Idézet: bull1 - Dátum: 2005. febr. 22., kedd - 8:36
http://www.go2pdf.com/
Ezen a linken egy virtuális nyomtatót találsz. PDF -be ment. Én használom, jól működik, corel és word alól is próbáltam már. Bár ha .doc -ot nyomtatsz, akkot miért nem mindegy, hogy doc formátumban va e, vagy prn ben? Vagy éppen pdf ben? Nem kötözködés, csak érdekes.
Ezen a linken egy virtuális nyomtatót találsz. PDF -be ment. Én használom, jól működik, corel és word alól is próbáltam már. Bár ha .doc -ot nyomtatsz, akkot miért nem mindegy, hogy doc formátumban va e, vagy prn ben? Vagy éppen pdf ben? Nem kötözködés, csak érdekes.
Egy alsó kategóriás, tintasugaras nyomtatóm van. Ezért a nagyobb, fontosabb dokumentumokat máshol (hol itt, hol ott) nyomtatom ki (tehát a profibb nyomtató típusa is bizonytalan) és idegesít, hogy más gépeken mindig máshogy tördeli a word a szöveget, azonos beállítások mellet (margó, bekezdés, stb...). Tele lett tőle a t.k.m és elkzedtem kutakodni.
Erre megoldás a prn-be vagy pdf-be nyomtatás, mert akkor a word már nem nyúl hozzá, nem tördeli máshogyan a doksit, képpontra pontosan nyomtatható ki ugyanaz a másik gépen is.
-a .prn viszont nyomtatófüggő, tehát ez a módszer így kihúzva
-marad a .pfd, de ez meg felbontásfüggő sztem

Kipróbálom az eddig írt módszereket addig is...