HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows XP kérdések V. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (153 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows XP kérdések V.

#761 Felhasználó inaktív   Flaps 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 12. 22:35

Tanacsokat koszonom, megvan a bunos. Mind a 2 gepen blokkolt a tuzfal en pedig mindig csak az egyiken kapcsoltam ki. Kovetkezo problemam a tuzfal konfigolas lesz :)))

#762 Felhasználó inaktív   ahha 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 13. 10:34

Sziasztok!

Problémám a következő: Partition Magic-kel való varázslás (winchester 2 részre osztása) után ezt írja ki a gépem:
xmnt2002 program not found- skipping autocheck. :confused:

az xp működésében nem vettem észre, hogy vmi nem működne emiatt, nadeazért mégis...
Szerintetek? :rolleyes:
Te is fiam, Bluetooth!

#763 Felhasználó inaktív   lehella 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 13. 10:56

sziasztok!

egy eddig még nem látott problémával bajlódok; netezés közben változó idő után egyszer csak megáll a net, vagyis a böngésző nem tud megnyitni semmit, az msn ledob, az azureusnál pedig megáll a forgalom. ha rákattintok az internet kapcsolat állapotára akkor csak felvillan az ablak, de egyből el is tűnik. ilyenkor szoktam idegesen újraindítani a gépet, aztán egy darabig megint jó.

gondolkodjunk, mi lehet a baj?!

#764 Felhasználó inaktív   1soproni 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 13. 15:36

Idézet: lehella - Dátum: 2006. aug. 13., vasárnap - 11:56

sziasztok!

egy eddig még nem látott problémával bajlódok; netezés közben változó idő után egyszer csak megáll a net, vagyis a böngésző nem tud megnyitni semmit, az msn ledob, az azureusnál pedig megáll a forgalom. ha rákattintok az internet kapcsolat állapotára akkor csak felvillan az ablak, de egyből el is tűnik. ilyenkor szoktam idegesen újraindítani a gépet, aztán egy darabig megint jó.

Hálókari csere?
Összesen két dologra van szükség az életben WD-40 és szigetelőszalag. Ha nem mozdul pedig kellene: WD-40. Ha mozog pedig nem kellene: szigetelőszalag.

#765 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 13. 15:41

Idézet: lehella - Dátum: 2006. aug. 13., vasárnap - 11:56

sziasztok!

Mondjuk talán nem a reset a megfelelő megoldás. Nem próbáltál esetleg újra tárcsázni? Vagy esetleg a LAN kapcsolat ikonja is eltűnik a hálózati kapcsolatok közül? Nehéz gondolkodni ha semmi infót nem kapunk....
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#766 Felhasználó inaktív   lehella 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 13. 16:01

alaplapi hálókártyáról megy a net. nem resetre gondoltam, csak restartra, de ez mindegy, ahhoz hogy ujra tudjak netezni, ezt tudom egyenlöre csinálni. ujracsatlakozni nem tudok, de még megszakitani sem tudom a kapcsolatot. egyszerüen megáll a netforgalom, és rákattintanék a kapcsolatra a tálcán, egyszerüen felvillan a kis ablak, majd eltünik :eek:
ennél többet nem tudok elmondani sajna  :(

Szerkesztette: lehella 2006. 08. 13. 16:03 -kor

#767 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 13. 16:16

Idézet: lehella - Dátum: 2006. aug. 13., vasárnap - 17:01

alaplapi hálókártyáról megy a net. nem resetre gondoltam, csak restartra, de ez mindegy, ahhoz hogy ujra tudjak netezni, ezt tudom egyenlöre csinálni. ujracsatlakozni nem tudok, de még megszakitani sem tudom a kapcsolatot. egyszerüen megáll a netforgalom, és rákattintanék a kapcsolatra a tálcán, egyszerüen felvillan a kis ablak, majd eltünik :eek:
ennél többet nem tudok elmondani sajna  :(

Ha újra próbálsz tárcsázni mit ír ki? :) Vagy nem is ADSL?
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::

#768 Felhasználó inaktív   lehella 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 13. 16:17

de adsl. nincs újratárcsázás! megszakítani sem tudom a kapcsolatot. az történik hogy megáll az internet, de kb mintha a windows erröl elfelejtene tájékoztatni :\

#769 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 13. 16:21

Idézet: lehella - Dátum: 2006. aug. 13., vasárnap - 17:17

de adsl. nincs újratárcsázás! megszakítani sem tudom a kapcsolatot. az történik hogy megáll az internet, de kb mintha a windows erröl elfelejtene tájékoztatni :\

Tehát ha a hálózati kapcsolatoknál klikkelsz az ADSL kapcsolatra, akkor felugrik és eltűnik? Továbbra is kérdezem, hogy a LAN kapcsolat is eltűnik-e, mert ha igen akkor az alaplapi NIC-nek annyi. Vagy helyi háló azért még megy? Lámpák a modemen és a hálókarin?

Szerkesztette: FlowM@N 2006. 08. 13. 16:23 -kor

#770 Felhasználó inaktív   lehella 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 13. 17:38

megint megállt, most egész sokáig bírta :@
szoval a modemen és a hálokártyán a lámpák égnek. bocs, de milyen lan kapcsolatra gondolsz? nem értem igazán, mit kellene néznem. van egy helyi hálozati kapcsolat, na amikor a net is megkattan, akkor azt se tudom tiltani/engedélyezni
ez a felugrás és eltúnés az internet kapcsolat állapotánál van. esetleg probáljak netezni egy másik lankártyával?  :rolleyes:

Szerkesztette: lehella 2006. 08. 13. 17:39 -kor

#771 Felhasználó inaktív   1soproni 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 13. 17:43

Idézet: lehella - Dátum: 2006. aug. 13., vasárnap - 18:38

szoval a modemen és a hálokártyán a lámpák égnek. bocs, de milyen lan kapcsolatra gondolsz? nem értem igazán, mit kellene néznem. van egy helyi hálozati kapcsolat, na amikor a net is megkattan, akkor azt se tudom tiltani/engedélyezni
ez a felugrás és eltúnés az internet kapcsolat állapotánál van. esetleg probáljak netezni egy másik lankártyával?  :rolleyes:

Próbáld meg letiltani az alaplapit, és tegyél bele egy "rendeset"!
Összesen két dologra van szükség az életben WD-40 és szigetelőszalag. Ha nem mozdul pedig kellene: WD-40. Ha mozog pedig nem kellene: szigetelőszalag.

#772 Felhasználó inaktív   lehella 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 13. 17:51

másfél éve használom az alaplapit(nforce2 chipset abitnf7)...
mikor megállt a net, kihuztam a hálokábelt,akkor a ledek elaludtak, de a windows nem reagált rá semmit sem

#773 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 13. 17:52

Idézet: lehella - Dátum: 2006. aug. 13., vasárnap - 18:38

Jaja, nagyon úgy tűnik hogy hálókártya rendetlenkedik. Nekem is meghalt az egyik gigabites. :D

#774 Felhasználó inaktív   lehella 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 13. 18:00

akkor a következő hülyeségénél ami nemsokára lesz ha jól sejtem, megprobálok berakni egy kártyát, reméljük azzal müködni fog

#775 Felhasználó inaktív   Aty007 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 13. 18:45

Sziasztok, egy problémával küzdök. A wow (World of warcraft) nevű játék pontosan 10 percenként ledob a szerverről. Az lenne a kérdésem, hogy a windows xp-ben hol tudom azt megnézni hogy a kapcsolatbontást mi okozza. A felállásom: Dlink 604 + Windows tűzfal + Nod32 antivirus. A rendszer frissen telepített, a wow is + a javítások hozzá. A windows eseménynaplóban semmi hibát vagy riasztást nem találok. Feltettem a ZoneAlarm túzfalat, de az sem jegyzett be semmit. Valakinek ötlete?

#776 Felhasználó inaktív   lehella 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 13. 19:08

nekem közbe sikerült megoldani egy másik hálokártyával. viszont akkor az alaplapi ezentul kb már nem használható semmire sem?

#777 Felhasználó inaktív   brd 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 13. 19:47

lehella: Igen, de esetleg a drivere is megsérülhetett, ám a hardware hiba valószínűbb. Ha garis még, akkor lehet cseréltetni.
Soha ne bízz olyanban, aki 5 napig vérzik és nem hal meg! :)

#778 Felhasználó inaktív   lehella 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 13. 19:57

szopat a gép, ugyanis a kártya amit beraktam, azzal is ugyanez a helyzet, eltünik az internet, hasonloan az alaplapi hálokártyával. namost akkor mit csináljak? már a modemet is ujrainditottam :reklamacio:

#779 Felhasználó inaktív   potyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 13. 20:27

Távolítsd el az eszközkezelőből a kártyákat, és töröld a kapcsolato(ka)t is, majd készítsd el őket újra. Egy próbát megér. Esetleg nincs a gépen ZoneAlarm? Mert engem meg az szivat.
Én még nem láttam ilyet, aki ilyen gyorsan ilyen sok időt elpazarol!

#780 Felhasználó inaktív   lehella 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 13. 20:29

Nincs ZA, sosem volt, Keriot használok, de már másfél éve ugy van minden ahogyan eddig, csak ma vmi megkattant
szerk: újracsináltam mindent, egy probát valoban megért, de félek hogy még mindig nem lesz jó. nem jó hogy negyed óránként restartolnom kell mert behány a net  :mad:

Szerkesztette: lehella 2006. 08. 13. 20:39 -kor

Téma megosztása:

• (153 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.