HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows XP kérdések V. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (153 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows XP kérdések V.

#1751 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 10. 10:56

GoodSpeed: ott van az jobboldalon az a "cim" reszlet. unlockold a toolbart aztan huzd le es ott lesz.. szerintem az lesz az. :) kizart dolog hogy ne legyen az... vagy mittudomen. de akkor nalad az egyedi hiba lesz ha megse ott van.

Szerkesztette: des 2006. 11. 10. 10:58 -kor

A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#1752 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 10. 11:00

Az első képen, a gombsor mellett egészen jobbra mintha lenne egy Cím kezdetű valami. Fogd meg az egérrel, és húzd a gombsor alá.

#1753 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 11. 10. 11:07

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Köszi fiúk, a címsort kellett testreszabni, vagyis feloldani ;)

#1754 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 10. 12:56

Van egy olyan gondom, hogy egy nemrég ránksózott gépen (más használta, telepítette stb..) hiába veszek fel új felhasználót, nem tudom kezelni az asztalát mert első bejelentkezéskor a D:\ (cd..) meghajtót keresi. utánna már nem hiányolja, viszont semmit nem tudok kirakni az asztalra (gondolom rossz a hivatkozás) de hiába néztem végig a registrytől kezdve mindent, az összes felhasználóhoz köthető hivatkozás C:\..., megnéztem a %systemdrive% értékét is, de az is C:\

Nem tudom mi lehet a gond, kifogytam az ötletekből :( , valaki tud rajtam segíteni...?

(Újratelepítem a fenébe, az nekem is jobb de nagyon érdekelne hogy ezt miért csinálja)

Szerkesztette: Zsul 2006. 11. 10. 12:59 -kor

Karosszékből nincs rákkendroll... |

#1755 Felhasználó inaktív   akaido 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 10. 19:37

Idézet: Biriboy - Dátum: 2006. nov. 9., csütörtök - 11:58

Nekem nem akar senki segíteni??

http://bladeedition.atw.hu/ talán bejön... :rolleyes:
A legbiztosabb jele annak, hogy létezik intelligens élet a Földön kívül az az, hogy még nem próbáltak kapcsolatba lépni velünk.

#1756 Felhasználó inaktív   peterxxxx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 10. 23:42

Hi!
van egy kis gondom az XP-ben nevezetesen az hogy nem tudok 2 billentyűnél többet használni pl egy játékban ahol 3 folyamatos lenyomására lenne szükség (Pl. TR játékok esetén előre futás + kanyarodás + lövés) Szal ha 3 billt egyszerre nyomok nem történik semmi áll a karakterem s nem sinál semmit :( sztem vmi hülye kisegítő lehetőség van bekapcsolva ami tiltja ezt a több bill egyszerre dolgot, pedig ott már mindent megnéztem és mindent kikapcsoltam mégis a probléa ugyanúgy fennáll (régen jó volt nem volt gond sztem most bevan vhol kapcsolva vmi ami ezt okozza... Vki lenn olyan kedves megírni hogy mi lehet a gond mit kéne kikapcsolni hogy feloldja ezt a korlátozást mert roppant idegesítő tud lenni :(
Előre is Köszönöm!

#1757 Felhasználó inaktív   vkrisz81 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 11. 06:18

igen ez nalam is jelentkezett !!! mielott ujraraktam a wint semmi gond nem volt siman tudtunk ketten is jatszani ami ugye legalabb 4 bill, de miutan ujraraktam, az egyik letiltja a masikat!
szoval hallgatom a lehetosegeket :)

#1758 Felhasználó inaktív   Blackdeath 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 11. 09:52

van egy újabb kis problémám:

Kép

:think: :confused:

Szerkesztette: Blackdeath 2006. 11. 11. 09:52 -kor

gigabyte ga-p55-us3l, intel core i5-750 + ac freezer 7 pro rev.2, apacer 4096mb (2*2gb) ddr3 golden cover 1333mhz kit, wdc blue 320 + 640gb, powercolor hd5850 1gb gddr5, sb audigy2 zs, tp-link tl-wn651g, nec ad-7203a, aerocool s9 pro + ac af12025l fan + corsair cx400w, 17" samsung syncmaster 730bf, win7 ultimate x64

#1759 Felhasználó inaktív   peterxxxx 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 11. 12:49

Idézet: peterxxxx - Dátum: 2006. nov. 11., szombat - 0:42

Hi!
van egy kis gondom az XP-ben nevezetesen az hogy nem tudok 2 billentyűnél többet használni pl egy játékban ahol 3 folyamatos lenyomására lenne szükség (Pl. TR játékok esetén előre futás + kanyarodás + lövés) Szal ha 3 billt egyszerre nyomok nem történik semmi áll a karakterem s nem sinál semmit :( sztem vmi hülye kisegítő lehetőség van bekapcsolva ami tiltja ezt a több bill egyszerre dolgot, pedig ott már mindent megnéztem és mindent kikapcsoltam mégis a probléa ugyanúgy fennáll (régen jó volt nem volt gond sztem most bevan vhol kapcsolva vmi ami ezt okozza... Vki lenn olyan kedves megírni hogy mi lehet a gond mit kéne kikapcsolni hogy feloldja ezt a korlátozást mert roppant idegesítő tud lenni :(
Előre is Köszönöm!

Javítok!

Ezt csak a BAL oldali CTRL billentyű egyidejű lenyomásával csinálja! szal ezzel a billentyűvel van a gond mintha a ez a bal oldali ctrl hatására állítja meg a mozgást ha rajta kívül még 2 gombot lenyomok!

#1760 Felhasználó inaktív   PeppeR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 11. 15:48

A beragado billentyuket figyelo szolgaltatast hogyan lehet kiirtani?

Hasznalok egy programot, ahol szukseg van a SHIFT + billentyu kombinaciora eleg sokszor. En szamszeruleg kb. ugyan ennyiszer csak siman a SHIFT-et nyomom, mert kozben gondolkodom a feladaton. Persze doze-nak ez nem tetszik, egybol felugro ablak, beragadt SHIFT (onnantol kezdve ezt a programot nem tudom rendesen hasznalni), stb.
Egyszer valaki megpróbált elmondani Jack Bauernek egy „kip-kopp, ki kopog?” viccet. Jack megtudta ki az, kinek dolgozik, és hogy hol van a bomba...

#1761 Felhasználó inaktív   Taranis 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 11. 19:01

Idézet: PeppeR - Dátum: 2006. nov. 11., szombat - 15:48

A beragado billentyuket figyelo szolgaltatast hogyan lehet kiirtani?

Hasznalok egy programot, ahol szukseg van a SHIFT + billentyu kombinaciora eleg sokszor. En szamszeruleg kb. ugyan ennyiszer csak siman a SHIFT-et nyomom, mert kozben gondolkodom a feladaton. Persze doze-nak ez nem tetszik, egybol felugro ablak, beragadt SHIFT (onnantol kezdve ezt a programot nem tudom rendesen hasznalni), stb.

Magában a felugró ablakban ki lehet kapcsolni a figyelést.

#1762 Felhasználó inaktív   PeppeR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 11. 19:30

Idézet: Taranis - Dátum: 2006. nov. 11., szombat - 19:01

...

Azon mar tulvagyok. Azonban hiaba kapcsolom ki, a felugro ablaknal, vagy a vezerlopult - kisegito lehetosegeknel - lenyomom egymas utan otszor a shiftet, jon megint az a hulye ablak. Alapjaiban szeretnem likvidalni.

Erre van lehetoseg?
Egyszer valaki megpróbált elmondani Jack Bauernek egy „kip-kopp, ki kopog?” viccet. Jack megtudta ki az, kinek dolgozik, és hogy hol van a bomba...

#1763 Felhasználó inaktív   szucsati 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 11. 20:47

Azt meg tudja valaki mondani, hogy hogy lehet rávenni az XP Home Editiont, hogy a felhasználói rendszergazdai jogosultság nélkül is tudjanak CD-t írni, meg  Bluetoothot használni?

#1764 Felhasználó inaktív   potyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 11. 21:02

Ha Nerot használnál, akkor keress rá a Nero BurnRights nevű kis programocskára, azzal tudod engedélyezni.
Amazt nemtudom.
Én még nem láttam ilyet, aki ilyen gyorsan ilyen sok időt elpazarol!

#1765 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 11. 21:14

Idézet: PeppeR - Dátum: 2006. nov. 11., szombat - 19:30

Azon mar tulvagyok. Azonban hiaba kapcsolom ki, a felugro ablaknal, vagy a vezerlopult - kisegito lehetosegeknel - lenyomom egymas utan otszor a shiftet, jon megint az a hulye ablak. Alapjaiban szeretnem likvidalni.

Erre van lehetoseg?

Itt kapcsoltad ki?

Csatolt fájl:

"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

#1766 Felhasználó inaktív   PeppeR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 11. 22:27

Idézet: csozsi - Dátum: 2006. nov. 11., szombat - 21:14

...

Sorry, elb%'"%'-tam... Egy szinttel feljebb voltam.  :omg:
Kossz!!!

Szerkesztette: PeppeR 2006. 11. 11. 22:29 -kor

#1767 Felhasználó inaktív   FireShadow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 11. 22:43

üdv

a win bebootolás utáni ideje nálam valami borzasztó, szoval betölt az asztal, és onanntol kezdve vagy 2-3perc szarakodás mire el tudok inditani valami épkézláb programot, és feljut a netre végre...
ja amugy adsl-em van

régeben valahogy mindig megoldottam hogy a netre csatlakozáshoz ne kelljeln több percig várni, hanem ahogy az elsö masodperctöl szüksége van valaminek a netre azonnal felmegy a netre(pl MSN bejelentkezés)
mit lehet csinalni azért hogy a net miatt ne várjon enynit? ki van rakva tálcára a gyorsinditásba a net parancsikonja es ha erre kattintok betöltés után egyböl akkor addig le van fagyva a tálca mig magához nem tér a hálózat és fel nem mászik a netre  :eek:

másik meg hogy szokott olyat csinálni (dual monitorom van) hogy a jobboldali monitort ki/be kapcsolja vagy legalábbis mintha frekvenciát vagy felbontást váltana a catalyst... (ezt is induláskor) és miután ezt megcsinálja a nem-netes alapu programok is végre életre kelnek, de addig semmi... catalyst control center nálam valami eszméletlen hogy miylen lassan töltödik be, ez másnál nem probléma? ha rakattintok az ikonjára az óra mellett akkoris percekig szarakodik mire előtolja azt a csicsamicsa config panelt :think:

szerintem ez a 2 dolog lassitja nálam a dolgokat, mit lehet tenni hogy ezek pörgősebben menjenek?

Szerkesztette: FireShadow 2006. 11. 11. 22:44 -kor

It's a state of bliss, you think you're dreaming.. It's the happiness inside that you're feeling..
Nézd meg Flash munkáim és a rajzaim!

#1768 Felhasználó inaktív   szucsati 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 12. 01:12

Idézet: potyo - Dátum: 2006. nov. 11., szombat - 21:02

Ha Nerot használnál, akkor keress rá a Nero BurnRights nevű kis programocskára, azzal tudod engedélyezni.
Amazt nemtudom.

Nem Nero, de megpróbáltam, hogy felrakom a Bunring Rightsot, hátha segít, de nem használt :(.

Azt meg lehet valahogy csinálni, hogy exportálom Professionalból a Power Users groupot, és exportálom a Home-ba?

Szerkesztette: szucsati 2006. 11. 12. 01:13 -kor

#1769 Felhasználó inaktív   Zsul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 13. 09:34

Idézet: Zsul - Dátum: 2006. nov. 10., péntek - 12:56

...hiába veszek fel új felhasználót, nem tudom kezelni az asztalát...

Ebben nincs ötletetek? Szerintem elég érdekes probléma... Gondolom nem csak velem fordult elő eddig...  :think:
Karosszékből nincs rákkendroll... |

#1770 Felhasználó inaktív   Eiki 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 13. 09:36

Idézet: FireShadow - Dátum: 2006. nov. 11., szombat - 23:43

üdv

a win bebootolás utáni ideje nálam valami borzasztó, szoval betölt az asztal, és onanntol kezdve vagy 2-3perc szarakodás mire el tudok inditani valami épkézláb programot, és feljut a netre végre...
ja amugy adsl-em van

régeben valahogy mindig megoldottam hogy a netre csatlakozáshoz ne kelljeln több percig várni, hanem ahogy az elsö masodperctöl szüksége van valaminek a netre azonnal felmegy a netre(pl MSN bejelentkezés)
mit lehet csinalni azért hogy a net miatt ne várjon enynit? ki van rakva tálcára a gyorsinditásba a net parancsikonja es ha erre kattintok betöltés után egyböl akkor addig le van fagyva a tálca mig magához nem tér a hálózat és fel nem mászik a netre  :eek:

másik meg hogy szokott olyat csinálni (dual monitorom van) hogy a jobboldali monitort ki/be kapcsolja vagy legalábbis mintha frekvenciát vagy felbontást váltana a catalyst... (ezt is induláskor) és miután ezt megcsinálja a nem-netes alapu programok is végre életre kelnek, de addig semmi... catalyst control center nálam valami eszméletlen hogy miylen lassan töltödik be, ez másnál nem probléma? ha rakattintok az ikonjára az óra mellett akkoris percekig szarakodik mire előtolja azt a csicsamicsa config panelt :think:

szerintem ez a 2 dolog lassitja nálam a dolgokat, mit lehet tenni hogy ezek pörgősebben menjenek?

Első problémádra megoldás, ha letiltod a hálókártyád beállításainál a TCP/IP-t.

Start menü > Beállítások > Vezérlőpult > Hálózati kapcsolatok > Jobb klikk a modemmel összekötött hálókártya ikonján (valszeg csak egy van :)) > Tulajdonságok > Vedd ki a pipát a TCP/IP elől.

Az indulás utáni azonnal netet pedig meg lehet oldani azzal, hogy az Indítópultba beraksz egy parancsikont az ADSL bejelentkezésedről.

Utóbbi Catalyst-os problémádban nem tudok segíteni, én fel sem telepítem a CC részét, számomra teljesen érdektelen beállítások vannak benne. De mikor fent volt nekem is baromi lassú volt.

Téma megosztása:

• (153 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.