HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows XP kérdések V. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (153 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows XP kérdések V.

#2301 Felhasználó inaktív   időgép 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 26. 23:25

Idézet: debaj - Dátum: 2006. dec. 26., kedd - 23:00

El kell keserítselek, de úgy tűnik, igen. Most az itthoni gépem előtt ülök, szintén Realtek integrált hangkártyával felszerelkezve, de én sem tudom beizzítani a MIDI bemenetet, pedig játékportként használva tökéletesen működik. Lehet, hogy ezen a pár gramm forrasztóónon spórolnak a gyártók.

Esetleg érdemes belenézni a BIOS-ba, hátha ott tudod engedélyezni a MIDI bemenetet. Én nem találtam ilyen lehetőséget, de lehet, hogy te nagyobb szerencsével jársz.

Köszönöm és eléggé el vagyok keseredve !

#2302 Felhasználó inaktív   Socket 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 27. 04:23

Ma inditom újra a gépet és ez a képernyő fogad, azóta van új XP a gépen, de a másik rendszer még itt áll a partición. A hiba valami ilyesmi: "sessions_initialization_failed"
Emlékeim szerint Ad-aware instalálás után voltam, és ez lett belőle, de kétlem, hogy az okozta volna, hogy lehet, helyre rakni azt a rendszert?
http://tet-halo.ning.com/
TeT háló-Tanulást segítő technológiák.
Pedagógus mentor rendszer.

#2303 Felhasználó inaktív   sz.j 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 27. 20:51

Szevasztok.

Olyan próblémám van, hogy nem tudok csatlakozni a
Start --> Windows Update vagy
Start --> Microsoft Udate-re klikkelve egyik linkre sem. 
Klikk után marad az Asztal, nem nyílik meg az IE.

Frissíteni csak IE-ből tudok:
Eszközök --> Windows Update-re klikk, ekkor megnyílik a Microsoft Update, és innentől kezdve már minden normálisan működik.

Kb. 3 hónapja telepített Xp Home-ról van szó, ami régebben jól működőtt.

Hogy lehet ezt a hibát megszüntetni???
P35-DS4, E8400 E0, 2×1GB PC8500 1066MHz Crucial Ballistix, TRUE Black + Xigmatek Crossbow kombó + Ultra Kaze 2000rpm vagy 3000rpm, HAF922, stb ----- Asus A8R-MVP, A64 3800+

#2304 Felhasználó inaktív   vidéki srác 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 27. 20:58

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Ez milyen hiba és miért? Bárhová akarok csatlakozni FTP-vel,  mindig ezt írja ki...
MSI K8N SLI Diamond | AMD Athlon64 3000+ | 1024 Kingston | Asus Silent 7300GT | Creative Audigy ZS2 Platinum | SATAII Samsung 160Gb

#2305 Felhasználó inaktív   vidéki srác 

• Tag
  • PipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 12. 27. 21:35

Idézet: vidéki srác - Dátum: 2006. dec. 27., szerda - 20:58

Kép

Ez milyen hiba és miért? Bárhová akarok csatlakozni FTP-vel,  mindig ezt írja ki...

...azt gondoltam az új total commander miatt van a hiba és leszedtem, fölraktam a régit. semmi változás. újraindítottam a kábelmodemet. (adsl-em van) semmi... kikapcsoltam a tűzfalat. semmi... most akkor én vagyok hozzá hülye vagy tényleg komoly bajban vagyok? légyszives, segítsetek, ha tudtok! örök hála és köszönet.
MSI K8N SLI Diamond | AMD Athlon64 3000+ | 1024 Kingston | Asus Silent 7300GT | Creative Audigy ZS2 Platinum | SATAII Samsung 160Gb

#2306 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 28. 01:07

Elkuldtem ma angol nyelvu reklamaciom (vagyis inkabb jelzesem, keresem) a Microsoft UK-nak es az Acer-nek is, ugyanis az ujonnan vett Acer Aspire laptophoz csak telepitett op. rendszert adtak, a CD-t elfelejtettek. Mivel mas forumokon is azt irtak, hogy nyugodtan forduljak ez ugyben hozzajuk, meg is tettem most. Egyuttal jeleztem nekik, hogy reszt szeretnek venni az Express Upgrade to Windows Vista nevu programjukban, miszerint az otober xx-e utan vett Acer Aspire uj laptopom operacios rendszeret kedvezmenyesen vagy free modon cserelhetem Vistara. Beleirtam, hogy legalis Acer serial number es legalis Windows XP Media Center Edition serial birtokaban vagyok, tehat meg se forduljon csunya dolog a fejukben.

#2307 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 28. 01:11

Csapjál oda nekik, bepe. :D

#2308 Felhasználó inaktív   Socket 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 28. 01:20

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2006. dec. 28., csütörtök - 1:07

Elkuldtem ma angol nyelvu reklamaciom (vagyis inkabb jelzesem, keresem) a Microsoft UK-nak es az Acer-nek is, ugyanis az ujonnan vett Acer Aspire laptophoz csak telepitett op. rendszert adtak, a CD-t elfelejtettek. Mivel mas forumokon is azt irtak, hogy nyugodtan forduljak ez ugyben hozzajuk, meg is tettem most. Egyuttal jeleztem nekik, hogy reszt szeretnek venni az Express Upgrade to Windows Vista nevu programjukban, miszerint az otober xx-e utan vett Acer Aspire uj laptopom operacios rendszeret kedvezmenyesen vagy free modon cserelhetem Vistara. Beleirtam, hogy legalis Acer serial number es legalis Windows XP Media Center Edition serial birtokaban vagyok, tehat meg se forduljon csunya dolog a fejukben.

oooo, ismerősmnek sem adtak telepítő cd-t,é s azt mondték, ez így normális, akkor mi kihez forduljunk, meg ez az upgrade lehetőség sem rosz dolog, bepe, ha tájékoztatnál az ügyben, annak örvendeznék. :)

Szerkesztette: Socket 2006. 12. 28. 01:20 -kor

http://tet-halo.ning.com/
TeT háló-Tanulást segítő technológiák.
Pedagógus mentor rendszer.

#2309 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 28. 01:47

Idézet: Socket - Dátum: 2006. dec. 28., csütörtök - 1:20

oooo, ismerősmnek sem adtak telepítő cd-t,é s azt mondték, ez így normális, akkor mi kihez forduljunk, meg ez az upgrade lehetőség sem rosz dolog, bepe, ha tájékoztatnál az ügyben, annak örvendeznék. :)

http://global.acer.c...vista/index.htm

Express Upgrade to Windows Vista™

Your new Acer computer prepares you for all of the benefits of upcoming Windows Vista™ thanks to our excellent Express Upgrade to Windows Vista™ offer! Any Acer Windows Vista™ Capable or Windows Vista™ Premium Ready PC bought between October 26, 2006 and March 15, 2007 includes an Express Upgrade to Windows Vista™ option that gears you up for the great new innovations of Windows Vista™ once they become available.

Express Upgrade Program FAQ:

http://global.acer.c...invista/faq.htm

If you're in the market for a new computer this holiday season, be sure to ask your retailer about the Express Upgrade to Windows Vista, being offered by participating PC manufacturers. When you buy a qualifying Windows Vista Capable PC between October 26, 2006 and March 15, 2007, you may be eligible for an Express Upgrade to Windows Vista. (ezek szerint nem csak Acer lehet !!!):

http://www.microsoft.com/windowsvista/getr...essupgrade.mspx

#2310 Felhasználó inaktív   vidéki srác 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 28. 11:58

Kép

Na most már kifelé semmi nem tud csatizni! :rolleyes:

#2311 Felhasználó inaktív   Tarzaan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 28. 16:54

Sziasztok!

Nekem az lenne az újabb kérdésem, hogy viszonylag friss telepítésű XP profnál miért nem jeleníti meg miniatűr nézetben a gép a tényleges miniatűröket az avi filmeknél, mikor mind a legújabb Xvid, minda legújabb Divx kodek telepítve van.

#2312 Felhasználó inaktív   vidéki srác 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 28. 19:22

Köszönöm a nagy-nagy segítőkészséget.

#2313 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 28. 19:39

Idézet: vidéki srác - Dátum: 2006. dec. 28., csütörtök - 19:22

Köszönöm a nagy-nagy segítőkészséget.

Nekem a kepfeltoltes.hu-s keped nem megy itt Angliaban, igy latni sem latom, hogy mi a gond.

#2314 Felhasználó inaktív   vidéki srác 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 28. 19:56

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2006. dec. 28., csütörtök - 19:39

Nekem a kepfeltoltes.hu-s keped nem megy itt Angliaban, igy latni sem latom, hogy mi a gond.

akkor mondj egy címet, ahonnan látod te is... eddig ugy tudtam a neten nincsenek földrajzi határok :think:  amúgy nagy szarban vagyok.

#2315 Felhasználó inaktív   vidéki srác 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 28. 20:05

a kép tökmindegy. a lényeg, hogy semilyen ftp-re semilyen programmal nem tudok csatlakozni, már minden biztonsági rendszert uninstalláltam, az alap windows tűzfalat is kikapcsoltam, és semmi... mondjuk előzménynek azt le kell írnom, hogy volt a gépemen kisérletként egy Norton 360 nevezetű komplett biztonsági cucc, amitől nem sikerült normálisan megválnom, de annyira igen hogy már nem működik. lehet ez a probléma. valaminek nagyon bekavart. mióta ezt "majdnem" sikerült uninstallálni azóta szarakodik...

#2316 Felhasználó inaktív   vidéki srác 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 28. 20:06

tudom ez nem csettopik, de nincs időm várni, nagyon-nagyon kellene FTP-z nem, így inkább újratelepítem a rendszert

Szerkesztette: vidéki srác 2006. 12. 28. 20:06 -kor

#2317 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 28. 20:29

"Ropke" fel perc, mig gepem a power gomb megnyomasa utan eljut odaig, hogy kikapcsol. Alairom, hurka gep /cel1100, 512 ram/, de marhara nem az a szanaszetinstalltamramindenszart-fele ;). Ugyan nem letfontossagu, de azert cseszi a csoromet, van remeny egy kis speedupra, vagy tegyek le rola? ;)
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#2318 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 28. 20:43

Idézet: vidéki srác - Dátum: 2006. dec. 28., csütörtök - 19:56

akkor mondj egy címet, ahonnan látod te is... eddig ugy tudtam a neten nincsenek földrajzi határok :think:  amúgy nagy szarban vagyok.

Foldrajzi hatarok nincsenek is, de proxy, router, firewall, stb. hatark vannak..

#2319 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 28. 20:47

Idézet: asdf - Dátum: 2006. dec. 28., csütörtök - 20:29

"Ropke" fel perc, mig gepem a power gomb megnyomasa utan eljut odaig, hogy kikapcsol. Alairom, hurka gep /cel1100, 512 ram/, de marhara nem az a szanaszetinstalltamramindenszart-fele ;). Ugyan nem letfontossagu, de azert cseszi a csoromet, van remeny egy kis speedupra, vagy tegyek le rola? ;)

A Windows XP tweakerben van egy fast /quick shut down opcio. Azt megprobalhatod felrakni, es lehet allitgatni, hogy irjon swap-et, ne irjon, meg hogy mit hogyan csinaljon lelovesnel.

#2320 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 28. 21:12

Idézet: vidéki srác - Dátum: 2006. dec. 28., csütörtök - 20:06

tudom ez nem csettopik, de nincs időm várni, nagyon-nagyon kellene FTP-z nem, így inkább újratelepítem a rendszert

Mégis, milyen tűzfalat használsz?
A Windows XP sajátja nem gátolhat, csak ha nagyon szigorúra állítod.
A Norton, és a Zonealarm az meg mindent zár, addig, amíg nem engedsz neki.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

Téma megosztása:

• (153 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • Utolsó »