Idézet: GoodSpeed - Dátum: 2006. szept. 14., csütörtök - 15:16
Tehát akkor ugyanúgy megy mint a SuSe linux esetében.
Felmerült még pár kérdés:
Az általad leírtakból az látszik, hogyha upgrade áron veszem akkor megkell tartanom az eredeti XP 64-et is, ennek nagyon örülök, de nekem van itthon egy eredeti XP 32-es Home Editionom is.
1.Ha jönnek ellenőrizni, hogyan fogják eldönteni, hogy az upgrade termék melyik XP-ről lett upgradelve?
2. A 64 bites XP anyukám nevén van, ahoz hogy az upgradelt is legális legyen mindenképpen az Ő nevén kell hogy legyen, vagy átvezethetem valamilyen formában az én nevemre is ?
3. A 64 bites XP-t az upgradelt dobozos Vista Home Premium mellett használhatom vagy sem?
4. A 64 bites XP kizárólag OEM ként került forgalomba tehát nekünk is az van. A dobozosra való upgrade esetén nem lesz alaplaphoz kötve ugye? Mert ezért akarok dobozost venni, hogy nyugodtan lehessen bármikor új alaplapot venni. Gondolom erre a válasz igen, csak azért fontosnak éreztem feltenni, nehogy mellé fogás legyen
Előre is köszi a választ

1. Miért akarnák eldönteni? Ott az eredeti azt kész.
2. Kinek a nevén van? Mióta kell névre venni szoftvert?
3. Ha arról upgradeltél akkor nem.
4. De kötődni fog.
"
#1: Azon a hardveren kell használnod, amin az XP van (matrica!), mivel akkor legális az upgrade, ha az upgrade alap is az. Ez pedig csak akkor legális, ha a matricás gépen van.
#2: nem kell XP-t feltelepíteni, elég setup közben berakni neki az XP cd-t ellenőrzésképp, tehát rögtön kezdheted Vista telepítéssel."
Szerkesztette: FlowM@N 2006. 09. 14. 14:47 -kor