HWSW Informatikai Kerekasztal: Pantel lakossági internetszolgáltatása - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Pantel lakossági internetszolgáltatása akár 24 megabit/s letöltési sebesség Értékeld a témát: -----

#81 Felhasználó inaktív   addictive 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 09. 19:58

Idézet: INT21H - Dátum: 2006. jún. 9., péntek - 20:32

Bocs, de nekem nem volt világos, hogy telefon nélkül is lehet-e rendelni PanTel-es ADSL-t.
Szerintem sokan vannak úgy, hogy vezetékes telefonra nincs szükségük, csak net kell.

Nem, + havi 2.300,- Amúgy minden belföldi vezetékes ingyenesen hívható havi 100 óráig.

#82 Felhasználó inaktív   kew 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 09. 21:29

Insider_info: és akkor mivan, ha simán isp váltással átmegyek hozzátok valamilyen "Hagyományos ADSL" csomagra (mondjuk a legkisebbre), majd miután ez beköttetett hozzám, kérem a hurokhordozást. Ekkor ugye nálatok van a dslem, szal csak a vonalamat kell átkötni, ez meg már (ha jól értelmeztem) gyorsabban megy, szal nemkell 3 hónap dsl nélkül tengetni a napjaim.
persze, ha előfizetek a pantelnél a hagyományos dsl-re, ott ugye köt egy éves hűség, ezt, ha átviszem a vonalat is, fel lehet cserléni a 24+-os csomagra, és annak havidíjára? Vagy ezzel a módszerrel meg pont a hűség miatt lesznek gondok...?

ha már felvetődött volna ez a kérdés, akkor elnézést, nemfigyeltem eléggé :)

--
kew
kew@t-online.hu

#83 Felhasználó inaktív   Flashget 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 09. 22:52

Idézet: kew - Dátum: 2006. jún. 9., péntek - 22:29

Insider_info: és akkor mivan, ha simán isp váltással átmegyek hozzátok valamilyen "Hagyományos ADSL" csomagra (mondjuk a legkisebbre), majd miután ez beköttetett hozzám, kérem a hurokhordozást. Ekkor ugye nálatok van a dslem, szal csak a vonalamat kell átkötni, ez meg már (ha jól értelmeztem) gyorsabban megy, szal nemkell 3 hónap dsl nélkül tengetni a napjaim.
persze, ha előfizetek a pantelnél a hagyományos dsl-re, ott ugye köt egy éves hűség, ezt, ha átviszem a vonalat is, fel lehet cserléni a 24+-os csomagra, és annak havidíjára? Vagy ezzel a módszerrel meg pont a hűség miatt lesznek gondok...?

--
kew
kew@t-online.hu

itt az a baj, hogy a tíkomnak marhára nem jó buli ha "tömegesen" vissza adjuk a cuccot neki és törölje ki a hátsóját...ott fog keresztbe tenni a hol tud.

Ezért kérdeztem, hogy van-e törvény erre,  (feltételezve, hogy nincs tartozás, hűségnyilatkozat stb a hordozni kivánt teló számon)egy ilyen váltásnak max. 30 nap alatt lekell csengenie. :think:

#84 Felhasználó inaktív   Insider_info 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 09. 23:09

Idézet: Freeze - Dátum: 2006. jún. 9., péntek - 16:54

Na nembírtam várni, én is felhívtam.  :)

Azt mondta a kollega, hogy ők jelenleg nem ajánlhatják ezt a teljes szolgáltatóváltást (egyébként a szerződések is megvannak), mert még semmi sem biztos, amig a T-Commal nem egyeznek meg.
Azt mondta, valószínű hogy szeptembertől tudják biztosítani a dolgot, úgy hogy ADSL-el együtt is lehet majd menni, tehát szinte kiesésmentesen.
Egyébként hétfőn kapnak bővebb infókat, felirta a nevet, telszámot, értesítenek ha tudnak valamit.

Az ADSL-el együtt költözés viszont még jobban hangzik, mint a mostani... talán megéri várni pár hónapot, remélem nem tesz nekik keresztbe valamivel a trékom és a mostani árakon tudják majd adni.

Hi!

Csak tudnám, hogy ki beszél hülyeségeket az ügyfélszolgálaton!!!

Nem tudom, hogy mit mondott pontosan az ügyfélszolgálatos, ill., hogy kivel beszéltél (4 helyre is futhatott a hívásod, attól függően, hogy mit hívtál)....

Ha nem hívnak vissza hétfőn, akkor megtennéd, hogy mégegyszer felhívod a 1266-t, és felírnád a kolléga nevét, akivel beszélsz, és, hogy mit mond? Utána, egy privát üzenet nekem, és ígérem, hogy intézkedek....

Amúgy a lényeg:
Teljes szolgáltatóváltás ajánlunk. pont.
Egyéni ügyfeleknek tudtommal egyedüliként a piacon egyelőre (persze a hírekben már más is ajánl, csak még nincs bekötve hozzá egyetlen ügyfél sem .... na mindegy...)

Az ADSL-lel együtt történő költözés ügyében talán kapunk végre választ a T-COM-tól, mert tavaly kértük először, és januárban már azt mondták(írták le), hogy "1 hónapon belül" kidolgozzák a folyamatot. Várjuk, hogy mikor telik le az egy hónap....

Az új RUO-kat elvileg már be kellett nyújtani az NHH-nak, így augusztus-szeptemberre biztosan ki is jönnek majd...

Egyelőre csak csomagban áruljuk a szolgáltatást (hang+ADSL) - de azt hiszem elég ütős árakat sikerült kiszámolni...

#85 Felhasználó inaktív   Insider_info 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 09. 23:11

Idézet: claym4n - Dátum: 2006. jún. 9., péntek - 15:41

Véleményed szerint a RUO-változás mikor realizálódik? Elképzelhető, hogy még a nyáron?

Ugyanis esetemben a telefondrót van csak, azon semmilyen előfizetés nincs. :%

Ha jól láttam küldtél is emailt a kapcsolat@pantel.hu-ra....

Mit válaszoltak? (A választ nem láttam.)

#86 Felhasználó inaktív   Insider_info 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 09. 23:22

Idézet: kew - Dátum: 2006. jún. 9., péntek - 21:29

--
kew
kew@t-online.hu

Jó ötlet, és mi is gondoltunk rá, de az a baj, hogy ebben az esetben a költségeink lényegesen nagyobbak. Ugyanis, akkor tudjuk neked az ADSL-t normál áron adni, ha a T-COM-nál, mi is határozott időre szerződünk le. Ha ezt idő előtt (amikor a vonalat hordoznánk) fel,ondjuk, akkor nem neked, hanem nekünk kellene kötbért fizetni. Nem hiszem, hgy az előfizetők átvállalnák ezt a költséget...

Szóval sajnos ez nem megy.

Őszintén szólva, jelenleg azon vagyunk, hogy amink van, azt jó minőségben tudjuk adni, egyéni ügyfelek esetén nem tudunk eltérni a sztender ajánlattól, mert igen nehéz kavarodás nélkül rendszertámogatással/folyamatokkal lekövetni a tömeges egyedi igényeket...

-----

#87 Felhasználó inaktív   beers 

• Tag
  • PipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 06. 10. 05:21

Én szorítok nektek,végre minőség jó áron  :respect: !

Jut eszembe,a telefonszámom megmarad?

Szerkesztette: beers 2006. 06. 10. 05:22 -kor

DC 4ever!!!

#88 Felhasználó inaktív   claym4n 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 10. 06:21

Idézet: Insider_info - Dátum: 2006. jún. 9., péntek - 23:11

Ha jól láttam küldtél is emailt a kapcsolat@pantel.hu-ra....

Mit válaszoltak? (A választ nem láttam.)

Válaszolt a mailer daemon.

This is an automatically generated Delivery Status Notification. 
Delivery to the following recipients failed. 
       k.fentne@knc.htcc.hu
Final-Recipient: rfc822;k.fentne@knc.htcc.hu
Action: failed
Status: 5.6.1
Diagnostic-Code: smtp;554 5.6.1 Body type not supported by Remote Host
X-Display-Name: Fent  
Attil=?unicode-1-1-utf-7?Q?+AOE-n+AOk-?=

szóval egyelőre így állunk. Nem tudom, mi a baja a bodyval, Operával küldtem, de ez eddig még nem okozott problémát. Majd esetleg este megpróbálom OE-val.

#89 Felhasználó inaktív   Flashget 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 10. 07:11

Idézet: Insider_info - Dátum: 2006. jún. 10., szombat - 0:09

Hi!

Nem tudom, hogy mit mondott pontosan az ügyfélszolgálatos, ill., hogy kivel beszéltél (4 helyre is futhatott a hívásod, attól függően, hogy mit hívtál)....

Ha nem hívnak vissza hétfőn, akkor megtennéd, hogy mégegyszer felhívod a 1266-t, és felírnád a kolléga nevét, akivel beszélsz, és, hogy mit mond? Utána, egy privát üzenet nekem, és ígérem, hogy intézkedek....

Amúgy a lényeg:
Egyéni ügyfeleknek tudtommal egyedüliként a piacon egyelőre (persze a hírekben már más is ajánl, csak még nincs bekötve hozzá egyetlen ügyfél sem .... na mindegy...)

Az ADSL-lel együtt történő költözés ügyében talán kapunk végre választ a T-COM-tól, mert tavaly kértük először, és januárban már azt mondták(írták le), hogy "1 hónapon belül" kidolgozzák a folyamatot. Várjuk, hogy mikor telik le az egy hónap....

Az új RUO-kat elvileg már be kellett nyújtani az NHH-nak, így augusztus-szeptemberre biztosan ki is jönnek majd...

Egyelőre csak csomagban áruljuk a szolgáltatást (hang+ADSL) - de azt hiszem elég ütős árakat sikerült kiszámolni...

Másik fórumon egy csajt említenek..(#21) hsz
http://prohardver.hu...od=40&id=327490

#90 Felhasználó inaktív   NiGo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 10. 08:05

Insider_info

Én is beszéltem az ügyfélszolgálattal. Nekem is ugyanazt mondták, mint a fentebb nyilatkozó olvtársaknak.
Viszont nekem lenne egy nyűgöm, amiről nem tudtak semmit mondani. Hátha tudsz valamit.
Nekem ISDN-em van otthon. Ott ugyi a tíkomnál 5 rugó kérnyékén van a havi díj. Erről nálatok nem találtam semmit. Itt is érvényes a 2300 Ft díj  :D vagy több  :(

Előre is kösz

#91 Felhasználó inaktív   csucsregop 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 10. 09:08

Én kibirnám a 45 napos kiesést az internetnél, mondjuk arra az időszakra megrendelnék egy NET1000 csomagot Tímobájltól 3G-n, hogy netezni tudjak, tehát átvészelhető ez az időszak is.

#92 Felhasználó inaktív   csumi9 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 10. 09:30

Már a prohardveres fórumra is írtam....

Azért jó, hogy bedopták ezt a hírt, de azért néhány kérdésem felmerül...

Van valakinek egyáltalán működő panteles hurokátengedésés ADSL-e?
Megcsinálják kiesésmentes váltással?
Milyen pingek vannak?
stb.stb...

Ha valakinek +csinálják azonnal jelezze a tapasztalatokat, hogy válthassunk mi is!

#93 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 10. 09:54

Insider_info: Invitel területre a nagyvárosokba tervezitek a betelepülést (Dunaújváros, Szeged, Vác, Veszprém) teljes hurokátengedéssel?

Köszi,
NSD

#94 Felhasználó inaktív   addictive 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 10. 10:35

Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2006. jún. 10., szombat - 10:54

Insider_info: Invitel területre a nagyvárosokba tervezitek a betelepülést (Dunaújváros, Szeged, Vác, Veszprém) teljes hurokátengedéssel?

Köszi,
NSD

:offtopic:  Miért? Akkor azon a területen a UPCnek keményen bele kell húznia? :D

Na jó, bocs, csak kisördögösködtem.  ;)

Szerkesztette: addictive 2006. 06. 10. 10:36 -kor

#95 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 10. 10:54

Idézet: addictive - Dátum: 2006. jún. 10., szombat - 11:35

:offtopic:  Miért? Akkor azon a területen a UPCnek keményen bele kell húznia? :D

Nem, váci vagyok, és mivel itt nincs chello, kénytelen vagyok DSL-t használni, sőt, 1,1 km a központtól a kábeltávolságom, és 24 mega jobb volna a mostani 1 helyett :p Nem mintha a cégnél nem tölteném le, amit akarok ;)

Hogy a cégnek bele kell húznia, az legyen a marketingnek meg az értékesítésnek a problémája, szerintem az ideális hálózaton a userek száma a nullához konvergál :D

#96 Felhasználó inaktív   Freeze 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 10. 13:10

Idézet: Insider_info - Dátum: 2006. jún. 9., péntek - 23:09

Hi!

Amúgy a lényeg:

Oks, hétfő este megpróbálom újra, viszont ha nekem nem bólint rá senki a hét elején, akkor marad a szeptember, mert még 2 hétig vagyok itthon, szóval a szerződés visszaküldésére ennyi időm van.

#97 Felhasználó inaktív   addictive 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 10. 13:55

Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2006. jún. 10., szombat - 11:54

szerintem az ideális hálózaton a userek száma a nullához konvergál :D

Ühüm.... :D És akkó sok értelme is van nekije :D

#98 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 10. 15:09

Idézet: csumi9 - Dátum: 2006. jún. 10., szombat - 10:30

Azért jó, hogy bedopták ezt a hírt, de azért néhány kérdésem felmerül...

Van valakinek egyáltalán működő panteles hurokátengedésés ADSL-e?
Megcsinálják kiesésmentes váltással?
Milyen pingek vannak?
stb.stb...

1: uzleti elofizetoknek mar regota
2: olvass vissza. NEM!
3: :D Mint mashol.
4: stb., stb...

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#99 Felhasználó inaktív   petne 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 10. 15:26

Ha úgy döntenék, hogy ezt választanám és nálam is elérhető lenne, akkor semmiképpen nem lépnék rögtön az elején, megvárnám míg beinduljon normálisan ez a fajta szolgáltatás. Ahogy látszik is az ügyfélszolgálat se áll a helyzet magaslatán...  :smoker:

#100 Felhasználó inaktív   Insider_info 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 10. 22:32

Idézet: petne - Dátum: 2006. jún. 10., szombat - 15:26

Ha úgy döntenék, hogy ezt választanám és nálam is elérhető lenne, akkor semmiképpen nem lépnék rögtön az elején, megvárnám míg beinduljon normálisan ez a fajta szolgáltatás. Ahogy látszik is az ügyfélszolgálat se áll a helyzet magaslatán...  :smoker:

Ebben van valami, ugyanakkor a szolgáltatás nem most indult nálunk, hanem tavaly októberben...

Senki nem beszél róla, de az unbundling másik problémája, hogy elviekben megnyitja a piacot, de gyakorlatban elég korlátozottak a lehetőségek. Itt nem csak a bekötési ---nehezített gyakorlatra gondolok, hanem arra, hogy a rendelkezésre álló port-szám limitált, mivel nem tehetünk be korlátlan számú rack szekrényt a T-COM központokba (egyelőre a jelenlegi RUO szerint).

Ha egy területen elfogynak a helyek, akkor ott bővíteni (egyelőre) nem tudunk. Az, hogy melyik területen még mennyi szabad hely van term. üzleti titok...  Invitel területre történő bemenetel szintén ugyanez a kategória..., bocs.

Téma megosztása:

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.