HWSW Informatikai Kerekasztal: Ízléses fotók szép nőkről IV. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ízléses fotók szép nőkről IV. Értékeld a témát: -----

#281 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 26. 15:20

Idézet: M_Stipee - Dátum: 2006. szept. 26., kedd - 15:37

Nem a hölgy testsúlyával, hanem a képeel van gond ;) Olvasd el a szabályzatot, Carcass pár oldallal elébb postolta :)

Bizony. ;)
Kb az oldal 2/3-ánál.

Szerkesztette: carcass 2006. 09. 26. 15:20 -kor

Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
ÖNTSÜNK TISZTA VIZET A POHÁRBA

Bravo

#282 Felhasználó inaktív   phsihodad 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 26. 15:33

Gurgula megvakultam!!!!!!!!!!  :oops:
"Spartans... The finest soldiers the world has ever known."

"We will stand and fight... and die!"

Blogom

#283 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 26. 16:38

Kép Kép  Kép

#284 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 26. 16:52

Kisebb kép nem volt? :reklamacio:  :D

Kép :)
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#285 Felhasználó inaktív   Gurgula 

• Tag
  • PipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 09. 27. 08:20

Idézet: carcass - Dátum: 2006. szept. 26., kedd - 16:20

Bizony. ;)
Kb az oldal 2/3-ánál.

Hát én már láttam itt meltartómentes hölgyet. Egyébként ha nem látszik ott elöl, de mégsincs rajta alsónemű az miért ízléstelen? Az egyik plakátról mostanában egy fiatal pár meztelen popója mered a városlakókra. Ilyenért szerintem ezt az oldalt sem perelhetik.

Csatolt fájl:

Ma, 2008 márc 19.-án még semmi hír az amnesty international lapjain a tibetiek kínaiak általi terrorizálásáról.(kb. 14. óta tart) Ennyit érnek. És azok is, akik ezek után nem bojkottálják az olimpiát.

#286 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 27. 08:30

Idézet: Gurgula - Dátum: 2006. szept. 27., szerda - 9:20

Hát én már láttam itt meltartómentes hölgyet. Egyébként ha nem látszik ott elöl, de mégsincs rajta alsónemű az miért ízléstelen? Az egyik plakátról mostanában egy fiatal pár meztelen popója mered a városlakókra. Ilyenért szerintem ezt az oldalt sem perelhetik.

Akkor itt egy teljesebb változat.

Idézet

1: A képeken szereplő modelleken legyen alsónemű (nincs kivétel).
Megszegése esetén várható intézkedés: A képet töröljük, a közzétevőjének (kivétel nélkül) megemeljük a figyelmeztetési szintjét.

2: Ne látszódjon nemi szerv (részlete sem)
Megszegése esetén várható intézkedés: Lásd 1-es pont.

3: A kép a hölgyről valóban izléses és kultúrált legyen, ne pedig olyan pózban/eszközzel/partnerrel/környezetben/stb mutassa be, amely a nőt inkább szexuális eszközként értékeli, semmint nőként, a szó nemesebb értelmében.
Megszegése esetén várható intézkedés: Attól függően, hogy a problémás kép mennyire sérti a 3-as pontot. Ennek eldöntése az adott moderátor joga.

A berakott kép szerintem abszolút nem ízléses, a csaj pedig szeretné magát erősen kívánatosnak feltüntetni, de ha csak az öltözékét megnézzük...Egyéni vélemény. :smoker:

Szerkesztette: carcass 2006. 09. 27. 08:33 -kor

Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

Bravo

#287 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 27. 08:46

Idézet: carcass - Dátum: 2006. szept. 27., szerda - 9:30

A berakott kép szerintem abszolút nem ízléses, a csaj pedig szeretné magát erősen kívánatosnak feltüntetni, de ha csak az öltözékét megnézzük...Egyéni vélemény. :smoker:

Egyetértek. Nekem is egyéni véleményem, hogy persze mindenkinek más az izlése. De azért szerintem az extrém dolgok már nem tartoznak ide. Tehát ha pl. az ellenkezőjét linkelné be valaki, hogy egy csont vékony nő (akinek a szinte csak a bordája van) pózól, attól még az nem a női test szépsége. Szóval szerintem ha lehet, azért maradjunk abban, hogy a jóizlés határán belül maradunk. Mielőtt bárki kötekedne és  :offtopic: -ot csinálna, gondolkozzon el amit írtam. Senkit nem akarok rábeszélni semmire.. ez csak egy vélemény...

Szerkesztette: Lenny 2006. 09. 27. 08:47 -kor

-A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
-Minden reggel mikor felkelek tudom, hogy aznap csak egy jó dolog vár rám. A lefekvés! :)
-A Linux nem Windows, de a Windows se Linux

#288 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 27. 10:35

Hadd döntsék el a mod bácsik, ok? :)

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
"Every time i see an automatic door i feel like i'm a Jedi"

>>Egészség és Harmónia<<

#289 Felhasználó inaktív   Gurgula 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 27. 11:53

Idézet: carcass - Dátum: 2006. szept. 27., szerda - 9:30

Hát bizonyára alaposan meg tudnád indokolni, hogy miért nem ízléses. Én meg az ellenkezőjét. A melltaró hiánya, meg úgy látom már előfordult párszor. Ha  a  "csaj pedig szeretné magát erősen kívánatosnak feltüntetni"=ízléstelen? Hát nem is tudom :think: Ez sem nem szükséges, sem nem elégséges feltétele az ízléstelenségnek.
Mellesleg ha a leányzó extrém és ízléstelen példa, akkor javaslok egy látogatást a Nemzeti Galériába,vagy a Louvre nevű bűnbarlangba, majd az említett helyeken felvilágosító előadás megtartását az igazgatóknak, ezt követően a kiállított alkotások egy részének azonnali megsemmisítését.
Rodin bácsi förmedvényeit meg ne is említsük.

Nekem nem jutott volna eszembe az általatok berakott nőket kritizálni, pedig jónéhányat nem találok vonzónak, sőt!... extrém példák is vannak közöttük  :D

De ez az a kérdés amiről nem lehet vitatkozni, úgyhogy azt hiszem nem is fogok, csak valahogy le kellett most nyugtatnom magam.

Hát ez is egy vélemény, amin különösen érdemes elgondolkodni    :)

:omg:

Csatolt fájl:

Ma, 2008 márc 19.-án még semmi hír az amnesty international lapjain a tibetiek kínaiak általi terrorizálásáról.(kb. 14. óta tart) Ennyit érnek. És azok is, akik ezek után nem bojkottálják az olimpiát.

#290 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 27. 11:57

Pls tartózkodjunk már az ilyen tehenektől... Most ebédeltem, legalább erre lehetnél tekintettel. Thx.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#291 Felhasználó inaktív   phsihodad 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 27. 12:57

Csak hogy valami szépet is lássatok  ;)
Kedvenc helyszínelőm
Kép
"Spartans... The finest soldiers the world has ever known."

"We will stand and fight... and die!"

Blogom

#292 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 27. 13:32

Idézet: Gurgula - Dátum: 2006. szept. 27., szerda - 12:53

Hát bizonyára alaposan meg tudnád indokolni, hogy miért nem ízléses. Én meg az ellenkezőjét. A melltaró hiánya, meg úgy látom már előfordult párszor. Ha  a  "csaj pedig szeretné magát erősen kívánatosnak feltüntetni"=ízléstelen? Hát nem is tudom :think: Ez sem nem szükséges, sem nem elégséges feltétele az ízléstelenségnek.
Mellesleg ha a leányzó extrém és ízléstelen példa, akkor javaslok egy látogatást a Nemzeti Galériába,vagy a Louvre nevű bűnbarlangba, majd az említett helyeken felvilágosító előadás megtartását az igazgatóknak, ezt követően a kiállított alkotások egy részének azonnali megsemmisítését.
Rodin bácsi förmedvényeit meg ne is említsük.

Nekem nem jutott volna eszembe az általatok berakott nőket kritizálni, pedig jónéhányat nem találok vonzónak, sőt!... extrém példák is vannak közöttük  :D

De ez az a kérdés amiről nem lehet vitatkozni, úgyhogy azt hiszem nem is fogok, csak valahogy le kellett most nyugtatnom magam.

Hát ez is egy vélemény, amin különösen érdemes elgondolkodni    :)

:omg:

Tudod az a nagy helyzet, hogy az említett művek, azok egy adott kor ideáljához tartozn/tak.Azok a modellek nem egy szekrényen ülnek fehér melltartóban, piros bugyiban, szutykos edzőcipőben.Úgyhogy a párhuzam ilyen módon való közelítése erősen határeset, mint ahogy totál feleseleges a Nemzeti Galériára stb hivatkozni, megsemmisítést demagóg módon emlegetni.
Más dolog a művészet, meg teljesen más az általad felrakott kép által képviselt irány.

Szerkesztette: carcass 2006. 09. 27. 13:34 -kor

Bravo

#293 Felhasználó inaktív   Gurgula 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 27. 14:10

Idézet: leslie - Dátum: 2006. szept. 27., szerda - 12:57

Pls tartózkodjunk már az ilyen tehenektől... Most ebédeltem, legalább erre lehetnél tekintettel. Thx.

Te meg a hozzászólásaidat mérsékelhetnéd, megkímélve az én gyomromat.
Majd ha a csontos vállfák lekerülnek eltűnnek a tehenek is. :D

#294 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 27. 14:20

Hol vannak itt olyan csontsovány hölgyemények? :think:  :)
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#295 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 27. 14:26

Idézet: Necros - Dátum: 2006. szept. 27., szerda - 15:20

Hol vannak itt olyan csontsovány hölgyemények? :think:  :)

Pont ezt akartam kérdezni.Én még egyet se láttam.
Szerintem gurgula jót röhög azon, hogy itt felhúzza magát mindenki a kedvencén. :smoker:

Bravo

#296 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 27. 14:29

És hogy ON legyek.Itt egy csontos vállfa. ;)

Csatolt fájl:

Bravo

#297 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 27. 14:33

Gurgula, nem érted még mindig... :(

Az égadta egy világon semmi bajunk nincsen az ízléseddel. Viszont EBBEN a topikban ez nem elfogadott. Ide bizony tökéletes nőket kell berakni, vagy pedig arcképeket SZÉP nőkről. Kinek mi a szép, persze, nade nem ÉRTED van a topik :)

Ha pl nyitna vki egy "Molett hölgy is lehet szép" topikot, akkor ott meg a psiho által linkelt, vékonyabb csajok képei lennének nem odavalóak, ugye :) (nem mellesleg megjegyezném hogy nekem is tetszenek a kicsit "húsosabb" hölgyek) Szóval ne tessék felkapni a vizet! Én sem linkelem be azokat a csajokat akik nekem teccenek nagyon, ugyanígy más sem, mert akkor nem lenne hosszúéletű a topik.

A másik meg az hogy nem saját kedvedre linkeled a képeket, ugye? Hisz otthon annyit nézegeted amennyit akarod. Sokkal inkább másoknak ;)

Ennyit akartam, OFF vége :)
"Every time i see an automatic door i feel like i'm a Jedi"

>>Egészség és Harmónia<<

#298 Felhasználó inaktív   Gurgula 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 27. 14:46

Idézet: carcass - Dátum: 2006. szept. 27., szerda - 14:32

Tudod az a nagy helyzet, hogy az említett művek, azok egy adott kor ideáljához tartozn/tak.Azok a modellek nem egy szekrényen ülnek fehér melltartóban, piros bugyiban, szutykos edzőcipőben.Úgyhogy a párhuzam ilyen módon való közelítése erősen határeset, mint ahogy totál feleseleges a Nemzeti Galériára stb hivatkozni, megsemmisítést demagóg módon emlegetni.
Más dolog a művészet, meg teljesen más az általad felrakott kép által képviselt irány.

És azokat a műveket te undorító extremitásnak tartod? A művészet meg nem attól művészet, hogy régi. Az illető hölgyemények meg ruha nélkül hasonlóan néznek ki mint bizonyos képeken találhatóak, csak azokat úgytűnik sokan azért nem undorítózzák le mert régiek, meg híresek.
Pedig nem attól művészet valami hogy híres, meg nem is attól hogy elismert. Sezrintem sokaknak tetszenek az illető alkotások, és nem sznobizmusból nézik meg őket.
Lehet hogy 10 év múlva lesz néhány hetero divatguru, és sokaknak majd ez hirtelen megváltoztatja az ízlésvilágát, és hogy ezek a dolgok ilyesmiken múlnak, az sajnálatos. A 60-as évek előtt meg senkinek nem volt ízlése ugye?

Elég vicces hogy ezen kezdtek vitatkozni, nem hittem volna hogy mások által szépnek tartott dolgok fikázása ekkora népszerűségnek örvend.

Ha betévedtek egy olyan topicba valahol ahol nem a sovány lányok(persze máshogy is fogalmazhatnék, csak próbálok tekintettel lenni embertársaimra ) kedvelői vannak túlsúlyban akkor mit csináltok? Ott kinek lesz igaza? És kinek van igaza abban hogy mi a szép?

Na azt hiszem ezt nem fogom itt folytatni. :Đ

#299 Felhasználó inaktív   carcass 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 27. 14:57

Elolvastad a postot rendesen?Undorító extremitás? :bolond: Szerintem egy szóval nem írtam ilyet.Sőt szerintem senki.Tessék elolvasni rendesen. :sandor: Azán arra reagálni.
A művészetet illetően kár vitába bocsátkozni, mert amit felraktál, az egy huszadrangú fotós huszanrangú képe.
Ha pedig egy általad emlegett topicba tévednék, akkor végignézném a képeket és sürgősen távoznék, majd visszajönnék ide és feltenném ide a szóban forgó képet.
Javaslom csinálj egy topicot, amit M_Stipee is említett, aztán majd eldől a dolog.
Ha pedig a vitát nem itt folytatod azt megértem, mert nem tudod az álláspontodat higgadtam megvédeni és rögtön átesel a másik oldalra. ;)

Bravo

#300 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 27. 15:10

Pl. Ő szép.. :)  :wub:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Kép
-A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
-Minden reggel mikor felkelek tudom, hogy aznap csak egy jó dolog vár rám. A lefekvés! :)
-A Linux nem Windows, de a Windows se Linux

Téma megosztása:

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.