HWSW Informatikai Kerekasztal: Kinek milyen a Desktopja? VI. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Kinek milyen a Desktopja? VI. Értékeld a témát: ***** 4 szavazás

#971 Felhasználó inaktív   gbr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 29. 16:15

azt hiszem leszünk páran akit érdekelni fog:

areao4.2

már majdnem 12 órája kint van :D

#972 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 12. 29. 16:45

Idézet: gbr - Dátum: 2006. dec. 29., péntek - 17:15

azt hiszem leszünk páran akit érdekelni fog:

areao4.2

már majdnem 12 órája kint van :D

2-kval jön.

#973 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 29. 21:26

Kép

Na a háttér miatt, végigolvastam ,amit mondtatok ;)

#974 Felhasználó inaktív   Bird-Of-Prey 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 29. 21:36

[quote name='GoodSpeed' date='2006. dec. 29., péntek - 22:26']
:up:  ;)  (ha nekem is lenne ennyi időm!  :Đ  ;)  )

Szerkesztette: Bird-Of-Prey 2006. 12. 29. 21:36 -kor

Nem állhatunk meg, ez denevérország....

#975 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 12. 29. 21:47

Én innen szoktam letölteni 16:10 arányú háttereket a lapitopimra: http://www.deniscarl.com/forum/ Most éppen jégesőtől jól lefagyott gyep van háttérnek nálam. ;)

Egyébként meg mindig a gyári winfos zöld témát használom, a tűzrókához és a villámmadárhoz letöltöm a zöld outlook utánzó témát és kész is. ;) Szép is, jó is, van szebb is, jobb is...

Nekem leginkább az iconless eXPerimnet (ha jól emlékszem) nevű téma tetszik, de kétlem, hogy itthon a többiek is megszoknák... Én szívesen használnám, bár azt se tudom milyen kiegészítő progik kellenek neki, meg hogy megy-e egyáltalán a winxp home-on.
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#976 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 29. 22:04

talaltam egy nem rosz kis japan progit. persze szerencsere angol a progi nyelvezete. :) ilyen systrayes minimal progi amivel az ablakokat "puderezhetjuk" (make-up :) ) mittom en, tobbek kozt transparency is van kozte meg mas egyebek. (a systrayen a jobb eger es a bal eger gombra is mas menu jon elo.) .lzh a file, de winrar megeszi. nem kell installni, igy szvsz probaljatok ki.

http://my.vector.co.jp/servlet/System.File...esktop/WINT.LZH
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#977 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 29. 22:16

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2006. dec. 26., kedd - 22:05

és?

egyszerubb ha a kepeket linkeled, nem kell feltetlen scrennshotot csinalni, ugyanis mindegyiken csak a hatter mas, az area04et sem nagyon ertem hogy minek szenveded le 2kB/s-el, ugyis csak 2 masodperc ereig lesz bent amig csinalsz rola 100 kepet, 100 kulonbozo hatterrel, hogy legyen mit bepostolnod. most komolyan, te ennek latod ertelmet?
macbook air 2014

#978 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 29. 22:58

mas, uj areao4.2
kivancsi voltam mennyivel masabb, kiprobaltam. ez biztos csak az en hibam, de nekem nem igazan jon be :) tortent benne egy par valtozas, ami szerintem nem mindenhol valt elonyere a temanak, [ahogy ez sok mas dolognal is igy van, nem mindig a masodik a jobb...] de az olyan dolgok tetszenek benne hogy sokkal kontrasztosabb lett nehany helyen, elenkebb lett a kek szin, meg mintha gyorsabb lenne az egesz, de gbr allitasa szerint ez csak az ujdonsag hatasa :) remelem nem baj, ha nehany kepel meg is mutatom a kisebb-nagyobb valtozasokat...

- talca:

regi, majd uj:
Kép Kép

valtozas: szinatmenet ( black verzioban ), start menu gombja mar mashogy animalodik, es az elrejtett ikonok megejlenitesenek gombja is mas - ez lehett magyartalan lett, de nem tudom mar mashogy meg fogalmazni :D -

- start menu:

regi, majd uj:
Kép Kép

valtozas: szemmel lathato, a szinatmenet, az "all programs" helyett egy nyil van, ami nekem szemely szerint nem bejovos, sot, csunya, raadasul magasabb lett, es ez szinten nem tetszik :( de most nezzuk "kibontva":

regi, majd uj:
Kép Kép

valtozas: erosebbek a vonalak :) nekem ez _se_ tetszik, bar ez nem tul nagy dolog :)

- ablak

regi, majd uj:
Kép Kép

valtozas: szinatmenet a fejlecen, es az ikonsorban. elenkebb kek szin, ami vegulis mindenhol megmutatkozik, a megjelenitendo reszeletknel is ugyanugy erosebb lett a csikozas mint fentebb a start menunel. nomeg, a lenyilo menus ikonoknal mas a kis biszbaz jele - nem tudom maskepp kifejezni, arra gondolom ami jelzi hogy ott bizony menu van :D -

- gombok, es egyeb alkalmazas(ok)

regi, majd uj:
Kép Kép

valtozas: lent a gomb korul is sokkal erosebb a "kijeloles" szine, sokkal erosebbek, illetve lathatobbak a vonalak, no es persze itt is minden megvan amit az ablakhoz irtam

hat, kb ennyit szerettem volna irni rola, diohejban, en biztos hogy nem fogom hasznalni, talan egyedul az elenkebb szinek jonnek be rajta, de azonkivul nem mutatott semmi ujat, pont azert nem fogok erre sem atvaltani, amiert egyik masik temara sem, nem jobb, sot, szerintem rosszabb mint az elodje, de lehet inkabb ugy helyebb ha azt mondom hogy az elodje jobb. remelem nem volt felesleges leirni :D
macbook air 2014

#979 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 30. 01:30

ui, boccs a helyesirasi hibakert, este volt, itt lent rogton, helyebb == helyesebb :D
macbook air 2014

#980 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 30. 09:14

Idézet: evone - Dátum: 2006. dec. 30., szombat - 2:30

ui, boccs a helyesirasi hibakert, este volt, itt lent rogton, helyebb == helyesebb :D

Hát ennek a régi új összehasonlításnak látod értelmét ?

#981 Felhasználó inaktív   B@ldrick 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 30. 10:18

Idézet: Bird-Of-Prey - Dátum: 2006. dec. 29., péntek - 12:20

nagyon tecc, szép letisztult, wp is tökéletes választás, egykis árnyékkal megnézném, bár lehet rontana rajta, grat  :up:
Gigabyte EP45-DS5|Intel Core2Quad Q9450 @3.2GHz|Asus Silent Knight II|CSX DDR2 1066Mhz 2x2GB|Sapphire HD4870 512MB GDDR5|WD Caviar16 RE 320GB+SE16 750GB+Blue 500GB|Seagate Barracuda 7200.7 160GB|Thermaltake Shark-black|Corsair TX650|Creative Desktop Theater 5.1 DTT2200|Hauppauge WinTV THEATER|Pioneer DVR-109|Logitech G9 Laser Mouse|SteelSeries QcK mini|Samsung SyncMaster 226CW|Artic Cooling F12 Pro PWM|Windows 7 x64|Mac OS X Snow Leopard 10.6.2

#982 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 30. 10:54

Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2006. dec. 30., szombat - 9:14

Hát ennek a régi új összehasonlításnak látod értelmét ?

mivel az area04 dijnyertes tema volt, asszem az ev temaja? :) es ismerek egy csomo olyan embert akik azota hasznaljak miota megjelent... en mar tobb mint masfel eve. szoval aha, ienkor latom az etelmet, mivel nalam is egybol az volt a kerdes hogy mi valtozott. meg tobb ertelmet latom mint annak hogy tonna szamra linkeljem a desktopokat amin csak a hatter mas, de ezzel nem csak en vagyok sztem igy. es amugy kerdesre nem kerdessel valaszolunk.

Szerkesztette: evone 2006. 12. 30. 10:58 -kor

macbook air 2014

#983 Felhasználó inaktív   -STALKY- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 30. 12:24

Idézet: LightBringer - Dátum: 2006. dec. 29., péntek - 22:47

Én innen szoktam letölteni 16:10 arányú háttereket a lapitopimra: http://www.deniscarl.com/forum/ Most éppen jégesőtől jól lefagyott gyep van háttérnek nálam. ;)

Egyébként meg mindig a gyári winfos zöld témát használom, a tűzrókához és a villámmadárhoz letöltöm a zöld outlook utánzó témát és kész is. ;) Szép is, jó is, van szebb is, jobb is...

Nekem leginkább az iconless eXPerimnet (ha jól emlékszem) nevű téma tetszik, de kétlem, hogy itthon a többiek is megszoknák... Én szívesen használnám, bár azt se tudom milyen kiegészítő progik kellenek neki, meg hogy megy-e egyáltalán a winxp home-on.

Köszi szépen ezt az oldalt!  :eek:  :up:  :respect:

#984 Felhasználó inaktív   [Ace] 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 30. 12:36

Hát nem olyan szép mint itt egy-két emberé, de nekem tetszik.  :)
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
:: LiFe Is LoVe, LoVe Is MuSiC, MuSiC Is LiFe :: d(^_^)b

#985 Felhasználó inaktív   Avalon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 30. 12:42

Idézet: evone - Dátum: 2006. dec. 29., péntek - 23:58

mas, uj areao4.2
[...]

Hát, Cara sem erőltette meg magát.  :confused:

Idézet: ion - Dátum: 2006. dec. 15., péntek - 21:24

Errol eszembejutott az en regi desktopom. Sajnos az utobbi 2 evben mar nem foglalkoztam vele, mostmar olyan, mint barki mase :(

Kép

Ez nagyon ott van! Mi van rajta, írnál erről kicsit bővebben?

Szerkesztette: Avalon 2006. 12. 30. 12:46 -kor

#986 Felhasználó inaktív   -STALKY- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 30. 12:50

Idézet: Avalon - Dátum: 2006. dec. 30., szombat - 13:42

Hát, Cara sem erőltette meg magát.  :confused:

Ez nagyon ott van! Mi van rajta, írnál erről kicsit bővebben?

Engem meg a téma érdekelne! Régóta keresek hasonlót, de nem nagyon találtam!  :think:

#987 Felhasználó inaktív   Avalon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 30. 16:06

Idézet: -STALKY- - Dátum: 2006. dec. 30., szombat - 13:50

Engem meg a téma érdekelne! Régóta keresek hasonlót, de nem nagyon találtam!  :think:

Ige, a részletezésbe a téma-megjelölést is beleértettem. :D

#988 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 30. 16:39

ion mar megirta hogy ez sima windows classic (egyszinu minden, no 3d border, custom marlett font, stb) + icon hekkeles.. :) szvsz tenyleg nagyon jo. kb enis ilyenre csinalnam ha classicot hasznalnek. :)

Szerkesztette: des 2006. 12. 30. 16:40 -kor

A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#989 Felhasználó inaktív   zako 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 31. 18:57

Kép

Kép

Én is jobban szeretem a letisztult, csicsamentes desktopokat... Ezt ma hoztam össze és valószínűleg meg is tartom. Némi csiszolgatás azért még ráférne (tudom, tudom, csúnya a Lomtár ikonja).
ASUS P5N-E SLI * Intel Core2Duo E6600 @ 2.4 GHz * 4 x 1GB DDR2-800 Geil Ultra * NVidia GeForce GTS 450 1 GB * OCZ Agility3 SSD 120 GB * Samsung HD160JJ 160 GB 7200 RPM SATA-II * Pioneer DVR-110D * Terratec Cinergy 400 * Alcor DTV HS DVB-T vevő * Benq E2200HDA 22" FullHD * ThermalTake Soprano * Chieftec 450W * Genius SW-HF5.1 5000

#990 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 31. 23:21

Idézet: zako - Dátum: 2006. dec. 31., vasárnap - 19:57

Kép

Kép

Én is jobban szeretem a letisztult, csicsamentes desktopokat... Ezt ma hoztam össze és valószínűleg meg is tartom. Némi csiszolgatás azért még ráférne (tudom, tudom, csúnya a Lomtár ikonja).

Szép, és GS NOrdagan dekstopot nézegeted :p
Melyen Aria Giovanni a háttér.
Opera windows Native, vagy milyen skin ?

Talán, hogy az Azenis 2-t ennyire átvenné az Opera nativ témája?

Téma megosztása:

• (122 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.