Figyelem, mindenki! A magyar nagydíjra szervezek egy online funrace-t. Természetesen attól még a bajnokság megy ahogy szokott.
Feltételek, szabályok:
Versenytáv: 50%
Gumikopás: 2X
Benzinfogyasztás 2X
Assistance: szokásos - blokkolásgátló, kipörgésgátló, váltó és kuplung.
Zászlószabályok élnek. Ha valakinek nem lenne tiszta: sárga: veszély, előzni tilos. Kék: sokkal gyorsabb autó jön mögötted, engedd el. Fekete: Irány a box, versenyből kizárva. Kockás: Mákod van

Ha valaki kap büntit (stop & go, stb) szabály szerint le kell tölteni.
A replay el lesz mentve, aki barbár módon lökdösi ki a többieket, az esetleges következő funrace futamon nem vehet részt.
Aki kiesik, vagy kizárásra kerül valamiért, a boxba kell menni, de nem léphet le a szerverről, mert azzal ha megakasztja egy pillanatra a játékot, baleset lehet a pályán.
Futam közben csatlakozni a szerverhez nem lehet, ugyanezért (szerk.: Ez szerencsére technikailag sem lehetséges). Ennek érdekében a szerver név és pass-t a nevezést leadó versenyzőknek a szerver indítása előtt 1 órával (de lehet, hogy 1 nappal) PÜ-ben (!!!) küldöm, tehát nyilvánosban nem lesz közzétéve.
Az időmérő edzés és a futam alatt a játékban chatelni TILOS, de legalábbis a lehető legminimálisabbra kell csökenteni. Engem, kivéve persze, hisz én "szervezkedek", de én is nyilván a lehető legminimálisabbat fogom pofázni.
Futam újraindítás csak akkor lesz, ha az első 10 körben legalább a mezőny fele kiesik. Aki kiesik nézze meg, hogy ő hanyadik kieső. Ha azt látja, hogy az ő kiesésével megvan a mezőny fele, chaten szóljon és indítom újra.
Időpont: augusztus 5, szombat.
Menetrend: 17:00-kor indul a szerver, szabadedzés. 17:30-tól 17:50-ig kvalifikáció. 18:00-kor rajt.
A futamra nevezni Augusztus 3. éjfélig lehet.
Szívesen veszek jobbító javaslatokat, ha vannak.
szerk.: Már most tanácsolom azoknak a csapatoknak, akiknél 2,3, vagy több autó indul, hogy egyeztessék a boxtaktikát, nehogy McDrive feeling legyen...
Eddigi jelentkezők:
Drummaster
Atti
Flash Gordon
LightBringer
Dispose