LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön Klubok, pályák, emberek, játék.
Elküldve: 2006. 07. 21. 22:32
Elküldve: 2006. 07. 22. 10:24
Idézet: Satriani - Dátum: 2006. júl. 21., péntek - 9:48
Dehogynem. Amikor állandó jelleggel "dögkeselyűnek" nevezed a többi csapatot. Mintha ők tehetnének arról, ami történt.
Idézet
Attól, hogy közhely, még igaz.
Idézet
Sajnálni nem kell őket. De szidni sem!
Idézet
Már leírtam, miért. Azok után, hogy bundázott a csapat, örüljenek, hogy egyáltalán szóba állt velük valaki.
Idézet
Tőlem hagyhatjuk, mert szemmel láthatóan az elvakultságod miatt nem lehet erről veled érdemben beszélni. S meg kell mondjam, hogy én nem röhögök, hanem inkább sajnálkozom, mert a hozzászólásaid alapján (mióta ismerlek) nem gondoltam volna, hogy egyszer eljön az idő, amikor ennyire képtelen leszel objektív maradni bármilyen ügyben is.
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
Elküldve: 2006. 07. 22. 10:28
Idézet: Satriani - Dátum: 2006. júl. 21., péntek - 9:50
... a VB egyik legjobb játékosa. De tény, hogy ez a két játékos végre olyan vétel, ami már régebben kellett volna a Real-ba.
(Mondjuk ha Roberto elmegy, akkor én Emerson helyett inkább Zambrotta-t igazoltam volna le.)
Elküldve: 2006. 07. 22. 10:32
Idézet: Coppermine - Dátum: 2006. júl. 21., péntek - 9:52
-C0pp3rM!n3-
Csak azt nem veszed észre, hogy ez esetben végre nem csatárposztra, "szem előtt lévő", marketing szempontból előnyös játékosigazolás történt, hanem olyan helyeket erősítenek, ahol arra nagy szükség volt.
(S bár a VB-n piszok szar volt, én még mindig azt mondom, hogy ki kellene bulizni, hogy Makelele visszajöjjön.)
Elküldve: 2006. 07. 22. 22:02
Idézet: Piftuka - Dátum: 2006. júl. 22., szombat - 11:24
Reménytelen. Piftu, olvasd már el a hozzászólásaim a témában! Többször leírtam, Moggi a felelős, nem azok, akik a büntetés után szétszedik a keretet (ahogy a dögkeselyű sem felelős a gnú haláláért, de ettől még jót zabál a tetemből). A tisztán látásod ezen múlik, szólj, ha érted.
Szerkesztette: Satriani 2006. 07. 22. 22:03 -kor
Elküldve: 2006. 07. 23. 07:37
Idézet: Necros - Dátum: 2006. júl. 21., péntek - 10:14
Ez a spanyol cég kötve hiszem, hogy komolyan gondolja. Most a bizottság arról dönt, hogy első vagy ki tudja hányadik osztályban játszik a fradi. Namost egy leendő tulaj mindent megtenne azért, hogy elkerülje a másodosztályt. Szerintem addig fognak ezzel a pályázattal bénázni, míg a fradi az NB2-ben találja magát. Egy komoly érdeklődő nem hagyná ezt. Ki kéne fizetni a játékosokat, meg az összes adósságot törleszteni. Most már remélem nem fog 1 osztályban indulni a fradi mert amit itt művelnek már velük az kutyakomédia. Szerintem az a spanyol cég nem is létezik, csak a fradi vezetősége találta ki, hogy mondhassanak valamit a bizottságnak.
Elküldve: 2006. 07. 23. 17:11
Idézet: Piftuka - Dátum: 2006. júl. 22., szombat - 9:32
Nistelrooy???
-C0pp3rM!n3-
Elküldve: 2006. 07. 23. 17:25
Idézet: Coppermine - Dátum: 2006. júl. 23., vasárnap - 18:11
-C0pp3rM!n3-
Puskás?
(elnézést
Elküldve: 2006. 07. 23. 17:32
Idézet: Coppermine - Dátum: 2006. júl. 23., vasárnap - 18:11
-C0pp3rM!n3-
Megvette volna a Real?
Elküldve: 2006. 07. 23. 17:36
Idézet: Necros - Dátum: 2006. júl. 20., csütörtök - 20:23
pont ez a rossz hír, 2odosztályban játszó technikátlan védők szegényt felrugatják elég keményen, Gerzsonnak egy középcsapatban lenne a helye a premier league-ben.... köcsög Bobby Robson...kétlem hogy egyből visszamennének a pl-be köv idényben :o
Elküldve: 2006. 07. 23. 17:43
Idézet: Satriani - Dátum: 2006. júl. 23., vasárnap - 16:32
még nem, de nagyon úgy tűnik hogy meg fogja - bár nem drukkolok ennek.
Emerson-Cannavaro a szükséges jó szerintem... ráadásul eddig ahova Capello ment, oda ment Emerson is.
Amire kíváncsi leszek, az a Kaká-cécó.
-C0pp3rM!n3-
Elküldve: 2006. 07. 23. 18:27
Idézet: Coppermine - Dátum: 2006. júl. 23., vasárnap - 18:43
-C0pp3rM!n3-
Ott nincs cécó. Kaká marad a Milanban.
Elküldve: 2006. 07. 23. 18:48
Idézet: MarKinG - Dátum: 2006. júl. 23., vasárnap - 18:36
Hát ő meg hogy jön ide?
Elküldve: 2006. 07. 24. 09:53
Idézet: Coppermine - Dátum: 2006. júl. 23., vasárnap - 18:43
Most meg azt olvastam Nistelrooy-ról, hogy a Bayernba készül.
Elküldve: 2006. 07. 24. 11:17
Idézet: olaj - Dátum: 2006. júl. 23., vasárnap - 19:48
Szerintem különvonattal :Đ
Mindkét Robson bével kezdődik, az, hogy Bryan, vagy Bobby mán mindegy!
[ Script Execution time: 0.1000 ]
Elküldve: 2006. 07. 24. 12:05
Ma késő délutánra/estére várható a döntés a Fradiról és a Vácról.
Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)
Elküldve: 2006. 07. 24. 13:18
Idézet
Elküldve: 2006. 07. 24. 14:50
Idézet
Megpróbálom egyszerűen és röviden leírni, hogy mit írnak elő a szabályzatok, s ki, mit csinál a törvényesség megsértésével.
1. A Klublicenc szabályzat, amelyet 2003-ban jóváhagyott az UEFA a Licenc-ügy 1. számú „törvénye” (Az MLSZ alapszabálya ebben a kérdésben nem magasabb rendű az UEFA jóváhagyása nélkül.). Ez azt mondja, hogy az első osztályú csapatok első fokon a Magyar Labdarúgó Ligához kötelesek benyújtani a licenc dokumentációt. Ezt a Ferencváros is megtette, de hiányosságok miatt első fokon a licenc bizottság elutasította. Másodfokon az MLSZ állít bizottságot, s június elsején másodfokon a Ferencváros MEGKAPTA a licencet, de feltételekkel. (A feltételek, hogy minden hónap végén a gazdasági helyzetéről be kell számolnia.) A hatályban levő szabályzat alapján ITT VÉGE a licenc-eljárásnak.
2. A problémát az okozta, hogy a frissen feljutott csapatoknak, Vác, Paks is be kellett nyújtani a licenckérelmet. S miután az MLSZ módosította az alapszabályát, amit május 26-án jóvá hagyott a közgyűlés (ez ettől ugyan még nem hatályos, csak akkor, ha erről a bírósági végzés megszületik), s a módosítások érintették a licenceljárást is, ugyanis az új alapszabály szerint első és másodfokon is az MLSZ állít bizottságot, így tévesen az MLSZ bírálta első fokon a Vác és Paks licenckérelmét, s itt ad hoc jelleggel ötletszerűen felhozták a Ferencváros licencét, s úgy gondolták, visszavonják a Ferencvárostól.
Törvénytelen önmagában az is, hogy az MLSZ új alapszabálya szerint akartak eljárni egy olyan hatályos szabállyal szemben, aminek módosítását az UEFÁ-val is jóvá kell hagyatni, s végképp törvénytelen volt a Ferencvárossal foglalkozni. S innen kezdve az MLSZ minden újabb bizottságosdi állítása törvénytelen.
Az MLSZ egyetlen törvényes eljárása az lenne, ha a Vác licenckérelmét elsőfokon- gyorsított eljárásban az MLL bírálná, s a Ferencváros ügyében pedig elismerné, hogy tévedett, bocsánatot kérne a közvéleménytől és a szurkolóktól, ugyanis változatlanul érvényben van a június 01-i határozat.
Az MLSZ további törvénytelensége, hogy nem nevesíti a bizottságok tagjait. Az MLSZ ugyanis bírósági bejegyzése alapján közfeladatot ellátó társadalmi szervezet, amelynek törvényi kötelezettsége, hogy alapszabályában rögzítse az irataiban való betekintés módját, továbbá határozat hozó szerveinek nyilvánosságát. (Elég furcsa lenne pl. ha egy miniszterelnök, személyiségi jogokra hivatkozva, nem nevezné meg kormánya tagjait.)
Természetesen az MLSZ törvénytelenségei nem mentesítik mindazokat, akik felelősek a Ferencváros jelenlegi helyzetéért, de ez két külön történet, s amennyiben az MLSZ, tovább halmozva saját hibáit olyan döntést hoz, hogy a labdarúgó csapat az NB 2 –be indulhat, azzal a csapatot és a szurkolókat sújtja, nem pedig a felelősöket. S úgy gondolom, sem ez a lelkes és tisztességes munkát végző csapat, sem a minden áldozatra kész szurkolók nem ezt érdemlik.
18 óra körül lesz döntés...
Elküldve: 2006. 07. 24. 15:00
Szerintem a Vácnak ajtót mutatnak az FTC pedig indulhat az első osztályban. Ez a legkövetezetlenebb döntés lenne, dehát Magyarországon élünk, szóval én erre tippelek.

Súgó
A téma zárva.