HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows Vista III., - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows Vista III., avagy Longhorn

#1381 Felhasználó inaktív   Senator 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 09. 15:31

Idézet: Newfronter - Dátum: 2006. szept. 9., szombat - 15:57

Sikeresen feltelepül a Nero 7.0.0.0., DE csak ez, semelyik másik verzió nem jó, ezt a kompatibilitási lista is mutatja.

Értem. Köszi az infot. Viszont ez a verzió nincs már meg nekem, fel tudná valaki nekem valahová dobni a Nero 7.0.0.0-at? Megköszönném!
My Config: Apple Mac Pro 3.0 GHz, 6GB Ram, 2TB Hdd, Radeon X1900, 2x Dell DE228WFP

#1382 Felhasználó inaktív   csiky 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 09. 16:06

feltettem az rc1-t meg az 'új' creative drivert audigy2zs-hez de sajnos továbbra sem müködik rendesen, hang van, cmss2 van, de a mélyládát nemtudom bekapcsolni :'(
AMD Athlon64 3800+ @ 4400+ (2800Mhz) Venice ¤ Arctic-Cooling Ultra Silencer TC64 ¤ ASUS A8N5X ¤ A-DATA VITESTA DDR500+ Extreme Edition 2*512MB ¤ ATi X600PRO 256MB (G80 Soon) ¤ SB Audigy2 ZS ¤ Pinoneer DVR109D ¤ Microsoft LaserMouse 6000

#1383 Felhasználó inaktív   foxlala 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 09. 16:55

Sziasztok!
Régebben felraktam a vista egy korábbi változatát a meglévő XP mellé, a második vincseszterre.
A vista telepítése megváltoztatta a boot folyamatot, és szeretném visszaállítni az eredeti XP-s boot loadert. Hogyan tudom megtenni?

#1384 Felhasználó inaktív   Newfronter 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 09. 18:39

Idézet: foxlala - Dátum: 2006. szept. 9., szombat - 17:55

Sziasztok!
Régebben felraktam a vista egy korábbi változatát a meglévő XP mellé, a második vincseszterre.
A vista telepítése megváltoztatta a boot folyamatot, és szeretném visszaállítni az eredeti XP-s boot loadert. Hogyan tudom megtenni?

EZ kell neked!

#1385 Felhasználó inaktív   asysoft 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 09. 09. 19:41

Tegnap telepítettem fel az x86-os RC1-et, s teljesítmény téren visszafejlődésnek érzem az 5536 után. Míg az öregebb builddel semmi komolyabb gondom nem volt ezen a téren, ez állandóan tekeri a merevlemezt, a SearchProtocolHost.exe megeszi a processzort, s ez noha alacsony prioritáson fut, tegnap egy egyszerű divx fájlt sem tudtam megnézni, mert hosszú másodpercekig állóképet láttam (5536 alatt nem volt ilyen gond).
Ha ismeretlen codekkel tömörített videókkal teli könyvtárba megyek, meghal az explorer.exe, csak a kilövése az egyetlen megoldás.
Néhány nappal elhangzott itt egy kérdés, hogy ki miért használja/nemhasználja a sidebart. Szerintem jót tenne neki, ha lenne egy hotkey, melynek megnyomása után előtérbe kerülne, majd újbóli megnyomás után a eltűnne. Egyszerűbb, mint az összes ablakot a tálcára küldeni, arról nem is beszélve, hogy a win+d kombináció (vagy a gyorsindító sáv "show desktop" ikonja) azt is eltűnteti. Ha ilyenkor az óra melletti ikonnal előcsalogatom, majd az asztalra kattintok, újra eltűnik... Szerintem nem kéne:)
Noha a hozzászólásomból nem derült ki, nekem mindezek ellenére tetszik a Vista, az 5536 már megvillantotta, mire képes.

#1386 Felhasználó inaktív   Schweppes 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 09. 09. 20:13

Sajnos én is be kell számoljak egy próblémáról. Egy USB-s HP LaserJet 1020-as nyomtatót próbáltam volna életre kelteni, de sajnos nem sikerült, mert nem talált hozzá a Vista drivert. Úgy látszik, hogy ez lesz a legnagyobb probléma  :reklamacio: . Hiába lesz egy fantasztikusan gyors bivajunk, ha a környéken csak földesút van... Elgondolkodtató.

Másik. MySql 5.0.1x szevert fölnyomtam, alá a szokásos ODBC driver. Felpakoltam mellé egy MSSQL 2005 Express szervert is próbaképp. Érdekes módon a MySql-t nem tudtam bepakolni az ODBC-k közé de a saját MSSQL-es ODBC-t gond nélkül elfogadta. Ez viszont ciki. Azért még az Oracle10i-t is megpróbálom. Kíváncsi vagyok a végére... Szerintetek?

Üdv: Schweppes

#1387 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 09. 20:40

Idézet: asysoft - Dátum: 2006. szept. 9., szombat - 20:41

Tegnap telepítettem fel az x86-os RC1-et, s teljesítmény téren visszafejlődésnek érzem az 5536 után. Míg az öregebb builddel semmi komolyabb gondom nem volt ezen a téren, ez állandóan tekeri a merevlemezt, a SearchProtocolHost.exe megeszi a processzort, s ez noha alacsony prioritáson fut, tegnap egy egyszerű divx fájlt sem tudtam megnézni, mert hosszú másodpercekig állóképet láttam (5536 alatt nem volt ilyen gond).
Ha ismeretlen codekkel tömörített videókkal teli könyvtárba megyek, meghal az explorer.exe, csak a kilövése az egyetlen megoldás.
Néhány nappal elhangzott itt egy kérdés, hogy ki miért használja/nemhasználja a sidebart. Szerintem jót tenne neki, ha lenne egy hotkey, melynek megnyomása után előtérbe kerülne, majd újbóli megnyomás után a eltűnne. Egyszerűbb, mint az összes ablakot a tálcára küldeni, arról nem is beszélve, hogy a win+d kombináció (vagy a gyorsindító sáv "show desktop" ikonja) azt is eltűnteti. Ha ilyenkor az óra melletti ikonnal előcsalogatom, majd az asztalra kattintok, újra eltűnik... Szerintem nem kéne:)
Noha a hozzászólásomból nem derült ki, nekem mindezek ellenére tetszik a Vista, az 5536 már megvillantotta, mire képes.

Driver és egyéb hiba lesz ez...
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#1388 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 09. 20:41

Idézet: Schweppes - Dátum: 2006. szept. 9., szombat - 21:13

Sajnos én is be kell számoljak egy próblémáról. Egy USB-s HP LaserJet 1020-as nyomtatót próbáltam volna életre kelteni, de sajnos nem sikerült, mert nem talált hozzá a Vista drivert. Úgy látszik, hogy ez lesz a legnagyobb probléma  :reklamacio: . Hiába lesz egy fantasztikusan gyors bivajunk, ha a környéken csak földesút van... Elgondolkodtató.

Másik. MySql 5.0.1x szevert fölnyomtam, alá a szokásos ODBC driver. Felpakoltam mellé egy MSSQL 2005 Express szervert is próbaképp. Érdekes módon a MySql-t nem tudtam bepakolni az ODBC-k közé de a saját MSSQL-es ODBC-t gond nélkül elfogadta. Ez viszont ciki. Azért még az Oracle10i-t is megpróbálom. Kíváncsi vagyok a végére... Szerintetek?

Üdv: Schweppes

Szerintem akkor próbáld ezeket, ha lesz belőle vista kompatiblis változat. Ilyen programok csak vállalati környezetbe kellenek, arra pedig egy RC build nem való.
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::

#1389 Felhasználó inaktív   kuk@c 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 09. 21:00

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2006. szept. 9., szombat - 15:16

Ettől még nem lesz kódja hozzá.

:)

Beszerzést kérdezett... Kódot meg ha minden igaz hamarosan lehet majd ismét a Microsoft-tól szerezni...

@
"Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...

#1390 Felhasználó inaktív   foxlala 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 09. 09. 21:04

Idézet: Newfronter - Dátum: 2006. szept. 9., szombat - 19:39

EZ kell neked!

Leirnád bővebbe? Nem szeretném újra telepíteni az XP-t, mert egy csomó spec fejlesztő van belőve rajta.

#1391 Felhasználó inaktív   asysoft 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 09. 09. 21:18

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2006. szept. 9., szombat - 19:40

Driver és egyéb hiba lesz ez...

Ugyanazok a driverek vannak fent, mint az 5536on voltak (minden alap, kivéve SB Audigy). Most éppen csendben van a gép, remélem már így is marad.

#1392 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 09. 21:20

Idézet: asysoft - Dátum: 2006. szept. 9., szombat - 22:18

Ugyanazok a driverek vannak fent, mint az 5536on voltak (minden alap, kivéve SB Audigy). Most éppen csendben van a gép, remélem már így is marad.

Ugyanazok simán lehetnek rosszak az új build-ben. Nekem is van egy rakat driverem, ami egyik-másik verzióban ment most meg semmi.  :)

#1393 Felhasználó inaktív   csiky 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 09. 21:22

Idézet: asysoft - Dátum: 2006. szept. 9., szombat - 20:41

Néhány nappal elhangzott itt egy kérdés, hogy ki miért használja/nemhasználja a sidebart. Szerintem jót tenne neki, ha lenne egy hotkey, melynek megnyomása után előtérbe kerülne, majd újbóli megnyomás után a eltűnne.

Winbill + G
AMD Athlon64 3800+ @ 4400+ (2800Mhz) Venice ¤ Arctic-Cooling Ultra Silencer TC64 ¤ ASUS A8N5X ¤ A-DATA VITESTA DDR500+ Extreme Edition 2*512MB ¤ ATi X600PRO 256MB (G80 Soon) ¤ SB Audigy2 ZS ¤ Pinoneer DVR109D ¤ Microsoft LaserMouse 6000

#1394 Felhasználó inaktív   Georgo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 09. 21:43

Idézet: debaj - Dátum: 2006. szept. 9., szombat - 14:29

Ha nem regisztráltál a Beta2 publikus tesztjére, akkor egyelőre (legálisan) sehogy.

És ha regisztráltam?

#1395 Felhasználó inaktív   asysoft 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 09. 09. 21:45

Most nézem, chipset driverből le sem tudok szedni jobbat, ami az nvidia honlapján van, az még 2005-ös, a béta driverek meg már nem támogatják az nForce3at. Érdekes... Ha még egyszer hülyéskedik, felrakom az ati drivert, hátha az a gond, bár ha tényleg driver okozza, akkor az nforce meghajtóprogramra teszem a voksomat, az még XP alatt sem 100as :)

#1396 Felhasználó inaktív   asysoft 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 09. 09. 21:48

Idézet: csiky - Dátum: 2006. szept. 9., szombat - 20:22

Winbill + G

És tényleg:) Köszönöm, ezt eddig nem tudtam! :)  Így már rögtön használhatóbb! :D

#1397 Felhasználó inaktív   bubika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 09. 21:54

Idézet: kuk@c - Dátum: 2006. szept. 9., szombat - 13:44

:up: Köszike.

#1398 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 09. 22:01

Idézet: Georgo a dékán - Dátum: 2006. szept. 9., szombat - 22:43

És ha regisztráltam?

Akkor letöltöd, és használod a beta2-ben kapott kódot.

#1399 Felhasználó inaktív   128bit 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 09. 22:51

Mondtok nekem 64 b es virusirtot?Vagy ami fog menni nekem 64 es Vistán! AVG free sem akar menni!Meg virtuális cd t progit is kéne felraknom !Van valami? Kérek szépen! :tired:
Ki érti ezt?

#1400 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 09. 09. 22:55

Idézet: 128bit - Dátum: 2006. szept. 9., szombat - 23:51

Mondtok nekem 64 b es virusirtot?Vagy ami fog menni nekem 64 es Vistán! AVG free sem akar menni!Meg virtuális cd t progit is kéne felraknom !Van valami? Kérek szépen! :tired:

www.avast.com

Téma megosztása:

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.