása és váltása ne telljen 5mp-be, ha nagyonsok nyitva van.

Valaki ért hozzá? köszi
It's a state of bliss, you think you're dreaming.. It's the happiness inside that you're feeling..
Nézd meg Flash munkáim és a rajzaim!

#1955 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 18. 17:25

Idézet: Advocat - Dátum: 2008. ápr. 18., péntek - 8:57

Huhu!
Thx! A portable verzio jo lett, csak zavar, hogy nem magyar... Ezzel lehet vmit kezdeni?

Ha a portable jó akkor valószínű hogy a profiloddal van valami gebasz. Távolítsd el a firefox mappát az "\application data\mozilla"-ból.

Amúgy lehet magyarítani a portable-t. Ha elindítod a normális telepítőjét akkor létrehoz néhány ideiglenes mappát. Az egyikben van egy localized nevü mappa. Ha az abban lévő fájlokat mappákat másolod/felülírod az "%portable telepítési helye%\app\firefox" mappában akkor magyar lesz.

#1956 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 18. 22:26

Ez az új FlashPlayer valami éktelenül szar.  :omg:

Először azt hittem hogy az új FF Nightly szar, eztán mivel Safarim is pont ugyanott, ugyanúgy halt meg sanda gyanúm arra terelt hogy a délután aplikált új Flash az oka.
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

#1957 Felhasználó inaktív   TMexy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 19. 00:09

Idézet: FireShadow - Dátum: 2008. ápr. 18., péntek - 18:02

Egy eléggé customized firefox-al rendelkezem, kinézetre már jó stb, csak a sebességgel van némi gondom.

Sok tabre optimalizálnám, eddig annyit elértem hogy függöleges a tab bar, de ha ilyen 100 tab felett járok iszonyatmód belassul. Pedig a gépemnek birnia kéne.

Erről tudsz dobni egy képernyőmentést?
Nem szeretem az uborkát, de jó, hogy nem szeretem, mert ha szeretném, akkor megenném. PEDIG UTÁLOM!!!
"Egyszer életemben elsuhant mellettem egy gyönyörű lány, hagytam eltűnni könnyelműen, a szerelem volt talán !?!"
"Ha nem ezt vártad, Ha csalódtál bennem, Hogy későn jöttem, Mégis korán kell mennem, Az agyam játszana velem, De a szívem képtelen, Köszönöm nem!"

#1958 Felhasználó inaktív   TMexy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 19. 00:11

Idézet: sutyi^ - Dátum: 2008. ápr. 18., péntek - 23:26

Ez az új FlashPlayer valami éktelenül szar.  :omg:

Először azt hittem hogy az új FF Nightly szar, eztán mivel Safarim is pont ugyanott, ugyanúgy halt meg sanda gyanúm arra terelt hogy a délután aplikált új Flash az oka.

Melyik változat?
Nekem most ez van fent:
Adobe Flash Player, Version 9,0,124,0

És melyik oldallal?
Csak mert amiket eddig néztem, azokkal ez jó volt.
Nem szeretem az uborkát, de jó, hogy nem szeretem, mert ha szeretném, akkor megenném. PEDIG UTÁLOM!!!
"Egyszer életemben elsuhant mellettem egy gyönyörű lány, hagytam eltűnni könnyelműen, a szerelem volt talán !?!"
"Ha nem ezt vártad, Ha csalódtál bennem, Hogy későn jöttem, Mégis korán kell mennem, Az agyam játszana velem, De a szívem képtelen, Köszönöm nem!"

#1959 Felhasználó inaktív   padawan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 19. 07:26

Idézet: FireShadow - Dátum: 2008. Apr. 18., Friday - 17:02

Off: Szerintem ez teljesen nem normalis dolog :D
Lenovo N200 /w Ubuntu x64 -- Playstation 3 /w Samsung LE37A656 -- Nokia E63 /w BH-606

#1960 Felhasználó inaktív   sutyi^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 19. 07:43

Idézet: TMexy - Dátum: 2008. ápr. 19., szombat - 1:11

Melyik változat?
Nekem most ez van fent:
Adobe Flash Player, Version 9,0,124,0

És melyik oldallal?
Csak mert amiket eddig néztem, azokkal ez jó volt.

Pontos verziót nem tudom, a legfrisebb, ami Adobenél kint van most. Nekem akkor fagyott böngészőtől függetlenül, mikor sok beágyazott YouTube videó volt, meg úgy általában ha sok Flash volt egy oldalon.

Előtte egy régebbi kilences volt fent, azzal nem volt gond. Most felraktam a legutolsó 8-ast, aztán agyőplacc.
"We are going to hell, so bring your sunblock."
"To borrow the pharse of the ancient philosopher Clarksonius, 4th century B.C. - How hard can it be?"
"Have you ever thought: Oh no, my shoehorn is far too heavy? Well, help is at hand with this special lightweight, carbonfiber ended shoehorn."
"Clarkson you great oaf!"
Twittegylet

Téma megosztása:

• (181 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 96
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • Utolsó »