HWSW Informatikai Kerekasztal: Pantel lakossági internetszolgáltatása - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Pantel lakossági internetszolgáltatása akár 24 megabit/s letöltési sebesség Értékeld a témát: -----

#641 Felhasználó inaktív   whg 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 19. 08:33

Idézet: bugtenger - Dátum: 2006. aug. 19., szombat - 6:58

Az egymillio beallitas kb annyi, hogy eletemben most lattam eloszor routert, bedugtam mindent ahova kell, rakotottem 4 gepet, a router menujeben beallitottam a netkapcsolatomhoz szukseged usert passt es lett net. Kb 5percembe tellett az egesz, es most mind a 4 gep vigan szaguldozik az informacios szupersztradan. Hozza kell tennem hogy az elso router amit vettem hibas volt, igy kicsereltettem egy masik markaju es tipusura, aminek tok mas a menuje, es azt is 5 perc alatt be tudtam loni. Nem nagy ordongosseg. A DLINK DL-604 router amugy tok olcso, es raadasul ugyanugy nez ki mint a modem, egymasra reve tok aranyosak :-D

Csak most szólok, nincs annak a routernek egy éve és hibás lesz! Lehet, hogy jól mutat a kettő együtt,de nem sokáig! :rolleyes:  :(

#642 Felhasználó inaktív   addictive 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 19. 10:01

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2006. aug. 19., szombat - 2:32

Router nélkül 2 gépet sose kapcsolsz rá. Az életben nem ad neked 2 IP címet. "Modem Router" nevű eszköz nem létezik, veszel egy mezei routert és örülsz.

De igen, elég sok típusból van ADSL modem+router egyben, mint pl nálam a Huawei + van mögötte egy switch és vígan megy a LAN + net osztás.

Szerkesztette: addictive 2006. 08. 19. 10:01 -kor

#643 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 19. 10:11

Idézet: addictive - Dátum: 2006. aug. 19., szombat - 11:01

De igen, elég sok típusból van ADSL modem+router egyben, mint pl nálam a Huawei + van mögötte egy switch és vígan megy a LAN + net osztás.

Jah, de annak nem "modemrouter" a neve.  :Đ Aztán meg a 380T-ben nincs router funkció, szóval neki nem lesz jó a switch.  :)
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#644 Felhasználó inaktív   Captain_ 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 19. 22:49

Udv Mindenkinek!

Beneveztem en is a Pantelnel egy telefon +4 Mega ADSL-re juli kozepen, azota kaptam 2 sms-t, az uccsoban  - 07.31.-en - irtak,h el lett inditva a vonalhordozasi igenyem a T-com fele. Azota nagy csond!  :(

Elsosorban Insider_info-tol kerdezem,h varjak tovabbra is turelmesen vagy kezdjek el finoman erdeklodni az ufsz.-on?  :think:

Elore is koszonom a valaszt!  :)

#645 Felhasználó inaktív   Insider_info 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 20. 05:43

Idézet: Captain_ - Dátum: 2006. aug. 19., szombat - 22:49

Udv Mindenkinek!

Beneveztem en is a Pantelnel egy telefon +4 Mega ADSL-re juli kozepen, azota kaptam 2 sms-t, az uccsoban  - 07.31.-en - irtak,h el lett inditva a vonalhordozasi igenyem a T-com fele. Azota nagy csond!  :(

Elsosorban Insider_info-tol kerdezem,h varjak tovabbra is turelmesen vagy kezdjek el finoman erdeklodni az ufsz.-on?  :think:  

Elore is koszonom a valaszt!  :)

Nyugodtan érdeklődj csak.

#646 Felhasználó inaktív   Insider_info 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 20. 05:54

Idézet: bugtenger - Dátum: 2006. aug. 18., péntek - 11:03

Hello mindenki,

Eleg kemeny dolog ez a pantel vonalhordozas meg adsl, ime az en rovid tortenetem:
Juniusban megrendeltem a szolgaltatast, vonalhordozast, juni 13-an ki is toltottem es visszakuldtem a megrendelot, aztan innentol kezdve kb hetente kellett telefonalnom hogy tortenjen is valami, kulonben elfelejtettek volna szolni nehany aprosagrol, ami miatt megjobban elhuzodott volna az egesz...

A lenyeg hogy az uj vonal bekotesen kivul (mivel vettem egy uj matav vonalat, hogy legyen mit hordoznom) nagyjabol minden siman ment, csak mellette rohadt lassan is, ezert ott tartok hogy meg jelen pillanatban (aug 18, azaz tobb mint 2 honap eltelt a megrendeles ota) sem muxik se a netem  se a vonalam, pedig tegnap este lett volna a vonalhordozasom.

Ma reggel kiprobalom hatha muxik, de nem... se net, se telefon.
Felhivtam az ugyfelszolgalatot, ahonnan miutan visszahivtak, megtudtam hogy "berendezes alatt van"!
Arra a kerdesemre hogy: Mi van berendezes alatt? Mit jelent ez? (annak ellenere hogy itt a vonal, itt a modem, es a vonalhordozas/atkotes tegnap este elvileg meg kellett hogy tortenjen) Mikorra varhato hogy hasznalhato is lesz a dolog? Nem kaptam valaszt, ami igen meglepo, ugyanis en elvileg a hibabejelentes/elharitast hivtam a pantelnel, es nem a viragkoto reszleget.

Mivel jelenleg ket vonalam van, es a regin megy a regi netem, ezert kulonosebben nem zavar a dolog, csak azert irtam ide ezeket hogy aki most vag bele ebbe, az tudja mire szamithat, illetve valaki megmondhatna nekem (pl insider_info vagy valaki) hogy mi ez a berendezes alatt, es mikorra lesz akkor hasznalhato a netem?

Ha arrol van szo, hogy a vonalam egy rohadt nagy es nehez berendezes alatt van, es a veget nem tudjak beledugni a megfelelo csatlakozoba, akkor szivesen adok emelot, amivel a berendezest fel lehet emelni, hogy ne alatta legyen a vonalam :-D Btw ki es miert tette ala? :-D

Szia!

Kérlek segíts abban, hogy milyen apróságokat felejtettünk el megmondani, ami miatt  "mégjobban elhúzódott volna az egész"?

Ha július 13-án töltötted ki, akkor azért adj pár napot a postának, hogy be is érkezzen hozzánk, utánanézek, hogy nálunk mikor kezdődött a folyamat, és miért tartott ilyen sokáig.

T.

ui.: A "berendezés alatt van" terminológia távközlésben dolgozóknak egyértelmű, viszont a beírásod ráébresztett, hogy itt valóban hibáztunk, és ennél egyszerűbb megfogalmazást kellett volna kitalálnunk (ezért nem használjuk például a hurokhordozás fogalmat, hanem helyette a vonalhordozást.)
Egyébként a fogalom elviekben csak egy belső státusz csak, aminek a magyarázatát kellett volna megkapnod és nem magát a "berendezés alatt" információt, ami az informatikai támogató rendszerünkből származik.

#647 Felhasználó inaktív   Insider_info 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 20. 06:02

Idézet: varga_san - Dátum: 2006. aug. 19., szombat - 1:28

Sziasztok
Már én is megrendeltem a Panteltől a netett.Nézem ezt a modemet amit küldenek elméletileg Dlink-380T.A manuálja szerint dhcp-oszt,eszerint router nélkül is kapcsolhatok rá 2 gépet mondjuk egy swiccsel,vagy ha erre van szükségem akkor egy modemroutert kell vennem?.Ha megveszem a modem routert akkor azt vajon a milio lehetöség közül hogyan kell bekonfigolni,mert a pantel oldalán semmi leírást nem láttam a müszaki adatokrol.Gondolok itt természetessen a wan beállitásokra.Erről valaki tud valamit?

Ha beállítási segítségre lesz szükséged, akkor a helpdesknél segíteni fognak.

Nekünk is érdekünk, mert például Croft kolléga (ld. fentebb) routere, percenként kért új IP címet a DHCP szerverről... feleslegesen terhelve a hálózatot. (Állítólag a rossz router miatt.)

#648 Felhasználó inaktív   Domino_55 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 08. 20. 10:03

Sziasztok!

Elsősorban a Pantel-esekhez szólnak a következő kérdéseim:

1., Győrben mikor várható a teljes szolgáltatóváltásos ADSL?
2., Olvastam, hogy nem PPPoE protokollt, hanem DHCP-t használtok. Mennyi a kiosztott IP-k bérleti ideje?
3., Az ADSL IP tartományához vannak-e PTR rekordok bejegyezve?

Előre is köszi a válaszokat!

#649 Felhasználó inaktív   szlnk 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 20. 13:10

Insider_info: Úgy látom sokakat érdekel, hogy a lakhelyén mikor lesz elérhető ez a szolgáltatás (engem is: Gazdagréten mikor lesz?). Esetleg ki tudnátok tenni a honlapotokra, hogy merre tervezitek bővíteni a szolgáltatási területet, és hogy kb. mikor? Csak valami általános infot, pl.: "A Pantel szeretné a 2006-os év végéig Budapest teljes XI. kerületére kiterjeszteni a szolgáltatást." (ezt a mondatot így, változtatás nélkül fel is használhatjátok a honlapotokon  ;) ) . Ha már van ilyen, akkor legyszi adjatok rá egy linket.

#650 Felhasználó inaktív   varga_san 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 20. 14:16

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2006. aug. 19., szombat - 2:32

Router nélkül 2 gépet sose kapcsolsz rá. Az életben nem ad neked 2 IP címet. "Modem Router" nevű eszköz nem létezik, veszel egy mezei routert és örülsz.

A helyzet a Következö.
Bizonyára már sokan üzemeltek be routert sima adsl-hez,de a Pantel adsl2+ hoz még a 2megás vonalhoz is.Egypár sima dsl -es routert volt már alkalmam látni,de még olyannal nem találkoztam amelyik képes lenne a dsl2+-os vonal kezelésére.A pantelnél ahogy utánanéztem ,brids modba állitva kell a modemet beüzemelni és lehet hogy hihetetlen de a modem dhcp-t oszt -tehát megcimzi a géped- a manuálja szerint 256-gépig.Sajna én még nem is láttam olyan routert amalyik dsl2+-ra van -csak modemmel egybeépitve létezik én legalábbis nem láttam sehol másmilyent.Egyébként is én egy 24-es vonalat rendeltem a sima dsl-es ruoterek a modemfelé pedig 8mb/s-et tudnak csak.Most üzemeltük be a havernál a pantelos vonalat azért irkálom ezeket.Tény hogy önála nem volt még egy gép és igy nem tudtam kiprobálni a kép gép cimzését végzi -e a modem.Itt a cime a modem leirásának amit a pantel hozott ha valakit érdekel
ftp://ftp.dlink.de/dsl/dsl-380t/documenta...n_en_Manual.pdf
Láthatjátok olyan beállitások szerepelnek bent amit egy sima dsl modemnél ill routernél sem tudtok állitani.Annyi megtudtam az azonositást a mac cim alapján végzik,se felhasználo név se jelszo nincs csatlakozásnál.A dsl-es modemruoterbe van lehetöség klonozni a mac cimet gondolom ép azért hogy az eredeti modemed mac cimét küldhesd a szolg.felé.Pont mint a UPC-nél
Ittvan egy link a modemrouterre amelyik szerintem müxik dsl2+-on
Lehet vitatkozni vagy kiegésziteni,szeretnék valakit aki már megosztotta sima dsl routerrel.

#651 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 20. 14:29

Idézet: varga_san - Dátum: 2006. aug. 20., vasárnap - 15:16

A helyzet a Következö.
Bizonyára már sokan üzemeltek be routert sima adsl-hez,de a Pantel adsl2+ hoz még a 2megás vonalhoz is.Egypár sima dsl -es routert volt már alkalmam látni,de még olyannal nem találkoztam amelyik képes lenne a dsl2+-os vonal kezelésére.A pantelnél ahogy utánanéztem ,brids modba állitva kell a modemet beüzemelni és lehet hogy hihetetlen de a modem dhcp-t oszt -tehát megcimzi a géped- a manuálja szerint 256-gépig.Sajna én még nem is láttam olyan routert amalyik dsl2+-ra van -csak modemmel egybeépitve létezik én legalábbis nem láttam sehol másmilyent.Egyébként is én egy 24-es vonalat rendeltem a sima dsl-es ruoterek a modemfelé pedig 8mb/s-et tudnak csak.Most üzemeltük be a havernál a pantelos vonalat azért irkálom ezeket.Tény hogy önála nem volt még egy gép és igy nem tudtam kiprobálni a kép gép cimzését végzi -e a modem.Itt a cime a modem leirásának amit a pantel hozott ha valakit érdekel
Láthatjátok olyan beállitások szerepelnek bent amit egy sima dsl modemnél ill routernél sem tudtok állitani.Annyi megtudtam az azonositást a mac cim alapján végzik,se felhasználo név se jelszo nincs csatlakozásnál.A dsl-es modemruoterbe van lehetöség klonozni a mac cimet gondolom ép azért hogy az eredeti modemed mac cimét küldhesd a szolg.felé.Pont mint a UPC-nél
Ittvan egy link a modemrouterre amelyik szerintem müxik dsl2+-on
Lehet vitatkozni vagy kiegésziteni,szeretnék valakit aki már megosztotta sima dsl routerrel.

Amit írtam továbbra is igaz, nem fog 2 routolható IP-t adni az életben....Aztán a másik dolog, hogy bizony a Huawei modemek mind ADSL2+ modemek, igaz az router is. Viszont ha jól tudom a 380T nem router.
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::

#652 Felhasználó inaktív   bugtenger 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 20. 19:38

Insider_info:
Viszont arra tovabbra sem kaptam valaszt hogy ha elvileg aug 17-en megadott idopontban lett volna a vonalhordozas, akkor miert nem vegeztek meg vele, es mikor fognak vegezni? Mert az igert 4 orabol amig a vonalam nem muxik, mar 4 nap lett.

Az elhuzodas eleg erdekes volt:
- Megrendeltem a matav vonalat (rajtatok keresztul)... nagy csend...
- Vartam... egy hetet...
- Erdeklodtem mizu, azt a valaszt kaptam hogy minden rendben
- Vartam meg egy hetet...
- Erdeklodtem mizu, ekkor kiderult hogy az eltevedt t-com szamla miatt nem kotik, de majd kapni fogok egy ertesitest errol, csekkel, amit majd fizessek be, es majd az visszaerkezik, feldolgozzak, es majd akkor kotik.
- Elebementem az egesz folyamatnak, berohantam t-comhoz befizetni a dolgot, igy sporoltam 1 hetet amig megjott volna a csekk masolata az ertesitessel.
- Meg aznap telefonalok pantelnek, hogy "befizettem skacok, hajra csinaljatok"
- Varok ujabb hetet, telefonalok pantelnek, ekkor megtudom hogy a t-com meg csak most akar nekem majd egy szerzodest postazni, amit majd vissza kene postaznom, amit majd feldolgoznak, es majd kuldik a szerelot.
- Na en megint nem szaroztam sokat, bementem t-comhoz kertem szerzodest, ott helyben lerendeztem mindent, aztan kuldtek is a szerelot 3nap mulva ahogy azt kell.

Insider vagy barki:
Ez az ADSL ROUTERes ADSL2+ ROUTER kerdes tenyleg gazos, mert ha amit most vettem routert nem lesz jo mert csak 8mbitet bir, akkor kozel sem leszek boldog. Tenyleg ADSL2+ router kell? En csak azt neztem hogy 100mbit belso halot tud, fene gondolta hogy a modem fele kevesebbet (leirasaban errol nem latok infot, bar lehet vak vagyok)

#653 Felhasználó inaktív   varga_san 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 20. 20:07

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2006. aug. 20., vasárnap - 15:29

Amit írtam továbbra is igaz, nem fog 2 routolható IP-t adni az életben....Aztán a másik dolog, hogy bizony a Huawei modemek mind ADSL2+ modemek, igaz az router is. Viszont ha jól tudom a 380T nem router.

Egyszer vennéd a fáradtságot,hogy utánnanézz a dolognak.A dlink 380T-küldi a Pantel a futárral mi ebben a nem érthető.Keress rá a dlink.de oldalon a dsl2+-os modemekre és routerekre és meglátod.

#654 Felhasználó inaktív   shabba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 20. 20:10

Szerintem keveritek a szezont a fazonnal ennél a modem-router témánál.

Ha valakinek van saját vételű egybeépített modem-router-switche és az az elsőgenerációs ADSL szabványt támogatja, az evidens hogy nem fog attól ADSL2+t tudni mert a szerver oldali eszköz azt tudja. Mivel az ADSL szabványok visszafelé kompatbilisek így ennél a kiépülő link a legkisebb közös nevező vagyis az elsőgenerációs ADSL szabvány 8/0.8Mbps lesz. Ez bőven elég a 2 és 4Mbps-es csomagokhoz, de még a 24Mbps-hoz is persze 7Mbps nettó sebességnél többre nem igen lesz képes. Az aki 24Max csomagra fizet elő és ilyen saját modem-router comboja az vannak célszerű lecserélni egy olyan modellre amiben a modem rész már ADSL2+os. Viszont szerintem ilyen userből nincs valami túl sok.

Annak akinek a szolgáltató adja a modemet és ehhez köti a saját soho routerjét ott ez tök lényegtelen. A szolgálató úgyis olyan modemet fog adni ami passzol a saját eszközparkjához. A saját vételű router sebessége meg attól függ milyen a WAN csatlakozása és benne lévő proci sebesség potenciálja.

Az eviden ha a soho router valami régi típus és 10 Mbps-es WAN portja van akkor azon nem lehet 24 Mbps-et átpréselni. Egy ilyen ethernet port a legjobb esetben is 8-9 Mbps-re elég, persze ha az eszközben lévő proci még ennyi adat kezelésére sem képes akkor ennyit sem fog tudni.

Ha a soho router WAN portja 100 Mbps Ethernet akkor ott nem lesz szűk kereszthet, egyedül az eszköz procijának kapacitása korlátozhat, ha valami spórolós low end fajta amire azért a régi időkben gyártott eszközöknél volt szerintem példa.

Azért a jobb márkájú, nem gyanusan olcsó árfekvésű típusok tudnak kezelni egy ekkora 20 Mbps körüli forgalmat. Attól mert a router switch része layer2-ben viszi a 100 Mbps-et az még nem jelenti azt hogy a router része layer3-ban is képes ekkora sebességre, miközben NAT-ol, esetleg még vírust szűr vagy egyéb más funkciókat is futtat még attól függően milyen funckciói vannak még az adott routernek és azok mennyire processzor érzékenyek.

Szerkesztette: shabba 2006. 08. 20. 20:15 -kor

#655 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 20. 20:26

Idézet: varga_san - Dátum: 2006. aug. 20., vasárnap - 21:07

Egyszer vennéd a fáradtságot,hogy utánnanézz a dolognak.A dlink 380T-küldi a Pantel a futárral mi ebben a nem érthető.Keress rá a dlink.de oldalon a dsl2+-os modemekre és routerekre és meglátod.

Tudom, hogy ezt küldik, én írtam be a topikba kicsit feljebb. Shabba leírta amit nem volt kedvem részletezni.

#656 Felhasználó inaktív   junior117 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 20. 23:16

Kezd kinai lenni a forum :( akkor küld a Pantel modemet vagy nem? Ha küld akkor nincs miröl beszélni mivel mindent ök intéznek JP-vel gondolva csak nem fognak maguknak plusz munkát generálni... PPPoE ezt sem értem most azon nem fog futni Firefox ?
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#657 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 20. 23:33

Idézet: junior117 - Dátum: 2006. aug. 21., hétfő - 0:16

Kezd kinai lenni a forum :( akkor küld a Pantel modemet vagy nem? Ha küld akkor nincs miröl beszélni mivel mindent ök intéznek JP-vel gondolva csak nem fognak maguknak plusz munkát generálni... PPPoE ezt sem értem most azon nem fog futni Firefox ?

Természetesen küldenek. Ha nem akarod megosztani a netet, akkor nem lesz semmi gond.

#658 Felhasználó inaktív   Capri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 21. 00:29

Idézet: junior117 - Dátum: 2006. aug. 20., vasárnap - 22:16

PPPoE ezt sem értem most azon nem fog futni Firefox ?

Nem akarok gonosz lenni, vagy ilyesmi..., én sem vagyok mágus, de ez Muahaha  :eek:  :eek:  :D  :D

#659 Felhasználó inaktív   Insider_info 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 21. 08:37

Idézet: bugtenger - Dátum: 2006. aug. 20., vasárnap - 19:38

Insider_info:
Viszont arra tovabbra sem kaptam valaszt hogy ha elvileg aug 17-en megadott idopontban lett volna a vonalhordozas, akkor miert nem vegeztek meg vele, es mikor fognak vegezni? Mert az igert 4 orabol amig a vonalam nem muxik, mar 4 nap lett.

Az elhuzodas eleg erdekes volt:
- Megrendeltem a matav vonalat (rajtatok keresztul)... nagy csend...
- Vartam... egy hetet...
- Erdeklodtem mizu, azt a valaszt kaptam hogy minden rendben
- Vartam meg egy hetet...
- Erdeklodtem mizu, ekkor kiderult hogy az eltevedt t-com szamla miatt nem kotik, de majd kapni fogok egy ertesitest errol, csekkel, amit majd fizessek be, es majd az visszaerkezik, feldolgozzak, es majd akkor kotik.
- Elebementem az egesz folyamatnak, berohantam t-comhoz befizetni a dolgot, igy sporoltam 1 hetet amig megjott volna a csekk masolata az ertesitessel.
- Meg aznap telefonalok pantelnek, hogy "befizettem skacok, hajra csinaljatok"
- Varok ujabb hetet, telefonalok pantelnek, ekkor megtudom hogy a t-com meg csak most akar nekem majd egy szerzodest postazni, amit majd vissza kene postaznom, amit majd feldolgoznak, es majd kuldik a szerelot.
- Na en megint nem szaroztam sokat, bementem t-comhoz kertem szerzodest, ott helyben lerendeztem mindent, aztan kuldtek is a szerelot 3nap mulva ahogy azt kell.

Insider vagy barki:
Ez az ADSL ROUTERes ADSL2+ ROUTER kerdes tenyleg gazos, mert ha amit most vettem routert nem lesz jo mert csak 8mbitet bir, akkor kozel sem leszek boldog. Tenyleg ADSL2+ router kell? En csak azt neztem hogy 100mbit belso halot tud, fene gondolta hogy a modem fele kevesebbet (leirasaban errol nem latok infot, bar lehet vak vagyok)

Az elhúzódás ezek szerint nem a mi hibánkból történt. Lásd: be ne fizetett csekk, T-COM szerz. tökölés.
Sajnos minden egyes hiba miatt újra indulnak a határidők, amit mi sem szeretünk, de egyelőre nem tudtuk megváltoztatni.

Légy szíves privátban küldd meg a nevedet, mert egy (1) olyan ügyfél van, akit a T-COM már megint úgy kötött át a központban, hogy sehol nem találjuk a végét...lehet, hogy te vagy az.

#660 Felhasználó inaktív   Insider_info 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 21. 08:38

Idézet: junior117 - Dátum: 2006. aug. 20., vasárnap - 23:16

www.pantel.hu

Téma megosztása:

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.