HWSW Informatikai Kerekasztal: Mozilla Firefox II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (181 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 175
  • 176
  • 177
  • 178
  • 179
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mozilla Firefox II. Értékeld a témát: -----

#3521 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2011. 11. 11. 14:35

Nekem szerencsére továbbra is az oldschool nézet van, hiába frissítettem a legújabbra. Gondolom egy újratelepítés eltűntetné, de jól van ez így. Már az about:config-ba is rutinosan járok compatibility check-et kikapcsolni :lol:
- Where are we going?
- Let's go find out.

#3522 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 11. 15:40

Üzenet megtekintéseIdézet: McElroy - Dátum: 2011. 11. 11. 12:22

Amióta ráállt a mozilla a 6 hetenkénti főverzió kiadásra, mindig kihúzzák valamivel a gyufát és persze hogy így van az FF8-al is. A 8-as verzió felületén a gombok stílusa undorító lett. Vissza akarom kapni a gombok buborékos megjelenését. Azt hiszem legjobban így tudnám megfogalazni, szerintem érthető mire gondolok. Szóval valahogyan van erre mód?

Hmmmm, nem egészen, de hátha többet is mondasz. Egy skint rátéve, teljesen a „régi" kinézete van.

És a nyolcas az első, amelyik már nem hülyül meg teljesen az add-onokkal, hanem többé-kevésbé átveszi őket.

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#3523 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 11. 16:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Eleanor - Dátum: 2011. 11. 11. 15:40

Hmmmm, nem egészen, de hátha többet is mondasz. Egy skint rátéve, teljesen a „régi" kinézete van.

És a nyolcas az első, amelyik már nem hülyül meg teljesen az add-onokkal, hanem többé-kevésbé átveszi őket.

Melyik skin hasonlít a régire?

Nem arról volt szó, hogy CometBirdöt használsz, mert fujjj fí-reeee-fokkksz, öreg vagy mán' ehhez, egyre rosszabb?
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#3524 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 12. 15:58

Üzenet megtekintéseIdézet: McElroy - Dátum: 2011. 11. 11. 12:22

Amióta ráállt a mozilla a 6 hetenkénti főverzió kiadásra, mindig kihúzzák valamivel a gyufát és persze hogy így van az FF8-al is. A 8-as verzió felületén a gombok stílusa undorító lett. Vissza akarom kapni a gombok buborékos megjelenését. Azt hiszem legjobban így tudnám megfogalazni, szerintem érthető mire gondolok. Szóval valahogyan van erre mód?

A régi stílusú gombokra íme egy félmegoldás. Eszköztáron jobb klikk, Testreszabás, Alapértelmezés. Ha ez nem segít, akkor Alapértelmezés mellett a "Kis ikonok használata" elől vedd ki a pipát és visszajön a régi, buborékos gombstílus, igaz csak nagyban működik.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#3525 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 13. 11:48

Üzenet megtekintéseIdézet: McElroy - Dátum: 2011. 11. 11. 13:22

Az véletlenül sem zavar hogy egy lomha memória zabáló, lomha szarkupac lett?
Ha meg van nyitva a facebook főoldal az egyik ablakban 2-3 GB memóriahasználat környékén összeomlik.

#3526 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 14. 09:15

Itt a megoldás a gombokra: https://bugzilla.moz...gi?id=700972#c5
Működik, bevált.
: my deviantart:
CPU: Intel Core i5 3570K | Alaplap: Asus P8Z77-V LE | RAM: 2x4 GB Corsair Vengeance 1866 | VGA: Asus HD7870 (DC2-2GD5-V2) | Display: Asus PA238Q | Sound: SB Audigy 2 ZS Platinum Pro | PSU: Corsair HX650 | HDD1: WD Black Caviar 500 Gb, HDD2: WD Black Caviar 1 TB | Case: Xigmatek Midgard II

#3527 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 14. 09:36

Kép

#3528 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 14. 13:16

Azt írják, hogy vagány Bítlz kislemezeknek már a 10-es alfa is kint van.

#3529 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 18. 18:10

Arra azért kíváncsi vagyok, hogy meddig mennek el ezek a számozások. :D Pl firefox 43, internet explorer 75.. elég vicces :D szerintem egy idő után kitalálnak fantázia neveket és azokat kezdik számozni elölről. pl firefox foxhole 2.0 vagy akármi. chrome iron 3.0
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#3530 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 18. 20:04

Üzenet megtekintéseIdézet: des - Dátum: 2011. 11. 18. 18:10

Arra azért kíváncsi vagyok, hogy meddig mennek el ezek a számozások. :D Pl firefox 43, internet explorer 75.. elég vicces :D szerintem egy idő után kitalálnak fantázia neveket és azokat kezdik számozni elölről. pl firefox foxhole 2.0 vagy akármi. chrome iron 3.0

Addig nem fognak elmenni. A gugli is vissza fog venni a Chrome-mal, aztán a Mozilla. Mondjuk te még meg fogod élni, hogy egyjegyű FF verzióról váltasz kétjegyűre :Đ

#3531 Felhasználó inaktív   robagp 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2011. 11. 27. 10:38

Hello!
A sync -el volna egy kis gondom.
Törölnöm kellett a rendszert és ugrott a firefox is, de volt sync -en firefox szerveren. Tudom a jelszót, tudom a sync-kulcsot, csak a felhasználónevet nem tudom :-(
Egy gépről volt csak mentésem oda. Ilyenkor hogy tudom vissza szedni a mentéseimet?
Előre is köszönöm a válaszokat!

Sikerült, az email címem kellett :-D

Szerkesztette: robagp 2011. 11. 27. 10:47 -kor

#3532 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 11. 19:25

userscripts.org nem megy most, meg nem is tudom hogy keressek rá (javascript hijack?) ezért itt kérdem meg. jól gondolom, hogy meglehet azt csinálni, hogy ha van egy weboldal, ami meghív mondjuk egy valami.js javascriptet, akkor e helyett a script helyett meghívnám a valami2.js-t?

valami greasemonkey okoság csak van rá...

Szerkesztette: des 2011. 12. 11. 19:26 -kor

A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#3533 Felhasználó inaktív   hkpk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2011. 12. 16. 19:28

Csatolt fájl  Vágólap01.png (121,89K)
Letöltések:: 21

#3534 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 09. 09:36

Na már megint egy idegesítő bug (szerintem az). Frissítettem FF9-re. Nekem eddig a New Tab gomb kint volt közvetlenül a Back-Forward button mellett. Amióta FF9 van, eltünt onnan a New Tab gomb és hiába szabom tesre a felületet és rakom ki oda újra manuálisan, minden újrainduláskor egyszerűen eltűnik onnan a New Tab gomb. Erre valami megoldás?

Tehát előtte:
Kép

Újraindítás után:
Kép

Szerkesztette: McElroy 2012. 01. 09. 09:42 -kor

CPU: Intel Core i5 3570K | Alaplap: Asus P8Z77-V LE | RAM: 2x4 GB Corsair Vengeance 1866 | VGA: Asus HD7870 (DC2-2GD5-V2) | Display: Asus PA238Q | Sound: SB Audigy 2 ZS Platinum Pro | PSU: Corsair HX650 | HDD1: WD Black Caviar 500 Gb, HDD2: WD Black Caviar 1 TB | Case: Xigmatek Midgard II

#3535 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 09. 10:06

Nemtom. Nekem egyszerűbbnek tűnik az az + az utolsó tab után…

Kép

#3536 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 09. 10:17

Üzenet megtekintéseIdézet: McElroy - Dátum: 2012. 01. 09. 09:36

Na már megint egy idegesítő bug (szerintem az). Frissítettem FF9-re. Nekem eddig a New Tab gomb kint volt közvetlenül a Back-Forward button mellett. Amióta FF9 van, eltünt onnan a New Tab gomb és hiába szabom tesre a felületet és rakom ki oda újra manuálisan, minden újrainduláskor egyszerűen eltűnik onnan a New Tab gomb. Erre valami megoldás?

Tehát előtte:
Kép

Újraindítás után:
Kép

Próbáld meg testreszabáskor áthelyezni a fülek mellől az eszköztárba. Ha nem marad úgy, akkor sajnos profilt kell újítani.

Egyébként meg no para, jan. 31-én jön a 10-es verzió :-D

Szerkesztette: Raynes 2012. 01. 09. 10:20 -kor

#3537 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 24. 14:09

Ez a bug (feature?) már nagyon régóta létezik de csak most jutottam odáig hogy rákérdezzek.
Az mitől lehet, hogy ha egy google keresésben megnyitok egy linket akkor kétszer kell megnyomnom a vissza gombot, hogy vissza térjek a google keresésre? Ha csak egyszer nyomom meg, nem történik látszólag semmi.

#3538 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 24. 19:07

Üzenet megtekintéseIdézet: McElroy - Dátum: 2012. 01. 24. 14:09

Ez a bug (feature?) már nagyon régóta létezik de csak most jutottam odáig hogy rákérdezzek.
Az mitől lehet, hogy ha egy google keresésben megnyitok egy linket akkor kétszer kell megnyomnom a vissza gombot, hogy vissza térjek a google keresésre? Ha csak egyszer nyomom meg, nem történik látszólag semmi.

Nekem nem csinálja. Az új profil segíteni szokott ezeken a bugos tüneteken. A régit meg is hagyhatod. Ha meg az újjal jó, akkor átexportálod a jelszavakat, könyvjelzőket, addonokat.

#3539 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 27. 16:45

Néztem most ezt a firefox 4-est, de azt kell mondjam, hogy pfff... végleg elszarták!? hát hova lettek a *.jar fileok? eddig az App\Firefox\chrome mappában voltak és lehetett jól customizálkodni velük. (ebben voltak a design elemek, képek, ikonok, css-ek, stb, magyarán az egész ff kinézetét olyanra szabtam, amilyenre akartam)

na ennyit erről. már csak az operában bízhatok, ha végleg updatelnem kell. :/ ott reménykedem, hogy van resource file, aztán kilehet cserélni, törölni a felesleget. :)

hm... vagy ha már úgy is majd win-t is kell updatelnem x év múlva, lehet bele kéne szarni ebbe az egészbe, és használni ezeket a szarokat úgy, ahogy vannak, ilyen ocsmány kinézetekkel. :D
ffffffúúúúúúúúúúú

#3540 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 01. 27. 18:04

Az omni.jar ott van, ahol a firefox.exe, legalábbis FF9.0.1-nél. Nem tudom, lehet-e azt customizálni. Nagyon le vagy maradva a 4-essel, hivatalosan 4 nap, nem hivatalosan annyi se, és itt lesz a FF10. Mondjuk a 4-hez képest nem volt nagy fejlődés.

Téma megosztása:

• (181 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 175
  • 176
  • 177
  • 178
  • 179
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.