HWSW Informatikai Kerekasztal: Nagykanizsa és környéke XVIII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nagykanizsa és környéke XVIII. Ergo offolás amíg bírjuk szusszal Értékeld a témát: -----

#2201 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 27. 19:18

Idézet: EGOKA - Dátum: 2006. jún. 27., kedd - 19:51

Aszt hiszem nem.

Kifejtenéd. :D

Hát vmi olyasmiről szólt a vicc, hogy egy pasi odamegy egy fagyizó nőhöz és aszongya:
- Hölgyem, kérem ne értsen félre, de nyalhatnék egyet?
A nő ránéz kicsin furcsán, majd odanyújtja a pasinak a tölcsért, mire a pasi:
- Tudtam, hogy félreért...

Na erre írtam, hogy Omega is nyalni akar ;)
Azt mondják, az ember az, amit megeszik ("ételed az életed"). Ha ez így van, miért van az, hogy a manapság már szinte mindenben megtalálható tartósítószerek fogyasztása ellenére is korán halálozunk el?

#2202 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 27. 19:19

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. jún. 27., kedd - 20:18

Hát vmi olyasmiről szólt a vicc, hogy egy pasi odamegy egy fagyizó nőhöz és aszongya:
- Hölgyem, kérem ne értsen félre, de nyalhatnék egyet?
A nő ránéz kicsin furcsán, majd odanyújtja a pasinak a tölcsért, mire a pasi:
- Tudtam, hogy félreért...

Na erre írtam, hogy Omega is nyalni akar ;)

Jáj! :D
<b>If you can't be famous, be infamous</b>
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#2203 Felhasználó inaktív   Brianm74 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 27. 19:21

Idézet: EGOKA - Dátum: 2006. jún. 27., kedd - 19:19

Jáj! :D

Azé ennyire nem lehet rossz  :think:  :D

(hogy a viccre vagy a nyalásra gondoltam azt döntse el mindenki magának)
© 2005-2010. Alfa 75

ThinkPad T41 Pentium-M 1.6GHz, 1024MB,  14.1, ATI 7500
ThinkPad T23 PIII-M 1.0GHz, 512MB,  14.1, SuperSavage
Thinkpad 360PE 486DX2 50MHz, 9.5"touchscreen, 4MB, 540MB
Workpad  20X Dragonball 16 MHz, 2MB

#2204 Felhasználó inaktív   Plebi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 27. 19:24

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. jún. 27., kedd - 18:34

Nebasszmárföl... ezt nem hiszem el. Mármint azt, hogy a Match tönkrement... azért egy "normális" Plázában nem igazán szoktak becsődölni a cégek, pláne nem egy olyan volumenű, mint a Match.  :smoker:
Meglátszik, régen voltam otthon, el vagyok maradva információkban.

Tényleg, nem készültek mostanság kanizsai képek...?

Szerk.: a pálinka, és egyátalán az az időszak pedig:  :respect:

Hát ez a Kanizsa márcsak egy furcsa hely! Ahogy áll a helyzet az OBI is hamar pakolhat Kanizsáról mert én megnyitáskor dolgoztam ott és nem mondhatnám, hogy tömegek voltak bent.
Asrock 970 extreme 4; AMD FX-8120; Kingston 2X4GB DDRIII 1333; Gigbyte HD7950 3GB; 1TB Seagate Barracuda 7200.14 +320GB Samsung SATA II (THX Ramorg); Asus DRW1814BLT; Dell U2311H; Thermaltake Xaser III v1000d Blue.

"milliárd élet árán az ember kiharcolta a védettségét, a jogot a túléléshez, e bolygó számtalan teremtménye között"

#2205 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 27. 19:24

:)

#2206 Felhasználó inaktív   Brianm74 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 27. 19:27

Idézet: Plebi - Dátum: 2006. jún. 27., kedd - 19:24

Hát ez a Kanizsa márcsak egy furcsa hely! Ahogy áll a helyzet az OBI is hamar pakolhat Kanizsáról mert én megnyitáskor dolgoztam ott és nem mondhatnám, hogy tömegek voltak bent.

:think: Biztos mert ott voltál  :D

Most, hogy nem vagy ott mi a helyzet?
© 2005-2010. Alfa 75

#2207 Felhasználó inaktív   Brianm74 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 27. 19:38

Irigy Honaljmirigy TV2

Gyorsétterem: Mc Fosat's

:nevet2:
© 2005-2010. Alfa 75

#2208 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 27. 20:07

Idézet: Brianm74 - Dátum: 2006. jún. 27., kedd - 20:27

:think: Biztos mert ott voltál  :D

Most, hogy nem vagy ott mi a helyzet?

Kanizsa elég ellentmondásos hely. Elvileg a nagyobb munkaadók bezártak, leépültek, átalakultak és átalakulnak. Kurva sok bolt termett, multi (TESCO, Spar, Penny Market, Interfrucht, Coop, CBA, OBI, stb.) is és helyi kis trafikboltok. Van Vásárcsarnok, Plaza, Délzala/Célpont, sok kínai bolt, Euronics, Media Markt. Dr. Padló, Peugeot Kampf, Autó-Gerencsér Ford, Suzuki, Renault/Dacia, Várkapu Autóház Skoda, stb. szalon.
Volt Billa, Murányi, Sörgyár, Üveggyár, Zalahús. Más volt a az olajipari vállalat (Rotary, KÖGÁZ,  Gépgyár amik szátszabdalódtak és a Vár út a régmúlthoz képest kihalt autóút...).

DE, és itt jön a hoppá!
Sorra épülnek -néha botránnyal- a lakóparkok, amik hamar benépesülnek húzós négyzetméterárakkal is. Egy kis lyuk 15milla. Újítják fel az utakat, lassan újjáépítették a Kórházt, és amiről nem tudtok talán, tervek szerint a Rendőrség költözik fel az Erdész utcába a Határőrséghez (~egy helyen lesz a Tűzoltóság / Kórház / Rendőrség). Közben meglesznek a tervek s a pénz a belváros átalakításra. :Đ

Ugyanakkor egy szimpla Magyar utcai sarok átalakítása és az elcseszett nudli körforgalom építése miatt hónapokon át káosz volt az autóbusz állomás környékén; Palinba nem lehetett normálisan kijutni a belvárosból, legközelebb vagy a (csődbement) Húsüzem felé, vagy az Eötvös téren a Balatoni útra kanyarodva a 'Borsodi víztorony' felé.

A Vár úton a Skoda előtti hidat hány hónapig csinálták? És mit csináltak ratja??? A jobbratartás egyet jelent azzal, hogy a bal kerék hosszú széles aszfaltnyíláson görgedezik tova.

A Teleki utca egy részét a  hosszú szenvedések után megcsinálták, aztán egy részét újra felmarták, garias hiba állítólag. Kellemes volt.

A Felső-templom melletti klasszikus macskakövezés nagyon romantikus volt, amíg pillanatok alatt föl nem tört. :cool:  Járjon arra az a f@szjankó, aki kitalálta az extra futóműrázatást a többi útszakasz mellé.
Amúgy egy normális város képébe ez bele is féren, csakúgy, mint a fentebb írt városrekonstrukció. Szép vízió, hogy patak csörgedezik a 2x1 sávos Fő utcában, és az Erzsébet tér tök Hawaii, csak éppen ehhez normális elkerülő kéne. Nem a 'Márvány mögött' két hajtűkanyarral, a tűzoltó/katona lakópark ablakai mellett.

Uff :omg:

Szerkesztette: Omega 2006. 06. 27. 20:10 -kor

#2209 Felhasználó inaktív   FogAti 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 27. 20:19

Jó estét!Gondoltam beköszönök!
Egy kis humor:

A pápa New Yorkba érkezik. Este a limuzinjához kísérik, ahol a helyi sofőr
áll és cigizik.
- Mondd, fiam - kérdezi a pápa -, vezethetnék egy kicsit?
Otthon sohasem hagynak!  A sofőr gondolkodik. Elvehetik a jogsim,ugrik az
állásom - de hát ez itt a pápa, elég befolyásos pali, csak nem lesz gond!
A sofőr beul hátra, tölt egy italt, indulnak. A pápa egyre gyorsabban
vezet, a Fifth Avenue-n 105 mérföldes sebességgel száguld. 
-Lassabban,Szentséged! - szól a sofőr -, baj lesz!!
Hátulról sziréna, rendőrautó. A sofőr izzad. Látja magát munkanélkuliként.
A pápa megáll, a rendőr benéz a kocsiba, majd visszarohan a járőrautóhoz:
- Központ, 311 kéri a rendőrfőnököt!!!
- Főnök vonalban.
- Limó 105 mph Fifth Avenue!
- Fogja el!
- Nagy ember, főnök, baj lesz!
- Ki az, a polgármester?
- Nem.
- A kormányzó??
- Nem!
- Az Elnök???
- Szerintem Isten!
- Füvezett, 311?
- Nem, főnök, de hátul iszik a pali és a pápa a sofőrje!!!!!
Egy barát(nő)i kéz mindig legyen közel hozzád!      :)

#2210 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 27. 20:22

Cső tothati! :)
Én ismertem, de marha nagy! :cool: :D

#2211 Felhasználó inaktív   Plebi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 27. 20:38

Idézet: Omega - Dátum: 2006. jún. 27., kedd - 21:07

DE, és itt jön a hoppá!
Sorra épülnek -néha botránnyal- a lakóparkok, amik hamar benépesülnek húzós négyzetméterárakkal is. Egy kis lyuk 15milla. Újítják fel az utakat, lassan újjáépítették a Kórházt, és amiről nem tudtok talán, tervek szerint a Rendőrség költözik fel az Erdész utcába a Határőrséghez (~egy helyen lesz a Tűzoltóság / Kórház / Rendőrség). Közben meglesznek a tervek s a pénz a belváros átalakításra. :Đ

Nem a rendőrség költözik fel hanem a határőrség alakul át rendőrséggé és a régi "új" nemrég felújított bevándorlási központ lessz a főépületük. A határőrtisztek rendőrtisztek lessznek a hivatásosok meg mennek, honvédnek ha akarnak.
Asrock 970 extreme 4; AMD FX-8120; Kingston 2X4GB DDRIII 1333; Gigbyte HD7950 3GB; 1TB Seagate Barracuda 7200.14 +320GB Samsung SATA II (THX Ramorg); Asus DRW1814BLT; Dell U2311H; Thermaltake Xaser III v1000d Blue.

"milliárd élet árán az ember kiharcolta a védettségét, a jogot a túléléshez, e bolygó számtalan teremtménye között"

#2212 Felhasználó inaktív   Brianm74 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 27. 20:40

Idézet: Omega - Dátum: 2006. jún. 27., kedd - 20:07

Kanizsa elég ellentmondásos hely. Elvileg a nagyobb munkaadók bezártak, leépültek, átalakultak és átalakulnak. Kurva sok bolt termett, multi (TESCO, Spar, Penny Market, Interfrucht, Coop, CBA, OBI, stb.) is és helyi kis trafikboltok. Van Vásárcsarnok, Plaza, Délzala/Célpont, sok kínai bolt, Euronics, Media Markt. Dr. Padló, Peugeot Kampf, Autó-Gerencsér Ford, Suzuki, Renault/Dacia, Várkapu Autóház Skoda, stb. szalon.
Volt Billa, Murányi, Sörgyár, Üveggyár, Zalahús. Más volt a az olajipari vállalat (Rotary, KÖGÁZ,  Gépgyár amik szátszabdalódtak és a Vár út a régmúlthoz képest kihalt autóút...).

DE, és itt jön a hoppá!

Ugyanakkor egy szimpla Magyar utcai sarok átalakítása és az elcseszett nudli körforgalom építése miatt hónapokon át káosz volt az autóbusz állomás környékén; Palinba nem lehetett normálisan kijutni a belvárosból, legközelebb vagy a (csődbement) Húsüzem felé, vagy az Eötvös téren a Balatoni útra kanyarodva a 'Borsodi víztorony' felé.

A Vár úton a Skoda előtti hidat hány hónapig csinálták? És mit csináltak ratja??? A jobbratartás egyet jelent azzal, hogy a bal kerék hosszú széles aszfaltnyíláson görgedezik tova.

A Teleki utca egy részét a  hosszú szenvedések után megcsinálták, aztán egy részét újra felmarták, garias hiba állítólag. Kellemes volt.

A Felső-templom melletti klasszikus macskakövezés nagyon romantikus volt, amíg pillanatok alatt föl nem tört. :cool:  Járjon arra az a f@szjankó, aki kitalálta az extra futóműrázatást a többi útszakasz mellé.
Amúgy egy normális város képébe ez bele is féren, csakúgy, mint a fentebb írt városrekonstrukció. Szép vízió, hogy patak csörgedezik a 2x1 sávos Fő utcában, és az Erzsébet tér tök Hawaii, csak éppen ehhez normális elkerülő kéne. Nem a 'Márvány mögött' két hajtűkanyarral, a tűzoltó/katona lakópark ablakai mellett.

Uff :omg:

A legdurvább az volt, hogy a körforgalom építés miatt lezárt út helyett kijelölt egyetlen kerülőút volt az amelyiken felszedték a hidat. :omg:

Szóval az okostolyás aki engedélyezte az útlezárást, kijelölte a kerülőutat volt olyan agyoniskolázott, hogy engedélyezte a felbontását.  :down:
© 2005-2010. Alfa 75

#2213 Felhasználó inaktív   Plebi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 27. 20:42

Idézet: Omega - Dátum: 2006. jún. 27., kedd - 21:07

A csengeri út is érdekes. Megcsinálták azt is, végre olyan anyagból ami időtálló és nem az a szar bitumen, de ezzel is van gáz közlekdési szempontból egy nagy fos... Esőben úgy csúszik mint állat.

#2214 Felhasználó inaktív   Brianm74 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 27. 20:45

Idézet: Plebi - Dátum: 2006. jún. 27., kedd - 20:38

Nem a rendőrség költözik fel hanem a határőrség alakul át rendőrséggé és a régi "új" nemrég felújított bevándorlási központ lessz a főépületük. A határőrtisztek rendőrtisztek lessznek a hivatásosok meg mennek, honvédnek ha akarnak.

Vagy mennek Letenyére.

Egyébként a nap sztorija:

Petriventén építik az autópályát. Megrakják a soktonnás verdákat és kb 1000 m-t viszik közúton a földet. Namost erre az 1000 m-re kiálltak a rendőrök, határőrök. Mikor arra jártam épp javában birságoltak 2 kamionost. Tartok tőle, hogy nem volt menetlevelük, mert többszázszor megteszik az 1000 m-t, egy kicsit gáz lenne mindig beírni. Tiszta pénz.
© 2005-2010. Alfa 75

#2215 Felhasználó inaktív   Plebi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 27. 20:50

Idézet: Brianm74 - Dátum: 2006. jún. 27., kedd - 21:45

Vagy mennek Letenyére.

Petriventén építik az autópályát. Megrakják a soktonnás verdákat és kb 1000 m-t viszik közúton a földet. Namost erre az 1000 m-re kiálltak a rendőrök, határőrök. Mikor arra jártam épp javában birságoltak 2 kamionost. Tartok tőle, hogy nem volt menetlevelük, mert többszázszor megteszik az 1000 m-t, egy kicsit gáz lenne mindig beírni. Tiszta pénz.

Ez már csak így megy, könnyen jött pénz, plussz utána arányban előléptetés  :Đ

#2216 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 27. 20:54

LOL, az előbb voltam kint bagózni. Autó lassít, megáll az utcában feljebb, heves szaggatott dudaszó. Ajtócsapódás. Aztán megint dudaszó. Szöszmötölés. Dudaszó. Én már tölcsért formáltam a szám köré, erre valaki kiszól, 'ezt fejezd be de gyorsan!!!'. Én is elengedtem egy bődöletes 'a f@szt dudálsz féltízkor te bunkó!'-t. :Đ  Opel Combo hamarosan gyorsan elindulós, itt a hangforrás körül erősen dudálós. :lama:  Legközelebb szálljon is ki. :)

#2217 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 27. 20:57

Plebi, Brianm74, nem tudom Ti honnan informálódtok, de én elsőkézből. :) Egyrészt még marhára nem biztos az egész, másrészt azért ez a 'Határőrség átalakul Rendőrséggé meg  megy rendőrtisztnek a határőrtiszt 'így ebben a formában semmiképpen nem igaz, főleg nem hogy 'vagy mennek Letenyére'. ;)

Szerintem maradjunk ennyiben. :)

#2218 Felhasználó inaktív   somafero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 27. 21:02

Idézet: Omega - Dátum: 2006. jún. 27., kedd - 21:54

LOL, az előbb voltam kint bagózni. Autó lassít, megáll az utcában feljebb, heves szaggatott dudaszó. Ajtócsapódás. Aztán megint dudaszó. Szöszmötölés. Dudaszó. Én már tölcsért formáltam a szám köré, erre valaki kiszól, 'ezt fejezd be de gyorsan!!!'. Én is elengedtem egy bődöletes 'a f@szt dudálsz féltízkor te bunkó!'-t. :Đ  Opel Combo hamarosan gyorsan elindulós, itt a hangforrás körül erősen dudálós. :lama:  Legközelebb szálljon is ki. :)

opel kombó
:lol:

#2219 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 27. 21:02

Idézet: Brianm74 - Dátum: 2006. jún. 27., kedd - 21:45

Tartok tőle, az biztos, hogy nem menetlevél miatt bírságolnak. Tudod, mennyi közút és lakóépület megy tönkre az autópályaépítés miatt? :)  Esetleg Neked még nem tört be a szélvédőd letakaratlan kavicsos rakomány miatt, és a súlykorlátozás be nem tartása miatt szétjárt utakat sem tapasztalod... meg az 5-15cm mély talajelválással a házad körül. :) Na, én igen.

Jól teszik, bírságoljanak. :)

#2220 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 27. 21:04

Idézet: somafero - Dátum: 2006. jún. 27., kedd - 22:02

opel kombó
:lol:

Jómunkásember. Lehet Lufinyul volt az. :think: :D :D

Téma megosztása:

• (123 Oldal)