HWSW Informatikai Kerekasztal: Mozilla Firefox II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (181 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 161
  • 162
  • 163
  • 164
  • 165
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mozilla Firefox II. Értékeld a témát: -----

#3241 Felhasználó inaktív   zka67 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 26. 17:36

Sziasztok!

Egy érdekes dolgot vettem észre mióta frissítettem a 3.6.2-es firefox-ra: ha nem zárom be a böngészőt, nem indul el a zuma deluxe nevű játék. Az új firefox bekavarna valamit a videokátyának? Mellesleg: win7 ultimate van fent, geforce 8400GS kártyával.

Illetve csak teljes képernyős módban nem indul. Ha bezárom a firefoxot, akkor meg megy. Beszarok.

Szerkesztette: zka67 2010. 03. 26. 17:38 -kor

#3242 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 26. 18:13

Üzenet megtekintéseIdézet: zka67 - Dátum: 2010. 03. 26. 17:36

Sziasztok!

Egy érdekes dolgot vettem észre mióta frissítettem a 3.6.2-es firefox-ra: ha nem zárom be a böngészőt, nem indul el a zuma deluxe nevű játék. Az új firefox bekavarna valamit a videokátyának? Mellesleg: win7 ultimate van fent, geforce 8400GS kártyával.

Illetve csak teljes képernyős módban nem indul. Ha bezárom a firefoxot, akkor meg megy. Beszarok.

Passz. A Zuma Deluxe-ban egyszer nálam trójai figyelt, érdemes lecsekkolni.
Wherever you go, go with all your heart.

#3243 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 26. 22:42

Üzenet megtekintéseIdézet: zka67 - Dátum: 2010. 03. 26. 17:36

Sziasztok!

inkább nézdmeg mi fut a firefoxban, lehet valami flash moccan rá valamelyik eszközre és nem adja oda másnak.
In Flames We Trust

#3244 Felhasználó inaktív   zka67 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 26. 23:44

Üzenet megtekintéseIdézet: pascal - Dátum: 2010. 03. 26. 22:42

inkább nézdmeg mi fut a firefoxban, lehet valami flash moccan rá valamelyik eszközre és nem adja oda másnak.
Üres lapnál se megy. Azóta van ez mondom, mióta a 3.6.2 van fent. Az égvilágon semmi más nem történt, csak szólt, hogy van új verzió és telepíti. Mondjuk nem nagy gond bezárni egy böngészőt, csak eddig sose szoktam.

#3245 Felhasználó inaktív   yogibear974 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 28. 11:07

Sziasztok!

Másoknak is fagyogat kifelé a FF 3.6? Valahol a 3.5 környékén kezdte az összeomlásokat. Teljesen rendszertelenül.
Van amikor rögtön az elején. Rálikkelnék egy URL-re és közli, hogy össze fog omlani.
Menti valami dump fileba a ff, hogy meg tudjam nézni mi okozza?

Köszi.
MSI K7N2 Delta-ILSR (MS-6570G); AMD Sempron ™ 3000+ 2160 MhZ 12*180); X1950PRO; 2GBDDRKingmax; Ergo525; KKB-2050U; SAM840PRO 256GB SSD; SamBX2250 LED 22” ...kicsit öreg,megtáltosodva, de legalább ki van fizetve ;-) no % THM. Azért így is szeretem ;-D

#3246 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 28. 11:43

Esetleg Session manager plug-in.... (egy okkal több az összeomlásra :))

Csatolt fájl:

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#3247 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 28. 20:23

Üzenet megtekintéseIdézet: yogibear974 - Dátum: 2010. 03. 28. 12:07

Sziasztok!

Másoknak is fagyogat kifelé a FF 3.6? Valahol a 3.5 környékén kezdte az összeomlásokat. Teljesen rendszertelenül.
Van amikor rögtön az elején. Rálikkelnék egy URL-re és közli, hogy össze fog omlani.
Menti valami dump fileba a ff, hogy meg tudjam nézni mi okozza?

Köszi.

Nekem talán a 3.0.5 verzió környékén csinálta sokszor, de a 3.5, 3.6 széria eddig stabil.

#3248 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 28. 20:34

Üzenet megtekintéseIdézet: yogibear974 - Dátum: 2010. 03. 28. 12:07

Nekem a 3.6.2 stabil és az volt a 3.6, a 3.5.x, valamint a korábbi verziók is. Próbálj meg létrehozni egy új FF profilt (firefox.exe -p újprofilnév). Aztán egyesével tedd fel az addonjaid, mindegyik után tesztelj pár órát. Flashplayered hányas ver?
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#3249 Felhasználó inaktív   yogibear974 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 29. 15:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Wile E - Dátum: 2010. 03. 28. 21:34

Nekem a 3.6.2 stabil és az volt a 3.6, a 3.5.x, valamint a korábbi verziók is. Próbálj meg létrehozni egy új FF profilt (firefox.exe -p újprofilnév). Aztán egyesével tedd fel az addonjaid, mindegyik után tesztelj pár órát. Flashplayered hányas ver?

Hali!

Elméletileg a legfrissebb 10.0 r45. Köszi a tippet! Amennyiben nem bírom nagyon, akkor max. legyalulom az FF-t és kipuccantom
a reg.ből és újra föltolom. (csak most lusta vagyok és a videokarival szórakozom:-o )
MSI K7N2 Delta-ILSR (MS-6570G); AMD Sempron ™ 3000+ 2160 MhZ 12*180); X1950PRO; 2GBDDRKingmax; Ergo525; KKB-2050U; SAM840PRO 256GB SSD; SamBX2250 LED 22” ...kicsit öreg,megtáltosodva, de legalább ki van fizetve ;-) no % THM. Azért így is szeretem ;-D

#3250 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 29. 16:57

Üzenet megtekintéseIdézet: yogibear974 - Dátum: 2010. 03. 29. 16:31

Hali!

Elméletileg a legfrissebb 10.0 r45. Köszi a tippet! Amennyiben nem bírom nagyon, akkor max. legyalulom az FF-t és kipuccantom
a reg.ből és újra föltolom. (csak most lusta vagyok és a videokarival szórakozom:-o )

tegyél fel egy flashblockot a firefoxra az sose árt!
In Flames We Trust

#3251 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 30. 17:13

Meg lehet adni a FF-nak, hogy egy bizonyos lapon ne jegyezze meg az űrlapelőzményeket? De csak azon a bizonyos lapon. Van egy oldal, aminek AJAX-szerű automatikus keresője van, elkezdem beírni mire vagyok kíváncsi, de akkor bevillanak az űrlapelőzmények és azokhoz ugrik a lap, aztán nem győzöm kitörölgetni.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#3252 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 02. 07:46

Firefox 3.6.3

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#3253 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 05. 15:27

Használ itt valaki auto pager addont? Ha igen, sikerült összehozni valahogy ezzel a fórummal?
- Where are we going?
- Let's go find out.

#3254 Felhasználó inaktív   szipucsu 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 07. 13:06

Sziasztok! Tudtok valami kiegészítőt, amivel az animált reklámokat le lehet lőni, hogy ne jelenjenek meg? Feltettem a Firefox AdKiller 0.87-et, de semmit nem csinál, beállítások sincsenek benne... alighanem gif-ek és flash-ek, amik reklámokkal kábítják az embert.
Az Enterprise 128k jobb volt, mint a PC, nem volt hirtelen kikapcsolás után scandisk, és nem kellett újratelepíteni a Windows-t, kék képernyő pedig legfeljebb a DOS ablakban volt, az is más funkcióval.
Magamról: az idegen nyelveket szeretem, például a németet, angolt, olaszt, spanyolt, hollandot, és sok mást.

#3255 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 07. 13:08

Üzenet megtekintéseIdézet: szipucsu - Dátum: 2010. 04. 07. 14:06

Sziasztok! Tudtok valami kiegészítőt, amivel az animált reklámokat le lehet lőni, hogy ne jelenjenek meg? Feltettem a Firefox AdKiller 0.87-et, de semmit nem csinál, beállítások sincsenek benne... alighanem gif-ek és flash-ek, amik reklámokkal kábítják az embert.

az adkillerről még nem nagyon hallottam, az AdBlock Plus amit te keresel, azzal megszabadulhatsz könnyen minden vacaktól. Pluszba ajánlom a flashblockot az minden flasht megfog csak azt engedi futni amire klikkelsz.
In Flames We Trust

#3256 Felhasználó inaktív   szipucsu 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 07. 13:15

Üzenet megtekintéseIdézet: pascal - Dátum: 2010. 04. 07. 13:08

az adkillerről még nem nagyon hallottam, az AdBlock Plus amit te keresel, azzal megszabadulhatsz könnyen minden vacaktól. Pluszba ajánlom a flashblockot az minden flasht megfog csak azt engedi futni amire klikkelsz.

Köszi a gyors választ! A Flashblockot feldobtam, működik.
Az Enterprise 128k jobb volt, mint a PC, nem volt hirtelen kikapcsolás után scandisk, és nem kellett újratelepíteni a Windows-t, kék képernyő pedig legfeljebb a DOS ablakban volt, az is más funkcióval.
Magamról: az idegen nyelveket szeretem, például a németet, angolt, olaszt, spanyolt, hollandot, és sok mást.

#3257 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 10. 20:07

Felraktam az új bétát, mindenkinek csak ajánlani tudom. http://www.mozilla.c...irefox/lorentz/
Nagyon felgyorsult tőle a böngésző, főleg a flash-es oldalaknál látványos a dolog. És elvileg stabilabb is lett, bár eddig ezzel nem volt bajom. Negatívum, hogy megnőtt a ramhasználat, de ez belefér nálam.
- Where are we going?
- Let's go find out.

#3258 Felhasználó inaktív   Foley 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 11. 16:36

Sziasztok,

Firefox 3.0.19-et használok (bár lehet hogy ennek nincs jelentősége a kérdést tekintve), és a következő lenne a kérdésem:

szeretnék létrehozni egy olyan Firefox parancsikont amit ha elindítok akkor egy Firefox ablakban több lapon megnyitja az előre megadott oldalakat (megadott sorrendben).
Tehát van 6 oldal amit egymás mellett kell használnom mindig és így gyorsítanám az újrakezdést egy újraindítás után pl.

A normál Firefox parancsikon továbbra is üres ablakkal (vagy kezdőlappal) indítsa el a böngészőt.

Köszönöm!

#3259 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 11. 17:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Foley - Dátum: 2010. 04. 11. 17:36

Sziasztok,

Firefox 3.0.19-et használok (bár lehet hogy ennek nincs jelentősége a kérdést tekintve), és a következő lenne a kérdésem:

szeretnék létrehozni egy olyan Firefox parancsikont amit ha elindítok akkor egy Firefox ablakban több lapon megnyitja az előre megadott oldalakat (megadott sorrendben).
Tehát van 6 oldal amit egymás mellett kell használnom mindig és így gyorsítanám az újrakezdést egy újraindítás után pl.

A normál Firefox parancsikon továbbra is üres ablakkal (vagy kezdőlappal) indítsa el a böngészőt.

Köszönöm!

Először is javaslom a 3.6 vonalra a frissítést, látványosan gyorsult a böngésző, raadásul lassan lejár a 3.0 széria biztonsági támogatása is.
Szerintem az oldalmegnyitás simán működik ha felsorolod neki az oldalakat a parancsikonban az exe után, ellenben talán kicsit elegánsabb ha az áltlános beállítások lapon a kezdőlap mezőbe több címet is felsorolsz | karakterrel elválasztva. Így ha megnyomod az eszköztáron a kezdőlap gombot, akkor minden felsorolt oldal megnyílik.
In Flames We Trust

#3260 Felhasználó inaktív   Dorien 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 12. 18:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Foley - Dátum: 2010. 04. 11. 17:36

Ezek ilyen reklámkattintgatós oldalak, fogadjunk...

Téma megosztása:

• (181 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 161
  • 162
  • 163
  • 164
  • 165
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.