HWSW Informatikai Kerekasztal: Progit keresek - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Progit keresek Értékeld a témát: ***** 2 szavazás

#61 Felhasználó inaktív   lordrolee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 10. 14:57

Ahogy látom, nagyon általánosságban kérdeztem, amiről most már tudom hiba volt.
Naszóval! Arrol van szo, hogy routerként egy debian linux-ot futtató gép üzemel, ami össze van kkötve egy switch-el es ezen keresztul megy a net. A debianra van vmi script vagy esetleg program, amivel kivitelezheto? Minden gep ezen a debian-on keresztul lmegy ki a net. Tuzfallal vagy iptablesel nem lehet vmi filtert beloni, ami minden egyes gepre kulon logol minden weboldalt?
Bar ez mar erosen linuxos tema, szal sztem megyek a Masvilagba :D
Kép

Xfire profil

LordRolee

#62 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 11. 10. 14:59

Idézet: lordrolee - Dátum: 2006. nov. 10., péntek - 14:57

Naszóval! Arrol van szo, hogy routerként egy debian linux-ot futtató gép üzemel,

Akkor meg squid, transzparensen oszt kész is. Nekem winre volt szép monitorozós programom, de elég drágán adták, így most néha cak nézek ki a fejemből, ha valaki kifelé töltöget. Linux alatt még fizetőset sem találtam, szóval ja.
Make love not Wor.

#63 Felhasználó inaktív   vkrisz81 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 11. 06:03

Idézet: Jahno - Dátum: 2006. nov. 10., péntek - 13:38

De van, csak a routeres kérdés az nem program, másrészt nem megoldható, harmadrészt sokadszor kérdezik, oszt gondolom aki ért hozzá, az már lusta magyarázni. 2 darab 1 megás ADSL nem fog menni 2 megabittel. Pont.

ertem! azert batorkodtam a kerdest feltenni mert anno egy dchubon irta valaki hogy lehet es meg a progii nevet is mondta csak azt is mondta a szolgaltatok vadasszak az ilyeneket... de ha te azt monddod hopgy nem lehet... :)
masik kerdes is volt, a licenszvedett wmv-t gyratani!

#64 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 11. 08:24

Idézet: vkrisz81 - Dátum: 2006. nov. 11., szombat - 6:03

ertem! azert batorkodtam a kerdest feltenni mert anno egy dchubon irta valaki hogy lehet es meg a progii nevet is mondta csak azt is mondta a szolgaltatok vadasszak az ilyeneket...

Azt mondom, gyerek meg hülyeséget :-) Programmal is max. azt lehet csinálni, hogy a web + netes játék mondjuk az egyik vonalon megy, DC++ meg a másikon. De ez is erősen varázslós, sok topik volt már róla, de ISA szerveren meg Linuxon kívül én nem tudok jobb megoldást, vagy 2 portos router. De ezek sem adják össsze.
Make love not Wor.

#65 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 23. 22:33

Programot keresnék. :) CD/DVD borító készítőt, minél jobbat. :D Tudom, a Nero-hoz is van, de valami mást keresnék. Elsősorban free progi érdekelne, de ha fizetős, akkor legyen kipróbálható verziója és ne legyen több mint 10eHUF.

Előre is köszönöm! :respect:

Szerk.: Úgy néz ki, hogy megtaláltam a legjobbat! :) Acoustica CD/DVD Label Maker! Ára is jó és külön template-eket is lehet letölteni hozzá. :D

Szerkesztette: Csokis 2006. 11. 23. 23:24 -kor

Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#66 Felhasználó inaktív   vkrisz81 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 24. 16:18

hejj! azt hiszem mar kerdeztem valahun de valaszt nem kaptam ezidagig: mivel lehet licenszvedett wmv-t gyartani? mert talalkoztam olyan vidoval ahol a mediaplayerben egy bejelentkezo ablak jott es ha rossz nevet jelszot irtam be akkor a video nem indult el  :think:

#67 Felhasználó inaktív   Oposszum 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 28. 21:56

Hello,
egyszerű kérdésem lenne. Eddig DC++-t használtam, de túlzás lenne azt állítani, hogy elégedett vagyok vele. Olyan fáljcserélő programot keresek, amit sokan használnak (elég szélsőséges zenei irányzatokat szeretek és nem könnyű ilyen számokat találni...sok felhasználóból több az esélyem...)és megbízható, normálisan múködik. Szinte csak zenét szoktam letölteni, nomeg néha 1-2 videot...
Remélem tudtok vmi hasznosat. Én eddig halottam, a Torrent-et, Bitlord-ot és hasonlókat ajánlották, kíváncsi lennék majd az indoklásra is. Meyiket miért javasoljátok?
Köszi

#68 Felhasználó inaktív   vkrisz81 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 30. 12:27

Idézet: Oposszum - Dátum: 2006. nov. 28., kedd - 21:56

Hello,
egyszerű kérdésem lenne. Eddig DC++-t használtam, de túlzás lenne azt állítani, hogy elégedett vagyok vele. Olyan fáljcserélő programot keresek, amit sokan használnak (elég szélsőséges zenei irányzatokat szeretek és nem könnyű ilyen számokat találni...sok felhasználóból több az esélyem...)és megbízható, normálisan múködik. Szinte csak zenét szoktam letölteni, nomeg néha 1-2 videot...
Remélem tudtok vmi hasznosat. Én eddig halottam, a Torrent-et, Bitlord-ot és hasonlókat ajánlották, kíváncsi lennék majd az indoklásra is. Meyiket miért javasoljátok?
Köszi

probaltad mar azt hogy morpheus.com ?:)

#69 Felhasználó inaktív   Elrohir 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 30. 13:41

Idézet: Oposszum - Dátum: 2006. nov. 28., kedd - 20:56

Hello,
Köszi

Én mostanában a Soulseek nevű programot használom zene leőltésre. Elég jó sztem :) . Sok fajta zene található "rajta". Probáld ki.
Innen tudod letőlteni: ¤Soulseek

Ill. van még 1 amit használok, a program neve Limewire. Ritkán használom; zenét,videót és egyéb dokumentumot lehet keresni vele,ez se rossz.Szintén azt mondom,hogy probáld ki ha érdekel :)  ¤LimeWire

#70 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 30. 16:08

a soulseek tenyleg jo extreme es alig beszerezheto (regebbi es ritkabb cuccok, ujabbakra egyarant) zenekre. jopar ilyen dolgot sikerult vele megtalalnom nekem is... :)
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#71 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 30. 17:24

Idézet: Oposszum - Dátum: 2006. nov. 28., kedd - 21:56

Hello,
Köszi

Minden naygobb fájlcserehálózaton vannak mp3-ak dögivel. Új cuccokra néha kollekciókra jó a bittorrent (http://scraggy.hu/).  Az edonkey2000 hálózaton is van sok zene (emule).

#72 Felhasználó inaktív   Oposszum 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 30. 20:27

Köszi!
Mivel a Soulseek-et többen is mondtátok, asszem teszek vele 1 próbát.
Más!
Kábé 1 hónap múlva lejár az ingyenes Norton Antivírusom (ezt adták a géphez), de nem sok jót hallottam róla, ezért úgy döntöttem, hogy keresek vmi mást.
Ti milyen vírusírót ajánlotok?

#73 Felhasználó inaktív   Oposszum 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 02. 12:25

Szóval semmi érdemleges a víusítóval kapcsolatban?
Amúgy ez a soluseek elég gyenge, 1 hubon alig van 1-2 száz felhasználó...általában nem is találommeg amit keresek. Olyan kéne, amit többezren használnak (mint a dc-t), csak normálisan működjön (nem úgy mint  a dc)...

#74 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 02. 14:00

Idézet: Oposszum - Dátum: 2006. dec. 2., szombat - 12:25

AVG. Bár akinek a DC nem műxik normálisan, annak én inkább nem supportolok.
Make love not Wor.

#75 Felhasználó inaktív   vkrisz81 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 03. 01:26

Idézet: Oposszum - Dátum: 2006. dec. 2., szombat - 12:25

Amúgy ez a soluseek elég gyenge, 1 hubon alig van 1-2 száz felhasználó...általában nem is találommeg amit keresek. Olyan kéne, amit többezren használnak (mint a dc-t), csak normálisan működjön (nem úgy mint  a dc)...

mondom vazze!!! :) magyar vagy kulfoldi szam kell?? amugy nalam nod meg nis megy.. HA érdekel :)

#76 Felhasználó inaktív   Oposszum 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 03. 11:13

A DC-vel csupán apróságok voltak.......
Például minden hublista csak 1-2 napig működött, meg néha nem volt hajlandó keresni (beírtad pl. star-wars v. vmi KEVÉSBÉ ismert nevet és nem talált semmit), csupán ilyen APRÓ bugocskák voltak
Na, mind1 teszek 1 próbát a Torrent-el is....azért kösz a tippeket.....

#77 Felhasználó inaktív   vkrisz81 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 08. 08:12

Idézet: Oposszum - Dátum: 2006. dec. 3., vasárnap - 11:13

Például minden hublista csak 1-2 napig működött, meg néha nem volt hajlandó keresni (beírtad pl. star-wars v. vmi KEVÉSBÉ ismert nevet és nem talált semmit), csupán ilyen APRÓ bugocskák voltak

morpheus? esmét irom .) lehet hogy csodákra képes  :D

#78 Felhasználó inaktív   Levin 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 15. 14:00

Sziasztok!

Olyan programot keresek amivel tudok minden hangsávot szabályozni. Pl. mikrofon hangerő (magas, mély, közép),  zenei alap hangerő (magas mély közép. Lényegében egy olyan progira lenne szükségem ami egy keverőpultnak felel meg. Karaokehoz lenne. ha az segít valamit.

#79 Felhasználó inaktív   mzso 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 17. 22:22

Én egyegyszerű programot keresek amivel videofájlokból lehet részleteket kimásolni, leválasztani(v. kimásolni) a hangot meg hangfájlok hangerejét megnövelni és csökkenteni.

#80 Felhasználó inaktív   BigDil 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 17. 22:41

Idézet: Oposszum - Dátum: 2006. dec. 3., vasárnap - 11:13

Első körben hublistákat csak arra kell használni, hogy utána felvedd a jobbakat a kedvenc hubok közé. Onnantől már nem függsz ilyen-olyan hublistáktól. Mivel azok külső szervereken tárolódnak, könnyen lehetnek megbízhatatlanok.
A "keresőnemtalálsemmit" is megoldható, mondjuk millió oka lehet, az egyik például az, ha router mögül vagy, és be kell írnod a külső IP-det DC konfigjában, aztán megváltozik az IP-d...
Egyik "bug" sem a DC miatt volt.
De ahogy Jahno is írta, talán jobb is így.

Téma megosztása:

• (74 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.