HWSW Informatikai Kerekasztal: Nagykanizsa és környéke XIX. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nagykanizsa és környéke XIX. Offolás, még, még, még... Értékeld a témát: -----

#1641 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 11. 14:18

Idézet: EGOKA - Dátum: 2006. júl. 11., kedd - 15:16

Debrecen klassz hely. :D

És távoli is :p :)
Azt mondják, az ember az, amit megeszik ("ételed az életed"). Ha ez így van, miért van az, hogy a manapság már szinte mindenben megtalálható tartósítószerek fogyasztása ellenére is korán halálozunk el?

#1642 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 11. 14:18

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. júl. 11., kedd - 15:16

Mert olyan zöld és nagy vagy, és ha valami szádba kerül, soha nem ereszted el...?  :Đ

Gyere csak közelebb és megtudod :D

Amúgy van erről is egy vicc, lökjem?
Azt mondják, az ember az, amit megeszik ("ételed az életed"). Ha ez így van, miért van az, hogy a manapság már szinte mindenben megtalálható tartósítószerek fogyasztása ellenére is korán halálozunk el?

#1643 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 11. 14:19

Idézet: EGOKA - Dátum: 2006. júl. 11., kedd - 15:16

Debrecen klassz hely. Tuti lesz. :D

Izé... pont most van folyamatban egy esetleges Pestre való átköltözésem. Igazából tartok tőle, ott talán több esélyem lesz az ilyenre. Bár, ez nem helyfüggő. Eléggé depresszív vagyok magammal szemben ilyen tekintetben (vagyis nem igazán látok lehetőséget a változásra), de ez már az én bajom...  :smoker:

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#1644 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 11. 14:20

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. júl. 11., kedd - 15:18

Gyere csak közelebb és megtudod :D

Amúgy van erről is egy vicc, lökjem?

Szerintem ismerjük, de azért csak próbáld meg... max. lehurrogunk, hogy milyen béna vicceket sütögetsz el itt, és mennyire láma vagy, stb...  :Đ

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#1645 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 11. 14:21

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. júl. 11., kedd - 15:19

Izé... pont most van folyamatban egy esetleges Pestre való átköltözésem. Igazából tartok tőle, ott talán több esélyem lesz az ilyenre. Bár, ez nem helyfüggő. Eléggé depresszív vagyok magammal szemben ilyen tekintetben (vagyis nem igazán látok lehetőséget a változásra), de ez már az én bajom...  :smoker:

Nehogy aszidd ám, hogy Pesten, azért mert több nő van, majd találsz rögtön egyet... Azért mert itt van egymillió ellenkező nemű, az nem jelent semmit. Saját tapasztalat...  :rolleyes:
Mellesleg mintha Debrecen lenne a 2. legnagyobb magyar város. Sztem ott is találsz magadnak való lánykát (csak kérd meg előbb majd vegye ki a fogsorát, és ne krokodilozd le, a nők erre nagyon érzékenyek :D)

#1646 Felhasználó inaktív   Divat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Idézet: Omega - Dátum: 2006. júl. 11., kedd - 14:40

Ami azt illeti, itt sem dübörög a szélessáv. :omg: Az előbb jelentettem be a hibát, hogy a modemem (Motorola) eldobja az online-t, ha éppen eljut odáig. Azt mondták, központi hiba nincs. Holnap jönnek a szakik megnézni.
Aztán csináltam egy 5 perces modem áramtalanítást, utána jó volt. Bebootol a gép, online a modem, namondom, ÜFSZ, visszamondom a javítást. Éppen felveszi az ÜFSZ-os a telót és mondom, hogy szeretném a bejelentést visszamondani, erre putty, online/send/receive elalszik. :Đ
Miután mondtam Neki, hogy úgy tudom, ezzel a fajta modemmel szokott probléma lenni, azt javasolta, hogy ne mondjam vissza, jöjjenek a kollégái és nézzék meg, nincs-e valami gáz a modemmel.

Azóta megint van NET, úgylátszik, egypár modem-áramtalanítás/újraindítás segít a dolgon. Szvsz. a modem kuka...

Jah, és hőm szvít hőm, sziasztok! :hello: :D

ua ez szokott lenni nálam is...  :reklamacio:  :mad:
GIGABYTE P35-DS3 | INTEL C2D E5200 & CM HYPER TX2 | SAPPHIRE HD4670 |WD 4000AAKS | GEIL ULTRA 2*1GB DDR2-800Mhz 4-4-4-12 | NEC 7173S | LC POWER LC6550G| LG FLATRON T720P | RAZER DIAMONDBACK PLASMA | LOGITECH WAVE | XBOX 360 CONTROLLER  | CM 690

#1647 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. júl. 11., kedd - 15:18

És távoli is :p :)

Hát igen, és egyre inkább érzem, hogy ez nem feltétlenül jó. Öregszem, vénülök, rigolyásabb leszek, stb...

Idézet

[link]

#1648 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 11. 14:22

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. júl. 11., kedd - 15:20

Szerintem ismerjük, de azért csak próbáld meg... max. lehurrogunk, hogy milyen béna vicceket sütögetsz el itt, és mennyire láma vagy, stb...  :Đ

Tod mit? Azésenem! :p

#1649 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 11. 14:23

De most aztán má télleg nekiállok házimunkázni... kéccsók! :hello:

#1650 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 11. 14:25

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. júl. 11., kedd - 15:21

Nehogy aszidd ám, hogy Pesten, azért mert több nő van, majd találsz rögtön egyet... Azért mert itt van egymillió ellenkező nemű, az nem jelent semmit. Saját tapasztalat...  :rolleyes:
Mellesleg mintha Debrecen lenne a 2. legnagyobb magyar város. Sztem ott is találsz magadnak való lánykát (csak kérd meg előbb majd vegye ki a fogsorát, és ne krokodilozd le, a nők erre nagyon érzékenyek :D)

Hát nem tudom, akkor ezek szerint bele kell törődnöm önnön egyedüli kivénhedésembe. Amúgy igazad van abban, amit mondtál, ott sincs kolbászból a közért kerítése.  :)
Bár, ha Neked ilyen tapasztalataid vannak, ez némi hajlamot jelent az azonos neműek iránt is.  :)

És persze köszönöm a többi jótanácsot is.  :)

Idézet

[link]

#1651 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 11. 14:26

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. júl. 11., kedd - 15:22

Tod mit? Azésenem! :p

Naaaaaaaaaaaaaaa...
Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci - Lécci ...!  :Đ

Idézet

[link]

#1652 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 11. 14:27

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. júl. 11., kedd - 15:23

De most aztán má télleg nekiállok házimunkázni... kéccsók! :hello:

"Dolgozni csak ügyesen és szépen,
ahogy a csiga megy a jégen,
úgy érdemes...!"  :Đ

Idézet

[link]

#1653 Felhasználó inaktív   JuniorEcsaby 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 11. 14:29

Idézet: Martinka - Dátum: 2006. júl. 11., kedd - 14:11

Akkor nem nyitsz újat!? Ígérd meg! :Đ

Megígérem :))
By : JuniorEcsaby

#1654 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 11. 14:30

Malacól tiszta. :D
<b>If you can't be famous, be infamous</b>
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#1655 Felhasználó inaktív   Martinka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 11. 14:30

Idézet: JuniorEcsaby - Dátum: 2006. júl. 11., kedd - 14:29

Megígérem :))

Olvasd a szakmai részt és tanulj sokat! Itt meg offoljá vaze! :Đ
Samsung 940BF - Asus P5W DH Deluxe - Intel Core2 Duo E6300 - 2x 1GB Geil PC6400 ULTRA - Sapphire X1800XL - Creative Audigy4 - 2x WD SataII 250GB Raid edition - MSI DVD-ROM - NEC 4751 - Enermax mobilerack - Logitech Z640 5.1 - Logitech G5 - Logitch Cordless Desctop Wave bill egér - Thermaltake Tsunami Dream+vízhűtés

#1656 Felhasználó inaktív   JuniorEcsaby 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 11. 14:31

Idézet: Martinka - Dátum: 2006. júl. 11., kedd - 14:30

Olvasd a szakmai részt és tanulj sokat! Itt meg offoljá vaze! :Đ

Értettem vazze de mit jelent az hogy offoljak?
By : JuniorEcsaby

#1657 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 11. 14:32

Idézet: JuniorEcsaby - Dátum: 2006. júl. 11., kedd - 15:31

Értettem vazze de mit jelent az hogy offoljak?

A számítógépeden, vagy a hosszabítón találsz egy kapcsolót. Azt tedd "OFF" állásba.

Idézet

[link]

#1658 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 11. 14:32

Idézet: EGOKA - Dátum: 2006. júl. 11., kedd - 15:30

Malacól tiszta. :D

Akkor irány a vájúhoz...  :Đ

Idézet

[link]

#1659 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 11. 14:33

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. júl. 11., kedd - 15:32

A számítógépeden, vagy a hosszabítón találsz egy kapcsolót. Azt tedd "OFF" állásba.

:nevet: :nevet:

Ma mindenki lámázik. :D
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#1660 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 11. 14:34

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. júl. 11., kedd - 15:32

Akkor irány a vájúhoz...  :Đ

Az is tiszta. Sőt kaptak bele behűtött ubit. :D

Téma megosztása:

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.