Idézet: ufonauta - Dátum: 2006. szept. 15., péntek - 11:41
Hali
Noh felvarázsoltam a Vistát és tetszik is, de nekem piszok lassú.
Igaz a gép sem egy erőmű 2.9 pontot kapott. Minden alkotórész 3.4 és 3.9 között van, egyedül a RAM-ra ír 2.9-et. (512MB 333-as)
Vajon érhetek-e el valamennyi gyorsulást, ha beleteszek 1Giga 400-as RAM-ot? Kivegyem-e mellőle a 333-ast, hogy ne fogja vissza?
A 333-as tutira visszafogja a 400-ast, de hogy melyik a jobb: 1,5GB 333 vagy 1GB 400 az jó kérdés

Nálam a Vista alapból kb 350MB-t eszik, szóval elég lehet neked az 1GB szerintem.
(És végre nekem is legálisan van meg a Vista, régen el lettem hajtva innen mikor még egy kód nélkül telepítettet használtam.)
Viszont eléggé féltem, hogy fel fogja-e ismerni a WLAN kártyám (D-Link DWL-AB520, D-link hivatalosan már nem is támogatja). Nem ismerte fel, de aztán beraktam a driver CD-jét és pöccre felment. Aztán egy windows update és kész. Működött is minden. Ez nagyon tetszett, eddig azért nem így nézett ki nálam egy windows telepítés. És marhaszép lett az Aero, nekem nagyon bejön

(Csak gondoltam ha már újra csatlakozok a topichoz, kapásból le is írom a véleményem

)
Jah, jut eszembe, valaki írta elörébb, hogy telepítésnél cserélte a Z-Y betűket. Ez nálam is így volt, pedig teljesen biztos vagyok benne, hogy elötte kiválasztottam, hogy magyar kiosztású legyen. Na ezt majd szépen bugreportolom