HWSW Informatikai Kerekasztal: Mozilla Firefox II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (181 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 178
  • 179
  • 180
  • 181
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Mozilla Firefox II. Értékeld a témát: -----

#3581 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 03. 15. 14:28

Azt ajánlották töröljem a profilt mert nem biztos,hogy menti amit állítok.
Persze nem segített.
Érdekes mert másik gépemben msi 5770-es kártya van és nem csinálja.

Azt hittem megoldódott, mikor észrevettem, hogy bekapcsolva maradt a flash videó gyorsítás.
De nem az volt a ludas.

Egyébként sima txt file-t nyitok meg, scroll esetén akkor is csinálja.
Ebből azt gondolom nem a weboldalakkal van gond, hanem magával a firefox megjelenítésével.
Amennyiben windows xp módban fut akkor ok, de úgy az egész :down: .

Chrome-ot meglátom, egyenlőre szokatlan, néha egyiket majd másikat indítom.

üdv
szabi
az internet vajon mi!? # Mire jó az ipad! # Mass Effect 2 vége
BF2 / Kép / BF3
1103hrs / 1042hrs / 66hrs

#3582 Felhasználó inaktív   SzaSza 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 17. 08:47

Srácok, az új Firefox 11-es készítői nagy mókamesterek lehettek. Azt gondolták, jó dolog az, ha pl meg van nyitva egymás mellett mondjuk 5 weboldal, meg külön lapon még 2 weboldal. A második külön oldal 2 lapja után szeretnék még egyet egy harmadikat nyitni, rákattintok a + jelre (vagy CTRL+T), de a köcsögök megoldották,hogy ne ide, hanem a másik oldal 5 lapja után nyílik meg az üres lap. Eddig nem így volt, teljes mértékben logikátlan. Milyen érték beírásával/átírásával lehet a 10-s firefoxhoz hasonlóan visszaállítani ezt?
Remélem értitek mire akartam kilyukadni, lap, oldal, lehet megkevertelek benneteket ezzel.

Rettentően bosszant, akárcsak a 10-snél bevezetett biztonsági intézkedésük,sok oldalnál nem engedi a vissza gombot:

A dokumentum lejárt

Ez a dokumentum nem érhető el többé.

A kért dokumentum nem érhető el a Firefoxgyorsítótárában.Biztonsági okokból a Firefox nem kéri le automatikusan az érzékeny adatokat tartalmazó dokumentumokat.Kattintson a „Próbálja újra” gombra, hogy újra lekérje a dokumentumot a webhelyről.

Mit lehetne kezdeni mindkét problémával?

Szerkesztette: SzaSza 2012. 03. 17. 09:00 -kor

#3583 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 17. 10:49

Üzenet megtekintéseIdézet: SzaSza - Dátum: 2012. 03. 17. 09:47

Srácok, az új Firefox 11-es készítői nagy mókamesterek lehettek. Azt gondolták, jó dolog az, ha pl meg van nyitva egymás mellett mondjuk 5 weboldal, meg külön lapon még 2 weboldal. A második külön oldal 2 lapja után szeretnék még egyet egy harmadikat nyitni, rákattintok a + jelre (vagy CTRL+T), de a köcsögök megoldották,hogy ne ide, hanem a másik oldal 5 lapja után nyílik meg az üres lap. Eddig nem így volt, teljes mértékben logikátlan. Milyen érték beírásával/átírásával lehet a 10-s firefoxhoz hasonlóan visszaállítani ezt?
Remélem értitek mire akartam kilyukadni, lap, oldal, lehet megkevertelek benneteket ezzel.

Rettentően bosszant, akárcsak a 10-snél bevezetett biztonsági intézkedésük,sok oldalnál nem engedi a vissza gombot:

A dokumentum lejárt

Ez a dokumentum nem érhető el többé.

A kért dokumentum nem érhető el a Firefoxgyorsítótárában.Biztonsági okokból a Firefox nem kéri le automatikusan az érzékeny adatokat tartalmazó dokumentumokat.Kattintson a „Próbálja újra” gombra, hogy újra lekérje a dokumentumot a webhelyről.

Mit lehetne kezdeni mindkét problémával?

Számomra értelmezhetetlen ez a hozzászólás. Mi az hogy egymás mellett van öt weboldal és külön lapon 2 weboldal

#3584 Felhasználó inaktív   SzaSza 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 17. 11:56

Üzenet megtekintéseIdézet: mzso - Dátum: 2012. 03. 17. 10:49

Számomra értelmezhetetlen ez a hozzászólás. Mi az hogy egymás mellett van öt weboldal és külön lapon 2 weboldal

A firefox Kezdőlapom 9 oldalból áll. Akkor legyen ez az alap. Egyike ezek közül egy fórum adminisztrációs felülete. bejelentkezem rajta, de az adatbázist már külön lapként nyitja meg, ami egyedül van. Eddig érhető? Annak kell lennie. Ha itt az egyedüli fülön a + (vagy CTRL+T) új lap megnyitását szeretném, nem itt nyit másodikat, hanem az előbb említett 9 után. eddig nem így volt, s most a 11-ben így van. Ezt szeretném megváltoztatni valamilyen beállítással (autoconfig). Így érthető? Remélem. ha valani okosságot tudnátok, az nagyon jól jönne. S a másik problémára?

#3585 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 17. 17:30

Értem miről van szó. Fülkezelő addonokkal lehet beállítani, hogy az aktív fül mellett nyisson új fület, ne a legutolsó fül mögött. A legjobb erre a Tab Mix Plus addon, tud egy csomó ilyen beállítást.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#3586 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 17. 20:16

Üzenet megtekintéseIdézet: SzaSza - Dátum: 2012. 03. 17. 12:56

A firefox Kezdőlapom 9 oldalból áll. Akkor legyen ez az alap. Egyike ezek közül egy fórum adminisztrációs felülete. bejelentkezem rajta, de az adatbázist már külön lapként nyitja meg, ami egyedül van. Eddig érhető? Annak kell lennie. Ha itt az egyedüli fülön a + (vagy CTRL+T) új lap megnyitását szeretném, nem itt nyit másodikat, hanem az előbb említett 9 után. eddig nem így volt, s most a 11-ben így van. Ezt szeretném megváltoztatni valamilyen beállítással (autoconfig). Így érthető? Remélem. ha valani okosságot tudnátok, az nagyon jól jönne. S a másik problémára?

Szerintem eddig is így volt... Tabmixplus-szal vagy hasonlóval lehet beállítani, hogy a jelenlegi mellett nyíljon...

#3587 Felhasználó inaktív   SzaSza 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 19. 07:37

Üzenet megtekintéseIdézet: mzso - Dátum: 2012. 03. 17. 20:16

Szerintem eddig is így volt... Tabmixplus-szal vagy hasonlóval lehet beállítani, hogy a jelenlegi mellett nyíljon...

Nem, nem így volt, azonnal feltünt,amikor frissítettem a 11-re, s beléptem a kezelőfelültre, s újat akartam nyitni. Még egyik veriónál sem volt így.

#3588 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 19. 20:24

Üzenet megtekintéseIdézet: SzaSza - Dátum: 2012. 03. 19. 08:37

Nem, nem így volt, azonnal feltünt,amikor frissítettem a 11-re, s beléptem a kezelőfelültre, s újat akartam nyitni. Még egyik veriónál sem volt így.

Én nem ezt tapasztaltam az utóbbi 10 évben. Viszont a tabmixplus beállításai néha elbarmolódnak.

#3589 Felhasználó inaktív   MisterY 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 20. 20:50

Mi okozhatja az alábbi hibát?

Firefox 10:
Csatolt fájl  FF10.0.2.JPG (19,93K)
Letöltések:: 14
Portable Firefox 11
Csatolt fájl  FF11.JPG (19,06K)
Letöltések:: 18

Internet Explorer:
Csatolt fájl  IE.JPG (20,37K)
Letöltések:: 15
Chrome
Csatolt fájl  Chrome9.JPG (21,28K)
Letöltések:: 9

Mind a parkocka.hu-n készült, de egyre több más oldalon is előjön.

#3590 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 20. 22:34

Egy ismerősömnek anno rózsaszínben úsztak a dolgok, neki ez segített...
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#3591 Felhasználó inaktív   Szabcsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 25. 11:30

LinkjeimUpcoming Firefox Support Changes
"A gugliban rákeresve porcos hal is és emlős is."/"Megoldás: keress rá a hal.dll fájlra, és töröld ki, majd indítsd újra a gépedet. Utána jó lesz!"/"mutasd meg a gyakorlatban ezt a technológiát és esküszöm dollármilliárdost csinálok belőled ! "/"Rakjunk egy jo kib@szottnagy KERESS gombot a kepernyo kozepere es csumi"

#3592 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 04. 04. 18:09

Nagyon zsír ez az Aurora. Már bánom, hogy nem kezdtem el előbb használni, csak a 13-as verziónál kapcsolódtam be. Stabil, naponta jönnek hozzá frissítések. Nem találtam még benne bugot. Addonok is működnek. Szóval nálam ö 'róra rúlz.

Lehet megcsinálom ezt a Chrome-mal és az Operával is.

Szerkesztette: Raynes 2012. 04. 04. 18:10 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#3593 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 08. 21:25

Srácok. Nálatok minden oks az új firefoxal? Nálam valamiért az add bookmark funkció baromira nem mükszik. Se a ctrl+d billentyűparanccsal, sem pedig a menüből. Hiába kattintok rá az opcióra, smmei nem történik.

#3594 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 09. 05:37

Khmm, izé… nálad most éppen mi az új? Esetleg egy verziószám?

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#3595 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 09. 10:51

most (már) perpill 14 beta.
Tegnap még mikor írtam a postot 13 volt, aztán felraktam a betat, mondom hátha valamit a 13-ban basszantottak el. De mint kiderült nem, mert a hibajelenség nem szűnt meg.
Fogtam a mozbackupot, lementettem a jelszavaim, kedvenceket, passokat, és legyalultam minden ff-al kapcsolatos dolgot ac-ről.
Visszapakoltam a 14-et profilommal együtt, most jó :omg: :)

#3596 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 06. 09. 12:35

Üzenet megtekintéseIdézet: M@Xtreme - Dátum: 2012. 06. 09. 11:51

legyalultam minden ff-al kapcsolatos dolgot ac-ről.
Visszapakoltam a 14-et profilommal együtt, most jó :omg: :)

Ezért szoktam mindig írni, hogy majdnem minden FF-os problémát megold egy új profil, de már vagy ezerszer írtam mindenféle topikban, unom ismételgetni. A FF 12+-tól bevezették, hogy a fox menet közben is kipucolja a szemetet a profilból, úgy már elvileg ritkábban szarik be.

#3597 Felhasználó inaktív   szabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 03. 05:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Pietrosz - Dátum: 2012. 03. 15. 14:37

Amúgy nem azt írtad nemrég, hogy megoldótott nálad a dolog? Ezek szerint mégse? :D
Irtam rá megoldást, kicsit macerás, de megéri.

Szia,

Így 4 hónap távlatából újabb verziók érkezése mellett érdekelne mi a helyzet nálad ez ügyben?
Mert nálam semmi nem javult.

üdv
szabi
az internet vajon mi!? # Mire jó az ipad! # Mass Effect 2 vége
BF2 / Kép / BF3
1103hrs / 1042hrs / 66hrs

#3598 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 03. 08:24

Üzenet megtekintéseIdézet: szabi - Dátum: 2012. 03. 11. 09:30

Te meg milyen szaggató görgetésről beszélsz? :blink:
Mitől szaggatna?
[...]
üdv
szabi

Gondolom te csak full plain text weboldalakat nézegetsz és egyszer csak egy lap van nyitva...

#3599 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 08. 19. 21:20

Üzenet megtekintéseIdézet: szabi - Dátum: 2012. 08. 03. 06:13

Szia,

Így 4 hónap távlatából újabb verziók érkezése mellett érdekelne mi a helyzet nálad ez ügyben?
Mert nálam semmi nem javult.

üdv
szabi

Szia, nálam minden változatlan, mert nem is néztem azóta. Ati tray tools-al vezérlem az órajelet és így nem ugrál. Amíg működik ez a verzió addig így marad szerintem.
- Where are we going?
- Let's go find out.

#3600 Felhasználó inaktív   Harry 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2012. 09. 14. 17:50

Sziasztok!
A LastPass beállításáról lenne kérdésem. A GMailen két fiókom van, hogyan változtathatnám meg az alapértelmezettet? Tehát, hogy ne az A legyen felül, hanem a B.

Köszi!

Téma megosztása:

• (181 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 178
  • 179
  • 180
  • 181
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.