Elküldve: 2006. 10. 24. 00:58
Driverek terén tényleg nem a microsoftnak kell nagyot alkotnia...
Az alapot megírták, kiadták... És tényleg érdemes először körbenézni, hogy mihez van driver. Átlagember LOGIKUSAN így jár el...először körbenéz, hogy mivan...vagy tényleg, szóval a boltban, hogy majdan ilyet is szeretne feltenni, nézzenek már utána, hogy nem lesz-e gáz...és akkor esetleg a maláj dzsunga nyomtató helyett, választanak neki egy olyat, amihez van rendes driver/support. Ennyi a történet.
De most komolyan, te ugyanúgy szidod az x64-es Vistát is? Mert ugyebár ahhoz is 64 bites driver kell...mint oly sok 64 bites oprendszerhez...
Én is 64 bites XP-t használok, és eddig még nem volt gondom a driverekkel. A legtöbb eszköz ment gyári installCD-ről, ami nem, ahhoz töltöttem a gyártó oldaláról... A "fehér holló" típusú hardvereknél, ha nincs megfelelő driver, akkor a gyártót tessék szidni, és ne a 64 bites rendszert. Elején én is féltem, hogy mi lesz a driverekkel, de manapság szinte alapkövetelmény a 64 bites driver, ezen már nincs értelme vitázni...
Szoftverekkel meg tényleg semmi gáz. Nekem eddig kivétel nélkül ment minden 32 bites progi. Amit tudok, azt pedig beszerzek 64 bites verzióban.
"Amúgy, minél inkább megkötött valami, annál valamilyenebb. " /Gyula4*2/