Idézet: Norbert - Dátum: 2007. máj. 25., péntek - 14:24
Nem tudom, hogy a sima, vagy esetleg a 2000, de nekem az Aszteroida pályának tűnik...
Elnézést a hosszú szünetért, igen hazamentem hosszu7végézni (Mongyuk ezt akkor nem tudtam, majdnem bejöttem 7főn dolgozni :Đ )
Igen a megfejtés a Tyrian (a 2000 ben is bennevan).. Gratulálok hozzá, és főleg ahhoz, hogy elsőre sikerült eltalálni.. mongyuk eléggé jellegzetes a grafikája.

Sztem minden idők legjobb arcade scrollozós shootere.. sajnos manapság nem lehet normális dos emut találni, a DosBox sem garancia, kedvesem laptopján pl csak zene van, az is lassitott felvételben..
Aki esetleg nem látta, az leszedheti innen.. elméletileg alap xp-vel is mennie kell..
Tyrian hivatalos oldal
Mivel a kiadója meg a készitői megszüntek, igy free letülthető.. csak a lap szerkesztőjének blogját nem szabad megnézni, mert annyira meleg, hogy kiégeti a monitort..
A jets'n'guns nak jó a zenéje, csak nem tetszett, hogy oldalra scrollozós.. az egérkezelése is kicsit furcsa volt.. nálam kicsit furi volt, olyan késleltetett.. a Tyriannak a nyomába sem ér

Súgó
A téma zárva.