Idézet: mikimaus - Dátum: 2006. júl. 3., hétfő - 15:34
A hét végén (az augusztus 1.-től hatályos T-Com telefonos ÁSZF mellékletek V. fejezetében) vettem észre egy - megint csak elhallgatott - szövegmódosulást, amely a május 15.-én kiadot és június 15.-től hatályos ÁSZF-től kedzve változott!
Így egy szó betoldásával a 60 napos gondolkodási időről szóló részekben: "a Favorit [illetve a megfelelő csomag értelemszerűen] megrendelésekor" helyett a "Favorit ELSŐ megrendelésekor" szövegezések keletkeztek.
Azonban mivel a június 15.-i hirdetményben közölt változásjegyzék nem utal erre a változtatásra, csak a 14 hónap újrakezdésére (!), és mivel a szöveg értelmezése (!) szerint a 14 hónap újra kezdődik, ha átrendel másik Favoritra az ügyfél (vagyis mivel nem részletezik a nem első megrendelés eseteit!), így számomra nem feltétlenül joghatályos ez a módosítás.
Ráadásul, amint azt jeleztem, bőven június 15. után a T-Com ügyfélszolgálat egyik szakmai irányítója (előzetes megkeresésre) ennek a szövegmódosulatnak az ellenére (?!) megerősítette a korábbi információt.
Azonban úgy érzem, ezzel a jelzéssel tartozom az itt megfordulóknak!
Robi
Szerintem meg egyszerűen csak betömték azt a jogi kiskaput, ami a "kiugrást" eddig lehetővé tette.
Mostantól így néz majd ki:
Első megrendelés - 60 nap próba - 14 hónap hűség - Módosítás - azonnal újrainduló 14 hónap hűség. = nincs kiszállás
Ez amúgy is így logikus ...
Szerkesztette: Adam84 2006. 07. 07. 23:01 -kor

Súgó
A téma zárva.