HWSW Informatikai Kerekasztal: Just Cause - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Just Cause GTA után szabadon

#301 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 19. 16:23

Idézet: HavocS - Dátum: 2007. jan. 8., hétfő - 8:31

Ez remélem csak költői kérdés volt :D Addig, amíg Carbon szintű játékok jönnek ki és agyonajnározzák őket, ráadásul konzolon nincs is szimulátor (jó, GT4, de erről megint megoszlanak a vélemények), mert a kicsi Joe idegrángást kap, ha nem tud a Ferrarival 250-nel bevenni egy kanyart tükörjégen, és ő a célközönség, nos, addig én meg sem lepődök az autoaimen.

:omg: xbox 360on ez az egyetlen egy játék autoaimmal.
Carbont meg alig játszák Xboxon.

PGR a nyerő.

Szerkesztette: -Turbo- 2007. 01. 19. 16:24 -kor

JóSebesség

#302 Felhasználó inaktív   Victorius 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 22. 15:59

Nahh, nekem ez az első játékom x360-on! :-) Nekem bejön nagyon. Az kicsit idegesít, hogy eddig kb. 2.5 órát játszottam vele, és nem haltam meg. Frontálisan ütköztem egy dzsippel, felrepültünk a levegőbe, miont állat, kigyulladt a kocsim, na mondom kampó, visszaestünk a földre, kiszálltam a kocsiból, és semmi bajom!  :confused:
A dzsungel rész az elég fárkrájos. Az autoaimnek én örülök, első konzolom, így is nehéz megszokni az irányítást, nemhogy még célozni is.

Azoknak, akik azt kritizálják, hogy nem élethű a játék, csak annyit: melyik játék az? Marslakókat lövöldözni élethű? Baseball ütővel leverni a járókelőket, élethű? Az, hogy bármilyen lövöldözős játékban legalább 4-5-öt kell belédlőjön valaki, hogy meghalj, az életben egy golyó, és kampó. Ez élethű? Na ezért nem zavar, hogy a csóka egy kézzel kapaszkodik egy helikopterben... Egy játék sem valóságos, pont azért JÁTÉK, aki való világra vágyik, menjen ki az utcára!  :up:
NEM VÁSÁROLOK A MISTRALNAL, MERT NEKEM FONTOS A GARANCIA!!!

#303 Felhasználó inaktív   dani83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 22. 22:27

ezaz tesó, osszad ki őket Kép KépKép :nevet2:
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!

#304 Felhasználó inaktív   HavocS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 24. 17:26

Egy autós játéknál elég irritáló, ha egy hajószimulátornak több köze van az autók irányításának nála. De ettől függetlenül nekem is tetszett...
|Asus P5B|C2D E6300@7x430|2x1GB DDR2|Asus ATi HD3870|

Téma megosztása:

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó