HWSW Informatikai Kerekasztal: Nagykanizsa és környéke XX. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (124 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nagykanizsa és környéke XX. a legális offolás... Értékeld a témát: -----

#21 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 07. 15. 22:58

Hali!

Ha még emlékeztek rám a sok régi hsz között ÉN is írtam. :D :p

Amúgy ma volt szerencsém megnézni a Corpse Bride (Halott mennyasszony) című Tim Burton filmet. Olyan mint a többi Burton film.
<b>If you can't be famous, be infamous</b>
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#22 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 15. 23:41

Pesten még éjszaka, a külvárosban is zajlik az élet...

Épp lefeküdni indultam, mikor bazi nagy csattanást hallok... két főútvonal kereszteződésénél lakok, nappal 3 busz jár erre, éjjel megy egy éjszakai járat, szal aránylag forgalmas hely, ráadásul minden hónapban van legalább egy kocc, mégis este kikapcsolják a lámpát, nem tom mire jó ez.  :confused:

Szal gondoltam most is kocc történt, hát kinéztem. A látvány: a sarkon található buszmegállóban a sávban keresztben az oldalára borult piros régi típusú Suzuki Swift, a járdára felfutva egy fehér nem tom milyen típusú kisautó (vmi Fiat Seicento méretű), eléggé összetörve az eleje  :eek:  Elképzelésem sincs hogy mehettek így össze, akárhogy néztem a szitut :think: Halkan jegyzem meg, az oldalára borult Suzukit kisvártatva két átlagos méretű pasi simán visszafordította eredeti állapotába, gondolom ez is azt igazolja, hogy a Suzuki egy milyen nehéz autó :)
Persze errefelé rendőrök is gyakran járőröznek, úgyhogy épp jött is egy, és rögtön kiszúrta őket... Hát erre rápacsáltak  :rolleyes: Kisvártatva (úgy 20 p alatt :p) megérkezett a mentő is, bár úgy láttam mindkét autó utasai a saját lábukon futkorásztak.
Ennyit arról, hogy az  emberek ismerik (?) az elsőbbségadás kötelező táblát...  :omg:

Aztán bejöttem, mert fáztam, meg mert igazándiból semmi érdekes nem zajlott... Készült pár kép is, ha van rá kereslet, fellököm őket, bár elég sötét van éjfélkor, nem tom mi látszik majd belőlük...

De most télleg húzok aludni, jóccaka!
Azt mondják, az ember az, amit megeszik ("ételed az életed"). Ha ez így van, miért van az, hogy a manapság már szinte mindenben megtalálható tartósítószerek fogyasztása ellenére is korán halálozunk el?

#23 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 15. 23:43

Szép álmokat!

Püben megírhatnád, hol is laksz pontosan. :)
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#24 Felhasználó inaktív   Martinka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 16. 06:32

Jó reggelt!  :D

A 19.esbe meg már ne írjatok! :reklamacio:
Samsung 940BF - Asus P5W DH Deluxe - Intel Core2 Duo E6300 - 2x 1GB Geil PC6400 ULTRA - Sapphire X1800XL - Creative Audigy4 - 2x WD SataII 250GB Raid edition - MSI DVD-ROM - NEC 4751 - Enermax mobilerack - Logitech Z640 5.1 - Logitech G5 - Logitch Cordless Desctop Wave bill egér - Thermaltake Tsunami Dream+vízhűtés

#25 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 16. 06:38

Yorge! :Đ

OnLány, jöhetnek a képek. ;)

#26 Felhasználó inaktív   Brown 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 16. 08:17

Na akkor beoffolok ide is!

Yogre!  :p

#27 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 16. 09:34

Jóreggelt, ma végre jóóóól kialudtam magam :) És új KV főzőm is van, végre tok rendes KV-t inni :)

Martinka, bocsi h még a 19-esbe írtam, de nem vettem rögtön észre, hogy van 20-as  :rolleyes:

Brown mindig csak beköszönni szokott?  :think:

Omega, ha kinyíltak a csipáim, felteszem a képeket a gépre, és ha látható rajtuk a sötétségen kívül más is, felteszem ide is ;)
Azt mondják, az ember az, amit megeszik ("ételed az életed"). Ha ez így van, miért van az, hogy a manapság már szinte mindenben megtalálható tartósítószerek fogyasztása ellenére is korán halálozunk el?

#28 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 16. 09:58

19 órát alvós és ezzel új rekordot döntős jóreggelt! :)

#29 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 16. 10:13

Idézet: Ndrew - Dátum: 2006. júl. 16., vasárnap - 10:58

19 órát alvós és ezzel új rekordot döntős jóreggelt! :)

Merha még 20-at aludtál volna, illenél a topik sorszámához :D

#30 Felhasználó inaktív   Plebi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 16. 11:09

Sziasztok!

Azt hittem megint utána olvashatok 20 oldalnak, de nem.

OnLány: Ha egy csoki, hááát,  :D  oks megegyeztünk!
Asrock 970 extreme 4; AMD FX-8120; Kingston 2X4GB DDRIII 1333; Gigbyte HD7950 3GB; 1TB Seagate Barracuda 7200.14 +320GB Samsung SATA II (THX Ramorg); Asus DRW1814BLT; Dell U2311H; Thermaltake Xaser III v1000d Blue.

"milliárd élet árán az ember kiharcolta a védettségét, a jogot a túléléshez, e bolygó számtalan teremtménye között"

#31 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 16. 11:13

:up: a pörgös topiknak! Mi az, mindenki henyél vagy virtusnapozik? :)

Plebi, minnyá rádkeresek ;) Jössz egy tábla Milka Milkinis-sel :) Sztem ma nem kell majd 20 oldalt olvasnod, elégggé ül a topik...

#32 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 16. 11:22

Hali! :)

#33 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 16. 11:28

:look:

#34 Felhasználó inaktív   somafero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 16. 11:47

:p

#35 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 16. 11:53

Kép

#36 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 16. 12:03

Ndrew, 1400, szép kerek szám!  :respect:
Ugye "lefotózol" 2000-nél? ;) Bár ahogy elném, mégsem ma lesz a napja, h összejön...  :rolleyes:

#37 Felhasználó inaktív   Devyd 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 16. 12:58

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. júl. 16., vasárnap - 12:53

Kép

Voltál lennt vírtuson? :think:
Nekem nem nagy kedvem van hozzá :omg:
Alaplap:Asrock Dual Sata2,CPU:AMD A64 3200+ E4 + Zalman 7000CU,HDD:Maxtor 160Gb 8mb cacheMemória:Hynix 512DDR400,Video:Galaxy 7300GT 256mb DDR3 ZALMANOptikai :LG 4167B TFT:Acer 1703

#38 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 16. 13:06

Idézet: Devyd - Dátum: 2006. júl. 16., vasárnap - 13:58

Voltál lennt vírtuson? :think:
Nekem nem nagy kedvem van hozzá :omg:

Szija, nem voltam, itthon vok, Pöstön.
Ha nincs kedved, ne menj ;)

#39 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 16. 13:09

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. júl. 16., vasárnap - 10:34

...Omega, ha kinyíltak a csipáim, felteszem a képeket a gépre, és ha látható rajtuk a sötétségen kívül más is, felteszem ide is ;)

OK. :)

#40 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 16. 13:10

Na skacok, feloperáltam a képeket, hát nem mondom, hogy csodásak lettek, de remélem azért a lényeg kivehető... ha nem akkor szorri...  :rolleyes:
Mert ugye most jutott eszembe, mikor a gépre töltöttem fel őket, hogy a teló kameráján van éjszakai üzemmód is, csak be kellett volna kapcsolni  :omg:

Íme az első: ezen az oldalára borult, sávban keresztbefordult  Suzukit láthatjátok (az alja van felénk), a buszmegálló várakozóbódéja vagy mije világít mögötte, a kép jobb oldalán a járdára "felkerült" fehér kisautó eleje (lámpája) látszik:

Csatolt fájl:

Szerkesztette: OnLány 2006. 07. 16. 13:12 -kor

Téma megosztása:

• (124 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó