HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows Vista III., - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows Vista III., avagy Longhorn

#2161 Felhasználó inaktív   Dr. Evil 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 10. 07. 14:06

Két kérdés:

- 5728-ra lehet-e telepíteni 5744-et?
- mi a változás, érdemes telepíteni?

- meg egy harmadik: megmaradnak a beállítások? (Library, MCE beállítások, miazmás)

#2162 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 07. 14:08

Idézet: tmarkee - Dátum: 2006. okt. 7., szombat - 13:56

Idézet innen: http://download.wind...en/download.htm

"Please note: This build may not have the same level of support or servicing via Windows Update as RC1, and you may not be able to upgrade from this build to the final version of Windows Vista."

Ezt jól értem, hogy ha az RC2 teszem fel, akkor update ügyben a jó édes anyámnál kopogtassak?

Aki 5728-at vagy 5744-et tesz fel az nem tud upgradelni a hamarosan megjelenő végleges verzióra....
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#2163 Felhasználó inaktív   Inquisitor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 10. 07. 14:21

Mármint végleges mire? RC2-re? RC3-ra? Mert eddig arról volt szó, hogy egyik próbaverziót se lehet a végleges Vistára, vagy nem?  :think:
.:: Close the World  . . . Open the nExt ::.

#2164 Felhasználó inaktív   tmarkee 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 10. 07. 14:23

Idézet: redbiro - Dátum: 2006. okt. 7., szombat - 13:20

Na a vistas cd recovery menüjéből helyreállítottam a boot-ot. Most fel is jön a választó menü, de ha az xp-t választom újraindul a gép...

Tudom ne erőltessem a vistabootpro-t de indításakor a következő szöveg fogad:

Possible OS Problem: Vistabootpro has detected that either Microsoft Vista is not currently installed or you may have an irregular drive configuration.

Hm?

fingom sincs, nekem egy vinyón két külön partíción az XP, meg a Vista és a Vista bútmenüjével indul a gép úgy, hogy az XP a default. gond nélkül, ezért nem értettem minek a vistabootpro. fogalmam sincs mit lehet kezdeni ezzel a hibaüzenettel, én nem szarozok ha ilyen van újrarakom az oprencert, aszt nem agyalok rajta.

#2165 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 07. 14:28

Idézet: Inquisitor - Dátum: 2006. okt. 7., szombat - 15:21

Mármint végleges mire? RC2-re? RC3-ra? Mert eddig arról volt szó, hogy egyik próbaverziót se lehet a végleges Vistára, vagy nem?  :think:

RC1-et lehet majd upgradelni RTM-re, ami hamarosan jön.....
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::

#2166 Felhasználó inaktív   csiky 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 07. 15:25

hp nyomtatohoz létezik driver? gyártó oldalán nem találtam :(
AMD Athlon64 3800+ @ 4400+ (2800Mhz) Venice ¤ Arctic-Cooling Ultra Silencer TC64 ¤ ASUS A8N5X ¤ A-DATA VITESTA DDR500+ Extreme Edition 2*512MB ¤ ATi X600PRO 256MB (G80 Soon) ¤ SB Audigy2 ZS ¤ Pinoneer DVR109D ¤ Microsoft LaserMouse 6000

#2167 Felhasználó inaktív   Newfronter 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 07. 15:34

Idézet: Inquisitor - Dátum: 2006. okt. 7., szombat - 15:21

November közepe táján már kiküldik a cégeknek a végleges Vistát, tehát nov. elején lezárják a felesztést, kész a végleges Vista. Majd a nagyközönség január végén kapja meg leghamarabb, mert kell vagy 2 hónap előkészület. (gyártás, stb...)

#2168 Felhasználó inaktív   tmarkee 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 10. 07. 15:55

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2006. okt. 7., szombat - 14:08

Aki 5728-at vagy 5744-et tesz fel az nem tud upgradelni a hamarosan megjelenő végleges verzióra....

értem, köszönöm

#2169 Felhasználó inaktív   Teofil 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 10. 07. 16:09

Idézet: SATAN - Dátum: 2006. okt. 5., csütörtök - 18:08

Hangkartyaval kapcsolatos gond egesz jol kezd alakulni. szinte mar teljesen tokeletesre sikerult beallitanom a hangom hogy mind a 4 hangszorom menjen, az SB live-ommal(apro bibi hogy meg egy kis alapzajom van a fulhalgatoba amit gondolom valamelyik bemenet hallhatosaga csinal de meg nem jottem ra hogy mi lehet, de majd kitapasztalom). Vagy egy kx driver(kxdrv3538l-full.exe ) ami allitolag megy mind az osszes sb live al es osszes audigyvel. es tenyleg mukodik nem ugy mint a tobbi dolog. ennek nagyon orulok. aki sziv a hangal az probalja ki!

Hali!

Légyszíves írd le részletesebben, hogy hogyan tudtad ezzel a driverrel feltenni a hangkártyádat! 32 bites Vista RC1 (5600) alá próbálnám én is feltenni ezt a drivert, amit írtál, fel is települ, újraindítás után minden rendben is van a vista szerint, ha elindítok valami zenét az is elindul, a mediaplayer megy rendben, csak éppen egy nyikkanás sem jön ki  a kártyából. A kx driver hangszórótesztnél viszont kiírja, hogy nem sikerült hangot adni. Tisztában vagyok vele, hogy betaa Vista, meg ez a kx vezrió is, de ha leírnád, hogy hogyan csináltad, akkor lehet, hogy én is tudnék jutni egyről a kettőre. Eddig azzal a driverrel használtam a kártyát (Live! 5.1), amit a vista lehúzott a netről magának, de az ugye csak 2 hangszóróval megy.
Köszi előre is.

Szerkesztette: Teofil 2006. 10. 07. 16:12 -kor

#2170 Felhasználó inaktív   Newfronter 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 07. 16:25

Sajnos a 2 bugom nem lett javítva az RC2-ben, pedig agyon feedbackeltem.
Egyik a csíkos screenshot, illetve UAC ablakánál is a háttér becsíkozódik, meg néha az Aero-s gombok.
Másik pedig, ha felteszem az ti hiv. driverét akkor a Windows Photo Gallery close gombjánál, illetve a játékokban szép kis kék halált kapok, de az ugyan nem tartalmaz semmilyen leírást a hibáról.

#2171 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 07. 16:42

Idézet: Newfronter - Dátum: 2006. okt. 7., szombat - 17:25

Sajnos a 2 bugom nem lett javítva az RC2-ben, pedig agyon feedbackeltem.
Egyik a csíkos screenshot, illetve UAC ablakánál is a háttér becsíkozódik, meg néha az Aero-s gombok.
Másik pedig, ha felteszem az ti hiv. driverét akkor a Windows Photo Gallery close gombjánál, illetve a játékokban szép kis kék halált kapok, de az ugyan nem tartalmaz semmilyen leírást a hibáról.

Nem lehet, hogy hardver vagy driver probléma? Milyen okból zárták le a feedback-et?

#2172 Felhasználó inaktív   Newfronter 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 07. 16:49

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2006. okt. 7., szombat - 17:42

Nem lehet, hogy hardver vagy driver probléma? Milyen okból zárták le a feedback-et?

Nem zárták le, kérdeztek 1-2 dologról, és válaszoltam nekik, többet nem írtak. :D
A Beta Client-el küldöm nekik a reportot, mert a desktopon lévő "How to Share Feedback" ezt ajánlja fel, mivel CPP-s vagyok.

Nem hardver probléma, mert másnak is van ilyen gondja. XP alatt nincs, illetve volt régen 1-2 csíkos menüs probléma játékoknál, de azt orvosolta az Ati driverrel.

Egyébként a csíkos képeket mind az alap driver, mind a gyári driver előidézi. Viszont a kék halált csak a gyári. Az ATI-nak is küldtem reportot, nem csak az MS-nek.

UI:
Nektek megy a Weather service (gadget) az RC2 alatt? Nálam nem elérhető, azt írja, de volt ilyen régebben is, aztán egyszer csak jó lett.

Szerkesztette: Newfronter 2006. 10. 07. 16:55 -kor

#2173 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 07. 16:57

Idézet: Newfronter - Dátum: 2006. okt. 7., szombat - 17:49

Nem zárták le, kérdeztek 1-2 dologról, és válaszoltam nekik, többet nem írtak. :D
A Beta Client-el küldöm nekik a reportot, mert a desktopon lévő "How to Share Feedback" ezt ajánlja fel, mivel CPP-s vagyok.

Nem hardver probléma, mert másnak is van ilyen gondja. XP alatt nincs, illetve volt régen 1-2 csíkos menüs probléma játékoknál, de azt orvosolta az Ati driverrel.

Egyébként a csíkos képeket mind az alap driver, mind a gyári driver előidézi. Viszont a kék halált csak a gyári. Az ATI-nak is küldtem reportot, nem csak az MS-nek.

UI:
Nektek megy a Weather service (gadget) az RC2 alatt? Nálam nem elérhető, azt írja, de volt ilyen régebben is, aztán egyszer csak jó lett.

Ez szerintem az ati sara lesz már megint, ilyen hibát én még nem tapasztaltam. Weather gadget-tel csak akkor volt probléma mikor a magyar mui-t felraktam. :D

#2174 Felhasználó inaktív   csiky 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 07. 17:43

32bitről lehet 64bitre upragelni v ujra kell raknom ? :D
AMD Athlon64 3800+ @ 4400+ (2800Mhz) Venice ¤ Arctic-Cooling Ultra Silencer TC64 ¤ ASUS A8N5X ¤ A-DATA VITESTA DDR500+ Extreme Edition 2*512MB ¤ ATi X600PRO 256MB (G80 Soon) ¤ SB Audigy2 ZS ¤ Pinoneer DVR109D ¤ Microsoft LaserMouse 6000

#2175 Felhasználó inaktív   Yep 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 07. 17:51

Hogy is van......? x86 a 32bit? :think:

#2176 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 07. 17:56

Idézet: csiky - Dátum: 2006. okt. 7., szombat - 18:43

32bitről lehet 64bitre upragelni v ujra kell raknom ? :D

Dehogy lehet...

#2177 Felhasználó inaktív   Yep 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 07. 18:01

Idézet: Yep - Dátum: 2006. okt. 7., szombat - 18:51

Hogy is van......? x86 a 32bit? :think:

:lama: vagyok, eszembe jutott...... :omg:

#2178 Felhasználó inaktív   csiky 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 07. 18:45

lenne egy fontos kérdésem. mivel h nem engedte írni a d és e meghajtókat így a "user"eknek adtam full control jogot. ez sikerült is de mivan akkor ha én gondolok egyet és leakarom törölni vistát és pl felrakom 64bitest, vagy netalántán xp-t akarom visszarakni? nem fog nyivákolni h nincs hozzáférési joga? egyszer már jártam igy xpnél h megvontam öcsémtől egykét mappához a hozzáférést és mikor ujraraktam xp-t már énsem fértem hozzá mert ugyenem egyezett az owner.... tud vki mondani vmi biztosat?

#2179 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 07. 18:58

Idézet: csiky - Dátum: 2006. okt. 7., szombat - 19:45

lenne egy fontos kérdésem. mivel h nem engedte írni a d és e meghajtókat így a "user"eknek adtam full control jogot. ez sikerült is de mivan akkor ha én gondolok egyet és leakarom törölni vistát és pl felrakom 64bitest, vagy netalántán xp-t akarom visszarakni? nem fog nyivákolni h nincs hozzáférési joga? egyszer már jártam igy xpnél h megvontam öcsémtől egykét mappához a hozzáférést és mikor ujraraktam xp-t már énsem fértem hozzá mert ugyenem egyezett az owner.... tud vki mondani vmi biztosat?

Olyan nincsen, hogy valamihez nem lehet hozzáférni. Ha egy XP-n rendszergazda vagyok, akkor minden meghajtó minden állományához hozzáférhetek, lehet azon akármilyen jogosultság. Egyre több helyen olvasok ilyen problémákat, és egyre inkább nem értem. Nem akarok senkit megsérteni, de aki beta rendszert tesztel, legalább az alapokkal legyen tisztában. Tehát saját tulajdonba vételi jogod mindig lesz a mappákon, onnantól pedig hajrá.....

u.i: Tudom csak 99%-ban van igazam, mert minden elbarmolható.....

#2180 Felhasználó inaktív   kixass 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 10. 07. 19:00

Nem értem miért akartok egy béta oprendszerről véglegesre frissíteni. Aztán majd utána jöttök mi nem működik, meg tele lesz bugokkal. Alap hogy windowst nem frissítünk régiről/bétáról újra, hanem felpakoljuk tisztán (lásd régen w98-me-2000-xp eléggé elcseszett frissítések).

Téma megosztása:

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.