HWSW Informatikai Kerekasztal: Kinek milyen a Desktopja? VI. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kinek milyen a Desktopja? VI. Értékeld a témát: ***** 4 szavazás

#1411 Felhasználó inaktív   pp9 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 05. 24. 11:30

De ottmaradt az asztalon is 1 példány.

#1412 Felhasználó inaktív   Elrohir 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 24. 11:37

Idézet: pp9 - Dátum: 2007. máj. 24., csütörtök - 10:30

De ottmaradt az asztalon is 1 példány.

Igen, azt ugy tudod eltüntetni,hogy futtatod a gpedit.msc-t majd Felhasználó konfigurációja->Felügyeleti Sablonok->Asztal->A Lomtár eltávolitása az Asztalról,majd engedélyezd.

#1413 Felhasználó inaktív   pp9 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 24. 11:42

THX  :up:

#1414 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 24. 15:19

Idézet: The Hitman - Dátum: 2007. May. 24., Thursday - 9:51

Csak a másik problémám és isten igazából ezért nem is foglalkozom a témával az az hogy eléggé gép igényes dolgok ezek ha vmi komolyabban néz ki...

nem feltetlenul.
visualstyle hasznalatahoz nem kell program. (built-in szolgaltatas, a windows resze) csak egy kis "hack" (egy hackelt dll file, patch) kell es mar mukodnek is a nem microsoft keszitette msstyle-ok.
(persze keszitheto olyan VS ami lassithatja a rendszert mert mondjuk tele van hatalmas "kepekkel". gondolom.)

persze meg az ember hasznalhat kulonbozo mas programokat is (pl toolbar, dock,stb) de tudtommal ezek sem eroforras zabalo programok. (persze ha tele van ilyenekkel akkor azert talan lehet belole mar lassulas gyengebb gepeknel.)

a masik veglet meg a megszallotaknak valo resource hackeles. (mint az en esetemben). en semmilyen kulso programot nem futtatok customizacios szempontbol (tehat semmi toolbar, semmi dock ,semmi samurize, semmi ilyen program nem fut nalam) csupan atrendeztem/atvaltoztattam a windows file-jaiban a kulonbozo dolgokat (kepek, ikonok, szovegek, elrendezes, atmeretezes,stb) magyaran nalam minden maga a windowz, csak eppenseggel nem gyari mivoltukban "pompaznak", hanem alternative modon.  :D

Szerkesztette: des 2007. 05. 24. 15:21 -kor

A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#1415 Felhasználó inaktív   The Hitman 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 24. 19:28

Idézet: des - Dátum: 2007. máj. 24., csütörtök - 15:19

nem feltetlenul.
visualstyle hasznalatahoz nem kell program. (built-in szolgaltatas, a windows resze) csak egy kis "hack" (egy hackelt dll file, patch) kell es mar mukodnek is a nem microsoft keszitette msstyle-ok.
(persze keszitheto olyan VS ami lassithatja a rendszert mert mondjuk tele van hatalmas "kepekkel". gondolom.)

Des ilyen formába érdekel ez a "modding" ha erről egy kicsit tudnál írni bővebben azt meg köszöném.Nem tudtam hogy ilyen létezik.Azt hittem hogy csak progikkal lehet hackelni a rendszer kinézetét.Amiről te beszélsz az Xp-n vagy Vistan müxik mert nekem Xp-m van.Előre is köszi
"The Best There Is! The Best There Was! The Best There Ever Will Be!" - Bret "The Hitman" Hart

"...The biggest dreams can still come true." - Bret "The Hitman" Hart

#1416 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 24. 20:10

Idézet: The Hitman - Dátum: 2007. May. 24., Thursday - 20:28

Des ilyen formába érdekel ez a "modding" ha erről egy kicsit tudnál írni bővebben azt meg köszöném.Nem tudtam hogy ilyen létezik.Azt hittem hogy csak progikkal lehet hackelni a rendszer kinézetét.Amiről te beszélsz az Xp-n vagy Vistan müxik mert nekem Xp-m van.Előre is köszi

ez a modszer xp-hez van. lekell szedni egy uxtheme nevu patchet (vagy magat a dll-t.) ez kicsereli a renszeredben levo uxtheme.dll-t. aztan ezutan mar csak egy neked tetszo VS (visualstyle-t, aminek a kiterjesztese .msstyles) kell leszedned es 2x raklikkelni. ennyi.

ez csak annyiban valtoztatja meg az xp kinezetet mint amikor azt a kek/zold/ezust szinu xp temat lehet valasztani alapbol az xp-ben. (csak nyilvan szebbek vannak attol) tehat ha ennel is tobbet akarsz akkor mar kulonbozo programokat is kell hasznalnod. de szvsz egy ilyennel mar eleg szepen meglehet csinalni a win-t... foleg ha valami jot kinezel magadnak. eleg sok van fent a neten, kulonbozo shellstyle verziokkal. (alul, felul, oldalt).  kezdetnek egyelore ennyi.

szerk:

a shellstyle (shellstyle.dll) az a konyvtaraknal a bal oldalt levo panel. ezt is jol atlehet alakitani. bar leginkabb csak kinezetileg. sajnos uj dolgokat nem lehet beletenni.
:cool:

Szerkesztette: des 2007. 05. 24. 20:19 -kor

A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#1417 Felhasználó inaktív   The Hitman 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 24. 20:53

Idézet: des - Dátum: 2007. máj. 24., csütörtök - 20:10

ez a modszer xp-hez van. lekell szedni egy uxtheme nevu patchet (vagy magat a dll-t.) ez kicsereli a renszeredben levo uxtheme.dll-t. aztan ezutan mar csak egy neked tetszo VS (visualstyle-t, aminek a kiterjesztese .msstyles) kell leszedned es 2x raklikkelni. ennyi.

uxtheme patch mind1 hogy milyen nyelvű vagy fontos hogy magyar legyen.Ez lehet hogy láma kérdés volt ;)
"The Best There Is! The Best There Was! The Best There Ever Will Be!" - Bret "The Hitman" Hart

#1418 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 24. 21:01

azt hiszem mindegy. bar ezt nem tudom biztosra. :think: de az sp1 illetve sp2 verzio viszont nem mindegy! erre figyelj.

#1419 Felhasználó inaktív   The Hitman 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 24. 21:19

Idézet: des - Dátum: 2007. máj. 24., csütörtök - 21:01

azt hiszem mindegy. bar ezt nem tudom biztosra. :think: de az sp1 illetve sp2 verzio viszont nem mindegy! erre figyelj.

Sp2-re szedtem angol dll-t.Nézegetem skinbase.org-t amik vannak screenshoot elég durva.De ha felteszem akkor nekem is lesz naptáram az asztalon meg ilyenek?Ezekhez nem kell vmi más progi is?

#1420 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 24. 21:24

az asztalon levo dolgok mint pl naptar, homerseklet kijelzes meg az ilyen infok az mar mas teszta. azok mar kulon program. (pl samurize, vagy valamilyen dock program). ez a VS csak a fejlecet, talcat, a gombokat, a panelek, menuk, stb kinezetet valtoztatja csak meg.

pl ez az area04 nem rossz:
http://www.4impressi...BodySuites.html

Szerkesztette: des 2007. 05. 24. 21:27 -kor

#1421 Felhasználó inaktív   The Hitman 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 24. 21:25

Jah és amikor írtad hogy gyengébb gépeken akadás lehet ezt milyen gépre értetted?Mondjuk azért talán az én gépem csak elbírja mert már réginek számt a maga AMD2400+ 512 DDR Ram -jával :)

#1422 Felhasználó inaktív   The Hitman 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 24. 21:27

Még a végén én is függő leszek  :Đ

Köszi a sok segítéget Des  :respect:

#1423 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 24. 21:29

a regit azt 1000 mhz alatt ertettem. :) bar meg ott sem biztos.

nyugi, nalam az amd2200+ (@ 1800 mhz) 512 mb rammal nalam semmi problema nincs. igaz nalam tok minimal minden. :D

#1424 Felhasználó inaktív   The Hitman 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 24. 21:33

Te milyen oldalat ajánlasz hol vannak jó style-ok még?

#1425 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 24. 21:40

igazabol sokat nem tudok, de;
http://deviantart.com
http://customize.org

meg az ilyen hasonlo oldalakon szoktak lenni.

#1426 Felhasználó inaktív   The Hitman 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 24. 21:47

Idézet: des - Dátum: 2007. máj. 24., csütörtök - 21:40

igazabol sokat nem tudok, de;
http://deviantart.com
http://customize.org

meg az ilyen hasonlo oldalakon szoktak lenni.

Köszi!!! Azt hiszem elleszek egy darabig ;)

#1427 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 30. 20:22

Én már mindenfelé kerestem (deviantart, stb) olyan Vista kinézetű WinXP témát (csak msstyle!), ami olyan, mint a lentebbi képen, csak a start menű normális Vista féle gömb! Tehát az ablakok feketék, a felsők "kezelőgombok" színesek, ha rájuk visszük az egérkurzort. Egyszerűen ilyet nem találtam, csak WB alá (ami meg kell a fenének). :( Tud valaki, ami biztos ilyen? :confused: :think:

Kép
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#1428 Felhasználó inaktív   sydoka 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 31. 09:23

Idézet: Csokis - Dátum: 2007. máj. 30., szerda - 20:22

Én már mindenfelé kerestem (deviantart, stb) olyan Vista kinézetű WinXP témát (csak msstyle!), ami olyan, mint a lentebbi képen, csak a start menű normális Vista féle gömb! Tehát az ablakok feketék, a felsők "kezelőgombok" színesek, ha rájuk visszük az egérkurzort. Egyszerűen ilyet nem találtam, csak WB alá (ami meg kell a fenének). :( Tud valaki, ami biztos ilyen? :confused: :think:

nekem full ilyen, gömb a start menü gombja, csak maga a menü kinézete maradt xp-s.
vmi razor vista style a neve.

#1429 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 31. 13:26

Idézet: sydoka - Dátum: 2007. máj. 31., csütörtök - 10:23

nekem full ilyen, gömb a start menü gombja, csak maga a menü kinézete maradt xp-s.
vmi razor vista style a neve.

Ez az, ilyet kerestem! :) Köszi! :respect:
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#1430 Felhasználó inaktív   Eleanor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 31. 21:57

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Ha az agyatok fele akkora lenne, mint az arcotok… zsenik lennétek.. (T.B.)

Téma megosztása:

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.