Need for speed: Most wanted (III)
Elküldve: 2009. 06. 22. 18:40
bepe_79: Lentebbről kéne kezdened, mert nincs igazad. Felesleges dolog. Gondold át inkább, M@x ugyan nem túl szépen, de nem kötekedésből mondta.
Acer 5536g • Playstation 3 Slim • LG 42LD550
Elküldve: 2009. 06. 22. 19:49
Idézet: sQr` - Dátum: 2009. jún. 22., hétfő - 18:40
bepe_79: Lentebbről kéne kezdened, mert nincs igazad. Felesleges dolog. Gondold át inkább, M@x ugyan nem túl szépen, de nem kötekedésből mondta.
Jó, csak néha felbassz@ az agyam, hogy van ezen a fórumon pár ember, aki egész álló nap ül a gépe előtt, percenként hatszor nyom F5-öt a böngészőjében a gameware-en, és amikor valaki postol, akkor egyből megy nézni, hogy mibe lehet belekötni, és egyből el is kezdi b@szogatni. De ez megy már 8 éve, mióta regisztráltam, úgyhogy nem lepődöm meg rajta. Az NFS:MW topikba azért raktam be, mert linkeltem a car addons-okat, és megmutattam, hogy hogyan néz ki, a képes topikba meg azért, mert egyrészt saját készítésű képek, másrészt meg akartam őket osztani, mert a mw topikot esetleg nem olvassa a kutya sem, harmadrészt pedig kedvet akartam ott is csinálni az embereknek, hátha valakinek megjön tőle az újbóli kipróbáláshoz. De néha kicsit sok, amit fentebb leírtam, de ezt már számtalanszor túlragoztuk, és most sem akarom feleslegesen tölteni az időm ennek a magyarázásával. Egyáltalán nem kezdtem magas lóról, csak qrvára elegem kezd lenni a folytonos kötözködésből, basztatásból, a másik piszkálásából, az ész-osztásból, ami ezen a fórumon megy. Inkább örülne az ember, hogy egy amúgy is kihalt és haldokló fórum kihalt gameware részlegébe egyáltalán ír valaki, mitöbb linket és képeket oszt meg, ehelyett egyből jön az oltás, meg az észosztás, meg a lecseszés. Tudom, nem kötelező itt fórumozni, de ez nem válasz és nem érv ezzel szemben. Egyszerűen föl kéne már nőni huszon- vagy harminc x évesen, ennyi. És elnézni, meg megállni, hogy nem szólok be, stb. De ez egyeseknek nem megy.
Elküldve: 2009. 06. 22. 20:11
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2009. jún. 22., hétfő - 20:49
van ezen a fórumon pár ember, aki egész álló nap ül a gépe előtt,
Gondolom ezzel magadra céloztál elsősorban...
A többit meg nem kommentálnám, mert teljesen fölösleges.
Elküldve: 2009. 06. 22. 20:14
gyerekek olyan hasmenésem van
hogy jön ez ide? nem tudom
de jobb mint a most itt kialakuló vita :Đ
hogy jön ez ide? nem tudom
de jobb mint a most itt kialakuló vita :Đ
JóSebesség
Elküldve: 2009. 06. 22. 20:32
Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2009. jún. 22., hétfő - 20:11
Gondolom ezzel magadra céloztál elsősorban...
Nem magamra céloztam, én mostanában alig vagyok a hwsw-n, de ezt gondolom te is észrevetted. Mióta van párom és minél több időt szeretnék Vele tölteni, este csak néha tudok ide beugrani, vagy nap közben pár percre nézek be max. A többit nyugodtan kommentálhatnád, mert nem felesleges, azért írtam, mert baromira kíváncsi lennék a véleményedre egyszer az életben. Nem annyira, hogy:
A., "aham, értem."
B., no comment...
C., nc
D., "A többit meg nem kommentálnám, mert teljesen fölösleges."
...
Nyugodtan fejtsd ki, mert ez így elég karcsú, én pedig soha nem voltam, és soha nem is leszek az az ember, aki az ilyen dolgokat annyiban hagyja, szó nélkül hagyja, lenyeli. De inkább valóban ne fejtsd ki, legalább nem offolunk tovább, már az is egy pozitívum lesz ezek után.
Ezek az egy meg kétsoros odamondások / beszólogatások pedig csak az én szavaim támasztják alá, csak más nem akar / nem mer visszadumálni, pedig ők sem vakok.
Elküldve: 2009. 06. 22. 20:37
Továbbiakban használjátok a PM funkciót.
Acer 5536g • Playstation 3 Slim • LG 42LD550
Elküldve: 2009. 06. 22. 20:43
valahol igaza van bepének, tényleg van 1-2 ember aki állandóan beleköt ebbe-abba, ezt már megfigyeltem énis, de hát ez van, ezért fórum a fórum :Đ
de a többieknek is igaza van hogy fasznak berakni 2 topicba is ugyan azokat a képeket
ergo semmi értelme nem volt a hozzászólásomnak :o
de a többieknek is igaza van hogy fasznak berakni 2 topicba is ugyan azokat a képeket
ergo semmi értelme nem volt a hozzászólásomnak :o
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!
Elküldve: 2009. 06. 23. 11:45
Sajnos ezeknél az új kocsiknál gyakori, hogy a body kit-ek nincsenek megcsinálva. A Peugeot is ilyen, úgyhogy nem tudom hitelesen előállítani a taxit.
De legalább hátsó szárnyat lehet rá tenni, meg felniket.

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

F*ck Valentine's, I want Ballantine's.
Elküldve: 2009. 09. 20. 15:13
Ez szvsz az NFS széria egyik legélvezetesebb, legeltaláltabb darabja, ráadásul MOD-olható orrba szájba, ez teszi az egyik legjobbá. Már jópár éves, és még mindig játszom vele, mindjárt teszek be pár képet az új szerzeményemről.
Elküldve: 2009. 09. 20. 15:15
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2009. szept. 20., vasárnap - 16:13
Ez szvsz az NFS széria egyik legélvezetesebb, legeltaláltabb darabja, ráadásul MOD-olható orrba szájba, ez teszi az egyik legjobbá. Már jópár éves, és még mindig játszom vele, mindjárt teszek be pár képet az új szerzeményemről. 
Nah, itt is van: Suzuki Swift GTI:

Sajnos a valóságban nem ilyen van most nekem, hanem a régebbi Swift, de ez is bejön.
Elküldve: 2009. 10. 16. 12:57
Ebben mi a sebességi rekord? Ki milyen kocsiból mennyit hozott ki? Most a mod-okkal játszom, és végre megvan a Bugatti Veyron.
408-at tudtam kihozni belőle.

F*ck Valentine's, I want Ballantine's.
Elküldve: 2012. 05. 27. 14:10
nagyon úgy néz ki hogy az E3 alkalmával bejelentésre kerül majd a Most Wanted reboot a Criterion gondozásában. Pletykák szerint nem kap számozást, simán cska Most Wanted lesz, (úgy mint a Hot Pursuit 2010-ben) ezzel is jelezve hogy tiszta lappal indul a játék.
http://www.ign.com/a...-by-e3-schedule
http://www.ign.com/a...-by-e3-schedule
JóSebesség

Súgó
A téma zárva.