Elküldve: 2006. 09. 22. 20:42
Sziasztok! Remélem, valaki tud segíteni. Tegnap raktam fel az RC1-et, szép is, jó is, de az internetet nem voltam képes beállítani. (ADSL+router) Az XP-nél telepítés után gyakorlatilag semmit nem kell csinálni, az internet "magától" bejön. Itt viszont az írta ki, hogy a hálózati kapcsolat korlátozott. Megpróbáltam router nélkül is, felhasználónévvel, meg jelszóval, de semmi. Az alaplapom Asrock939 Dual-Sata2. A Vista felrakta a LAN drivert, amit aztán én még egyszer manuálisan megismételtem, az eszközkezelő szerint az alaplapi hálózati kártya kifogástalanul működik. A hálózati kapcsolatot nem tudtam kipróbálni, mert a másik gép most nincs itthon.
Miután kellőképpen kimérgelődtem magam, úgy döntöttem, hogy egyelőre visszatérek a jó öreg XP-hez, ezért a D:-n terpeszkedő Vista mellé a C meghajtóra raktam egy XP-t azzal a hátsó szándékkal, hogy a használaton kívüli Vistát onnan majd jól letörlöm. Hát ez nem megy, nem engedi még csökkentett módban sem. Az írásvédett attributumot sem hagyja megváltoztatni. Mit tanácsoltok, hogy tudnám levakarni?