Idézet: SATAN - Dátum: 2006. okt. 5., csütörtök - 18:08
Hangkartyaval kapcsolatos gond egesz jol kezd alakulni. szinte mar teljesen tokeletesre sikerult beallitanom a hangom hogy mind a 4 hangszorom menjen, az SB live-ommal(apro bibi hogy meg egy kis alapzajom van a fulhalgatoba amit gondolom valamelyik bemenet hallhatosaga csinal de meg nem jottem ra hogy mi lehet, de majd kitapasztalom). Vagy egy kx driver(kxdrv3538l-full.exe ) ami allitolag megy mind az osszes sb live al es osszes audigyvel. es tenyleg mukodik nem ugy mint a tobbi dolog. ennek nagyon orulok. aki sziv a hangal az probalja ki!
Hali!
Légyszíves írd le részletesebben, hogy hogyan tudtad ezzel a driverrel feltenni a hangkártyádat! 32 bites Vista RC1 (5600) alá próbálnám én is feltenni ezt a drivert, amit írtál, fel is települ, újraindítás után minden rendben is van a vista szerint, ha elindítok valami zenét az is elindul, a mediaplayer megy rendben, csak éppen egy nyikkanás sem jön ki a kártyából. A kx driver hangszórótesztnél viszont kiírja, hogy nem sikerült hangot adni. Tisztában vagyok vele, hogy betaa Vista, meg ez a kx vezrió is, de ha leírnád, hogy hogyan csináltad, akkor lehet, hogy én is tudnék jutni egyről a kettőre. Eddig azzal a driverrel használtam a kártyát (Live! 5.1), amit a vista lehúzott a netről magának, de az ugye csak 2 hangszóróval megy.
Köszi előre is.
Szerkesztette: Teofil 2006. 10. 07. 16:12 -kor