Idézet: debaj - Dátum: 2006. szept. 20., szerda - 21:07
Kijön az RC1 iso-ja. Utána is folyamatosan érkeznek a driverek. A DVD képfájlon menet közben nem lehet változtatni, mert minden másodpercben lóg rajta x felhasználó, akik ugyancsak anyáznának, ha kezdhetnék elölről tölteni az egészet, vagy a letöltés után derülne ki, hogy CRC-s lett a fájl.
Másik lehetőség: békében letölti mindenki a képfájlt, Vistát telepít, aztán felballag a Microsoft Update-re, és letöltögeti a neki kellő dolgokat. Ez XP alatt sincs máshogy friss telepítés után, integrált SP2-es CD-ről telepítve is le kell szedni ötmillió frissítést, javítást, frissebb drivert.
Ha nincs net, mert nem megy a hálókártya, bebootol egy XP-t/2000-et/Millenniumot satöbbi, leszedi a kurrens drivert a gyártó honlapjáról (mert az viszont a gyártó felelőssége, hogy kitegye!), feltelepíti, örül.
A kifutott hardverekhez meg nem készül driver. Ez nem a Vista újdonsága, sógorom szkenneréhez öt év alatt sem írt senki XP-s drivert.
Surecom 9321 driver még van is a windowban, csak nem műxik
De sztem már pár gyártótól igazán feltehtették volna ethernet drivereket; nekik is jó (user rögtön tud updatelni, nem az a jellemző hogy a userrek multioprednszeresek), enkünk is jó. Értem én, meg minde noprendszernek és driverírónak megvannak asaját szokásaik, de _ezt_ szvsz belerakhatták volna tényleg.
(beta2vel a hw gyártók tesztelhettek volna, RC1mellé felkerülhetett volna)
Idézet
Nnna effelől erős kétségeim vannak!
Szerkesztette: MC Pite 2006. 09. 20. 22:14 -kor

Súgó
A téma zárva.