HWSW Informatikai Kerekasztal: Pantel lakossági internetszolgáltatása - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Pantel lakossági internetszolgáltatása akár 24 megabit/s letöltési sebesség Értékeld a témát: -----

#2461 Felhasználó inaktív   Zpalee 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 15. 18:02

Köszi a tippet!
Az eddig felmerülő kérdésekre is tudsz esetleg választ adni?
pl, a rengeteg, mindenféle IP-kről jövő attempt-ekre, a http forgalom rendellenességeivel (beirom az oldalt nbem jön be, de oldalfrissitésre egyből) kapcs?

#2462 Felhasználó inaktív   Exlepra 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 15. 21:33

Köszi, legalább ez már Angol GUI.

#2463 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 13:54

Mar megint ugyanaz, mint a legutobbi hibajelentesem. Kiakaszto. :(

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#2464 Felhasználó inaktív   amol 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 16. 14:42

Sziasztok!
Sokszori telefonálgatás után sikerült kiderítenem miért nem működik a hívószámkijelzésem. A készülékek a T-comtól vásárolt Swissvoice Avena 235-ös és Ascom Avena 233-as vezeték nélküli telefonok, melyek a váltás előtt tökéletesen működtek. A készülékek forgalmazójával és a PanTel hibabejelentőjével folytatott egyhónapos diskurzus után kiderült, hogy ezek a készülékek valamilyen más jelet várnak a központtól, melyet a PanTel központja nem szolgáltat, és így ezeken a készülékeken soha nem fog működni a hívószámkijelzés. Mindkettőn megtalálható a megfelelőséget igazoló matrica.
A két készülék összára kb. 35000Ft volt, a PanTeles szerződésben pedig ugyebár nem szerepel hogy a váltással ilyen problémák merülhetnek fel. Magyarul vásárolnom kell új készüléke(ke)t, de nem hiszem hogy ezek költségét nekem kellene állnom.

#2465 Felhasználó inaktív   pantel_adsl 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 17:47

A 380T firmware upgrade leírása felkerült ide:
http://www.pantelweb.hu/modem

#2466 Felhasználó inaktív   AnalfaBéla 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 19:54

Idézet: amol - Dátum: 2007. febr. 16., péntek - 14:42

Sziasztok!
Sokszori telefonálgatás után sikerült kiderítenem miért nem működik a hívószámkijelzésem. A készülékek a T-comtól vásárolt Swissvoice Avena 235-ös és Ascom Avena 233-as vezeték nélküli telefonok, melyek a váltás előtt tökéletesen működtek. A készülékek forgalmazójával és a PanTel hibabejelentőjével folytatott egyhónapos diskurzus után kiderült, hogy ezek a készülékek valamilyen más jelet várnak a központtól, melyet a PanTel központja nem szolgáltat, és így ezeken a készülékeken soha nem fog működni a hívószámkijelzés. Mindkettőn megtalálható a megfelelőséget igazoló matrica.
A két készülék összára kb. 35000Ft volt, a PanTeles szerződésben pedig ugyebár nem szerepel hogy a váltással ilyen problémák merülhetnek fel. Magyarul vásárolnom kell új készüléke(ke)t, de nem hiszem hogy ezek költségét nekem kellene állnom.

Nemakarok kötözködni meg minden ,de gondolom a pantel központok is szabványok alapján vannak beállítva és ha a te telefonod nem szabványos jeleket vár akkor szerintem jogtalanul reklamálsz. Egyébként meg 1000 Ft teszkóba a szabványos hívószámkijelző.........

#2467 Felhasználó inaktív   amol 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 20:33

Idézet: AnalfaBéla - Dátum: 2007. febr. 16., péntek - 18:54

Nemakarok kötözködni meg minden ,de gondolom a pantel központok is szabványok alapján vannak beállítva és ha a te telefonod nem szabványos jeleket vár akkor szerintem jogtalanul reklamálsz. Egyébként meg 1000 Ft teszkóba a szabványos hívószámkijelző.........

És a teszkós szabványos kijelzőt viszem magammal a vezetéknélküli telefonnal?
Ha figyelmesebben olvastál volna, a telefon szabványos jeleket vár, mivel T-kommal tökéletesen működik. Gondolj csak bele, szolgáltatót váltasz egy olyanra, aki 100%-os szolgáltatást vállal és utána derül ki, hogy ahhoz hogy ez így is legyen, külön készülékeket kell vásárolnod - amiről korábban szó sem volt.
Állítólag a UPC-vel is voltak ugyanilyen gondok, de nekik sikerült ezt megoldaniuk.

#2468 Felhasználó inaktív   hurkagyurka 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 21:19

Idézet: amol - Dátum: 2007. febr. 16., péntek - 15:42

Sziasztok!

Szia!
Előkapartam az avena 235 ös /anno matávtól vett/ telefont, és kipróbáltam.
Eredmény: hívószámkijelzés működik, tehát nem a készülék típusa a gond.

#2469 Felhasználó inaktív   amol 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 21:27

Idézet: hurkagyurka - Dátum: 2007. febr. 16., péntek - 20:19

Szia!

Szia!
Egy ötletem van még, más központra vagyunk kötve. A technikai hibabejelentőtől azt az információt kaptam, hogy volt tesztelés alatt ez a készülék, és nem működik vele. Akkor most mi a valóság?

#2470 Felhasználó inaktív   hurkagyurka 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 21:47

Idézet: amol - Dátum: 2007. febr. 16., péntek - 22:27

Szia!
Egy ötletem van még, más központra vagyunk kötve. A technikai hibabejelentőtől azt az információt kaptam, hogy volt tesztelés alatt ez a készülék, és nem működik vele. Akkor most mi a valóság?

Szerintem nem központfüggő.

#2471 Felhasználó inaktív   amol 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 21:52

Idézet: hurkagyurka - Dátum: 2007. febr. 16., péntek - 20:47

Szerintem nem központfüggő.

Állítólag van tíkomos és saját központjuk is. Igazából engem csak a végeredmény érdekel, nem a megoldás módja. Kipróbáltam más készülékkel és azzal most is működik, de az "zsinóros".

#2472 Felhasználó inaktív   Zpalee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 22:08

Idézet: amol - Dátum: 2007. febr. 16., péntek - 21:52

Igazából engem csak a végeredmény érdekel, nem a megoldás módja. Kipróbáltam más készülékkel és azzal most is működik, de az "zsinóros".

Nekünk a két hivoszámkijelzős telefon mindegyike kijelzi gond nélkül, igaz nem t-comtól vásárolt, de halál márkátlan, noname mindkettő..engem az zavar, h vezetékes SMS-t nem ismeri a pantel  :( pedig anno ezért lettek véve  :)

#2473 Felhasználó inaktív   amol 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 22:16

Idézet: Zpalee - Dátum: 2007. febr. 16., péntek - 21:08

Nekünk a két hivoszámkijelzős telefon mindegyike kijelzi gond nélkül, igaz nem t-comtól vásárolt, de halál márkátlan, noname mindkettő..engem az zavar, h vezetékes SMS-t nem ismeri a pantel  :( pedig anno ezért lettek véve  :)

Úgy látszik csak én szívok. Egy biztos: nem szeretnék más készülékeket venni, a szolgáltatást pedig így nem kapom meg teljesen. A vezetékes sms nem hiányzik, a mienk is tudja de nem használtuk.

#2474 Felhasználó inaktív   amol 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 22:52

Idézet: hurkagyurka - Dátum: 2007. febr. 16., péntek - 20:19

Szia!

Elárulod földrajzilag hol helyezkedsz el? :)

#2475 Felhasználó inaktív   hurkagyurka 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 17. 07:13

Idézet: amol - Dátum: 2007. febr. 16., péntek - 23:52

Elárulod földrajzilag hol helyezkedsz el? :)

Bp. 7. ker.

#2476 Felhasználó inaktív   nimfas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 17. 07:32

Sziasztok!

Én Siófokon lakom, és most láttam a héten hogy már itt is lehet teljes szolgáltatóváltást választani.
A mostani akció febr. 28-án lejár. Nem tudja vki, esetleg vmi benfentes, hogy mi lesz 28-a után? Változnak-e az árak, vagy milyen más akció várható?

Előre is köszi
Nimfas

#2477 Felhasználó inaktív   Exlepra 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 17. 08:55

Ez az új FW tud valamit vagy DSLAM oldalon történt vmi változás? Lekopogom, a modem logok szerint 2 napja ne volt disconnect.

Köszönöm, remélem így marad :)

#2478 Felhasználó inaktív   Joeapi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 17. 15:31

Idézet: Exlepra - Dátum: 2007. febr. 17., szombat - 7:55

Ez az új FW tud valamit vagy DSLAM oldalon történt vmi változás? Lekopogom, a modem logok szerint 2 napja ne volt disconnect.

Köszönöm, remélem így marad :)

Ugy hallottam nem egeszen felhotlen az update,de nem hiszem el hogy senki nem probalta ki.
Joeapi

#2479 Felhasználó inaktív   Exlepra 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 17. 21:14

Ja bocs, nem tagoltam megfelelően, a mondatom első fele kijelentés volt. Nekem probléma nélkül megy az új FW. Lassan lehet megkérem a NOC-t, hogy a korábban szakadozás miatt beállítot limitet egy kicsit tegye magasabbra ;)

Szerkesztette: Exlepra 2007. 02. 17. 21:15 -kor

#2480 Felhasználó inaktív   Munyi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 18. 09:09

Hát, én megcsináltam a FW frissitést pusztán csak kíváncsiságból és unalomüzésként, mivel a jól bevált és atomstabil Zyxel modemet használtam.
Eredmény: Kipróbálás, és ADSL status megtekintése után maradt a Dlink a drót végén. A Zyxel meg felkerült a polcra tartalék állományba.
............ Nem kicsit, nagyon!

Téma megosztása:

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.