Nagyon ott van

Vodafone-nál vettem, akciósan. (+25k, és nem kellett aláírni sem, a 25-öt pedig lebeszélhetem)
A Voda nem rondította el a Live menüjével.
Strapabíró készülék, fémházban. a gombok is frankók, bár a legalsó sort nekem kicsit nehéz nyomogatni, de meg lehet szokni. És a menü/C gombok sem a legnagyobbak.
A kijelző szuper. A telefon gyors, igaz előtte 6600-m volt. 3G-t nem tud, bár ez nekem nem hiányzik. Viszont a wlant is kihagyták, pedig az jó lett volna.
Ami külön említést érdemel, az a quick office. Meg tudja nyitni a word excel és powerpoint fájlokat. Igaz szerkeszteni nem lehet vele, de ez amúgy is elég macerás lenne a kezelőfelület miatt.
flash lejátszó quickoffice, adobe pdf, zip, külsö GPS vevő segítségével és progival navigációra is, valamint tud blackberry-t is (bár nekem nincs rá szükségem), képes avaya telefonhálozathoz csatlakozni (erre sem)
Van egy másoló nevű alkalmazás. Hát ezen lehídaltam.

Sehogy sem tudtam áttenni a telefonkönyvemet a 6600ról pc-vel. (potnosabban trükkösen sikerült, de az a képeket nem tette át)
Ez meg bluetoothon átküldött oda egy programot, és áthozta a névjegyzéket, a naptárbejegyzéseket, és a fényképeket.
A doboz tartalma: telefon, töltő, cd, mono headset, ezek a szokásos dolgok, ezen kívül egy töltőátalakító, ami a régi töltöket teszi alkalmassá ehhez a telefonhoz, valamint egy usb kábel.