HWSW Informatikai Kerekasztal: Nagykanizsa és környéke XIX. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nagykanizsa és környéke XIX. Offolás, még, még, még... Értékeld a témát: -----

#2061 Felhasználó inaktív   Martinka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 13. 13:46

Idézet: EGOKA - Dátum: 2006. júl. 13., csütörtök - 11:33

Ki mondta, h reggel első dolgom ide beköszönni?

Senki. De ne húzd fel magad! Ez csak poén volt amit nem értettél. Van ez így...
Samsung 940BF - Asus P5W DH Deluxe - Intel Core2 Duo E6300 - 2x 1GB Geil PC6400 ULTRA - Sapphire X1800XL - Creative Audigy4 - 2x WD SataII 250GB Raid edition - MSI DVD-ROM - NEC 4751 - Enermax mobilerack - Logitech Z640 5.1 - Logitech G5 - Logitch Cordless Desctop Wave bill egér - Thermaltake Tsunami Dream+vízhűtés

#2062 Felhasználó inaktív   Martinka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 13. 13:49

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. júl. 13., csütörtök - 11:42

He? Ezt most nem igazán értem...  :think:

Ki van az oldal tetelyén?    :p
Samsung 940BF - Asus P5W DH Deluxe - Intel Core2 Duo E6300 - 2x 1GB Geil PC6400 ULTRA - Sapphire X1800XL - Creative Audigy4 - 2x WD SataII 250GB Raid edition - MSI DVD-ROM - NEC 4751 - Enermax mobilerack - Logitech Z640 5.1 - Logitech G5 - Logitch Cordless Desctop Wave bill egér - Thermaltake Tsunami Dream+vízhűtés

#2063 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 13. 13:53

Idézet: Martinka - Dátum: 2006. júl. 13., csütörtök - 14:49

Ki van az oldal tetelyén?    :p

Jah, most kivételesen te  :omg:  Nem én fölöttem :p  :D
Azt mondják, az ember az, amit megeszik ("ételed az életed"). Ha ez így van, miért van az, hogy a manapság már szinte mindenben megtalálható tartósítószerek fogyasztása ellenére is korán halálozunk el?

#2064 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 13. 13:56

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. júl. 13., csütörtök - 14:32

Vigyázz, mert megkergetlek, oszt' nézheCC...  :Đ

Mizujs Veled kicsilyány...?  :)

Jahaaaaj, de megijedtem! :p Még fórumozni is már csak az ágy alól merek! :D

Hát a helyzet változatlan... itthon uncsizom vagyis próbálom magam mindenféle hasznos, házimunkának nevezhető dologgal lefoglalni, közben meg néha idelesek... Most épp megfésültem a kutyaarcút, levágtam pár helyen róla a szőrt és mingyá behajítom a kádba... szóval szép tiszta kutyám lesz  :cool:
Azt mondják, az ember az, amit megeszik ("ételed az életed"). Ha ez így van, miért van az, hogy a manapság már szinte mindenben megtalálható tartósítószerek fogyasztása ellenére is korán halálozunk el?

#2065 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 13. 14:06

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. júl. 13., csütörtök - 14:56

Hát a helyzet változatlan... itthon uncsizom vagyis próbálom magam mindenféle hasznos, házimunkának nevezhető dologgal lefoglalni, közben meg néha idelesek... Most épp megfésültem a kutyaarcút, levágtam pár helyen róla a szőrt és mingyá behajítom a kádba... szóval szép tiszta kutyám lesz  :cool:

Hát izé... ha ennyi ráérő időd van, adhatok pár hasznos elfoglaltságot. Például próbálj meg élő (!) hangyákat sorbaállítani, minimum 30 darab...  :)

A kutyád pedig... biztos szép lesz, remélem elötte alaposan felmostál vele...  :)

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#2066 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 13. 14:26

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. júl. 13., csütörtök - 15:06

A kutyád pedig... biztos szép lesz, remélem elötte alaposan felmostál vele...  :)

Hát az a helyzet, akár hiszed, akár nem, de a kutya csak az utcán és a kertben szedi össze a koszt, a lakásban nem, ugyanis bent csak ledobálja magáról a kint felszedett dzsuvát. Ergo takarításhoz a kutya nem ideális, hacsak azt az esetet nem vesszük ide, hogy miatta lehet takarítani  :rolleyes:

#2067 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 13. 14:45

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. júl. 13., csütörtök - 15:26

Hát az a helyzet, akár hiszed, akár nem, de a kutya csak az utcán és a kertben szedi össze a koszt, a lakásban nem, ugyanis bent csak ledobálja magáról a kint felszedett dzsuvát. Ergo takarításhoz a kutya nem ideális, hacsak azt az esetet nem vesszük ide, hogy miatta lehet takarítani  :rolleyes:

Hiszek Neked, ámbár ilyen tekintetben nem egy dologban hasonlítanak a nőkhöz... persze, tisztelet a kivételnek.  :)

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#2068 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 13. 14:50

Kerti sütögetés :

Kép

#2069 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 13. 14:50

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. júl. 13., csütörtök - 11:53

Eskü ez van a flakonon  :mad:

Nem kérdőjeleztem meg, hogy igazat mondasz... de a kedvedért szájbarágósabban:

Kép

#2070 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 13. 14:52

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. júl. 13., csütörtök - 13:56

Íme, végre egy ember a fronton... és nem is akármilyen...!  :)
Szia...!  :)

Sőt, ma biztosan front van. A nők meg vannak bolondulva. ;)
Bárhánnyal beszéltem, tiszta agresszív volt, nyűgös és háklis. :down: Ilyenkor mindig picit kiábrándulok belőlük. ;)

#2071 Felhasználó inaktív   FogAti 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 13. 14:55

Idézet: Lufinyul - Dátum: 2006. júl. 13., csütörtök - 14:50

Kerti sütögetés :

Kép

:up: Mindenki süsse a magáét...  :D
Egy barát(nő)i kéz mindig legyen közel hozzád!      :)

#2072 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 13. 15:02

Idézet: Omega - Dátum: 2006. júl. 13., csütörtök - 15:52

Bárhánnyal beszéltem, tiszta agresszív volt, nyűgös és háklis. :down: Ilyenkor mindig picit kiábrándulok belőlük. ;)

Hát... máskor nem...?  :Đ

Idézet

[link]

#2073 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 13. 15:19

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. júl. 13., csütörtök - 15:45

Hiszek Neked, ámbár ilyen tekintetben nem egy dologban hasonlítanak a nőkhöz... persze, tisztelet a kivételnek.  :)

Ezt nem értem... a nők is az utcán felszedik a koszt és hazaviszik? Én úgy tudtam ezt a gyerekek és a pasik csinálják, amiért aztán a nők nyavalyognak...  :think:

#2074 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 13. 15:21

Idézet: Omega - Dátum: 2006. júl. 13., csütörtök - 15:50

Nem kérdőjeleztem meg, hogy igazat mondasz... de a kedvedért szájbarágósabban:

Kép

Nah, így már értem  :respect:
Mitagadás, gagyi termék volt (a sarki közértben csak ezt lehetett kapni), de most elfogyott és van új, szebb, jobb, kevésbé tengericseresznyeillatú helyette :D

#2075 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 13. 15:24

Idézet: Omega - Dátum: 2006. júl. 13., csütörtök - 15:52

Igen, a nők frontérzékenyek, és akkor háklisak, nyűgösek, agresszívak. Ez náluk ciklikus.

A pasik pedig konstansan idióták, agresszívak, kanosak stb., mert nekik nem front- és/vagy bolygóállás függő a dolog, hanem tesztorszteron-dependens, az pedig bennük konstansan magas koncentrációban van jelen:P :p :p

#2076 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 13. 15:27

:wtf: Ragyogó napsütés, közben dörög az ég... Ott milyen idő van?

#2077 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 13. 15:28

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. júl. 13., csütörtök - 16:27

:wtf: Ragyogó napsütés, közben dörög az ég... Ott milyen idő van?

Itt napsütés, meleg, hajóvonták találkozása tilos...!  :)

Idézet

[link]

#2078 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 13. 15:30

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. júl. 13., csütörtök - 16:24

A pasik pedig konstansan idióták, agresszívak, kanosak stb., mert nekik nem front- és/vagy bolygóállás függő a dolog, hanem tesztorszteron-dependens, az pedig bennük konstansan magas koncentrációban van jelen:P :p :p

Mert mi, ha szert tettünk valami jóra, nehezen adjuk fel. Ez együtt jár lényünkkel, jellemünkkel, és azzal, hogy minden nő bomlik utánunk...  :Đ

Idézet

[link]

#2079 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 13. 16:36

De mocskos nagy csend van itt, kéremszépen...  :omg:
Én azért annyit mondok: 19 000, azaz tizenkilencezer ...  :)

Hát, köszönöm Nektek...!  :Đ :respect:

Idézet

[link]

#2080 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 13. 16:40

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. júl. 13., csütörtök - 17:36

De mocskos nagy csend van itt, kéremszépen...  :omg:
Én azért annyit mondok: 19 000, azaz tizenkilencezer ...  :)

Hát, köszönöm Nektek...!  :Đ :respect:

Majd grat a másik topicban.Tudod. ;)
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA

Bravo

Téma megosztása:

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • Utolsó »