HWSW Informatikai Kerekasztal: Kinek milyen a Desktopja? VI. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kinek milyen a Desktopja? VI. Értékeld a témát: ***** 4 szavazás

#541 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 10. 21. 09:32

Idézet: Bird-Of-Prey - Dátum: 2006. okt. 19., csütörtök - 20:51

ha jól láttam ez Ubuntu (Dapper?  :think: ) + Gnome (Metacity  :think: )

jaja :D

#542 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 21. 09:34

Idézet: Bird-Of-Prey - Dátum: 2006. okt. 19., csütörtök - 8:27

:omg:   :rolleyes:

neked meg mi a *asz bajod van?? fáj a fejed v. mi?  :mad:

#543 Felhasználó inaktív   Bird-Of-Prey 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 10. 21. 10:58

Idézet: Basic - Dátum: 2006. okt. 21., szombat - 10:32

jaja :D

nekem eddig még nem sikerült egy normális XGL-t telepitenem  :D de a téma az nagyon rendben van, és ezzel a háttérrel tényleg szép.

ikonok elérhetőségét lennél szíves  ;)
Nem állhatunk meg, ez denevérország....

#544 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 21. 11:05

Idézet: Bird-Of-Prey - Dátum: 2006. okt. 21., szombat - 10:58

nekem eddig még nem sikerült egy normális XGL-t telepitenem  :D de a téma az nagyon rendben van, és ezzel a háttérrel tényleg szép.

ikonok elérhetőségét lennél szíves  ;)

mindent innen ollóztam össze, csak azt ne mond hogy nem ismered!  :confused:

#545 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 21. 11:26

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2006. okt. 18., szerda - 8:24

Ááááá ez a háttér kell nekem!!! :)

Honnan?
-A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
-Minden reggel mikor felkelek tudom, hogy aznap csak egy jó dolog vár rám. A lefekvés! :)
-A Linux nem Windows, de a Windows se Linux

#546 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 21. 11:32

Idézet: Lenny - Dátum: 2006. okt. 21., szombat - 12:26

Ááááá ez a háttér kell nekem!!! :)

Honnan?

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Parancsolj ;)

#547 Felhasználó inaktív   Bird-Of-Prey 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 21. 12:10

Idézet: Basic - Dátum: 2006. okt. 21., szombat - 12:05

mindent innen ollóztam össze, csak azt ne mond hogy nem ismered!  :confused:

mondom :nevet:
Nem állhatunk meg, ez denevérország....

#548 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 21. 12:56

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2006. okt. 21., szombat - 12:32

Parancsolj ;)

Very thx... :respect:
-A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
-Minden reggel mikor felkelek tudom, hogy aznap csak egy jó dolog vár rám. A lefekvés! :)
-A Linux nem Windows, de a Windows se Linux

#549 Felhasználó inaktív   Basic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 21. 20:34

Idézet: Bird-Of-Prey - Dátum: 2006. okt. 21., szombat - 12:10

mondom :nevet:

:rolleyes: mosmá megint mi a bajod???

#550 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 21. 21:10

whaaaaaaaaaaaa.. a hybrid 1.7 iszonyat brutal lett. :) par nap mulva feltoltom tesztelesre. a settings panel olyan "nagy" lett (marmint annyi mindent lehet beallitani mar most is) kinyitott alapotban, hogy nem fer el 1280-as felbontasban. az alja nem latszik. lol... node ez csak akkor van, ha minden rejtett beallitas panelt expandol az ember.. :) amugy normal allapotban kb olyasmi mint fentebb linkeltem.

amugy gondoltam ratok is es ikonokat hasznalok most mar gif helyett. szoval siman csak felul kell irni a default ikont egy sajat ikonnal aztan maris olyan amit akar az ember. :)

csak nehany erdekesseg: most 150kb a htm file. 3500 sor kod!!! :) 2-3 script kivetelevel mindet en irtam meg. najo valojaban ez csak 1800 sor mert minden sor utan kihagyok egyet hogy jobban attekintheto maradjon.

Szerkesztette: des 2006. 10. 21. 21:15 -kor

A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#551 Felhasználó inaktív   gbr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 22. 18:27

rég jártam erre, ennek oka hogy nincs semmi említésre méltó desktopom, mondjuk most sem. :D de azért,

Kép

#552 Felhasználó inaktív   peba0706 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 22. 19:24

gbr!
Múltkor én is ezt a hátteret néztem ki magamnak! :D
A téma rulz ;)
[ changemydesk.net ] - oszt' nézzedmánmeg!

#553 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 22. 19:29

kijott a hybridem 1.7es valtozata! :)
http://des.virtualpl...oads/hybrid.rar

jolenne ha valaki tesztelne itt is nekem. :) igaz batyam gepenel (sp2) megneztem es en semmilyen bugot nem vettem eszre de az egy rogtonzott 10 perces teszt volt.

foleg az rss reszere lennek kivancsi, mert ugy van megcsinalva ha sp1je van valakinek akkor nem csinal semmit de ha sp2je van akkor meg szepen mukodik. ugye nalam sp1 es kevesbe tudom itt tesztelni hirtelen... ja meg az ujrakrealt quicknote ra is kivancsi vagyok. meg persze masra is..
szal bugreportot ha kerhetnem.  :cool:
eleg sok minden valtozott, lesem irom most. :)
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#554 Felhasználó inaktív   B@ldrick 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 23. 09:06

gbr
fincsi. azok az ikonok nagyon tesztenek  :up:

des
már tegnap akartam írni csak nem ment a fórum. megnéztem volna az 1.7-et, főleg az rss-t (sp2). de akkor majd most.
The Hybrid (beta) 1.6:
- sortávolsághoz nem irok "px"-t akkor bazinagy lesz a táv :)
- jobbegér letiltás?
- link-re átírtam az egeret mindenhol ahol cursor van, settingsbe bele lehetne tenni?
- egész active desk mérete hol tárolódik, mert néha nem tudom a feljécet megfogni (tálca felül) úgy töltődik be és a cibálható oldalt nem balra, hanem a képernyő aljára teszi
- desktop filéket lehetne konfigurálni saját könyvtárra, pl. d:\, d:\downloads\
Gigabyte EP45-DS5|Intel Core2Quad Q9450 @3.2GHz|Asus Silent Knight II|CSX DDR2 1066Mhz 2x2GB|Sapphire HD4870 512MB GDDR5|WD Caviar16 RE 320GB+SE16 750GB+Blue 500GB|Seagate Barracuda 7200.7 160GB|Thermaltake Shark-black|Corsair TX650|Creative Desktop Theater 5.1 DTT2200|Hauppauge WinTV THEATER|Pioneer DVR-109|Logitech G9 Laser Mouse|SteelSeries QcK mini|Samsung SyncMaster 226CW|Artic Cooling F12 Pro PWM|Windows 7 x64|Mac OS X Snow Leopard 10.6.2

#555 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 23. 09:21

des, odabasz :) nagyon kiraj, igy tovabb :)
macbook air 2014

#556 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 23. 12:07

Idézet: B@ldrick - Dátum: 2006. Oct. 23., Monday - 10:06

gbr
fincsi. azok az ikonok nagyon tesztenek  :up:

des
már tegnap akartam írni csak nem ment a fórum. megnéztem volna az 1.7-et, főleg az rss-t (sp2). de akkor majd most.
The Hybrid (beta) 1.6:
- sortávolsághoz nem irok "px"-t akkor bazinagy lesz a táv :)
- jobbegér letiltás?
- link-re átírtam az egeret mindenhol ahol cursor van, settingsbe bele lehetne tenni?
- egész active desk mérete hol tárolódik, mert néha nem tudom a feljécet megfogni (tálca felül) úgy töltődik be és a cibálható oldalt nem balra, hanem a képernyő aljára teszi
- desktop filéket lehetne konfigurálni saját könyvtárra, pl. d:\, d:\downloads\

nos. jobbegeret csak linkenkent tiltom. hatterkent nem. es megmodnom miert. mert akkor ha megis akar az ember desktop menut (pl a desktop properties-t vagy csak siman ujra valos ikonokat akar az ember latni) akkor megis ne a kontrol panelben kelljen mar matatni!!! (nalam ez total tiltja meg a desk menut is, igaz elfelejtettem megnezni masik rendszer alol) nalam nincsen tiltva es nem az iexplorer menuje jo nelo right klikknel hanem siman a desktop menu!. ez kulonos, ha nalad meg megis az ie-menuje jon elo... majd atnezem a dolgot.

en jobban szeretem a sima kurzort (es sima windowsnal is ez a default) mindenhol ezert nem irtam at mutato kezecskere (link) a linkek kuzrozrat. de ezek szerint akkor beteszek egy menupontot hogy lehessen valtoztatni. :)

sortavolsag.. hat irjad oda hogy pixel vagy pt..  :Đ viccet felre teve atirom majd hogy ha nincsen irva mertekegyseg akkor rakja oda hogy px.

az desk merete sehol nem tarolodik. ugyertem ez mindenkinek akkora amekkora felbontast hasznal. erdekes ez a dolog hogy ha fenti taskbart hasznalsz... majd enis kiprobalom. amugy ha valamit nem latsz mert pl kisebb felbontas miatt "lathatatlan helyre" kerul akkor a csak a registryben tudod atirni a poziciojat az egyes elemeknek. (pl; valami_dimx es valami_dimy... x,y koordinatak.) terveztem egy olyan menupontot is mar, hogy 'set visible all' es ekkor minden jol lathato helyre, kozepre keruljon mondjuk 1024-es felbontasnal.

a desktop filet nem is terveztem egyelore hogy konfiguralhato legyen abban az ertelemben hogy pl mas konyvtarat mutasson. annak csak az a celja hogy mivel nincsenek valos desktop ikonok, lassa az ember mik vannak megis a desktopon. ezt csak akkor fogom megcsinalni ahogy kered (+ mast is), ha vegre sikerul megcsinalnom azt ami miatt az egesz "hibrid"..magyaran hogy pl van egy valos file a desken akkor az ugyanugy jelenjen meg a hybridben mint ha igazi desktop lenne. ezt igy ebben a formaban mar megtudom csinalni csak az elrendezessel van problemam ugyanis az nem jo ha van 25 file-od a desken es egymas ala rakja a dolgokat es mondjuk csak 14 file fer ki a tobbit meg mar nem latod mert annyira lent van..  :smoker:  szoval a "sortorest" meg nem tudtam kivitelezni. (hogy pl 12 fileonkent uj sorba rakja az ikonokat. ha ez megvan akkor mar tenyleg kezd azza lenn iahogy en ezt megalmodtam)

az uj settings panel kicsit lomha ugyan de hasznalhato.

Szerkesztette: des 2006. 10. 23. 12:15 -kor

#557 Felhasználó inaktív   Vortex07 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 23. 12:28

Sziasztok!

Keresem ezt a wallpapert, ha valaki ismeri/latta valahol akkor legyszi szoljon. Koszi

Kép
-Vx07

Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
                                                                                                            - Leonardo Da Vinci

#558 Felhasználó inaktív   nszb 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 10. 23. 12:50

Idézet: gbr - Dátum: 2006. okt. 22., vasárnap - 17:27

rég jártam erre, ennek oka hogy nincs semmi említésre méltó desktopom, mondjuk most sem. :D de azért,

Hi!

Elkérhetem ezt a hátteret?

nszb
ASUS A8N-SLI Premium | AMD Athlon 64 3200+ Venice | VData 2x512 MB PC3200 DDR RAM | Gigabyte GeForce 6600 Turboforce Zalman passzív | Chieftec 460W | Samsung 250 GB SATA | Thermaltake BigWater | Pioneer DVD RW | Creative Audigy2 | Logitech MX900

#559 Felhasználó inaktív   B@ldrick 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 23. 13:24

des tudom nem rám kell szabni csak próbálom belakni  ;)
- jaja ie menü van ezért utálom annyira :) desktop menü kellene, és akkor nem kell letiltani.
- egér sztem átvált pl. az ikonoknál linkre normál desknél, ahogy gondolod
- fejléc cibálhatóságot az 1.7-el már nem tapasztalom pedig többször ki-be kapcsolgattam
- last query info megjelenik sp1-en is bekapcsolt rss-nél, refreshre eltünik (nem otthon vagyok itthon meg most nézem nincs sp2 - rss majd a héten)
- desk fájl már nem érdekes, mert 1.7-ben látom csináltál custom linkeket
- próbáltad a linkek cibálását? (ie kérdez és yesre kirakja az asztalra, tiltani lehet?)
- ha a [settings | quicknote | scheduler] linkeket átszeretném helyezni elválasztva a dátumtól?

amúgy 1.7 sokat fejlődött, nemigen botlottam hibába :up:
Gigabyte EP45-DS5|Intel Core2Quad Q9450 @3.2GHz|Asus Silent Knight II|CSX DDR2 1066Mhz 2x2GB|Sapphire HD4870 512MB GDDR5|WD Caviar16 RE 320GB+SE16 750GB+Blue 500GB|Seagate Barracuda 7200.7 160GB|Thermaltake Shark-black|Corsair TX650|Creative Desktop Theater 5.1 DTT2200|Hauppauge WinTV THEATER|Pioneer DVR-109|Logitech G9 Laser Mouse|SteelSeries QcK mini|Samsung SyncMaster 226CW|Artic Cooling F12 Pro PWM|Windows 7 x64|Mac OS X Snow Leopard 10.6.2

#560 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 23. 13:25

Idézet: nszb - Dátum: 2006. Oct. 23., Monday - 13:50

Hi!

Elkérhetem ezt a hátteret?

nszb

szvsz ezen nincs mit elkerni.  :think: fogod , leszeded a kepet, egy kepszerkesztovel kivagod a megfelelo reszt es bepasszintod egy fekete hatteru masik kepre aztan kesz is vagy. :D en igy szoktam ha nem log bele semmi a kep "ertekes reszeibe"..

Téma megosztása:

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.