Progit keresek
Elküldve: 2007. 08. 09. 20:53
Olyan email kliens-t, vagy webmail szolgáltatót, vagy szerverről futó webmail programot keresek, ami tud beszélgetés-szerű rendezést (gmail), vagyis a levélre küldött választ összeköti a küldött levéllel, és tudnia kell teljes HTML formázást háttérképpel, háttérszínnel, stb.
A gmail tud ilyen rendezést, de nem támogat sok szövegformázási elemet, sem befelé, sem kifelé.
Az opera levelező része is tud ilyen csoportosítást, de nem támogat egyáltalán semmiféle szövegformázást.
Az inbox.com pont, mint a Gmail
A freemail/vipmail/freemail/outlook/incredimail, stb. tud teljes HTML formázást, de nem tudja a beszélgetés szerű csoportosítást.
Nos, szerintetek létezik olyan levelező rendszer, ami ezt a kettőt egyszerre támogatja?
Köszi!
Elküldve: 2007. 08. 10. 08:54
Lehet fizetős is.
Köszi
Emlékeztek arra, mikor nem emlékeztünk semmire? Felejthetetlen élmény volt!
Elküldve: 2007. 08. 11. 23:32
Idézet: Bici - Dátum: 2007. aug. 9., csütörtök - 20:53
Mozilla Thunderbird
Elküldve: 2007. 08. 14. 10:34
Olyan VOIP programot keresnék, ami fut Windows CE 5.0-n, úgy hogy X86-os platform van alatta. Találtam rengeteget, csak mind PDA-ra vagy mobilra volt.
Ötletek?
Elküldve: 2007. 08. 16. 11:00
Olyan progit keresek, amivel a látom, hogy a hálózatba kötött gépeken éppen mit csinálnak!
Másik: Adsl alatt szeretnék faxot küldeni. Tudtok rá pogit?
Köszi! Éva
Szerkesztette: gibae 2007. 08. 16. 11:02 -kor
Elküldve: 2007. 08. 16. 11:09
Tudtommal ADSL-en nem lehet faxot küldeni, az nem igazi telefonvonal.
Szerkesztette: warynski 2007. 08. 16. 11:11 -kor
Elküldve: 2007. 08. 16. 13:46
Idézet: gibae - Dátum: 2007. aug. 16., csütörtök - 12:00
Szerinted a server mire való?
Ott van minden rajta, ami kell.
Időnként nem árt tíznél tovább számolni - ezért nem célszerű zoknit hordani.
Elküldve: 2007. 08. 16. 14:44
Idézet: gibae - Dátum: 2007. aug. 16., csütörtök - 11:00
Olyan progit keresek, amivel a látom, hogy a hálózatba kötött gépeken éppen mit csinálnak!
Másik: Adsl alatt szeretnék faxot küldeni. Tudtok rá pogit?
Köszi! Éva
Tessék bogarászni
Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)
Elküldve: 2007. 08. 18. 03:04
úgy mint a virtualdub régen, csak már nem wav a hang
de az is jó ha "patchelni" lehetne a filet megadom neki hogy xy audio csatorna xy ms-el delayelve legyen
Nézd meg Flash munkáim és a rajzaim!
Elküldve: 2007. 08. 22. 08:22
Valaki tud egy olyan progit vagy módszert amivel yahoo ID-t lehetne feltörni?Természetesen semmi rossz szándékom nincs vele, csak egy régi ID-met szeretném újra használni, aminek fogalmam sincs mi a jelszava.
Ha valaki tudja és segíteni szeretne inkább privátba keressen ezzel a témával kapcsolatban, szerintem ezen a fórumon nem illik tárgyalgatni ilyesmiket nyíltan...
Szerkesztette: Qwerty4 2007. 08. 22. 08:23 -kor
Elküldve: 2007. 08. 25. 19:20
az adsl összeköttetésem pár napja gyakran megszakad, a szolgáltató mindent tagad.
Keresek egy olyan programot, amivel bizonyítani tudom, hogy rendszeresen megszakad a vonal, illetve sokszor sikertelen a csatlakozás. Windows alapú kellene.
Elöre is köszönöm.
Elküldve: 2007. 08. 26. 08:53
Idézet: Baroo - Dátum: 2007. aug. 26., vasárnap - 10:31
Csá mindenki!
hmmm...akkor te vagy Ebydr is?
Elküldve: 2007. 08. 26. 18:26
Egyszerű 3D modellező program? Nem kell sok tudás, csak tárgyak modellezése, semmi mozgás, meg hasonlók.
Elküldve: 2007. 09. 01. 14:55
Idézet: Primary - Dátum: 2007. aug. 26., vasárnap - 19:26
Egyszerű 3D modellező program? Nem kell sok tudás, csak tárgyak modellezése, semmi mozgás, meg hasonlók.
qcad.
Elküldve: 2007. 09. 05. 20:30
Van egy (legálisan vásárolt) régi kulcslemezes programom, de a kulcslemez tönkrement. Másolatom van a lemezről, de az nem kulcslemez (a védelem nem volt kijátszható a másolásnál). Nem látok más megoldást, csak a lemezellenőrzés kiütését, de ehhez tudnom kellene, hogy mikor (melyik utasításnál, címen) fordul a lemezhez! (a kulcslemez ellenőrzés úgy működik, hogy 3-szor ellenőrzi, hogy bent van-e a kulcslemez és ha nincs a program leáll.) Nem a védelem feltörése a célom, hanem a program használhatóságának megtartása!!! De úgy tűnik ez másképp nem oldható meg!
Elküldve: 2007. 09. 06. 07:05
Idézet: kzprog - Dátum: 2007. szept. 5., szerda - 21:30
Juj, ez nagyon nem egyszerű téma.
Ha az eredeti szoftver valamilyen magas szintű nyelven volt írva, a generált gépi kód valamennyire struktúrált és felismerhető lehet. Ha eredetileg alacsony szinten, assembly-ben írták (ha nem is az egészet, de mondjuk a kulcsellenőrző részét igen), akkor nehezebb a helyzet a struktúra felderítésében.
Mindenesetre bármely esetben nagyon jó programozási ismeretek kellenek a visszafejtett kód megértéséhez. Tehát biztosan nem fogsz találni olyasmit, hogy "kulcslemez ellenőrzés, ha nem jó, ugorj ide". Sok tapasztalat, x86 assembly, és a rendszerhívások ismerete szükséges hozzá. Emellett ha még debugger-ek elleni védelem is van a szoftveren, akkor még nehezebb a feladat.
Ha nulla tudással mindenáron próbálkozni akarsz vele, akkor a disassembler-ek (dasm32, nasm, stb.) és runtime debuggerek (SoftICE, WinICE, stb.) környékén keresgélj.
Ismétlem: *nem* triviális a dolog, hozzáértés nélkül egy betűt sem fogsz érteni belőle.
Elküldve: 2007. 09. 06. 07:13
Idézet: kun - Dátum: 2007. aug. 25., szombat - 20:20
Keresek egy olyan programot, amivel bizonyítani tudom, hogy rendszeresen megszakad a vonal, illetve sokszor sikertelen a csatlakozás. Windows alapú kellene.
Elöre is köszönöm.
Futottam már egy pár kört a témában én is, a magentáék csak saját mérésnek hisznek. Ha éppen kint van a szerelő és nem szakad, akkor a vonal jó és pont. Ha a tesztoldalukon az 512k csomaggal 6 gigás sávszél látszik, akkor az annyi, hiába magyarázod, hogy 2 megással mérjen, akkor lesz pontos. Függetlenül attól, hogy az elvileg 8 gigás vonalból pl. fizikailag nem jön ki több kb. 3.5 gigánál, és az is instabil. Sem router log, sem modem log nem hiteles nekik, Win oldali szoftver meg azért nem, mert ott kézzel is bonthatod a vonalat. Ugyanez igaz a webes ügyfélközpontban látható forgalmi log-ra is (mert ott kilépés és belépés időpont látszik, nem leszakadás).
Ha sokat ugrálsz, visszavesznek téged is 2.5 gigára és csókolom.
Elküldve: 2007. 09. 06. 18:31
Idézet: PetruZ - Dátum: 2007. szept. 6., csütörtök - 7:05
Ha az eredeti szoftver valamilyen magas szintű nyelven volt írva, a generált gépi kód valamennyire struktúrált és felismerhető lehet. Ha eredetileg alacsony szinten, assembly-ben írták (ha nem is az egészet, de mondjuk a kulcsellenőrző részét igen), akkor nehezebb a helyzet a struktúra felderítésében.
Mindenesetre bármely esetben nagyon jó programozási ismeretek kellenek a visszafejtett kód megértéséhez. Tehát biztosan nem fogsz találni olyasmit, hogy "kulcslemez ellenőrzés, ha nem jó, ugorj ide". Sok tapasztalat, x86 assembly, és a rendszerhívások ismerete szükséges hozzá. Emellett ha még debugger-ek elleni védelem is van a szoftveren, akkor még nehezebb a feladat.
Ha nulla tudással mindenáron próbálkozni akarsz vele, akkor a disassembler-ek (dasm32, nasm, stb.) és runtime debuggerek (SoftICE, WinICE, stb.) környékén keresgélj.
Ismétlem: *nem* triviális a dolog, hozzáértés nélkül egy betűt sem fogsz érteni belőle.
Köszönöm a választ PetruZ!
Ez nekem éppen elég, már el tudok indulni!
Programoztam már pascalban és C-ben (ezek valamelyikében íródhatott a program!), sőt egy kicsit assemblyben is, de ilyen feltörési jellegű dologgal elvből nem foglalkoztam (nem is gondoltam, hogy bármikor szükségem lesz rá!)!
Pl. tudom, hogy valamilyen úgró (feltételes vagy közvetlen) utasítást (JMP, JZ, stb. és olyan részt, amit 3-szor ismétel) kell keresnem! Nem 0 a programozói tudásom, csak ebben a témában vagyok járatlan!
Nem akarom visszafordítani pascalba (bár tudom, hogy létezik ilyen program, valószínüleg a C-hez is) csak az ugró utasítást (vagyis a vizsgáló részt kikerülni) átirányítani!
Mégegyszer köszönöm!
(A SoftICE-ről és a WinICE-ről még nem is hallottam!)
Elküldve: 2007. 09. 21. 08:10
Azt szeretném elérni, hogy 3 dokumentumon lévő szöveget egy 4 dokumentumban jelenítse meg,
Pl.: 1 dok: KITT
2.dok KATT
3.dok: KATTAN
és a 4 esen valahogy így jelenjen meg:
KITT
KATT
KATTAN
lehetséges e ezt valahogy bármilyen programmal megoldani? Lehet hogy exelel is meglehetne oldani csak még sajna nem jöttem rá hogyan kellene összfűzni őket, ha valaki tud segíteni akkor kérem segítsen , köszi
Szerkesztette: Magyarvándor 2007. 09. 21. 08:11 -kor

Súgó
A téma zárva.