Idézet: dash - Dátum: 2008. okt. 4., szombat - 23:33
Hej, de szeretnék én is egy ilyen designt! Beleolvasgattam itt a 67 oldalba, de inkább csak összezavarodnom sikerült, semmint kiigazodnom, hogyan induljak el. Stardock, Windowsblinds, visualstyles stb... Tudnál segíteni, hogy hogyan kezdjek neki? Az is bőven elég, ha belinkeled azokat az oldalakat, amik ezen kinézet létrehozásához kellettek.
U.i.:Ha Xp stabilitása nem garantált utána, vagy WUP nem javallt, akkor storno.
Nem egy nagy valami az egész. Szedtem régebben sok msstyles-t, és az egyik nagyon megtetszett (andrexv), de voltak benne olyan dolgok, melyeket nem szerettem, így szedtem programot, mellyel átalakítottam... így már tetszik a dolog. Nem kevés időmbe került, míg olyan lett, amit szerettem volna, de szerintem megérte, ismerőseimnek is tetszik.
Nem használok semmilyen külső programot, csupán meg van törve az uxtheme.dll, hogy használhassam a témát, melybe tettem hátteret, egér kurzorokat, képernyőkímélőt.
Az órához
TClock Light-ot használok, sok dolgot be lehet rajta állítani, tálca-, start menü átlátszóság, stb. Már egy ideje nem használom a start menü átlátszóság funkcióját, mert néha érdekes dolgok történtek a menüvel...
Az óra viszont megy szépen, peregnek a másodpercek, jópofa...
Az vista oldalsávhoz linket nem tudok adni sajnos, egy külföldi p2p oldalról szedtem jó rég, de pár dolog még belekerült, hogy lehessen telepíteni, valamint az angol javításokat kicseréltem magyarra... nekem nagyon bejött, főleg, hogy ez az egyetlen általam próbált oldalsáv, melynél működik rendesen az időjárás előrejelzés (próbáltam néhányat).
Be van kapcsolva a windows update, de csak értesítést küld, én telepítek.
Integrálva van egy stílus csomag a telepítőmbe, de telepített rendszerre is rá tudod tenni. A csomagot
itt megtalálod.
Kedvenc zene lejátszóm a foobar2000, hozzá pedig a
fooava 1.04-es témát használom, jobban bejön, mint az 1.05-ös...
Az ajánlott verzió:
foobar2000 0.9.5.2
Stabilitási gondjaim nincsenek, pedig eléggé meg van tuningolva az XP-m.
Ha érdekel a téma, amit használok, na meg a vista oldalsáv, jelezd felém pm-ben és felteszem valahova, majd elküldöm a linket.