HWSW Informatikai Kerekasztal: Nagykanizsa és környéke XVIII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nagykanizsa és környéke XVIII. Ergo offolás amíg bírjuk szusszal Értékeld a témát: -----

#341 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 15. 18:45

Idézet: Omega - Dátum: 2006. jún. 15., csütörtök - 17:15

Trinidad és Tobago együtt adják a második csapatot, legalábbis valamelyik topikban így olvasta, :)

Én is tudom, azért volt ott a hozzászolásom után a butalibásszmájli (ami ugyan nem látszik, mert még mindig nincs ilyen) :p
Azt mondják, az ember az, amit megeszik ("ételed az életed"). Ha ez így van, miért van az, hogy a manapság már szinte mindenben megtalálható tartósítószerek fogyasztása ellenére is korán halálozunk el?

#342 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 15. 18:49

Hűdejó amúgy, hogy kicsit leült ez a guszta téma, és a végső gusztustalankodásról lemaradtam, mert tanulni mentem... Csak tunnám minek tanultam? Úgy volt, hogy 19-én (hétfőn) lesz a vizsga, gondoltam elég ha ma állok neki... Erre kiderült, nem 19-én, hanem 16-án (holnap) lesz a vizsga  :omg:  , így pedig esélytelen, hogy ezt holnap reggel 9-re benyaljam  :rolleyes:
Legközelebb meg csak júl. 4-én lesz belőle vizsga. Éljen!  :mad:

Szerk: egyébként sem tom, minek tanulom ezt a xart, már bőven megvan az elég kreditem, ráadásul ez nem is kötelező tárgy és a tanár sem szimpi.  :(

Szerkesztette: OnLány 2006. 06. 15. 18:51 -kor

Azt mondják, az ember az, amit megeszik ("ételed az életed"). Ha ez így van, miért van az, hogy a manapság már szinte mindenben megtalálható tartósítószerek fogyasztása ellenére is korán halálozunk el?

#343 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 15. 18:55

Idézet az RTL Klub focivébé összefoglalójából (imént  halottam):
"Önök természetesen ööö ne menjenek sehova, hiszen nézzék továbbra is az RTL Klubot!"  :nevet2:

#344 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 15. 18:55

Kép 2 : 0 Kép
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#345 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 15. 18:56

Idézet: Omega - Dátum: 2006. jún. 15., csütörtök - 16:18

a harmadiknak meg laza a kapcsolata csak éppen debreceni. Bár az utóbbi kettőből lehet valami. Döbbenet.  :smoker:

hívjam az ukrán maffiát...? :Đ

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#346 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 15. 18:56

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. jún. 15., csütörtök - 19:56

Miről beszélsz?  :Đ  Azok üzletemberek, nem maffiózók :p

#347 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 15. 19:13

Idézet: Papa - Dátum: 2006. jún. 15., csütörtök - 19:44

Napok óta fosok, aludni nem tudok normálisan, kajálni szintúgy.
Kellene már egy kis feszültség levezetés.

Vagy kurvázás. :p

Na, ezt nyomatom Neked évek óta. :Đ  Néha kell egy reset. Csak arra vigyázz, ne ess pofára, 5 sör elég bőven, ha nem szoktál inni. :)

#348 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 15. 19:15

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. jún. 15., csütörtök - 19:45

Én is tudom, azért volt ott a hozzászolásom után a butalibásszmájli (ami ugyan nem látszik, mert még mindig nincs ilyen) :p

Én viszont tényleg :butalibaszmájli: vagyok, mert ezt is csak véletlenül olvastam. :)  Sok minden nem érdekel, ami divatos és ciki hogy nem, de a foci ezek között is a zéró helyen van.  :offtopic:

#349 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 15. 19:17

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. jún. 15., csütörtök - 19:49

...Szerk: egyébként sem tom, minek tanulom ezt a xart, már bőven megvan az elég kreditem, ráadásul ez nem is kötelező tárgy és a tanár sem szimpi.  :(

Akkor it would be better to throw that away and step to another ways. :up:

#350 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 15. 19:17

Idézet: Omega - Dátum: 2006. jún. 15., csütörtök - 15:05

Dallamot is tudnál hozzá...?

Természetesen:

Tankcsapda : Törölköző teniszütőkkel  :respect:

Szeretem a Tankcsapdát, különösen, hogy nagyon jó bulikat csinálnak, és mégsem szálltak el maguktól. Nem nyilatkoznak baromságokat, nem verik a nyálukat a semmire, stb...  :)

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#351 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 15. 19:18

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. jún. 15., csütörtök - 19:55

Idézet az RTL Klub focivébé összefoglalójából (imént  halottam):
"Önök természetesen ööö ne menjenek sehova, hiszen nézzék továbbra is az RTL Klubot!"  :nevet2:

Ja, nézzék. :) Öööö, biztos diplomás a bemondó, Riportermérök rendszer asszisztens? :nevet:

#352 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 15. 19:20

Idézet: Omega - Dátum: 2006. jún. 15., csütörtök - 19:13

Néha kell egy reset. Csak arra vigyázz, ne ess pofára, 5 sör elég bőven, ha nem szoktál inni. :)

Így van, ezzel nagy bölcseletet mondtál, és valóban... néha kell egy picit "beleszarni" a nagyvilágba, lazítani egyet, beszélgetni, sörözni egy jót. Persze nem leadva aze mberi mércét, nem az asztal ala rókázni váltóban (bár annak megvan a maga hangulata és tanulsága), hanem csak egyszerűen picit kikapcsolni és kikapcsolódni, feladni a mindennapok hajtását és görcsölését.  :)

Idézet

[link]

#353 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 15. 19:24

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. jún. 15., csütörtök - 19:56

Nem szeretnék összetűzéseket, pont ez a bajom. A Nő mondja, szabad, közben kiderítem, hogy nem. De Ő erősködik, hogy az nem is olyan és ez belefér. Én meg mielőtt beleugranék, elképzelem, hogy milyen érzés volna, ha mellettem ilyet tenne és megtudnám. Namost ez egy mai korombeli faszinál általában nem lelki kérdés, fogja oszt' durván elbánik vele.
Nehezítésként hozzájön, hogy a Nő érvei között olyan is szerepel, hogy a faszi azt mondta neki, nem szereti, nem szerelmes.
Csupa jó dolog a nőzés. Egy divatos, mai értékek szerint élő suttyónak biztos.

#354 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 15. 19:25

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. jún. 15., csütörtök - 20:17

Természetesen:

Szeretem a Tankcsapdát, különösen, hogy nagyon jó bulikat csinálnak, és mégsem szálltak el maguktól. Nem nyilatkoznak baromságokat, nem verik a nyálukat a semmire, stb...  :)

Jahm, a Tankcsapda szimpi. :up:
Ez a szám nekem -most- túl hangos, bántotta a fülemet, de egyébként tuti jó...

#355 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 15. 19:26

Idézet: Omega - Dátum: 2006. jún. 15., csütörtök - 19:24

Nem szeretnék összetűzéseket, pont ez a bajom. A Nő mondja, szabad, közben kiderítem, hogy nem. De Ő erősködik, hogy az nem is olyan és ez belefér. Én meg mielőtt beleugranék, elképzelem, hogy milyen érzés volna, ha mellettem ilyet tenne és megtudnám. Namost ez egy mai korombeli faszinál általában nem lelki kérdés, fogja oszt' durván elbánik vele.
Nehezítésként hozzájön, hogy a Nő érvei között olyan is szerepel, hogy a faszi azt mondta neki, nem szereti, nem szerelmes.
Csupa jó dolog a nőzés. Egy divatos, mai értékek szerint élő suttyónak biztos.

Úgy gondolom, hogy ez már ezelött 20-30 évvel ezelött is így lehetett...  :)
Amúgy természetesen igazad van...  :)

Idézet

[link]

#356 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 15. 19:27

Idézet: Omega - Dátum: 2006. jún. 15., csütörtök - 19:25

Jahm, a Tankcsapda szimpi. :up:
Ez a szám nekem -most- túl hangos, bántotta a fülemet, de egyébként tuti jó...

A Te Windows-odból kihagyták a hangerő-szabályzót...?  :Đ

Windows XP Kuss Edition  :Đ

Idézet

[link]

#357 Felhasználó inaktív   Divat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 15. 19:28

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. jún. 15., csütörtök - 20:17

Természetesen:

kedvenc zenekarom  :up:  :respect:  ;)
GIGABYTE P35-DS3 | INTEL C2D E5200 & CM HYPER TX2 | SAPPHIRE HD4670 |WD 4000AAKS | GEIL ULTRA 2*1GB DDR2-800Mhz 4-4-4-12 | NEC 7173S | LC POWER LC6550G| LG FLATRON T720P | RAZER DIAMONDBACK PLASMA | LOGITECH WAVE | XBOX 360 CONTROLLER  | CM 690

#358 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 15. 19:32

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. jún. 15., csütörtök - 20:26

Úgy gondolom, hogy ez már ezelött 20-30 évvel ezelött is így lehetett...  :)
Amúgy természetesen igazad van...  :)

Az Omega meg is énekelte. Omega 5, hallgasd végig és lehet elmélkedni. Én a napokban pont ezt teszem. :)

Idézet

A Te Windows-odból kihagyták a hangerő-szabályzót...?  :Đ

Windows XP Kuss Edition  :Đ

:D Nevetni fogsz, de általában be sem kapcsolom a hangszórót. :) NET vicces vidók, vagy ha az ál-kultúr doktor család szomszédom kutyája elkezd mésogva vakogni, vagy a néha rámtörő esti autókázásnál. :cool2:

Szerkesztette: Omega 2006. 06. 15. 19:32 -kor

#359 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 15. 19:36

Idézet: Omega - Dátum: 2006. jún. 15., csütörtök - 19:32

:D Nevetni fogsz, de általában be sem kapcsolom a hangszórót. :) NET vicces vidók, vagy ha az ál-kultúr doktor család szomszédom kutyája elkezd mésogva vakogni, vagy a néha rámtörő esti autókázásnál. :cool2:

Értem. Akkor majd megkérem Lukácsot, hogy énekelje el Neked ezt a dalt kézjelekkel...  :Đ

Idézet

[link]

#360 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 15. 19:45

Idézet: Omega - Dátum: 2006. jún. 15., csütörtök - 20:13

Na, ezt nyomatom Neked évek óta. :Đ  Néha kell egy reset. Csak arra vigyázz, ne ess pofára, 5 sör elég bőven, ha nem szoktál inni. :)

Szerencsére jól bírom, de majd figyelek :)
Elvégre ezért vagyok én a 'Papa'. Mindig rám lehet számítani a végén (is).

Téma megosztása:

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.