HWSW Informatikai Kerekasztal: Nagykanizsa és környéke XX. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nagykanizsa és környéke XX. a legális offolás... Értékeld a témát: -----

#181 Felhasználó inaktív   FogAti 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 17. 17:30

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. júl. 17., hétfő - 17:23

Épp most tartok a felénél :) Mozzarella saláta, nyamiii :)

Akkor mostanra fogyott el a másik fele.Egészségedre!
Egy barát(nő)i kéz mindig legyen közel hozzád!      :)

#182 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 17:43

Köszi ;) Asszem neki is állok kipakolászni, amiket vettem :)

Szerkesztette: OnLány 2006. 07. 17. 17:43 -kor

Azt mondják, az ember az, amit megeszik ("ételed az életed"). Ha ez így van, miért van az, hogy a manapság már szinte mindenben megtalálható tartósítószerek fogyasztása ellenére is korán halálozunk el?

#183 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 17:49

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. júl. 17., hétfő - 18:23

Épp most tartok a felénél :) Mozzarella saláta, nyamiii :)

Mozarella sajtról hallottam, node salátáról még nem. :)

#184 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 17:57

Idézet: Omega - Dátum: 2006. júl. 17., hétfő - 18:49

Mozarella sajtról hallottam, node salátáról még nem. :)

Mozzarella sajtból készítik többek közt, azért hívják így :) Most épp vmi olasz hetek vagy mi van a Mekiben, ott is lehet kapni, ha gondolod kóstold meg, én ugyan nég nem kóstoltam, most is saját készítésűt ettem :) Ez pedig a következőképpen fest: Mini mozzarellát veszek egy csomaggal, vagy a simából egy csomaggal és azt felvagdosom. Fogok két szép paradicsomot, azt is felvagdosom (kb. ugyanannyi falatka legyen a sajtból is és a pariból is). Egy tányérra teszem őket, és meghintem bazsalikommal. Van aki tesz rá még olivaolajat is, de én nem szoktam, attól nem lesz más az íze, csak benyelek még plusz jópár kalóriát...  :rolleyes: 
Hamar megvan és sztem finom is, ha van kedved, próbáld ki ;) A legfinomabb mozzarella ehhez sztem a Sole csomagolt-szeletelt mozzarellája, de azt még Pöstön is elég ritkán kapni, NK-n pl. a Tecsóban nem kaptam a múltkor :(

Na, jótvágy, akinek most elkezdett csorogni a nyála ;)
Azt mondják, az ember az, amit megeszik ("ételed az életed"). Ha ez így van, miért van az, hogy a manapság már szinte mindenben megtalálható tartósítószerek fogyasztása ellenére is korán halálozunk el?

#185 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 18:01

Kaptam egy deci vodkát némi üccsivel, megiszom, és szerintem lassan be is alszom. Egész éjjel dolgoztam, ideje pihenni is.

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#186 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 18:03

Közben meggyütt a hír, holnap 10-től télleg meló  :rolleyes: Tutujgathatom a kis WHO-s influenza mintákat... EGYEDÜL!  :eek: Előre be vok kaksizva, h el ne rontsak vmit, két és fél hónap alatt sokat lehet ám felejteni :( Most még akkor ma este állhatok neki átnézni azt is, hogy mégis mikor mit löttyintek rájuk, hány percig és blabla...  :omg:

#187 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 18:14

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. júl. 17., hétfő - 18:43

Köszi ;) Asszem neki is állok kipakolászni, amiket vettem :)

Miketvettél?

#188 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 18:15

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. júl. 17., hétfő - 18:57

Mozzarella sajtból készítik többek közt, azért hívják így :) Most épp vmi olasz hetek vagy mi van a Mekiben, ott is lehet kapni, ha gondolod kóstold meg,

Hehe. :Đ Nem járok mekibe, mert nekem iszonyat drága.

Idézet

én ugyan nég nem kóstoltam, most is saját készítésűt ettem :) Ez pedig a következőképpen fest: Mini mozzarellát veszek egy csomaggal, vagy a simából egy csomaggal és azt felvagdosom. Fogok két szép paradicsomot, azt is felvagdosom (kb. ugyanannyi falatka legyen a sajtból is és a pariból is). Egy tányérra teszem őket, és meghintem bazsalikommal. Van aki tesz rá még olivaolajat is, de én nem szoktam, attól nem lesz más az íze, csak benyelek még plusz jópár kalóriát...  :rolleyes: 
Hamar megvan és sztem finom is, ha van kedved, próbáld ki ;) A legfinomabb mozzarella ehhez sztem a Sole csomagolt-szeletelt mozzarellája, de azt még Pöstön is elég ritkán kapni, NK-n pl. a Tecsóban nem kaptam a múltkor :(

Na, jótvágy, akinek most elkezdett csorogni a nyála ;)

A kalóriák nem érdekelnek, nem a súlyfeleslegembe fogok belehalni; ami jól esik, megeszem/megiszom. A testem egy vidámpark, nem szentély. :)
Köszi az ötletet, ezt még én is el tudom készíteni. :cool:

#189 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 18:16

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. júl. 17., hétfő - 19:01

Kaptam egy deci vodkát némi üccsivel, megiszom, és szerintem lassan be is alszom. Egész éjjel dolgoztam, ideje pihenni is.

Nocsak, azt hittem, elléptél. :) Egészségedre válljék! :cool2:

#190 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 18:18

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. júl. 17., hétfő - 19:03

Közben meggyütt a hír, holnap 10-től télleg meló  :rolleyes: Tutujgathatom a kis WHO-s influenza mintákat... EGYEDÜL!  :eek: Előre be vok kaksizva, h el ne rontsak vmit, két és fél hónap alatt sokat lehet ám felejteni :( Most még akkor ma este állhatok neki átnézni azt is, hogy mégis mikor mit löttyintek rájuk, hány percig és blabla...  :omg:

Vigyázz, lehet ez egy próba. Nyilván felelősségteljes a munkaköröd. Bármikor mondhatod azt, hogy nem vállalod egyedül, illetve segítséget kérsz legalább annyira, hogy nugodt szívvel hozzákezdhess a munkának egyedül.

#191 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 18:20

Idézet: Omega - Dátum: 2006. júl. 17., hétfő - 19:16

Nocsak, azt hittem, elléptél. :) Egészségedre válljék! :cool2:

Még iszogatok, jó lenne ma nagyot pihenni... csak az a baj, hogy átestem minden holtponton, szóval nem vagyok igazán fáradt... csak gondolkozni és figyelni nem tudok már.

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#192 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 18:24

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. júl. 17., hétfő - 18:57

Van aki tesz rá még olivaolajat is, de én nem szoktam, attól nem lesz más az íze, csak benyelek még plusz jópár kalóriát...

Mindenki fogyókurázik? :omg:
Én akárhogy próbálok nem bírok felszedni pár kilót, pedig elférne. :(

Lehet írok pár könyvet a hízás nehézségeiről 'Ndrew downgrade néven. És nyitok egy kalóriadús ételeket áruló 'Ndrew gyorsétteremláncot. Meg kiadok egy 'Ndrew torna videókazetta sorozatot (hízni vágyóknak). :Đ

:look:

'Ndrew

Szerk.: http://digitus.itk.p...aerobikzoli.mp3

Szerkesztette: Ndrew 2006. 07. 17. 18:27 -kor

#193 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 18:30

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. júl. 17., hétfő - 19:20

csak gondolkozni és figyelni nem tudok már.

Ez nálad általános, nem? :D

#194 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 18:31

Idézet: Ndrew - Dátum: 2006. júl. 17., hétfő - 19:24

Meg kiadok egy 'Ndrew torna videókazetta sorozatot (hízni vágyóknak). :Đ

Ahhoz tudnod kéne hízni, nem? :p

#195 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 18:33

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. júl. 17., hétfő - 19:30

Ez nálad általános, nem? :D

Na gyere, adj egy pofont... amúgy csak plagizálom a nagy Mesterem... vagyis Téged...  :)

Idézet

[link]

#196 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 18:37

Idézet: Omega - Dátum: 2006. júl. 17., hétfő - 19:18

Vigyázz, lehet ez egy próba. Nyilván felelősségteljes a munkaköröd. Bármikor mondhatod azt, hogy nem vállalod egyedül, illetve segítséget kérsz legalább annyira, hogy nugodt szívvel hozzákezdhess a munkának egyedül.

Igen, elég felelőségteljes a meló, WHO-nak adjuk le a drótot többek közt...  :)
Rendesek, segítőkészek... Csak attól félek, én nem figyelek oda egy pillanatra, és nem a megfelelő lötyit öntöm rá, nem megfelelő ideig inkubálom, összekeverem a mintákat, vagy ilyesmi :( Akkor többnapi munka elúszhat, a pénzről nem is beszélve (nagyon drágák a felhasznált anyagok, eszközök, és az állami kézben lévő kutatóintézetek anyagai kereteit gondolom nem kell ecsetelnem :(). Meg nem is akarok félpercenként segítséget kérni, mivel ezt már csinálam jópárszor, csak ha az ember nem gyakorolja két és fél hónapig, kiesik a gyakorlatból... szal cikinek érezném minden lépésnél segítséget kérni, akkor bénának tűnnék, márpedig én ősszel ugye önként és dalolva TDK-zni akarok... :smoker:

#197 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 18:38

Idézet: Nevergone - Dátum: 2006. júl. 17., hétfő - 19:33

Na gyere, adj egy pofont...

Tartsd ide a másik orcádat is :D

#198 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 18:39

Idézet: Ndrew - Dátum: 2006. júl. 17., hétfő - 19:24

Mindenki fogyókurázik? :omg:

Fogyókúrázik a halál. Csak igyexem tartani a súlyom ;)

#199 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 18:40

Idézet: Ndrew - Dátum: 2006. júl. 17., hétfő - 19:14

Miketvettél?

Teamécses, illatos gyertyák, lámpa, váza, díszhomok, nagyon jópofa hűtőmágnes, irattartó, asszem mást nem :)

#200 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 17. 18:43

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. júl. 17., hétfő - 19:38

Tartsd ide a másik orcádat is :D

"Ha megdobnak kenyérrel, szúrj vissza vasvillával...!"  :)

Idézet

[link]

Téma megosztása:

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.