HWSW Informatikai Kerekasztal: Nagykanizsa és környéke XX. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nagykanizsa és környéke XX. a legális offolás... Értékeld a témát: -----

#1141 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 25. 15:00

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. júl. 25., kedd - 11:06

Kiegészítés: olyannyira tetszett, h a következő értekezleten előadást kell majd tartsak  :rolleyes: Előre be vok kaksizva :fear: Ugyanakkor ez egy jó lehetőség lesz, hogy végre a sok rám csodálkozva néző emberke megtudja ki vok és mit keresek én ott, no meg kapcsolatépítésre is lesz remélem lehetőség. Azoknak sosem lehet tudni, az ember mikor veszi hasznát. :cool:

Jaja, ez nagyon fontos (mint azt szívem hölgye is jól mondotta múlt szerdán :wub: ). :) Pofavizit és trécselés nélkül az ember nem sokra viszi. Meg aztán egy-egy szakmai téma megvitatásánál, átbeszélésénél tudni kell, kire hogy lehet hatni. Az az igazi, amikor már olyan frázisokban és tőmondatokban, utaló mondatokban is tud társalogni az ember a kollégákkal, hiszen vannak közös előzmények (pl. más projekt vagy történés). Viszont ehhez sok éve kell, azt gondolom tudod...

#1142 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 25. 15:01

Idézet: Ndrew - Dátum: 2006. júl. 25., kedd - 11:13

Nagyon helyes! Nem jó a sok meló! :Đ
Ezt Bumbinak:Kép

:lol:

#1143 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 25. 15:02

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. júl. 25., kedd - 11:30

Ha ez nekem szólt, akkor eddig egész jól. Tegnap egy szerfelett sikeres napom volt (ritka, és ezért furcsa az ilyesmi), és a mai is egész jól indult eddig. Igaz, picit elaludtam, de senki nem csinált problémát belőle, én pedig legalább kipihentebb lettem...  :)

Naná hogy Neked szólt, csak valaki közbeugatott ha jól emlékszem (a Te és az én hozzászólásom közé). ;)
Ügyes legyél! :)

#1144 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Szió drága! :)
<b>If you can't be famous, be infamous</b>
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#1145 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: EGOKA - Dátum: 2006. júl. 25., kedd - 12:19

Na, tiszták a malik kívül, belül. ...

:eek:  :rolleyes:  :omg:  :Đ

#1146 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: EGOKA - Dátum: 2006. júl. 25., kedd - 16:02

Szió drága! :)

:hello: :wub: :)

#1147 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 25. 15:09

Voltam dokinál, kaptam beutalót ortopédiára.
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#1148 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 25. 15:20

Felébredtem! :tired: 4 órát szundiztam :D Így ma már megvan az "előírt" 8 órányi alvás  :smoker:
Azt mondják, az ember az, amit megeszik ("ételed az életed"). Ha ez így van, miért van az, hogy a manapság már szinte mindenben megtalálható tartósítószerek fogyasztása ellenére is korán halálozunk el?

#1149 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 25. 15:22

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. júl. 25., kedd - 16:20

Felébredtem! :tired: 4 órát szundiztam :D Így ma már megvan az "előírt" 8 órányi alvás  :smoker:

És még este is folytathatod. :D

#1150 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 25. 15:24

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. júl. 25., kedd - 12:53

Aztán volt gyíkom, kígyóm, sündisznóm, táncoló egerem, hörcsögöm, "kukoricadisznóm", és hasonlók... a "macska-kutya" kombóról nem is beszélve  :)

Itt az albiban nincs semmi, néha hiányzik... az pedig még jobban, hogy virág, és más "zöldségek" sincsenek...   :smoker:

Ööö... Magyarországon az összes kétéltű és hüllő védett, szal díjaznám, ha ilyet nem tartana senki :p A madarak nagy része, és az emlősök egy nagy hányada is védelem alatt áll, mint pl. az általad említett süni. Az persze más amikor valaki egy sérült, vagy a télre még fel nem készült védett állatkák eltutujgat a gyógyulásáig/tavaszig.

Nekem még a koleszban is volt gazom meg dögöm:D
Azt mondják, az ember az, amit megeszik ("ételed az életed"). Ha ez így van, miért van az, hogy a manapság már szinte mindenben megtalálható tartósítószerek fogyasztása ellenére is korán halálozunk el?

#1151 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 25. 15:25

Idézet: EGOKA - Dátum: 2006. júl. 25., kedd - 16:22

És még este is folytathatod. :D

Hát hogy fogok így este lefeküdni?  :rolleyes: Mondjuk nem vok az a koránfekvős típus, amíg el nem álmosodom, meg csak elütöm az időt... Mondjuk azt piszkálom, amit Never javasolt :nevet:

#1152 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 25. 15:30

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. júl. 25., kedd - 16:25

Hát hogy fogok így este lefeküdni?  :rolleyes: Mondjuk nem vok az a koránfekvős típus, amíg el nem álmosodom, meg csak elütöm az időt... Mondjuk azt piszkálom, amit Never javasolt :nevet:

:nevet:

#1153 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 25. 15:30

Idézet: Omega - Dátum: 2006. júl. 25., kedd - 16:00

Viszont ehhez sok éve kell, azt gondolom tudod...

Nos, az a "gond", hogy jelen szakdolgozóhelyemen még "csak" november óta vagyok és ha minden jól megy, én jövő május után már nem nagyon szeretnék szakdolgozni, max. dolgozni. A különbség a kettő közt csak annyi, hogy pénzt is kapnék és diplomám is lenne, a munka nem hiszem h sokkal másabb lenne :)
Az előző szakdolgozóhelyemről tavaly nyáron jöttem el másfél év után, egyszerűen úgy éreztem, nem halad semerre sem a munkám és h nem illeszkedtem be a társaságba, így meg nagyon rossz volt dolgozni :(
A sok év meg tökre áll, mindenféle szempontból... sok év kell, h elég tapasztalatot szerezzek, meg h a megfelelő kapcsikat ki tudjam alakítani, nehéz ügy ez :(

#1154 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 25. 15:33

Szerintem a sok év helyett megteszi némi szerencse. :D

#1155 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 25. 15:39

Az állatos témához meg annyit, hogy amióta az eszem tom, mindig volt állatom, legalább egy, de inkább több :D És imádtam őket, mind tök jó fej volt, még azok is, amik elsőre zűrös állatoknak tűntek. A legnagyobb élmény állatkák:
- malacka, mert tök aranyos, meg jó fej, de sztem eléggé butácskák. Nekem az egyik malacka korán halálozott (idegrendszeri betegsége volt), a másik elég sokat bírt.
- hörcsimbók, mert az is tök éééédi, de ez sem túl okos, meg ezek korán is haláloznak :( Bár a legutóbbi hörim majd' 3 évet élt. Bennük még az is jó, hogy mikor kicsijük van, az vmi halálos egy show :D
- deguk. Nagyon értelmes és vicces, szociális állatok. Amikor meg kicsik is vannak, mindenen túltesznek ami a mókát illeti :)
- csincsillák: degu, nagyobb kiadásban :)
- nyúl: na nyúl az, amim soha többé nem lesz, pedig de :D Jajj, csak tudnám megállni, hogy haza ne hozzak egy szépszeműt, amelyik rám néz az állatkereskedésben :) (Az állataim nagy többsége így került hozzám). A nyulam egy külön téma, órákat tudnék mesélni róla, de nem akarom teleírni a topikot, csak azért mert most nagy hirtelen kialudtam magam, és rámtört a hipeaktívság :D
- blökik: sztem értelmetlen elmagyarázni. Akiknek van/volt, úgyis tudják miről beszélek ;)

#1156 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 25. 15:40

Idézet: EGOKA - Dátum: 2006. júl. 25., kedd - 16:33

Szerintem a sok év helyett megteszi némi szerencse. :D

Vagy ismerősök, akiknek van ismeretsége :D Az állatorvosi asszisztensi állásomat is így sikerült kapni, máig visszasírom, azt a melót nagyon élveztem.

#1157 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 25. 15:41

Never járjá má errefelé, két napja nem cibáltuk meg egymás haját, kifejezetten hiányzol :D

#1158 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 25. 15:43

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. júl. 25., kedd - 16:40

Vagy ismerősök, akiknek van ismeretsége :D Az állatorvosi asszisztensi állásomat is így sikerült kapni, máig visszasírom, azt a melót nagyon élveztem.

Erről beszélek.

Vagy te alakítod ki az ismerettséget sok év alatt, vagy szerencsés vagy, mert van vki aki átugortatja Veled ezt a kört. :D

#1159 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 25. 15:44

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. júl. 25., kedd - 16:41

Never járjá má errefelé, két napja nem cibáltuk meg egymás haját, kifejezetten hiányzol :D

Itt volt. Csak Te átaludtad. :D

#1160 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 25. 15:54

Idézet: EGOKA - Dátum: 2006. júl. 25., kedd - 16:44

Itt volt. Csak Te átaludtad. :D

Akkor jöjjön vissza!  :reklamacio:  :D

Téma megosztása:

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.