HWSW Informatikai Kerekasztal: Kinek milyen a Desktopja? VI. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kinek milyen a Desktopja? VI. Értékeld a témát: ***** 4 szavazás

#1811 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2007. 11. 26. 22:01

Idézet: mhorvat - Dátum: 2007. nov. 26., hétfő - 22:00

Mindenkivel szeretném megosztani az egyik legjobb hátteres oldalat, íme a link:

InterFaceLift

Csodálatos hátterek találhatóak az összes létezó monitorfelbontásban (köztük az ímént linkelt tavas is és az én desktop hátterem is). Mindenkinek kellemes nézegetést, szemezgetést, aki nem ismerte (1-2 napont frissül új hátterekkel)!

https://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=1...=0#entry5284019

thx, már itt volt róla szó ;)

#1812 Felhasználó inaktív   -STALKY- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 11. 26. 23:26

Enyém:  ;)

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

#1813 Felhasználó inaktív   -STALKY- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 28. 21:36

Új wallpaper:

Kép

#1814 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 29. 21:48

Stalky WindowBlinds ?

Szerkesztette: GoodSpeed 2007. 11. 29. 21:49 -kor

#1815 Felhasználó inaktív   csapdani 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 30. 11:03

XP-n hogy tudom megoldani, hogy a gombok Luna stílusúak legyenek, minden más maradjon érintetlen? Lehetőleg segédprogi nélkül.
Phenom II 955 Black Edition + Scythe Mugen 2 cooler | Gigabyte MA-770T-UD3 | Kingmax 2x2048 MB DDR3 1333MHz | Gigabyte Radeon HD6970 2GB OC version + Windforce cooler | OCZ Vertex Plus 120 GB SSD + WD 1000GB | Corsair HX650W | Coolermaster RC-335-KKN1-GP Elite | Dell U2412M | Samsung UE-46F5000 | Razer DeathAdder 3.5G | Windows 7 64bit

#1816 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 01. 01:27

Idézet: csapdani - Dátum: 2007. nov. 30., péntek - 11:03

XP-n hogy tudom megoldani, hogy a gombok Luna stílusúak legyenek, minden más maradjon érintetlen? Lehetőleg segédprogi nélkül.

Hát ezt nem értem. Az hogy néz ki?

#1817 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 01. 02:00

Idézet: csapdani - Dátum: 2007. Nov. 30., Friday - 11:03

vannak olyan visualstyle-ok a neten, amik szinte majdnem olyanok, mint a classic. egy olyat pl nem lenne nehez atalakitani, hogy olyan legyen amit akarsz. (style xp-vel vagy resedit-tel)

amugy az elobb kiprobaltam hogy ha a visualstyle-ban kitorlom az aktualis sort, akkor mi tortenik. hat sajna az, hogy egy nagy feketeseg lesz a helyette. szoval csak ugy oldhato ez meg, ha egy olyan VS-t csinalsz (vagy leszedsz) ami direkt olyan kinezetre van megcsinalva, mint pl a classic. aztan abban pl a gombokat mar kilehet cserelni, olyanra mint ami a lunaban van. :) seged progi nelkul csak ez a megoldas van.

goodspeed-nek: luna az az alap XP skinje.. az a kek. (marmint 3 szinben van jelen valojaban. kek, ezust, es az a zoldes)

Szerkesztette: des 2007. 12. 01. 02:16 -kor

A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#1818 Felhasználó inaktív   Neo [HuN] 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 01. 10:27

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
AMD Athlon 64 X2 Dual 4200+ | 2 GB Kingmax | Geforce 8600 GT Silence

#1819 Felhasználó inaktív   NeoPampalini 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 12. 01. 15:42

Saját Viorb és módosított Vistart skinekkel most ilyen (a start menü szöveges részével sajnos nem tudok mit kezdeni, így nekem pöttyet túl fehér...):

Kép

Amúgy ez a vista-szerű start menü mekkora már, nagyon tetszik! Csak begépelem a progi nevét (vagy csak az elejét), enter, oszt már el is indul :) Na mintha nem tettem volna ki minden hasznosat quicklaunch-ra... :omg:  :Đ

Szerkesztette: NeoPampalini 2007. 12. 01. 15:48 -kor

#1820 Felhasználó inaktív   critical_source 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 01. 18:38

Idézet: NeoPampalini - Dátum: 2007. dec. 1., szombat - 16:42

Saját Viorb és módosított Vistart skinekkel most ilyen (a start menü szöveges részével sajnos nem tudok mit kezdeni, így nekem pöttyet túl fehér...):

Kép

Amúgy ez a vista-szerű start menü mekkora már, nagyon tetszik! Csak begépelem a progi nevét (vagy csak az elejét), enter, oszt már el is indul :) Na mintha nem tettem volna ki minden hasznosat quicklaunch-ra... :omg:  :Đ

Jó a kép, de nagyobb felbontásban van használva, mint amekkora maga a kép.

#1821 Felhasználó inaktív   -STALKY- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 02. 17:19

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2007. nov. 29., csütörtök - 22:48

Stalky WindowBlinds ?

neeeeem. uxtheme patcher + tiger visual style

#1822 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 02. 22:17

XP-re nem tudtok véletlen olyan vista packot, ami nem k@rja szét a rendszert, de mégis olyan lesz, mint a vista? Próbáltam már kétszer is ezt a vista transformation packot (a 6-ost és a 8.0.1-est is), de olyan szinten hazavágta a rendszert mindkétszer, hogy öröm volt nézni. :Đ  :reklamacio:
A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!

#1823 Felhasználó inaktív   -STALKY- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 04. 15:42

Idézet: Lauda - Dátum: 2007. dec. 2., vasárnap - 23:17

XP-re nem tudtok véletlen olyan vista packot, ami nem k@rja szét a rendszert, de mégis olyan lesz, mint a vista? Próbáltam már kétszer is ezt a vista transformation packot (a 6-ost és a 8.0.1-est is), de olyan szinten hazavágta a rendszert mindkétszer, hogy öröm volt nézni. :Đ  :reklamacio:

Eddig akárhányszor megpróbáltam, hasonló történt nekem is.  :Đ  :up:  :respect:

Szerkesztette: -STALKY- 2007. 12. 04. 15:42 -kor

#1824 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 04. 17:46

a transformation packok mar csak ilyenek. ugyertem ezek dll-eket es egyebeket cserelnek* le es ha valami verzioszambeli kulonbseg adodik (a dll-nel) akkor lehet "crash" belole. meg ugye azt sem szabad elfelejteni, hogy a windows update is hazavaghatja a dolgokat. bar jobb esetben csak az atvaltoztatott dolgokat fogja visszaallitani.

*van ami tenylegesen lecsereli es van olyan is ami egy script segitsegevel a mar meglevo rendszer filokban irja at / csereli ki a megfelelo dolgokat. (pl ikon, bitmap). de a WU mindkettot ugy is hazavagja, szoval vagy atvaltoztatott windows update nelkul, vagy updatelt win kevesbe atalakitva. mindenki dontse el. en az elsot valasztottam. :)
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#1825 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 04. 20:27

Idézet: des - Dátum: 2007. dec. 4., kedd - 17:46

szoval vagy atvaltoztatott windows update nelkul, vagy updatelt win kevesbe atalakitva. mindenki dontse el. en az elsot valasztottam. :)

Én is az elsőre szavazok, a wint nem szoktam frissíteni, inkább frissítettet teszek fel ha úgy adódik. Azt is elárulod, hogy hogyan változtatod át a wint? :D
A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!

#1826 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 04. 21:35

Idézet: Lauda - Dátum: 2007. Dec. 4., Tuesday - 20:27

Én is az elsőre szavazok, a wint nem szoktam frissíteni, inkább frissítettet teszek fel ha úgy adódik. Azt is elárulod, hogy hogyan változtatod át a wint? :D

resource hackerrel.  :cool: (a rendszer fileokbol [dll, exe] kitorlom, atvaltoztatom a dolgokat. nem hardcore modon csinaltam, mert en csak inkabb toroltem a felesleges dolgokat. pl ikon, bitmap,szoveg. a kepeken latszik is milyen egyszerusegre torekedtem.  :D a taskbaros dialogot is atmeretezhettem volna, de jo ez igy is. a kerdezo dialogok mint atvannak meretezve, de az ilyen settings dialogok nem. illetve csak par. jo persze masnak mar ez is hardcore modon van atalakitva, de tudvan hogy vannak paran akik meg nalam is joval jobban atmoddoltak a windowsukat, hat szoval..., en eltorpulok melletuk.)

amugy mar regota ilyen a winem. (win xp sp1) es ha legkozelebb uj winem lesz, (mert mondjuk kidoglott a gepem alola, es tobb hw csere utan azert ujat raknek szerintem) akkor lehet mar az nem ilyen lesz. mondjuk az sem biztos hogy win-t rakok legkozelebb. lehet linuxot. de ez mar mas teszta.

Kép Kép

Szerkesztette: des 2007. 12. 04. 21:38 -kor

#1827 Felhasználó inaktív   Lauda 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 04. 22:02

Idézet: des - Dátum: 2007. dec. 4., kedd - 21:35

resource hackerrel.  :cool: (a rendszer fileokbol [dll, exe] kitorlom, atvaltoztatom a dolgokat.

Köszi, akkor ez részemről tárgytalan. :Đ

#1828 Felhasználó inaktív   Gallagher 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 05. 16:33

Idézet: Lauda - Dátum: 2007. Dec. 4., Tuesday - 22:02

Köszi, akkor ez részemről tárgytalan. :Đ

Nem olyan veszes a dolog, mint sejted.
Mielott belekezdesz a fileba szepen teszel az Asztalodra egy biztonsagi mentest rola, hogy ha gaz van akkor windows vagy ha k***a nagy a gubanc akkor linux alol vissza tudjad allitani.
Keveske tapasztalatombol en azt mondom, hogy az explorer.exe-t ne batsad, mert nekem sikerult es sz@rban voltam :D

Amugy here`s my desktop :cool:

Kép

Semmi extrem dolog. Samurizeval kicsit okoskodtam meg megtanultam hasznalni, de a TV musort egyszeruen nem tudtam megcsinalni :/
Majd lesz meg rajta egy jo kis RSS olvaso es kiralyos lesz  :up:
Képand on the sixth day, God created ManchesterMotherboard:Gigabyte GA-H61M-D2-B3 | CPU:Intel i3-2120 3.30Ghz | VGA:VTX3D Radeon HD5670/1GB
RAM:4GB 1333Mhz/DDR3 | Power:Chieftec 400W | Display: Fujitsu Siemens 19" Wide-LCD & LG 42" LED TV
HDD/SSD: Transcend 128GB[SandForce SF-2281VB1] no HDD. Only Cloud-storage
Operating System: Windows 8.1/64 & OSX 10.8.2

#1829 Felhasználó inaktív   critical_source 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 05. 20:54

Idézet: -=(Chrystopher)=- - Dátum: 2007. dec. 5., szerda - 17:33

Nem olyan veszes a dolog, mint sejted.
Mielott belekezdesz a fileba szepen teszel az Asztalodra egy biztonsagi mentest rola, hogy ha gaz van akkor windows vagy ha k***a nagy a gubanc akkor linux alol vissza tudjad allitani.
Keveske tapasztalatombol en azt mondom, hogy az explorer.exe-t ne batsad, mert nekem sikerult es sz@rban voltam :D

Amugy here`s my desktop :cool:

Kép

Semmi extrem dolog. Samurizeval kicsit okoskodtam meg megtanultam hasznalni, de a TV musort egyszeruen nem tudtam megcsinalni :/
Majd lesz meg rajta egy jo kis RSS olvaso es kiralyos lesz  :up:

Nekem tetszik, de miért nem dobbantod a fölső sávra a tálcát (vagy hívjam most már panelnak?  :p )

#1830 Felhasználó inaktív   Virus9AX 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 10. 04:28

Idézet: andrew-- - Dátum: 2007. nov. 26., hétfő - 19:15

desktop

Kép

Ennek mi a neve és honnan lehet leszedni?

Téma megosztása:

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.