Pantel lakossági internetszolgáltatása akár 24 megabit/s letöltési sebesség
Elküldve: 2006. 08. 03. 20:47
Én már 3x 4x elküldtem a neten keresztül a megrendelést/ajánlatkérést, de semmi email nem jött visszajelzésként.
Olvastam a hsz-eket a teljes szolgáltatóváltással kapcsolatban. Elkeserít a helyzet, mert azért nem tudok átmenni a Pantelhez, mert a meló miatt nem engedhetem meg magamnak, hogy 6 hétig internyet nélkül maradjak.
Elküldve: 2006. 08. 04. 08:23
Idézet: Insider_info - Dátum: 2006. aug. 3., csütörtök - 0:21
Köszi, arra be is neveztem, de jelenleg mikrós netem van, mesebeli - hol van, hol nem van, de inkább nincs, a nyomortel aranyáron méri az adsl-t, szegény embert az ág is húzza
Szerkesztette: apuci 2006. 08. 04. 08:24 -kor
Elküldve: 2006. 08. 04. 12:29
Most nézem a vonalhordozás létesítés folyamata pdf-et és számomra van egy logikai bukfenc:
- 1. Ön aláírja a PanTel által már aláírt szerzôdés mindkét példányát és az egyik példányt megtartja. A másik példányt üzletkötôje eljuttatja a PanTelhez postai úton, vagy futárszolgálat útján. Ez várhatóan 2-7 munkanap.
- 2. A Pantel ellenôrzi és rögzíti igényét belsô informatikai rendszerében. Ennek idôtartama körülbelül 3-4 munkanap. Ezután indul a létesítés.
- 3. A PanTel aláírja a szerzôdést és postai úton visszajuttatja Önhöz. Ennek idôtartama várhatóan 5 munkanap, de hosszúsága a postától függ. A PanTel leadja a vonalhordozási igényét a T-Comnak (2-3 munkanap).
Tudom ez lényegtelen apróság, de ha az én aláírt szerződésem már ott van és nem kell visszapostáznia a PanTelnek semmit , akkor ugrunk a 4. pontra spórolva kb. 10 napot a 45-ből.
Bye, Fifi
Szerkesztette: FifiTheReal 2006. 08. 04. 12:30 -kor
Elküldve: 2006. 08. 04. 14:18
Idézet: FifiTheReal - Dátum: 2006. aug. 4., péntek - 13:29
Most nézem a vonalhordozás létesítés folyamata pdf-et és számomra van egy logikai bukfenc:
- 1. Ön aláírja a PanTel által már aláírt szerzôdés mindkét példányát és az egyik példányt megtartja. A másik példányt üzletkötôje eljuttatja a PanTelhez postai úton, vagy futárszolgálat útján. Ez várhatóan 2-7 munkanap.
- 2. A Pantel ellenôrzi és rögzíti igényét belsô informatikai rendszerében. Ennek idôtartama körülbelül 3-4 munkanap. Ezután indul a létesítés.
- 3. A PanTel aláírja a szerzôdést és postai úton visszajuttatja Önhöz. Ennek idôtartama várhatóan 5 munkanap, de hosszúsága a postától függ. A PanTel leadja a vonalhordozási igényét a T-Comnak (2-3 munkanap).
Tudom ez lényegtelen apróság, de ha az én aláírt szerződésem már ott van és nem kell visszapostáznia a PanTelnek semmit , akkor ugrunk a 4. pontra spórolva kb. 10 napot a 45-ből.
Bye, Fifi
Fogd fel úgy, hogy átnézik a szerződést amit kitöltöttél. De ezzel nem vesztessz 10 napot, mert 1-2nap alatt fordul a posta egy levéllel. Ráadásul a visszaküldést és a vonal megrendelését már tudja párhuzamosan is futtatni....
Nálam meg még semmi hír a futár érkezéséről... a telefonszámla meg csak hízik, ahogy egyre többet vagyok fennt.
Elküldve: 2006. 08. 04. 14:43
Idézet: Freeze - Dátum: 2006. aug. 4., péntek - 14:18
Nálam meg még semmi hír a futár érkezéséről... a telefonszámla meg csak hízik, ahogy egyre többet vagyok fennt.
Jogos felvetés, de azért a mérvadó folyamat mégiscsak a topic-on belüli első hozzászólásomban van leírva... Lásd első oldal... ott meg nem szerepel már ez a lépés...
Egyébként a folyamatleírásbabn azért maradt a hiba, hogy a kisvállalati csomagból vettük át, de az egyéni előfizetők kedvéért közben egyszerűsítettünk, csak a leírást nem változtattuk meg, ráadásul kinyomtattunk jópár szerződésanyagot... Lényeg, a lényeg: Hibáztunk- de csak a leírásban, az életben nem...
Amúgy meg nem ettől hosszú ám a folyamat, hanem a T-COM visszadobásaitól...
Elküldve: 2006. 08. 04. 14:44
Idézet: Freeze - Dátum: 2006. aug. 4., péntek - 14:18
Mintha már ki is jelölték volna a vonalhordozásod időpontját ...
Elküldve: 2006. 08. 04. 15:08
Idézet: Insider_info - Dátum: 2006. aug. 4., péntek - 14:43
Amúgy meg nem ettől hosszú ám a folyamat, hanem a T-COM visszadobásaitól...
Nem gond csak itt a topicban még nem láttam felvetni és hirtelen azt hittem, hogy én vagyok korlátolt és nem fogom fel a dolgokat.
Tudom, hogy a T-Com "ragaszkodik" hozzánk és ezért hosszú, de én optimista vagyok, hogy engem hamar elenged.
Bye, Fifi
Elküldve: 2006. 08. 04. 15:10
Idézet: Insider_info - Dátum: 2006. aug. 4., péntek - 14:44
Úgy néz ki Freeze lesz az első fecske
Nem elfelejteni ám, a tapasztalat, illetve a nagyongyorsnet élményének megosztását a többiekkel. :Đ
Elküldve: 2006. 08. 04. 18:47
Idézet: Insider_info - Dátum: 2006. aug. 4., péntek - 15:44
Ha jövő hétre se jelöli ki akkor nemcsak a gatyám megy rá hanem én is.
Elküldve: 2006. 08. 05. 14:20
Úgy fest, hogy veszek egy lakást, ahol nem lesz (most van, de viszi a tul, tehát újat kell létesíttetnem) telefon vonal, szóval a 0-ról indulok.
Elsősorban netezésre kell a vonal, és ha már a Pantelnél vannak ingyenes belföldi vezetékes hívások, akkor egye fene alapon arra is.
Gondoltam a Pantelt válaszotm, mert megfizethető a 4Mbit-es (garantált 2Mbit-es) netje.
Mik a tapasztalataitok a Panteles ADSL sebességéről, minőségéről, rendelkezésre állásáról, ügyfélszolgálatról, hibaelhárításról, stb.
A vonal létesítés még egy külön kaland lesz, ha tud valaki valamit erről, hogy 0-ról Pantelt hogyan lehet/érdemes igényelni, akkor várom a javaslatokat!
Tom
Elküldve: 2006. 08. 05. 14:28
Idézet: TOMKTOM - Dátum: 2006. aug. 5., szombat - 15:20
Úgy fest, hogy veszek egy lakást, ahol nem lesz (most van, de viszi a tul, tehát újat kell létesíttetnem) telefon vonal, szóval a 0-ról indulok.
Elsősorban netezésre kell a vonal, és ha már a Pantelnél vannak ingyenes belföldi vezetékes hívások, akkor egye fene alapon arra is.
Gondoltam a Pantelt válaszotm, mert megfizethető a 4Mbit-es (garantált 2Mbit-es) netje.
Mik a tapasztalataitok a Panteles ADSL sebességéről, minőségéről, rendelkezésre állásáról, ügyfélszolgálatról, hibaelhárításról, stb.
A vonal létesítés még egy külön kaland lesz, ha tud valaki valamit erről, hogy 0-ról Pantelt hogyan lehet/érdemes igényelni, akkor várom a javaslatokat!
Tom
Ha olvasol kicsit előbbre észre fogod venni, hogy még senkinek nincsen Pantel-es ADSL-je.... Éppen folyamatban vannak az első létesítések.
:::HWSW World Community-Team©::: :::Windows Licencek::: :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.
Elküldve: 2006. 08. 05. 15:49
Elküldve: 2006. 08. 05. 18:18
Nálam megvolt a hurokátengedés. Csütörtök este elment a vonal és nem is volt hívható (foglalt ill. hibás szám), ma a készülék még mindig kuka, ha hívnak akkor a hívónál kicsöng nálam nem..
ADSL modem csatlakozik, de net az nincs.
FElhívtam a 1266 hibabejelentőt, ott a fazon még csak nem is foglalkozott a problémával, nem tud segíteni, de adott egy 40-es számot (arra mondjuk azt mondta, hogy hétvégén nem biztos, hogy felveszik) Végülis felvették, hatása még semmi, azt ígérte a srác utánanéz és visszahív, nem hívott
Egyelőre nem túl gördülékeny, június legvégén rendeltem meg, belváros központ
Elküldve: 2006. 08. 05. 20:59
Idézet: croft - Dátum: 2006. aug. 5., szombat - 19:18
Nálam megvolt a hurokátengedés. Csütörtök este elment a vonal és nem is volt hívható (foglalt ill. hibás szám), ma a készülék még mindig kuka, ha hívnak akkor a hívónál kicsöng nálam nem..
ADSL modem csatlakozik, de net az nincs.
FElhívtam a 1266 hibabejelentőt, ott a fazon még csak nem is foglalkozott a problémával, nem tud segíteni, de adott egy 40-es számot (arra mondjuk azt mondta, hogy hétvégén nem biztos, hogy felveszik) Végülis felvették, hatása még semmi, azt ígérte a srác utánanéz és visszahív, nem hívott
Egyelőre nem túl gördülékeny, június legvégén rendeltem meg, belváros központ
Szép kilátások...
Elküldve: 2006. 08. 05. 21:09
Idézet: Freeze - Dátum: 2006. aug. 5., szombat - 21:59
Ez várható volt... nem szabad az elsőre bedőlni ilyen ajánlatnak.
Elküldve: 2006. 08. 05. 22:25
Idézet: petne - Dátum: 2006. aug. 5., szombat - 20:09
Ez nem elsőre bedőlés, hiszen a vállalati ügyfeleknek már tavaly óta működik...
Valószínüleg én is belevágok... Még van 4 napon átgondolni..
Elküldve: 2006. 08. 05. 22:30
Idézet: Freeze - Dátum: 2006. aug. 5., szombat - 19:59
Én azt a választ kaptam a datanettől, hogy szept eleje,a meglévő ügyfeleknek(!!), és csak a belvárosban(V.,VI) és buda egyes részein. Én szerintem ők nem akartak belevágni addig, amíg ennyi helyen tud szivatni a T-Com.
Elküldve: 2006. 08. 06. 00:06
Elküldve: 2006. 08. 06. 07:13
Idézet: Capri - Dátum: 2006. aug. 5., szombat - 23:25
Valószínüleg én is belevágok... Még van 4 napon átgondolni..
De az. Amúgy Te nem leszel üzleti ügyfél... szóval nem ugyanaz. Hiszen őket máshogy kezeli minden cég.
Szerkesztette: petne 2006. 08. 06. 07:13 -kor
Elküldve: 2006. 08. 06. 07:33
Idézet: petne - Dátum: 2006. aug. 6., vasárnap - 6:13
Az internet amit kapsz, az ugyanaz. Tehát működik, nem zsákbamacska. Az meg természetes, hogy a vállalati ügyfelek kb 4x annyiért gazdagabb körítést, és jobb üf-et kapnak..... Ezzel nem mondtál újat.

Súgó
A téma zárva.