HWSW Informatikai Kerekasztal: Domain és tárhely II - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (133 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Domain és tárhely II Melyik cégnél a legolcsóbb? Értékeld a témát: -----

#141 Felhasználó inaktív   bj22 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 29. 06:35

Sziasztok!

Tárhely után nézelődöm, körvonalakban a fontosabb paraméterek amik kellenének: 1GB tárhely, php+mysql (nemtom mennyi még de olyan 10mb környékére teszem max), domain, aliasok, min 5 mail cim

Ahogy néztem annyi szolgáltató van lassan, mint égen a csillag, s bár a nagy nevek stabil állócsillagok, egyszerű userként nem csak a neveket, hanem az árakat is nézem;)

Elsö körben őket szemeltem ki (Cpanel), nem tűnnek kacsának, és az árak sem vészesek szerintem (cpanel1 csomagot szemeltem ki)..de mivel full hal vagyok a témához, hozzá tud valaki szólni? A céggel kapcsolatban jó/rossz tapasztalatok, vélemény az árakról? Thx előre is.

#142 Felhasználó inaktív   Taranov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 30. 10:15

Idézet: bj22 - Dátum: 2006. aug. 29., kedd - 5:35

Sziasztok!

Tárhely után nézelődöm, körvonalakban a fontosabb paraméterek amik kellenének: 1GB tárhely, php+mysql (nemtom mennyi még de olyan 10mb környékére teszem max), domain, aliasok, min 5 mail cim

Ahogy néztem annyi szolgáltató van lassan, mint égen a csillag, s bár a nagy nevek stabil állócsillagok, egyszerű userként nem csak a neveket, hanem az árakat is nézem;)

Elsö körben őket szemeltem ki (Cpanel), nem tűnnek kacsának, és az árak sem vészesek szerintem (cpanel1 csomagot szemeltem ki)..de mivel full hal vagyok a témához, hozzá tud valaki szólni? A céggel kapcsolatban jó/rossz tapasztalatok, vélemény az árakról? Thx előre is.

Akartam neked ajánlatot adni, de cpanelnél jóval drágább lenne :-) Több, mint a duplája.
Nekem nincs tapasztalatom velük, Jahno viszont biztos azt mondaná rá, hogy occsóhosting.

#143 Felhasználó inaktív   pgyafi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 30. 11:36

Idézet: Adi - Dátum: 2006. aug. 28., hétfő - 13:09

Ennyi gépet beraktál hozzájuk? :)

Egyet se tudtam.  :(
Pedig mondtam, hogy a konyhába is jó lesz :)

#144 Felhasználó inaktív   -vadaszg- 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 30. 14:43

Sziasztok,

Alapítottunk egy művészeti csoportot, és ehhez a dologhoz szeretnék tárhyelet. (domain már van, szóval csak át kéne regisztrálni), amire szükségünk van:email, aldomain, PHP+mySQL, joomla lenne a szerveren (szóval jó lenne ha ez is problémamentesen futna). Kezdetben elég lenne 1-2 GB-nyi tárhely, később tagok függvényében többre lenne szükség. Természetesen tudnánk hírdetési felületet biztosítani az oldalon.
A csoport, közhasznú egyesület (bejegyzése folyamatban).
Szóval ehhez a kezdeménezésünkhöz szeretnék kérni árajánlatot!

Előre is köszönöm,

üdv.,

Gábor

#145 Felhasználó inaktív   nojz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 30. 16:26

Sziasztok!

Szeretnék elindítani egy oldalt, és szükségem lenne hozzá egy .et-s domainre. Hol, illetve hogyan tudnék ilyet innen magyarországról regisztrálni?

Köszi

#146 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 02. 10:14

etiop domain? hát Etiópiában!
http://www.telecom.net.et/EthioInternet/do...t%20advertising
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#147 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 09. 02. 14:09

Idézet: -vadaszg- - Dátum: 2006. aug. 30., szerda - 15:43

PHP+mySQL, joomla lenne a szerveren (szóval jó lenne ha ez is problémamentesen futna). Kezdetben elég lenne 1-2 GB-nyi tárhely,

Pfff, ilyeneknek adtam én már ingyen is, de ezek pofátlankodtak el a legjobban, hogy egyedi apacs beállítás, meg estébé. Tudja a rákfene, a "kezdetben 1-2 giga" hát nemtom, a legdurvább corporate oldalunk nem zabál ennyit..c

joomla meg éjjelnappal bugos, szép szopásnak néz elébe a leendő hosztingoló :-/
Make love not Wor.

#148 Felhasználó inaktív   Nezelodo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 02. 17:58

Idézet: charlie - Dátum: 2006. szept. 2., szombat - 10:14

De arra is keszuljon fel a leendo .et domain birtokos, hogy kokemeny 500 birr/year terheli majd a penztarcajat :/
Udv: Nezelodo

#149 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 04. 07:44

Idézet: Nezelodo - Dátum: 2006. szept. 2., szombat - 18:58

De arra is keszuljon fel a leendo .et domain birtokos, hogy kokemeny 500 birr/year terheli majd a penztarcajat :/

hát kérem, akinek luxus igényei vannak, az fizesse is meg az árát :Đ
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#150 Felhasználó inaktív   Othello 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 04. 11:54

Látoma a HWSW oldalán egy piszok nagy Interware banner díszeleg...
Na nekem aztán megvan a véleményem az Interware-ről, meg az ő által üzemeltetett Freewebről is!
Volt náluk több domainem Freeweben.
2 domain lejárata lett volna közel egyidőben, így adtak 1 számlát 1-1 év meghosszabbításról 4800 Ft-ról.
Mivel én az egyik domaint elvittem volna, írtam nekik, hogy átregisztrálnám az egyiket, és a másikat hosszabbítsuk meg inkább 1 helyett 2 évvel. Az automata üzenet írta, hogy ok, levelemet továbbították a domain munkacsoportnak, akik majd ha szükséges megkeresnek. Nem kerestek, befizettem, átregisztráltam. A megmaradt domaint azonban csak 1 évre hosszabbították meg.

Pár héttel később elhotam tőlük egy harmadik domaint is mielőtt lejárt volna (hogy ne kelljen kb. 3-szoros költséget fizetnem). Rá egy hónapra küldik a csekket, hogy hosszabbítsam meg a domaint. Nem fizettem be.  30 nap múlva már fizetési felszólítást kaptam, hogy miért nem fizetek.
Közben vagy 10 emailt küldtem nekik, amire 1 mondatos félválaszokat kaptam, amik az én igazamat és az ő nemtörődömségüket mutatta.
:reklamacio:
Most pedig, már hogy postai levélben is megküldték a felszólítást annyira felrántottam magam, hogy felhívtam őket és megkértem, hogy hagyják abba ezt, valamint hogy legalább 1-2 mondatban ha be is kell fizetnem írják már meg hogy miért és hogy Ők hogy látják?!

Na ez végre eredménnyel járt, 2 percen belül emailben megkaptam a 2 soros választ:
"Ezúton szeretném szíves elnézését kérni, a kiküldött fizetési felszólítást természetesen nem kell befizetnie. A számlázási rendszerünk összetettsége és az automatikus értesítések miatt került kiküldésre az újabb felszólítás."
:think:
A 2400 Ft-os túlfizetésemről letettem, használják egészséggel, ha már ilyen jól jártam, hogy letesznek a felszólításomról! Fejlesszék rajta az összetett automatikus rendszerüket! :down:

#151 Felhasználó inaktív   pgyafi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 04. 14:34

Idézet: Othello - Dátum: 2006. szept. 4., hétfő - 12:54

Látoma a HWSW oldalán egy piszok nagy Interware banner díszeleg...
Na nekem aztán megvan a véleményem az Interware-ről..

.hu domain nem lehet több évre hosszabbítatni.
Gondolom a 3. domain áthozatal után elfelejtetted ezt jelezni feléjük, pedig kellett volna

Milyen túlfizetésed lett? Ha túlfizetés, kérd vissza! De előtte olvasd el a domain regisztrációs szerződésüket, amiről illene tudnod. Ezek a gondjaid nem lettek volna.

#152 Felhasználó inaktív   tigga 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 05. 08:45

Idézet: pgyafi - Dátum: 2006. szept. 4., hétfő - 13:34

.hu domain nem lehet több évre hosszabbítatni.
Gondolom a 3. domain áthozatal után elfelejtetted ezt jelezni feléjük, pedig kellett volna

Milyen túlfizetésed lett? Ha túlfizetés, kérd vissza! De előtte olvasd el a domain regisztrációs szerződésüket, amiről illene tudnod. Ezek a gondjaid nem lettek volna.

Nem kötekedésképp de nekem sikerült 5 évre .hu -t
szakértek hozzá csak most nem jut eszembe...

#153 Felhasználó inaktív   pgyafi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 05. 08:50

Idézet: tigga - Dátum: 2006. szept. 5., kedd - 9:45

Nem kötekedésképp de nekem sikerült 5 évre .hu -t

Persze, az adott cég évente hosszabbítja meg neked. Addig ül a pénzeden...

#154 Felhasználó inaktív   tigga 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 05. 10:43

Idézet: pgyafi - Dátum: 2006. szept. 5., kedd - 7:50

Persze, az adott cég évente hosszabbítja meg neked. Addig ül a pénzeden...

Az lehet de adtak rá engedményt + nem nekem kell észbentartanom hogy mikor mim jár le :)
szakértek hozzá csak most nem jut eszembe...

#155 Felhasználó inaktív   pgyafi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 05. 15:15

Idézet: tigga - Dátum: 2006. szept. 5., kedd - 11:43

Az lehet de adtak rá engedményt + nem nekem kell észbentartanom hogy mikor mim jár le :)

kötözködés ON
Az lehet, de ha közben megszűnik a cég :confused:
Se domained, se pénzed.        :cool:
kötözködés OFF

#156 Felhasználó inaktív   Taranov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 05. 19:40

Igazából különösebben jó szolgáltatást nem lehet elvárni a Freewebtől, hiszen az áraik és a nevük is mutatja, hogy egy divatos kifejezéssel élve lowcost szolgáltatásról van szó. Elképzelhető, hogy maga az Interware, illetve a Freewebet közvetlenül muködtető SWI ennél jobb.
Az nem valószínu egyébként, hogy kárbament a pénzed, legfeljebb tisztázni kell a helyzetet.

#157 Felhasználó inaktív   -vadaszg- 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 05. 22:33

Idézet: Jahno - Dátum: 2006. szept. 2., szombat - 15:09

Pfff, ilyeneknek adtam én már ingyen is, de ezek pofátlankodtak el a legjobban, hogy egyedi apacs beállítás, meg estébé. Tudja a rákfene, a "kezdetben 1-2 giga" hát nemtom, a legdurvább corporate oldalunk nem zabál ennyit..c

joomla meg éjjelnappal bugos, szép szopásnak néz elébe a leendő hosztingoló :-/

köszi, ezért inkább választottam egy külföldi hosting céget... jóval barátságosabbak :)

#158 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 09. 05. 23:23

Idézet: -vadaszg- - Dátum: 2006. szept. 5., kedd - 23:33

köszi, ezért inkább választottam egy külföldi hosting céget... jóval barátságosabbak :)

Mennyiért mértek, meg mit és hol, ha lehet tudni?
Make love not Wor.

#159 Felhasználó inaktív   Nezzus 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2006. 09. 06. 14:21

Nem tudom mi történik a T-Com-mal, de nekem nem rég járt le az 1 éves szerződésem náluk mi szerint ha fojtatom ezt a szolgáltatást amit most is használok akkor 50% kevesebbet kell Július 7től fizetnem, erre én válaszoltam nekik levélben hogy rendben, fojtatom ugyan ezt a szolgáltatást tovább és mégis ugyan annyit fizetek mint eddig, most mi van? :eek:

#160 Felhasználó inaktív   Taranov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 07. 16:17

Idézet: Nezzus - Dátum: 2006. szept. 6., szerda - 13:21

Nem tudom mi történik a T-Com-mal, de nekem nem rég járt le az 1 éves szerződésem náluk mi szerint ha fojtatom ezt a szolgáltatást amit most is használok akkor 50% kevesebbet kell Július 7től fizetnem, erre én válaszoltam nekik levélben hogy rendben, fojtatom ugyan ezt a szolgáltatást tovább és mégis ugyan annyit fizetek mint eddig, most mi van? :eek:

Hát eléjük kell tárni a problémát. Elképzelhető, hogy te értettél félre valamit, nem gyakori az olyan akció, ahol a hosszabbításért kevesebbet kell fizetni.

Téma megosztása:

• (133 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.