HWSW Informatikai Kerekasztal: Progit keresek - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Progit keresek Értékeld a témát: ***** 2 szavazás

#201 Felhasználó inaktív   Bici 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 08. 09. 20:53

Sziasztok!

Olyan email kliens-t, vagy webmail szolgáltatót, vagy szerverről futó webmail programot keresek, ami tud beszélgetés-szerű rendezést (gmail), vagyis a levélre küldött választ összeköti a küldött levéllel, és tudnia kell teljes HTML formázást háttérképpel, háttérszínnel, stb.
A gmail tud ilyen rendezést, de nem támogat sok szövegformázási elemet, sem befelé, sem kifelé.
Az opera levelező része is tud ilyen csoportosítást, de nem támogat egyáltalán semmiféle szövegformázást.
Az inbox.com pont, mint a Gmail
A freemail/vipmail/freemail/outlook/incredimail, stb. tud teljes HTML formázást, de nem tudja a beszélgetés szerű csoportosítást.

Nos, szerintetek létezik olyan levelező rendszer, ami ezt a kettőt egyszerre támogatja?

Köszi!
Á, mint Álemér...

#202 Felhasználó inaktív   Cufter 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 10. 08:54

Olyan progi kellene nekem xp homehoz, ami zárolja a gépet, és különböző kódok beírásával különböző ideig engedi annak használatát, de egy kódot csak egyszer lehet használni. Mint egy zseton.
Lehet fizetős is.
Köszi
Mindennek van határa, még Magyarországnak is, csak rossz helyen!

Emlékeztek arra, mikor nem emlékeztünk semmire? Felejthetetlen élmény volt!

#203 Felhasználó inaktív   Jerome 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 08. 11. 23:32

Idézet: Bici - Dátum: 2007. aug. 9., csütörtök - 20:53

Olyan email kliens-t, vagy webmail szolgáltatót, vagy szerverről futó webmail programot keresek, ami tud beszélgetés-szerű rendezést (gmail), vagyis a levélre küldött választ összeköti a küldött levéllel, és tudnia kell teljes HTML formázást háttérképpel, háttérszínnel, stb.

Mozilla Thunderbird

#204 Felhasználó inaktív   Armando 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 14. 10:34

Sziasztok!
Olyan VOIP programot keresnék, ami fut Windows CE 5.0-n, úgy hogy X86-os platform van alatta. Találtam rengeteget, csak mind PDA-ra vagy mobilra volt.
Ötletek?
Vékonykliens Terminálok, Vonalkód és Azonosítási Technikák, Chipkártyás Rendszerek! info: attila.antal@sarkany.hu www.sarkany.hu

#205 Felhasználó inaktív   gibae 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 16. 11:00

Hali!
Olyan progit keresek, amivel a látom, hogy a hálózatba kötött gépeken éppen mit csinálnak!
Másik: Adsl alatt szeretnék faxot küldeni. Tudtok rá pogit?
Köszi! Éva

Szerkesztette: gibae 2007. 08. 16. 11:02 -kor

#206 Felhasználó inaktív   warynski 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 16. 11:09

Egy ilyen hálózatot figyelő program engem is nagyon érdekelne. Kerestem már a neten, de nem találtam.

Tudtommal ADSL-en nem lehet faxot küldeni, az nem igazi telefonvonal.

Szerkesztette: warynski 2007. 08. 16. 11:11 -kor

Üdv Warynski

#207 Felhasználó inaktív   kun 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 16. 13:46

Idézet: gibae - Dátum: 2007. aug. 16., csütörtök - 12:00

Olyan progit keresek, amivel a látom, hogy a hálózatba kötött gépeken éppen mit csinálnak!

Szerinted a server mire való?
Ott van minden rajta, ami kell.
Kun Pál

Időnként nem árt tíznél tovább számolni - ezért nem célszerű zoknit hordani.

#208 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 16. 14:44

Idézet: gibae - Dátum: 2007. aug. 16., csütörtök - 11:00

Hali!
Másik: Adsl alatt szeretnék faxot küldeni. Tudtok rá pogit?
Köszi! Éva

Tessék bogarászni

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

#209 Felhasználó inaktív   FireShadow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 18. 03:04

keresek egy olyan progit amivel egy mpeg (tranport stream) fileről le tudom menteni külön .ac3 fileba az 5.1es hangsávot, majd azt megszerkesztve (azt megoldom pl vegas-al) visszarakni és reencode nélkól összepasszintani a videot és a képet
úgy mint a virtualdub régen, csak már nem wav  a hang :)

de az is jó ha "patchelni" lehetne a filet megadom neki hogy xy audio csatorna xy ms-el delayelve legyen
It's a state of bliss, you think you're dreaming.. It's the happiness inside that you're feeling..
Nézd meg Flash munkáim és a rajzaim!

#210 Felhasználó inaktív   Qwerty4 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 22. 08:22

Üdv!

Valaki tud egy olyan progit vagy módszert amivel yahoo ID-t lehetne feltörni?Természetesen semmi rossz szándékom nincs vele, csak egy régi ID-met szeretném újra használni, aminek fogalmam sincs mi a jelszava.
Ha valaki tudja és segíteni szeretne inkább privátba keressen ezzel a témával kapcsolatban, szerintem ezen a fórumon nem illik tárgyalgatni ilyesmiket nyíltan...

Szerkesztette: Qwerty4 2007. 08. 22. 08:23 -kor

Qwerty4

#211 Felhasználó inaktív   kun 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 25. 19:20

Üdv,

az adsl összeköttetésem pár napja gyakran megszakad, a szolgáltató mindent tagad.
Keresek egy olyan programot, amivel bizonyítani tudom, hogy rendszeresen megszakad a vonal, illetve sokszor sikertelen a csatlakozás. Windows alapú kellene.
Elöre is köszönöm.
Kun Pál

#212 Felhasználó inaktív   Baroo 

• Tag
  • PipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 08. 26. 08:31

Ahogy nézem, jól tettem a topic nyitását!  :D

Csá mindenki!

#213 Felhasználó inaktív   Qwerty4 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 26. 08:53

Idézet: Baroo - Dátum: 2007. aug. 26., vasárnap - 10:31

Ahogy nézem, jól tettem a topic nyitását!  :D

Csá mindenki!

hmmm...akkor te vagy Ebydr is?
Qwerty4

#214 Felhasználó inaktív   Primary 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 26. 18:26

Milyen egyszerű programot tudtok ajánlani tervrajz készítéshez? Bútor rajzához kéne.
Egyszerű 3D modellező program? Nem kell sok tudás, csak tárgyak modellezése, semmi mozgás, meg hasonlók.

#215 Felhasználó inaktív   kun 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 01. 14:55

Idézet: Primary - Dátum: 2007. aug. 26., vasárnap - 19:26

Milyen egyszerű programot tudtok ajánlani tervrajz készítéshez? Bútor rajzához kéne.
Egyszerű 3D modellező program? Nem kell sok tudás, csak tárgyak modellezése, semmi mozgás, meg hasonlók.

qcad.
Kun Pál

#216 Felhasználó inaktív   kzprog 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 05. 20:30

Olyan programot keresek, amivel nyomon lehet követni - a program futása közben - , hogy melyik utasításnál tart! Fogalmam sincs, hogy mi lehet ezek neve, ezért rákeresni sem tudok.
Van egy (legálisan vásárolt) régi kulcslemezes programom, de a kulcslemez tönkrement. Másolatom van a lemezről, de az nem kulcslemez (a védelem nem volt kijátszható a másolásnál). Nem látok más megoldást, csak a lemezellenőrzés kiütését, de ehhez tudnom kellene, hogy mikor (melyik utasításnál, címen) fordul a lemezhez! (a kulcslemez ellenőrzés úgy működik, hogy 3-szor ellenőrzi, hogy bent van-e a kulcslemez és ha nincs a program leáll.) Nem a védelem feltörése a célom, hanem a program használhatóságának megtartása!!! De úgy tűnik ez másképp nem oldható meg!

#217 Felhasználó inaktív   PetruZ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 06. 07:05

Idézet: kzprog - Dátum: 2007. szept. 5., szerda - 21:30

Olyan programot keresek, amivel nyomon lehet követni - a program futása közben - , hogy melyik utasításnál tart! Fogalmam sincs, hogy mi lehet ezek neve, ezért rákeresni sem tudok.

Juj, ez nagyon nem egyszerű téma.
Ha az eredeti szoftver valamilyen magas szintű nyelven volt írva, a generált gépi kód valamennyire struktúrált és felismerhető lehet. Ha eredetileg alacsony szinten, assembly-ben írták (ha nem is az egészet, de mondjuk a kulcsellenőrző részét igen), akkor nehezebb a helyzet a struktúra felderítésében.
Mindenesetre bármely esetben nagyon jó programozási ismeretek kellenek a visszafejtett kód megértéséhez. Tehát biztosan nem fogsz találni olyasmit, hogy "kulcslemez ellenőrzés, ha nem jó, ugorj ide". Sok tapasztalat, x86 assembly, és a rendszerhívások ismerete szükséges hozzá. Emellett ha még debugger-ek elleni védelem is van a szoftveren, akkor még nehezebb a feladat.
Ha nulla tudással mindenáron próbálkozni akarsz vele, akkor a disassembler-ek (dasm32, nasm, stb.) és runtime debuggerek (SoftICE, WinICE, stb.) környékén keresgélj.
Ismétlem: *nem* triviális a dolog, hozzáértés nélkül egy betűt sem fogsz érteni belőle.
/ Gigabyte H67M-UDH2-B3, Core2 i5-2300@2.8, 2x2GB A-Data DDR3/PC1333 Gaming, Asus HD6870/1GB, Samsung 1TB/SATA2 + HD200HJ, LG SATA dvd-rw, Asus TA-B71 + FSP Saga II 500W, Samsung 215TW, Sweex optikai/USB, noname bill.

#218 Felhasználó inaktív   PetruZ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 06. 07:13

Idézet: kun - Dátum: 2007. aug. 25., szombat - 20:20

az adsl összeköttetésem pár napja gyakran megszakad, a szolgáltató mindent tagad.
Keresek egy olyan programot, amivel bizonyítani tudom, hogy rendszeresen megszakad a vonal, illetve sokszor sikertelen a csatlakozás. Windows alapú kellene.
Elöre is köszönöm.

Futottam már egy pár kört a témában én is, a magentáék csak saját mérésnek hisznek. Ha éppen kint van a szerelő és nem szakad, akkor a vonal jó és pont. Ha a tesztoldalukon az 512k csomaggal 6 gigás sávszél látszik, akkor az annyi, hiába magyarázod, hogy 2 megással mérjen, akkor lesz pontos. Függetlenül attól, hogy az elvileg 8 gigás vonalból pl. fizikailag nem jön ki több kb. 3.5 gigánál, és az is instabil. Sem router log, sem modem log nem hiteles nekik, Win oldali szoftver meg azért nem, mert ott kézzel is bonthatod a vonalat. Ugyanez igaz a webes ügyfélközpontban látható forgalmi log-ra is (mert ott kilépés és belépés időpont látszik, nem leszakadás).
Ha sokat ugrálsz, visszavesznek téged is 2.5 gigára és csókolom.
/ Gigabyte H67M-UDH2-B3, Core2 i5-2300@2.8, 2x2GB A-Data DDR3/PC1333 Gaming, Asus HD6870/1GB, Samsung 1TB/SATA2 + HD200HJ, LG SATA dvd-rw, Asus TA-B71 + FSP Saga II 500W, Samsung 215TW, Sweex optikai/USB, noname bill.

#219 Felhasználó inaktív   kzprog 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 06. 18:31

Idézet: PetruZ - Dátum: 2007. szept. 6., csütörtök - 7:05

Juj, ez nagyon nem egyszerű téma.
Ha az eredeti szoftver valamilyen magas szintű nyelven volt írva, a generált gépi kód valamennyire struktúrált és felismerhető lehet. Ha eredetileg alacsony szinten, assembly-ben írták (ha nem is az egészet, de mondjuk a kulcsellenőrző részét igen), akkor nehezebb a helyzet a struktúra felderítésében.
Mindenesetre bármely esetben nagyon jó programozási ismeretek kellenek a visszafejtett kód megértéséhez. Tehát biztosan nem fogsz találni olyasmit, hogy "kulcslemez ellenőrzés, ha nem jó, ugorj ide". Sok tapasztalat, x86 assembly, és a rendszerhívások ismerete szükséges hozzá. Emellett ha még debugger-ek elleni védelem is van a szoftveren, akkor még nehezebb a feladat.
Ha nulla tudással mindenáron próbálkozni akarsz vele, akkor a disassembler-ek (dasm32, nasm, stb.) és runtime debuggerek (SoftICE, WinICE, stb.) környékén keresgélj.
Ismétlem: *nem* triviális a dolog, hozzáértés nélkül egy betűt sem fogsz érteni belőle.

Köszönöm a választ PetruZ!
Ez nekem éppen elég, már el tudok indulni!
Programoztam már pascalban és C-ben (ezek valamelyikében íródhatott a program!), sőt egy kicsit assemblyben is, de ilyen feltörési jellegű dologgal elvből nem foglalkoztam (nem is gondoltam, hogy bármikor szükségem lesz rá!)!
Pl. tudom, hogy valamilyen úgró (feltételes vagy közvetlen) utasítást (JMP, JZ, stb.  és olyan részt, amit 3-szor ismétel) kell keresnem! Nem 0 a programozói tudásom, csak ebben a témában vagyok járatlan!
Nem akarom visszafordítani pascalba (bár tudom, hogy létezik ilyen program, valószínüleg a C-hez is) csak az ugró utasítást (vagyis a vizsgáló részt kikerülni) átirányítani!
Mégegyszer köszönöm!
(A SoftICE-ről és a WinICE-ről még nem is hallottam!)
:respect:

#220 Felhasználó inaktív   Magyarvándor 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 09. 21. 08:10

Sziasztok!

Azt szeretném elérni, hogy 3 dokumentumon lévő szöveget egy 4 dokumentumban jelenítse meg,
Pl.: 1 dok: KITT
2.dok KATT
3.dok: KATTAN
és a 4 esen valahogy így jelenjen meg:
KITT
KATT
KATTAN
lehetséges e ezt valahogy bármilyen programmal megoldani? Lehet hogy exelel is meglehetne oldani csak még sajna nem jöttem rá hogyan kellene összfűzni őket, ha valaki tud segíteni akkor kérem segítsen , köszi

Szerkesztette: Magyarvándor 2007. 09. 21. 08:11 -kor

Téma megosztása:

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.